8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#7803 Első szegedi retrogame kiállítás. Randa felvételek de talán a feeling átjön :)
-
-
#7801 Jáj. Ugye nem várod, hogy 15 éves, relatív underground quake modról emlékezetből lépésről lépésre leírást adjunk? :D
Nekem annyi van meg belőle, hogy cyberpunk környezet, nagyonlazán keresztben tartjuk a pisztolyt, vannak benne bikinis suna ellenfelek, meg van egy csatornás pálya, ahol sokat szoptam. Ja, meg a felpörgetős forgócsövű.
Ez segít? :D
Megvan egyébként még valahol egy Q1 gyűjteményes CDmen, sőt, szerintem még mentéseim is vannak hozzá, de ha nem haragszol, nem keresem elő... :P -
#7800 Felhozom még egyszer, hátha... -
#7799 Ilyen kell!!! :D -
xxxpaulxxx #7798 Huhh ez most jó hosszú lett:D -
#7797 A Planescape: Torment megvásárolható mától a gog.com-on. -
#7796 myst mug :p :)
-
#7795 Hát, pl Jagged Alliance remake jön jövőre. Meg egy rakás régi játékot megcsináltak sima javás mobilokra is. -
vasziszdasz #7794 Vagy legalább PDA-ra kiadhatnák ezeket újra, pl. Androidra. -
vasziszdasz #7793 blokkolom! -
vasziszdasz #7792 Azon csodálkozom hogy a mai x+1. folytatások világában hogy nem jutott még senkinek eszébe az oldschool játékok kiadása mai köntösben. Mondjuk egy Commandonak tudnék örülni DX11-el, fajin grafikával. Persze csak a gfx-et kéne tuningolni, a játékmenetet nem kell elbaszni, nem kell fps-t vagy ki tudja mit csinálni belőle. -
#7791 sok ismerős :) A Longest Journey tényleg jó volt, érdemes nekiállni? -
zsgaby #7790 Már hiányoltam. Délelőtt megtaláltam (furáltam is hogy itt még nem jelezted) , de egyébként lehetetlen megtalálni azon a honlapon :) -
Gary #7789 Folytatódik:
PC-s játéktörténelem: 1999 – 1. rész -
#7788 Könyvajánló!!!4
Pixelhősök
még nem jelent meg, de akinek majd a kezébe akad írjon véleményt! úgy érzem hogy kötelező darab lesz számunkra -
#7787 És a Baldur's Gate bekerült a kínálatukba. -
sirdond #7786 hehe, ennek mindenképpen örülünk -
#7785 most már csak simán király :p -
#7784 És igazad volt! :D Nem zárnak be, csak marketing volt a beta vége miatt. Yippííí. :) -
#7783 UP! -
#7782 király volt -
#7781 Régi (dosos, win95,98 stb.) játékokat árultak olcsón, mai oprendszerekhez igazítva (vista, win7 32 és 64 biten is futnak) és drm mentesen, letölthető formában. Általában extrák is jártak melléjük (zene, háttérképek, digitális formátumú kézikönyv stb.). Ha egy játékot megvettél, akkor akárhányszor le is tölthetted. -
#7780 ez milyen oldal volt? -
#7779 Nem bánnám. (De szemét egy marketing fogás, ha tényleg az.) -
#7778 Valószínűleg mégsem fog bezárni, csak marketingfogás a beta korszakuk befejezése miatt. -
#7777 Tényleg kár. Szerencsére amit mindenképp meg akartam venni, azt korábban már megvettem. Írja, hogy ebben a formában nem működik a dolog. Azért remélem átalakítva még újraindul egyszer. -
sirdond #7776 kár érte :(
reméltem,hogy megoldják valahogy -
#7775 Rossz hír:
Sajnos bezárt a http://www.gog.com/. :(
Akinek van tőlük vásárolt játéka, és szeretné újra letölteni, az csütörtöktől megteheti. -
#7774 Hali!
Malice for Quake játékban elakadtam a Takahiro Towers pályán. Sárga kulcs megvan, használtam, kinyitottam mindent. Nem vágom, hova kell most menni. A kék kulcsot hol kell felhasználni? -
#7773 jóas:) -
#7772 Jópofa. Azért nem lehet könnyű egy ilyet megcsinálni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén meg fetrengve röhögős, amikor kimossa a kazettát. :D -
#7771 Ez tök jó! -
#7770 -
#7769 emulálsz azt full képernyős lesz, mint régen:) -
#7768 hát én néztem google-ben de ezt az oldalt nem találtam meg, mindenesetre itt sem látok pc verziót, vagy legalábbis nem tudom hogy tudnám ezek közül elindítani a gépen -
#7767 ja hát akkor csak válassz, gépre van itt egy csomó platform... google rulez -
#7766 ez az egyébként, csak kár hogy nincsen ilyen pc-s verzióban! :(
szóval, letölt, telepít, két katt és indít -
#7765 ez erősen hasonlít -
#7764 ezt honnan tudnám letölteni?