Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
DosBox alatt lehet emulálni IPX-et TCP/IP-n keresztül. 😊
Szerintem egy próbát megér. A múltkor kipróbáltam a Warcraft 1-el és elég jól ment. 😊
A dosbox.conf-ba kell beállítani az IPX over TCP/IP-t.
Ha kell még segítség akkor szólj. 😊
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Amit eddig csináltunk:
IPX játék indítására rá sem lehet klikkelni. Rémlik valami, hogy XP óta valami kompatibilitási probléma van, és még csak elvileg sem lehet, úgyhogy azt hagytuk.
TCP/IP játék alapból nem megy. Router IP-jét adja be szerverIP-nek, az meg nyilván nem fog menni.
Hamachit alapból nem látja. Játék indítása elõtt le kell tiltani a hálókártyát nálam is, havernál is, akkor a Hexen a Hamachi-t látja "a" hálózatnak.
Így már sikerült is csatlakozni egymáshoz...stabil 1000 pinggel. Ez egy teljes másodperc csúszást jelent az irányításban. Nem olyan jó. 😛
Az, hogy ki a szerver, nagyon nem számít, a másiknak mindig iszonyat a ping.
Na eddig jutottunk saját erõbõl, innen kéne valami segítség...
Egy az egyben Quake 1, szal ha esetleg arra tudtok megoldást, akkor azt is kipróbálnám... Most így hirtelen arra gondoltam, hogy QuakeWorld alá bemókolom valahogy... Annak már elég korrekt netkódja volt, meg úgy egész rendesen gatyába rázták... Lehet ilyet vajon? Reménykedem, mert szegény Q1 még nagyon fapados, lehet vele vicces dolgokat csinálni...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Swedish people are albino monkeys
ott szokott lenni a flag demoparty is😄 jól ismerem a helyet😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
nyomta valaki? majdnem olyan jó volt mint a EoB2))))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Már ment is a kedvencek közé!
Köszi a linket!
U:i.: most nézem, egér drivernek a Cutemouse-t használja! Haha, én is azt használtam, valami 3 kbyte körüli helyet foglalt csak a memóriában.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
gamertag: kenobita
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Aki esetleg tud segíteni azt megköszönném.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Amúgy a port neve eDuke32, az van benne a HRP-ben is(amit te találtál).
A magyarításban ezek mind benne vannak. Magyar eDuke, HRP(legtöbb textúra magyarítva), HRP update(egyik legfrissebb), rendes zenék, tényleg.. minden.(pár magyar hang is)
A magyarítást a weblapomról lehet elérni(portálon is fent van, de ott nem a legfrissebb változat). Közvetlen link annak, aki nem találja.
Readme-t olvasd el, bár nem bonyolult a telepítés.(az eredeti játékból csak a duke3d.grp nevû file kell)
Sacc/Kb így néz ki magyarul:
És találtam egy ilyen képet
Ez milyen mod lehet? Szívesen kiprobálnám.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Hudson's Adventure Island
semmi köze mariohoz
a d-fend meg azt irja hogy dosbox-szal próbáljam indítani a játékokat, ne közvetlenül (még jó hogy dosbox-ból akarom aztis indítani)
ilyen szigeteken kelett menni és dínók volta kbenne, amikre rálehetett ülni!
mivolt a pontos címe tudja valaki? (kazettás nintendón játszottam vele)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Én a VICE-t ajánlom az emulátorok közül, de ízlések és emulátorok <#nevetes1>#nevetes1>
Innen letöltheted, vagy Dohi linkjei közül...
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
és azt nem tudod mi volt a neve annak a tankos játéknak ahol pályát is tudtál épiteni meg megkellett védeni egy sast?
Kerdes az, hogy melyik geptipusra keresed. NES,SNES ?
Mindenesetre itt talalsz hozza ROM-okat. (Amik a cartridge-k adatait tartaklmazzak es ezekett kell az emulatorokkal megetetni)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ilyen régi nintendos játékok nincsenek meg vkinek pc-re(ha egyeltalán lehetséges??), mint pl az egyik alap a tank???
elöreiskössz