Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
se nintendo, de c64.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
FAN oldal (Angol)
Magyar leírás
[url="http://en.wikipedia.org/wiki/Commander_Keen"]Angol leírás[/URL
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
keresek egy játékot ami még régen a c64-en vagy nintendon volt meg
-amire emlékszek-egy sráccal kellett menni asszem és ilyen itokákat kellett felvenni, 2D-s volt asszem
-kb ennyi ha valakinek beugrik vmi hasonloság erröl vagy ismeri az szoljon
kössz
de valahova asszem a liftek segítségével elkellet jutni közben lehet hogy voltak ellenségek/feladatok
mi volt a cél? eljutni valahova? vagy logikai? lövöldözõs?
nem volt sok szin kb csak az amit írtam
nem csak liftek voltak
mászkálni
Nem tudod, DOS alatt nyomtad? Vagy gépen játszottatok vele? Esetleg régebben, valami konzolon vagy hasonlón?
Sok szín volt benne? Mármint azt értem, hogy kékesszürke volt a háttér de ezen kívül? 😊
Egybõl liftekkel kellett menni? Vagy voltak szobák is?
Kb. mit kellett csinálni? 😊
http://kmk.blog.hu/2007/09/03/az_ellehetetlenitett_kuldetes
de amúgy ennyi infóból amit megadtál nehéz segíteni 😄 így hogy még te sem nagyon emlékszel, hogy mik voltak benne 😄
nekem csak ez az egy játék jutott eszembe ami kis emberes és liftes 😄
hátha másoknak még eszükbe jut pár és megtalálod 😊

amire én az egy liftes egy kis emberkével kellet benne mászkálni
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
nem tudom hogy jó helyre írom-e de már mindegy
az lenne a kérdésem hogy régen még amikor a 95 és a 98 volt és DOS akkor volt egy liftes játékom (mászkálós) többre nememlékszem belõle és megszeretném kérdezni hogy ha valaki tud valami infót (megyarul) róla és akár még egy letöltést is ami fut xp-n azt megköszönném
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
talán estefelé.
Helló mindenki!
Érdekelne, hogy vkinek ez az ECCO elindult-e, mert nálam valamilyen CDt kér. Esetleg nincs meg véletlen egy telepített és rippelt verzióban valakinek?
Üdv...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
meglátszik, én már ezer éve leszedtem onnét mindent😊
Nagyon jó hírem van!! 😄
Újra élesztették a The Underdogs-ot! 😄 Vagyis még folyamatban van de szerinte már elég jól haladnak. 😊
http://en.wikipedia.org/wiki/Home_of_the_Underdogs
Bye!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Abba az ikonba húzd be egérrel a DOS-os játék indító exéjét. Teljesen mindegy, milyen mappába teszed a DOS-os játékot, menni fog.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kár hogy mostanában kevés a szép dobozos játékok aránya 😞
Majdnem megkértem a kezét...
de azt 790-ért vettem cdgalaxisban😊 (most is kapni 890-ért)
elõzõ hónapban amúgy már 2 játékot is vettem(UT2 az újságból, meg Neverwinter Diamond kiadás 1800-ért cdgalaxis), így most nem tudom újítok-e valamit a közeljövõben. kevés a zsé😞
Akkor hogy is van ez?
Þór vígi þessi rúnar