8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Aquir
    torrent?
  • EK1TEP
    Sziasztok!

Tudnátok segíteni hogy a Heart Of Darkness játékot honnan tudnám letölteni?
  • Steve Q
    LOL Ilyen telepítő kéne minden játékba :D
  • Rip
    :D
  • xxxpaulxxx
    Loller... bermuda syndrome telepítőXD
  • JetiRulez
    Köszi a segítségteket. Végül letöltöttem a Dosos verziót. Az működik hibátlanul.
  • Zóanagyvarázsló
    Virtuális gépet a VMware ingyenes változata is be tud olvasni, csak készíteni nem lehet vele. Viszont erre pedig tudtommal alkalmas a Workstation trialje. Szóval végül is azzal is megoldható ingyenesen és legálisan.
  • takysoft
    a "neked" rész persze neked szólt, Simaji :) persze neked is akár, nem azért... nem rád gondoltam..

mindegy ezt már úgyse magyarázom ki XD
  • takysoft
    A VMWare is pontosan ugyanúgy komplett gépet emulál, sőt elvileg sokkal jobban, mint a VirtualBox.

Én magam azért vagyok inkább VirtualBox párti, mert ingyenes, és nem kerül egy rakat pénzbe, mint a VmWare Workstation

Virtualboxnak van topicja is (biztos a többinek is), ahol szívesen segítenek neked ugyanúgy, ahogy itt is.
  • Simaji
    Hello!

Szerintem ha tudsz akkor inkább használj VirtualBox-ot.

Ez egy gép emuláló progi olyasmi mint a VMWare csak ez komplett gépet emulál. :) Rendesen tudsz rá telepíteni egy oprendszert. Rakj fel egy DOS-t vagy egy régebbi Windows-t mondjuk a 98-at és szerintem sokkal jobban jársz vele. :)

Ha kell segítség a beállításban akkor szólj! Nem a reklámozás a célom, szerintem sokkal jobban jársz vele.

Bye!
  • Simaji
    SimCity 2000 esetleg valamelyik Civilizations mondjuk Civilization II? Most találtam. :)

Vagy esetleg Industry Giant? Bocsi, nem nagyon találtam képet. :S
  • Zóanagyvarázsló
    Akkor talán a friss VGA driver nem fekszik neki. Esetleg meg lehet próbálni Win98-as virtuális gépen (Virtual PC, VirtualBox, VMware).
  • JetiRulez
    Ez Windows verzió. Én XP-t használok. A játékot a Rockstar oldaláról töltöttem le. Egyébként bírná Dosboxon szerintem.
  • Zóanagyvarázsló
    Először DOS-ra jelent meg, de később jött egy DOS/Win95 változat is (+konzolportok).
  • Zóanagyvarázsló
    Knights & Merchants? A Settlersek mellett ez az egyik legismertebb.
  • takysoft
    amúgy a GTA-nak volt windows-os exe-je is? nekem csak a dos-os verzió rémlik... de az biztos van, így szerintem halgass carlos-ra és használd dosbox-szal, ha bírja a géped.
  • takysoft
    milyen oprendszer? win7 vagy vista?
  • Carlos
    dosbox?
  • JetiRulez
    Hali!
    Van valami tippetek arra, hogy a GTA1-nek miért esik szét a képe? Próbálkoztam már a kompatibilitással, de eredménytelen.
  • Rettenthető
    Helló mindenki!

Keresek egy (gazdasági) stratégiai játékot.
    Windows alapú, 2D axonometrikus nézettel (talán 45°,45°, 30° viszonylag lapos kameraállással), pasztel színekkel, talán a középkorban, vagy esetleg az 1900-s évek elején játszódott.
    Ha jól dereng, akkor ha letettem egy (fa) házikót (vagy az alapját), akkor, ahogy fejlesztettem a környezetében az üzleteket meg egyebeket, úgy fejlődött a ház is.
    Azt nem tudom sajnos, hogy hadsereg volt-e benne, vagy csak gazdasági alapú volt.
    Üzletek között volt pl. szabó, bútorbolt, élelmiszer, aminek az alapanyagait szintén be kellett gyűjtetni (de nem személyesen karakterkijelöléssel, hanem csak pl. favágó letételével az erdő mellé).
    Talán a Caesar-hoz v. Pharaoh-hoz hasonlít legjobban, csak a kor amelyikben játszódik, az sokkal későbbi.
    Tippem szerint 1998-2006 között került valahol kiadásra, de a fent található oldalak egyikén sem leltem olyat, amire ez passzol (legalábbis olyanok közül nem, amelyikből van képmentés).
  • Montanosz
    itt van egy rakás régebbi játék ami ráadásul portable módban fut.
    http://www.portableturk.com/

