8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#7483 Milyen igaz!!! :) -
Nuki #7482 Én ebbe a listába feltétlen elhelyezném a Transport Tycoon-t. -
mikusmate #7481 Sziasztok! Egy játékot keresek. Évjáratra pontosan nem emlékszek, de azt hiszem 90-es években jelent meg. Dyna blasterhez hasonló játék, és arra emlékszek, hogy boszorkányok voltak benne (mármint azokat irányítottuk). Ha valaki esetleg meg tudná mondani a címét, nagyon hálás lennék érte. -
mozart #7480 Break 'Em All még így is hívják -
mozart #7479 nem is pinball hanem ÚN. "Brick Breaking Game" ha ismeritek a DxBall-t akkor tudjátok milyen. -
mozart #7478 IGENNN köszii még lenne egy "XXX" játék ez meg olyan mint a pinball-ok csak itt a golyóval egy nagy bugyit kell szétrombolni. Remélem lehetet érteni. És a mező mögötti kép egy néni popója hátulról. -
Gary #7477 Erre gondoltál, az XXX tetris-szel kapcsolatban:
XTET
Ahogy olvasom, nem önálló játék volt... bár, ebben nem csak lányok vannak, de hátha jó lesz! -
mozart #7476 Sziasztok!
Azért ide írok mert nem találtam ennél megfelelőbb topicot.
Most 2 db játékot keresek:
-vmilyen VAL a neve. Egy nagyon kicsi játékról van szó: Egy kutyát terelgetsz az egérrel különböző helyekre egy udvaron. A lényeg, hogy megtaláld a csontját.
-ez pedig egy "XXX" játék olyan mint a tetris csak a kockák helyett meztelen lányok potyognak az égből :D és őket kell úgy navigálni, hogy egymással hancúrozzanak(próbáltam finoman mondani). Tudom hogy furcsa kérés csak régen megvolt és azóta már elfelejtettem a nevét.
Előre is köszönöm! -
#7475 xD
Hello helyett Jebo! :D
Pokej.
Meg a portál se semmi. :) -
xxxpaulxxx #7474 Wait'ere!
Stay'ere! -
#7473 Még nekem sem sikerült, de most nem hagyom magam.:D -
#7472 Ismerem én is. :D Sose tudtuk végig vinni. :S Pedig nagyon sokáig nyomtuk. -
#7471 Én most az Oddworld Abe's Exodus-t tolom, egyik legjobb platform game, még ma is üt és milyen brutál nehéz.:) -
#7470 Nagyon köszönöm az eddigi kommenteket.
Lesz mit tesztelni. Nagyon köszönöm nektek. :) -
xxxpaulxxx #7469 harmadrészt tele van buggal:D -
#7468 Egyrészt nekem az nem tetszik, mert állandóan külső nézetbe vált belsőből. Másrészt, ahogy te is írtad: nem old game... -
xxxpaulxxx #7467 a bloodlines is de az már nem annyira régi:D -
#7466 RPG-hez még a Vampire the Masquerade - Redemption. Nagyon hangulatos játék. -
#7465 TBS + Dune -
#7464 RPG + Ishar
Platform + Turrican, Superfrog -
xxxpaulxxx #7463 Még egy játékot ajánlanék, amiről mindenki megfeletkezett
Fury of the furries
Beszteszt platform játék of ól tájm:D -
Leszedtem én is kipróbálni, nálam fut... Btw. jól emlékeztem az irányítás borzalmas! -
#7461 elsőre :D nagy királyok vagytok!
tényleg az! na, le is szedtem a dosgames-től, de dosbox-ban tök fekete a képernyő nem indul
pedig a giana sisters megy rendesen -
#7460 Én is arra tippelek, jó ötlet volt az a játék, de az akkori gépeken nem lehetett jól megvalósítani, így egy kicsit gagyi lett... (és emlékeim szerint az irányítás is nagy sz*r volt). -
#7459 Vette! ? -
#7458 segíjjetek, keresek egy régi pc-s játékot!
a játék a golden axe-os korszakból való. autós, belső és külső nézetes és a célponthoz kellett hamarabb odaérni, mint az ellenfél. először a városban kellett száguldozni, majd kimentél az autópályára. emlékszem az autópálya tök barna volt. a városban volt közlekedési lámpa, amit a kép alján mutatott, hogy éppen milyen színű. a legelején talán parkolóból, vagy garázsból indultunk és rögtön szemben volt a folyó. ha belementél egy képet mutatott, hogy éppen húzzák ki az autód. na? -
#7457 Kifelejtettem a következőket:
Dungeon Keeper 1-2, Grim Fandango, Lost Vikings. -
#7456 mivel csak stratégia érdekel: V for victory sorozat -
#7455 EfMI se volt rossz. Tény h a grafika nehezen emészthető. És erre még rátesz egy lapáttal a Grim Fandango irányítási rendszere, de a storyját imádtam annak is:D
ha NWN-ben hibák alatt arra gondolsz, hogy a világ egyik legbugosabb játéka ezer tonna patch után is.. akkor tökéletesen igazad van:D -
Zóanagyvarázsló #7454 Jogos, a Grim Fandango irányítása egy rossz vicc, ezért próbálom elfelejteni, hogy nem p'n'c. Maga a játék viszont nagyon-nagyon jó. (Persze az EfMI-ig bármely LA kaland nagyon is ajánlható, az pedig már erősen ízlés kérdése.)
