Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vki megpróbált már vele jáccani? Mert nekem nem akar elindulni.
De jó, hogy még nem játszottam vele, kimaradtam ebbõl is 😄

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Rip
SimFarm kapcsán:
Annak idején még nem volt EULE, meg ilyesmi, egy egyszerû README.TXT volt, benne ezzel a szöveggel:

"COPY PROTECTION:
---------------
SimFarm is NOT copy protected. Please, please, oh pretty please do not give away copies of SimFarm to your friends. Heck, don't give copies to your enemies either. Illegal copies do terrible things to wholesome software companies like us, and will make us raise our prices. Besides, if we find out you gave away an illegal copy of SimFarm, we'll tell your mother. THEN you'll be in BIG trouble..."

😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

takysoft
nézd, én nem találok infót, hogy ilyen játék egyáltalán létezne...
mármint mobilos változat belõle...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

DonZorro
Nokia 6300; 6303; 320*240... <#vigyor>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

takysoft
ettõl még megadhatod a mobilod márkáját és felbontását XD

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

DonZorro
Sorry. Nem gondoltam hogy ez warez kérdés... <#zavart1> (6303-6300)

takysoft
1. ez nem warezoldal.
2. mobilod márkája, felbontása nélkül amúgy se tudunk segíteni

DonZorro
Helló Srácok! A Simfarm nincs meg valakinek véletlenül mobilon futós verzióban? Szét kerestem már magam érte... Köszi...

Sziasztok!

Nekem egy 1991-es játékkal gyûlt meg a bajom a neve: Gods. Régn nagyon sokat játszottam vele de hogy a napokbn letöltöttem egyszerûen nem akart indulni a GODS.EXE-vel.

Már próbálkoztam a DOSBox-szal de egyszerûen nem értem. Seeggííttsséégg!

Elõre is köszönöm nektek! 😄
Lunki88
Na megtaláltam, Sneak'n Peek volt a neve. 😄 Kb. 4-5éves lehettem mikor ezzel játszottunk tesómmal. <#nevetes1>

Gondoltam leírom hátha mást is érdekel. <#wave>
jaja nekem is volt ilyen... de persze csak kínaiXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

90esben=16/30... azért rossz mert sok játék nem pcs😄

Lunki88
Pontosan! Öreg masina, de jó is volt ez. 😄 Idõközben megtaláltam ezeket én is hosszas kutakodás után, viszont a bújócskás játéknak nem sikerül rájönnöm a nevére. 😄

Azért köszönöm mindkettõtöknek a segítséget! #worship]
Aramir
Atari 2600 volt az a gép, vagy sokkal inkább az egyik kínai klónja, mert az eredetibe nem voltak játékok építve, hanem csak kazin lehetett kapni õket:

Rip
Az indás szerintem a Pitfall volt.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Lunki88
Sziasztok!

Az utóbbi napokban én is rákattantam a régi játékokra. Gondolom sokan emlékeztek még a sárga kazis nintendo játékokra. 😄 Nekem ez a három játék a nagy kedvenc: Double Dragon 3, Battletoads, Goal 3

Egyébként még a jó kis piaci nintendom elõtt volt egy másik gépem is, fekete színû volt és tele volt kis kapcsolókkal (úgy néztek ki mint a régi villanykapcsoló gombja 😄) de már fogalmam sincs hogy az milyen gép volt...
A lényeg hogy ezen a masinán volt még két jó játék, az egyik ilyen mászkálós volt, indákon kellett ugrálni, meg szakadék felett átugrani, ilyen full pixeles kockákból álló emberkével. 😄 A másik meg egy bújócskás játék volt egy nagy házban, az ágy alá meg mindenféle helyre el lehetett bújni. Sajna egyik nevére sem emlékszem már. :/
Barnabyka
warez <#ejnye1>

ollie
Nem egyszerû, mert még kereskedelmi forgalomban van.

Pluskast
Valaki nem tud adni egy linket, hogy honnan tudnám leszedni a Civ 1 windowsos változatát?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kösz, ez jól esett (desszert helyett, ebéd után)!
Hmm, az idõkorlát miatt: 30%-os átlaggal tudtam megnevezni. 90%-ban ismertem, csak a neve nem ugrott be. Kb. 20%-os volt az elgépelés miatti sikertelenség...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

PiszkosFred
Bocs ha volt már. Két apró teszt, 80as és 90es évek kapcsán 😊 Jó szórakozást!

