8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#7443 Larry Laffer a polgari neve, ha pontosak akarunk lenni :) -
#7442 Leisure suite Larry? -
#7441 Az Underdogs elérhetősége megváltozott.
Egy hülye kérdésem is lenne. Jártas vagyok a régi játékokban, de a bannerban a jobbról első figura nevét megmondaná valaki? Sajnos nem ugrik be, pedig kevés olyan figura van, akit nem ismerek :) -
mozart #7440 nagyon kösziiiiiiiiiiiii :DDDD -
#7439 Ha nagyon nem megy a dosboxos téma, akkor szerezd be SNES-re, tök ugyanaz, mint pc-n.
A rom-ot innen:
http://www.coolrom.com/roms/snes/2389/Gods.php
Az emulátort meg innen:
http://www.emulator-zone.com/doc.php/snes/snes9x.html
Kitömöríted a két zip fájlt, majd a snes9x.exe-t futtatod, ott meg "load game" a "file" fül alatt, és kiválasztod az gods.smc-t. Az "input" fülnél nézd meg az "input configuration"-t, állítsd be, ahogy neked kényelmes. Kb ennyi. -
#7438 Jaja...sokat játszottam vele 1-2 hónappal ezelőtt...
Még mindig süti az a játék! -
#7437 GODS dosboxban fut. simán. mindenféle spéci marhaság nélkül. -
xxxpaulxxx #7436 tényleg! Volt ilyen isXD -
mozart #7435 Vki megpróbált már vele jáccani? Mert nekem nem akar elindulni. -
Steve Q #7434 De jó, hogy még nem játszottam vele, kimaradtam ebből is :D -
#7433 SimFarm kapcsán:
Annak idején még nem volt EULE, meg ilyesmi, egy egyszerű README.TXT volt, benne ezzel a szöveggel:
"COPY PROTECTION:
---------------
SimFarm is NOT copy protected. Please, please, oh pretty please do not give away copies of SimFarm to your friends. Heck, don't give copies to your enemies either. Illegal copies do terrible things to wholesome software companies like us, and will make us raise our prices. Besides, if we find out you gave away an illegal copy of SimFarm, we'll tell your mother. THEN you'll be in BIG trouble..."
:D -
#7432 nézd, én nem találok infót, hogy ilyen játék egyáltalán létezne...
mármint mobilos változat belőle... -
#7431 Nokia 6300; 6303; 320*240... -
#7430 ettől még megadhatod a mobilod márkáját és felbontását XD -
#7429 Sorry. Nem gondoltam hogy ez warez kérdés... (6303-6300) -
#7428 1. ez nem warezoldal.
2. mobilod márkája, felbontása nélkül amúgy se tudunk segíteni -
#7427 Helló Srácok! A Simfarm nincs meg valakinek véletlenül mobilon futós verzióban? Szét kerestem már magam érte... Köszi... -
mozart #7426 Sziasztok!
Nekem egy 1991-es játékkal gyűlt meg a bajom a neve: Gods. Régn nagyon sokat játszottam vele de hogy a napokbn letöltöttem egyszerűen nem akart indulni a GODS.EXE-vel.
Már próbálkoztam a DOSBox-szal de egyszerűen nem értem. Seeggííttsséégg!
Előre is köszönöm nektek! :D -
#7425 Na megtaláltam, Sneak'n Peek volt a neve. :D Kb. 4-5éves lehettem mikor ezzel játszottunk tesómmal.
Gondoltam leírom hátha mást is érdekel. -
xxxpaulxxx #7424 jaja nekem is volt ilyen... de persze csak kínaiXD -
xxxpaulxxx #7423 90esben=16/30... azért rossz mert sok játék nem pcs:D -
#7422 Pontosan! Öreg masina, de jó is volt ez. :D Időközben megtaláltam ezeket én is hosszas kutakodás után, viszont a bújócskás játéknak nem sikerül rájönnöm a nevére. :D
Azért köszönöm mindkettőtöknek a segítséget! #worship] -
#7421 Atari 2600 volt az a gép, vagy sokkal inkább az egyik kínai klónja, mert az eredetibe nem voltak játékok építve, hanem csak kazin lehetett kapni őket:
-
#7420 Az indás szerintem a Pitfall volt.
-
#7419 Sziasztok!
Az utóbbi napokban én is rákattantam a régi játékokra. Gondolom sokan emlékeztek még a sárga kazis nintendo játékokra. :D Nekem ez a három játék a nagy kedvenc: Double Dragon 3, Battletoads, Goal 3
Egyébként még a jó kis piaci nintendom előtt volt egy másik gépem is, fekete színű volt és tele volt kis kapcsolókkal (úgy néztek ki mint a régi villanykapcsoló gombja :D) de már fogalmam sincs hogy az milyen gép volt...
A lényeg hogy ezen a masinán volt még két jó játék, az egyik ilyen mászkálós volt, indákon kellett ugrálni, meg szakadék felett átugrani, ilyen full pixeles kockákból álló emberkével. :D A másik meg egy bújócskás játék volt egy nagy házban, az ágy alá meg mindenféle helyre el lehetett bújni. Sajna egyik nevére sem emlékszem már. :/ -
#7418 warez -
#7417 Nem egyszerű, mert még kereskedelmi forgalomban van. -
#7416 Valaki nem tud adni egy linket, hogy honnan tudnám leszedni a Civ 1 windowsos változatát? -
Gary #7415 Kösz, ez jól esett (desszert helyett, ebéd után)!
Hmm, az időkorlát miatt: 30%-os átlaggal tudtam megnevezni. 90%-ban ismertem, csak a neve nem ugrott be. Kb. 20%-os volt az elgépelés miatti sikertelenség... -
#7414 Bocs ha volt már. Két apró teszt, 80as és 90es évek kapcsán :) Jó szórakozást!
Teszt - 90es évekből
Teszt - 80as évekből -
#7413 PC-s játéktörténelem: 1990
PC-s játéktörténelem: 1991 -
#7412 Might & Magic rajongók figyelmébe. -
#7411 Én sem nagyon játszottam vele egyébként. Csak a legutóbbi résszel. :) Az is elég jó egyébként csak nagyon összetett! -
#7410 Jéé, ez az 1503 tök jól néz ki. Nekem érdekes módon a teljes ANNO sorozat kimaradt. -
#7409 vagy Tropico? -
#7408 Esetleg nem lehet, hogy valamelyik régebbi Anno volt (Most találtam: Anno 1503? Kép Vagy talán Patrician? Bár az nem valószínű.
Settlers lehetne még bár nem tudom. -
#7407 Nem, sajnos nem ezek.
Stílusában leginkább a Caesar/Pharaoh-ra hasonlít szerintem, csak más a kor (1700-1900-s évek valahol, tippem szerint).
Vasút meg ilyenek biztos nincs benne. (Lovasszekér maximum).
Napokban átnéztem pár ilyen játékkal foglalkozó oldalt, de azt hiszem feladom (kb. 3000 játékot, amibe mindenféle GameHouse-s sz*r is van). Majd még a demókat tartalmazó CD-im túrom át, mert demo formájában futottam bele régen (csak félek nem CD-ről volt), de már nem reménykedem nagyon :-(
Vagy álmodtam. -
EK1TEP #7406 Azért ilyen buta nem vagyok :)
De azért köszönöm a segítséged!Úgy néz ki megindult lent lesz nemsoká!
Remélem Windows 7-en fog futni! -
#7405 korlátozd 1kb-ra a feltöltést:) -
EK1TEP #7404 Elkezdtem szedni de 10-20kbps sebességgel jön ami elég lassú de nem hajt a tatár úgyhogy kivárom