- fifa 99, quake, ilyesmi -
  • takysoft
    de szerettük régen:D

azt a kis autó ikont alul a 6 kis zöld pöttyel, álmaimban is felismerném:D
  • MerlinW
    Destruction Derby?

• Rip
    2D? 3D?
  • KoniZTE
    ja nem :D azt tudom melyik
  • Simaji
    Carmageddon esetleg? Volt benne hasonló pálya ha jól emlékszem. :D
  • KoniZTE
    aa, fekete kocsi volt és ha fejlödtél sárga csikok lettek rajta
  • Carlos
    Destruction derby ?
    Robot arena?
  • KoniZTE
    mármint autós játék
  • KoniZTE
    helo ! régen 10 éve volt egy olyan gém hogy egy arénában kellett törni egymást...nagyon jo játék volt...nem tudjátok hol tudnám megszerezni ?
  • Desiderata #7373
    PC-s játéktörténelem: 1990 előtt
  • JetiRulez
    Utólag sikerült megoldani a problémát, illetve mégsem. Kiderült, hogy az alapjátéknak valamilyen oknál fogva nincs *PAK fájlja. Így semmilyen kiegészítő, illetve patch nem telepíthető hozzá. Kénytelen vagyok máshonnan beszerezni a játékot, nem tudok mást.
  • HaaS
    Tyucsev: jó ez még ma is... gond nélkül fut, minden rendben van vele, nagyon tetszik. Nekem az első eredetim asszem a Pool of Radiance volt, homályosak az emlékek.

Crokin: én is röhögtem az asszonnyal nagyokat, fura volt, hogy magyarul hadovál a gép... de mikor kiment a szobából már kevésbé volt vicces... talán sosem raktam volna pontot az "összpontosításra"... így jobban emészthető nekem:)!

• Tyucsev
    Emlékeim szerint a Gorky 17 volt az első játék, amit megvettünk eredetiben-bátyám hathatós anyagi támogatásával. :-) 3000 Ft volt akkoriban. Nagy húzóerő volt a magyar szinkron, még ha nem is legjobb a szövegfordítás. Viszont a szereplők hangjai szépen sikerültek. Jó kis játék volt.
  • Crokin
    Ja, nekem is az a magyar verzió volt, de jókat röhögtem, meg a játékélményt se vette vissza :) Nagyon jó játék, pedig nem vagyok oda a körökre osztottakért túlzottan.
  • Zóanagyvarázsló
    :)) Mondjuk a lapistol szinte semmit nem ér (ha minden huszadik találatnak lehet némi foganatja), annál még a frag grenade is veszélyesebb, pedig ez nagy szó. Na jó, legyengített páncélú űrgárdistákkal azért vigyázni kell.
  • HaaS
    Crokin: Nagyon jó tipp volt! Kis kellemetlenség, hogy sajnos az újságmelléklet magyar volt... accuracy = összpontosítás és társai. De probléma megoldva, kösz a tippet:).

Üdv!
  • HaaS
    Crokin: Ó, tényleg, újságmelléklet volt, akkor megnéztem, azóta semmi, fekszik! Kösz!

Zó: nekem az a megoldás tetszett a legjobban, mikor növelték a lézer elsütéséhez szükséges AP-t:)! Azt mondja így "kicsit könnyebb az eleje":)! Vicces:)!
  • Crokin
    Gorky 17 (1999)
  • HaaS
    Ha nem sikerülne, kérnék segítséget:)!
    Gugli a barátom.