Teszt - 90es évekbõl

Teszt - 80as évekbõl

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Simaji
Én sem nagyon játszottam vele egyébként. Csak a legutóbbi résszel. 😊 Az is elég jó egyébként csak nagyon összetett!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Rip
Jéé, ez az 1503 tök jól néz ki. Nekem érdekes módon a teljes ANNO sorozat kimaradt.

BBird
vagy Tropico?
Simaji
Esetleg nem lehet, hogy valamelyik régebbi Anno volt (Most találtam: Anno 1503? Kép Vagy talán Patrician? Bár az nem valószínû.

Settlers lehetne még bár nem tudom.

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Rettenthető
Nem, sajnos nem ezek.

Stílusában leginkább a Caesar/Pharaoh-ra hasonlít szerintem, csak más a kor (1700-1900-s évek valahol, tippem szerint).
Vasút meg ilyenek biztos nincs benne. (Lovasszekér maximum).
Napokban átnéztem pár ilyen játékkal foglalkozó oldalt, de azt hiszem feladom (kb. 3000 játékot, amibe mindenféle GameHouse-s sz*r is van). Majd még a demókat tartalmazó CD-im túrom át, mert demo formájában futottam bele régen (csak félek nem CD-rõl volt), de már nem reménykedem nagyon :-(
Vagy álmodtam.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Azért ilyen buta nem vagyok 😊
De azért köszönöm a segítséged!Úgy néz ki megindult lent lesz nemsoká!
Remélem Windows 7-en fog futni!

Aquir
korlátozd 1kb-ra a feltöltést😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Elkezdtem szedni de 10-20kbps sebességgel jön ami elég lassú de nem hajt a tatár úgyhogy kivárom <#smile>

Aquir
torrent?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok!

Tudnátok segíteni hogy a Heart Of Darkness játékot honnan tudnám letölteni?

LOL <#taps> Ilyen telepítõ kéne minden játékba 😄

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Rip
😄

Loller... bermuda syndrome telepítõXD

JetiRulez
Köszi a segítségteket. Végül letöltöttem a Dosos verziót. Az mûködik hibátlanul.

JetiRulez

Virtuális gépet a VMware ingyenes változata is be tud olvasni, csak készíteni nem lehet vele. Viszont erre pedig tudtommal alkalmas a Workstation trialje. Szóval végül is azzal is megoldható ingyenesen és legálisan.
takysoft
a "neked" rész persze neked szólt, Simaji 😊 persze neked is akár, nem azért... nem rád gondoltam..

mindegy ezt már úgyse magyarázom ki XD

takysoft
A VMWare is pontosan ugyanúgy komplett gépet emulál, sõt elvileg sokkal jobban, mint a VirtualBox.

Én magam azért vagyok inkább VirtualBox párti, mert ingyenes, és nem kerül egy rakat pénzbe, mint a VmWare Workstation

Virtualboxnak van topicja is (biztos a többinek is), ahol szívesen segítenek neked ugyanúgy, ahogy itt is.

Simaji
Hello!

Szerintem ha tudsz akkor inkább használj VirtualBox-ot.

Ez egy gép emuláló progi olyasmi mint a VMWare csak ez komplett gépet emulál. 😊 Rendesen tudsz rá telepíteni egy oprendszert. Rakj fel egy DOS-t vagy egy régebbi Windows-t mondjuk a 98-at és szerintem sokkal jobban jársz vele. 😊

Ha kell segítség a beállításban akkor szólj! Nem a reklámozás a célom, szerintem sokkal jobban jársz vele.

Bye!

Simaji
SimCity 2000 esetleg valamelyik Civilizations mondjuk Civilization II? Most találtam. 😊

Vagy esetleg Industry Giant? Bocsi, nem nagyon találtam képet. :S

Akkor talán a friss VGA driver nem fekszik neki. Esetleg meg lehet próbálni Win98-as virtuális gépen (Virtual PC, VirtualBox, VMware).
JetiRulez
Ez Windows verzió. Én XP-t használok. A játékot a Rockstar oldaláról töltöttem le. Egyébként bírná Dosboxon szerintem.

JetiRulez

Elõször DOS-ra jelent meg, de késõbb jött egy DOS/Win95 változat is (+konzolportok).
Knights & Merchants? A Settlersek mellett ez az egyik legismertebb.
takysoft
amúgy a GTA-nak volt windows-os exe-je is? nekem csak a dos-os verzió rémlik... de az biztos van, így szerintem halgass carlos-ra és használd dosbox-szal, ha bírja a géped.

takysoft
milyen oprendszer? win7 vagy vista?

Carlos
dosbox?

Þór vígi þessi rúnar