Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valami tippetek arra, hogy a GTA1-nek miért esik szét a képe? Próbálkoztam már a kompatibilitással, de eredménytelen.
JetiRulez
Keresek egy (gazdasági) stratégiai játékot.
Windows alapú, 2D axonometrikus nézettel (talán 45°,45°, 30° viszonylag lapos kameraállással), pasztel színekkel, talán a középkorban, vagy esetleg az 1900-s évek elején játszódott.
Ha jól dereng, akkor ha letettem egy (fa) házikót (vagy az alapját), akkor, ahogy fejlesztettem a környezetében az üzleteket meg egyebeket, úgy fejlõdött a ház is.
Azt nem tudom sajnos, hogy hadsereg volt-e benne, vagy csak gazdasági alapú volt.
Üzletek között volt pl. szabó, bútorbolt, élelmiszer, aminek az alapanyagait szintén be kellett gyûjtetni (de nem személyesen karakterkijelöléssel, hanem csak pl. favágó letételével az erdõ mellé).
Talán a Caesar-hoz v. Pharaoh-hoz hasonlít legjobban, csak a kor amelyikben játszódik, az sokkal késõbbi.
Tippem szerint 1998-2006 között került valahol kiadásra, de a fent található oldalak egyikén sem leltem olyat, amire ez passzol (legalábbis olyanok közül nem, amelyikbõl van képmentés).
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
http://www.portableturk.com/
- fifa 99, quake, ilyesmi -
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
azt a kis autó ikont alul a 6 kis zöld pöttyel, álmaimban is felismerném😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
JetiRulez
Crokin: én is röhögtem az asszonnyal nagyokat, fura volt, hogy magyarul hadovál a gép... de mikor kiment a szobából már kevésbé volt vicces... talán sosem raktam volna pontot az "összpontosításra"... így jobban emészthetõ nekem😊!
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
Repatarurgyán
Üdv!
Zó: nekem az a megoldás tetszett a legjobban, mikor növelték a lézer elsütéséhez szükséges AP-t😊! Azt mondja így "kicsit könnyebb az eleje"😊! Vicces😊!
Gugli a barátom.
azaz!kösszi.
honnan tudom leszedni és mellé emulátort(gondolom kell hozzá)linkelj lécci mert nincs idöm keresgélni!
elöre is kösszi
Egyébként elvileg ez a megoldás. Én ezt nem próbáltam soha, virtuális gépen játszottam végig.
Azért ez a Wh40k-CG sem kis feladat CP alatt.
A Syndicate szerintem mai fejjel elég könnyû és egyszerû, így gyorsan végig lehet játszani, ha rászánod magad, De a hangulat szerintem még most is jó. Viszotn amikor játszom vele egyfolytábasna játékmenet átszabásáról jutnak eszembe különbözõ ötletek, és természetesen a végén mindig turn-based lenne 😊
Commandos-ok sajnos sosem tetszettek, a Desperados viszont tényleg rendben van.
A Fallen Havent megnézem, de nem csináltál neki túl nagy reklámot😊. Egyelõre a Breach 1-el szöszmötölök.
A gugli és a vikipédia is ismerõs, kicsit ánglisul is tudok, engem inkább az érdekel, kinek mi maradt meg régrõl, hogy hû, az de jó volt.
Nem is értem, hogy imádhattam annyira a Syndicate-et, ha realtime volt... nagyon eltalálták. Újra kell játszani, nincs mese.
Körökre osztottban még talán megemlíthetõ a Fallen Haven, nem nagy szám, de maguk a csaták hasonlítanak az X-COM-éhoz, hátha bejön. (Van egy folytatása ennek is: a Liberation Day.)
Ha pedig azn Incubation véletlenül elkerülte a fogyelmed, akkor mindenképp ajánlom, szerintem a mûfaj egyik legjobbja.
Ez pedig egy lista a Wikipedián a TBT ismertebb képviselõirõl, de nem mind squad-based. Persze ezek közül talán a többi sem annyira idõhúzó, ha ez a gobd.
Volt még egy játék, amiért megvesztem annak idején, azt többször végig is nyomtam, a Syndicate. Most úgy rémlik, mintha az is tbt lett volna... azt mindenképpen újra kell játszanom. Emlékszik még rá valaki?
A Breacheket közben már kihalásztam😊. Ha van további tipp, szívesen jegyzetelek.
A Space Crusade-en és a Chaos Gate-en túl akad még pár játék a világban, közöttük kötrökre osztottak is (a Final Liberation vagy éppen Panzer Gneeral-klón, Rites of war). Illetve PSP/DS-re és N-Gage-re is megjelent két squad-based WH40k játék (Squad Command és Glory in Death).
Egyébként pedig így néz ki a Chaos Gate, így pedig a Space Crusade.
Az Extraterrestrialshoz egyébként létezik olyan mod, ami "jobban visszarepít" (szinte az X-Com1), az alapverziót nem ajánlom.
A WH40k-val megleptetek, valamelyiket végigjátszottam, de én rts-re emlékeztem. Egy kieget is próbáltam, jó sok csapat volt, de az már nem tetszett. Utánanézek.
A legszebb emlékek a Laser Squadhoz fûzõdnek. Az a szimmetrikus pálya az csúcs.
A Breach az új nekem, feltétlenül ránézek!
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Sajnos a kiegészítõje (Space Crusade: The Voyage Beyond) gyakorlatilag beszerezhetetlen 😞
- Incubation+kieg
- WH40k: Chaos Gate
- Space Crusade+kieg (mondjuk ezzel még nem játszottam magam sem)
- Laser Squad
Persze ezek közül nyilván ismered némelyiket, talán az összeset is, de sosem lehet tudni, hátha éppen egy klasszikus maradt ki véletlenül. Egyébként engem is érdekelnek a hasonló squad-based játékok, szóval talán lrdemes lenne összegyûjteni még pár nevet.
Adjatok vmi jó ötletet, körös taktikai programok érdekelnének. (Stratégiához nincs idõm:/.) Minél újabbakat próbáltam, annál rosszabb volt a helyzet. JA1, JA2 az oké, Silent Storm is megvolt, a másodpercalapú 7.62 már határeset, inkább a nem... aztán ez a JA3-szerû Hired Guns ez már tényleg gyenge. Inkább öregebbeket néznék, adjatok tippeket pls.
Fallout családon kívül persze.
Itt minden okés, na meg a válság. Betrayal at Krondor újrajátszás volt, azóta semmi komoly.
JetiRulez
Kösz.
JetiRulez
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
FlashBier?