8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
xxxpaulxxx #7683 Fasza! Csak így tovább!:) -
#7682 Fuuuuu....
Szóval:
Retro Blog -
#7681 Sziasztok,
Előre is bocsi az önreklámért, de remélem ez még belefér, mégiscsak régi játékokról van szó :)
Szóval indítottam egy kis blogot, melynek témája jelenleg főként a C64, de még bármilyen irányba elcsaponghatok :)
Nézd meg, ha van kedved.
Retro Blog
Köszi! -
#7680 Hali!
Szeretnék nosztalgiázni, de nem találom a kellő játékot.
Egy kínai vagy japán játék volt (legalábbis a menü olyan nyelven volt), felülnézetes, csapatjáték, ahogy egy tankkal kellett menni a pályán és lelövöldözni az ellenséges tankokat. Ezen kívül másra nem emlékszem belőle. -
xxxpaulxxx #7679 Meg tudnátok mondani hogyan tudok dosos játékokhoz dosboxos parancsikont hozzárendelni?
Most töltöttem le a pro pinball - the web játékot és ott az indítás így van megoldva:) -
#7678 ma dosbox-ban elindítottam a windows3.1-estvicces így mai szemmel,már alig emlékeztem rá:D
Nem emlékszik valaki valami régi midi lejátszóra win3.1-en kicsit olyan dj pult szerű volt ha emlékezetem nem csal... -
#7677 -
#7676 PC-s játéktörténelem: 1996 – 1. rész -
fiATHaLON #7675 Valakinek van teljesen működőképes, !!!kipróbált!!! tanácsa,
hogy a Lands of Lore 2-t XP-n mi módon lehet (ha lehet)
megháromdépaccsosítani?
A weben fellelhetőek vagy használhatatlanok számomra, vagy
hibásan jelenítik meg a játék bizonyos textúráit...
Előre is köszönöm!
-
#7674 Ránézek akkor. Ezres az korrekt ár :) -
#7673 gog.com-ról -
#7672 The Dig 4 euro Steam-en.
-
#7671 Vagy a "The Dig"-et úgy, hogy működjön XP-n :D -
#7670 Jagged Alliance 2-t le lehet szedni valahonnan? -
zotja #7669 Cherry line kocsmai játékgép :D :P
ezzel nyomom,itt legalább nem igazi pénzt bukok XD -
Lacika 79 #7668 ISten vagy, ez lesz az! :) -
#7667 http://www.youtube.com/watch?v=hycOPeYp60Q -
Kikoki #7666 Ez egy másik nagy kedvenc volt tv-s játékgépen ezt is probáltam megszerezni köszönöm ennek a címét:) De eddig egyik se az aamelyikre gondoltam. Tippeket továbbra is várok és közbe énis keresem:) -
Lacika 79 #7665 Sziasztok!
Én egy régi játéktermi játékot keresek. Nem is igazán tudom, hogy írjam le. :)
Szóval az a lényeg, hogy 4 választható karakterrel mehettél-mehettetek. Harcos, varázsló, íjász, és még valami. Az egész felülnézetből ment, labirintusban kellett hentelni, és néha teleportokon tudtál átjutni másik pályára, vagy az adott pályán máisk részre. Voltak korsók, amiket ha felvettél töltötte az életedet, de ha szét lőtted-ütötted, akkor a környéken kinyírta az ellenséget. :D
Ez kb 16-17 éve volt, szóval picit ködös már az emlék, de nagyon-nagyon szerettünk rajta játszani. :) -
#7664 -
#7663 Street Fighter 2010?!
-
#7662 Nem a contra?
-
Kikoki #7661 Hali.Én egyolyan játékot keresek amiben a következők voltak:
Óldalnézetes játék volt egy faszival kellet benne menni és közbe jöttek ha jól emlékszek ilyen zöld trutymok...de mondjuk inkább Cska hogy szörnyet mert volt benne robotos pálya is amikor robotok ellen kellett játszani. Volt benne még erdős pálya abba a fákra is fel lehetett menni. Akkor midndig meg keleltt keresni kártyát ajtohoz pl. Az első pálya városban ment és a háttér háak voltak és itt ott néha tüz azt hiszem. Elég sokpályás game volt. nagyon kéne már végignéztem nagyon sok oldalt de nem találom. Előre is köszönöm a lehetséges segítséget. Sziasztok. -
#7660 Vááá, ez nagyon fasza! :D Köszi! -
#7659 Ez a játék nagyon nagy etalon volt C64-en -
#7658 Ez nagyon nagy! :) -
#7657 ha valakinek kell egy jó háttérkép
tesómmal sokat nyüstöltük a Bruce_Lee-t :)
download
-
xxxpaulxxx #7656 Ez nagyon jó!:D
Bár sztem max a felét tudnám megmondani mi:D -
#7655 Bizony, ez is óriási dolog, a Fallout 1-el én anno mit összeszenvedtem, de még XP alatt is csak hibásan tudtam futtatni!
Most meg Win7 alatt hibátlanul nyomom otthon... életemben először ráadásul! :D
DB -
#7654 Az még csak hagyján, de a játékaik xp és vista/7 kompatibilisek is. A Might & Magic VI-nál meg szerencsére az audiot is betömörítették jó minőségű mp3-ba (a régi, lemezes változatnál a lemeznek bent kellett lennie az audio miatt, és idegesítő volt, amikor pörgette a lemezt). -
#7653 ez a linkelő hülye, én tuti nem ezt adtam meg....
DB -
#7652 Gog.com -
#7651 Sziasztok,
Nem tudom, ismeritek-e, én most találtam és zseniális site. Minden 6 vagy 10 dollárba kerül, és legendás játékok vannak fenn!
www.gog.com -
#7650 II. Retro video- és kvarcjáték kiállítás -
#7649 Jaja, youtube nagy barát retróban is, de ez esetben ott én sem találtam semmit. Már csak '98-as szív tv -s videók voltak, meg az ősrégi 576 műsorok. -
#7648 Végignéztem egy csomó youtube-os videót: 576Kbyte, Gigabyte, Segasztok, de semmi :)
Azt hiszem, először írtam be a youtube keresőjébe (vagy bármilyen keresőbe), hogy "Szív TV" :D. -
#7647 Sajna nem. Lehet tényleg 576-os Martinnak kellene írni, ha már egyszer az ő műsora volt. Vagy lehet rajta is kifogna eme kérdés? Hmm hmm hmm... :-) -
#7646 Hát System Shock -ban van elég fantázia, nemde? :-)) -
#7645 Valóban fogós volt :)
Agyaltam rajta egy csomót, de nem ugrott be semmi.
Te rájöttél már, hogy mi lehetett? -
#7644 Azt akartam említeni én is, de ő fantasyt keres...
Hardkór géming témában csak arra céloztam, hogy jellemzően a konzolokat azért szeretik a kiadók, mer' bevonják a causal gémereket is a piacra. Nálam a konzol a kauzál "alsógatyában tespedek a kanapén, fél kezemben kontroller, másikkal a tökömet vakargatom"-imidzsel nőtt össze, de persze a sztereotípiák általában nem igazak.
Na meg ahhoz persze kéne egy pontos definíció a hardkór gémerre...