A Doom 2 a maga idejében nagyon profi volt, aki a játéktörténelmi FPS-ekkel szeretne játszani, esetleg szereti az oldschool hentet, annak nagyon is ajánlható. És én azt hiszem, hogy erről volt szó. A Deus Ex nálam is nyer hat kör előnnyel, de az 2000-es, azért nem említettem :)
Az NWN (single) nem nagy szám, megvannak a hibái, és bár érdemes vele játszani, de nem a klasszikusok előtt vagy helyett. És persze nekem az sem old game. -
#7453 félévente megváltozik.
bannerban lehetne frissíteni -
#7452 Stratégiába még beleraknám az Age of Mythology-t. esetleg settlers 2
a Grim Fandango nem point&click. max kalandjáték:D
Neverwinter nights is jó, és az is régi.
Doom? az egy szar. unalmas vacak (de meg leszek én kövezve... persze a maga idejében grafikailag újdonság volt, de hol van már storyban egy Deux Ex-hez képest:D)
amúgy jó kis lista, asszem én is válogatok róla végigjátszásra párat:D sanitariummal régóta szemezek -
Zóanagyvarázsló #7451 Ha szereted a WH40k világát és/vagy az X-COM játékmenetét, akkor a Chaos Gate kötelező.
Ja, és lehagytam a Jagged Alliance 1-2-t (squad-based TBS RPG elemekkel). -
Zóanagyvarázsló #7450 TBS: X-COM: UFO Defense, Incubation, Civilization, Heroes of Might & Magic I-III, Panzer General, Master of Magic
RTS: WarCraft II, StarCraft, Dungeon Keeper 1-2, Myth 1-2, Syndicate, Theme Hospital, valamelyik Populous, C&C: Red Alert, Total Annihilation
RPG: Wizardry VII, Fallout 1-2, Baldur's Gate 1-2, Planescape: Torment
Point'n'click: Grim Fandango, Sanitarium, Day of the Tentacle, Monkey Island 1-3, Gabriel Knight 1-3
Akció-kaland: Alone in the Dark, Bioforge, Little Big Adventure 1-2, Omikron: The Nomad Soul, Outcast
Platformer: Abe's Oddysee, Abe's Exoddus, Lost Vikings 1-2
Racing: Carmageddon
FPS: Duke Nukem 3D, Doom (1-) 2, Heretic, Hexen, Blood, Redneck Rampage, Half-Life, System Shock 1-2, Thief
Other Action: Crusader: No Remorse, Crusader: No Regret, MDK 1-2, Blackthorne, GTA
Space "simulation": X-Wing, Tie Fighter, Wing Commander széria
Megjegyzések:
1. 2000 előtti játékok közül válogattam.
2. Részint személyes kedvenceket, részint álalam inkább tisztelt, mint szeretett játékokat, és részint olyanokat tartalmaz, melyek után mindig is epekedtem, és csak keveset, de annál meggyőzőbbet láttam belőlük.
3. Egyrészt nehéz volt ennyire leszűkítenia listát, másfelől viszotn kevesebbet nem si mertem volna írni, hiszen egy tapasztaltabb játékos jelentős részükkel "hivatalból" találkozhatott. -
#7449 Igy nézett ki nagyon annó... :D -
#7448 Stratégia:
Turn based: Master of Magic, X-com 1-3, Civilization, Heroes of Might & Magic széria, Age of Wonders 2 és Shadow Magic, Magic the Gathering (Microprose), Pizza Tycoon
Real time: Warcraftok, Starcraft
RPG:
Elder Scrolls: Arena, Might & Magic 6-8, Arx Fatalis
Kaland: Alone in the Dark 1, Little Big Adventure 1-2
Hirtelen ezek jutottak eszembe a régebbiek közül. -
#7447 Ami engem illet, kalandjátékból a Prince of Persia 1-2 mindent visz.
Platform játékok közül a Titus the Fox (illetve annak kevésbé ismert elődje, a Moktar), stratégiaiból pedig a Centurion. A legutóbbiról elég csúnyán koppintott az Empire Earth III. -
#7446 Ja, hogy ez AZ a Larry.
Az új megjelenése után nem lehet ráismerni. -
#7445 Nem tudnátok valami olyan játékot ajánlani amit mindenképpen érdemes lenne mindenkinek kipróbálni aki szereti a régi játékokat? :)
Egy olyan listára gondoltam amin fel lennének sorolva az egyes műfajok és azokon belül mondjuk 2 vagy 3 olyan játék amivel mindenkinek kéne játszani legalább egyszer. Igazából én egyéni listákra vagyok kíváncsi, azaz nem hivatalos listák érdekelnek hanem a Te saját véleményed. :)
Köszönöm előre is mindenkinek, főleg annak aki megírja a saját listáját. :)
-
#7444 jó hát persze...