Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Annak idején még nem volt EULE, meg ilyesmi, egy egyszerû README.TXT volt, benne ezzel a szöveggel:
"COPY PROTECTION:
---------------
SimFarm is NOT copy protected. Please, please, oh pretty please do not give away copies of SimFarm to your friends. Heck, don't give copies to your enemies either. Illegal copies do terrible things to wholesome software companies like us, and will make us raise our prices. Besides, if we find out you gave away an illegal copy of SimFarm, we'll tell your mother. THEN you'll be in BIG trouble..."
😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
mármint mobilos változat belõle...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
2. mobilod márkája, felbontása nélkül amúgy se tudunk segíteni
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Nekem egy 1991-es játékkal gyûlt meg a bajom a neve: Gods. Régn nagyon sokat játszottam vele de hogy a napokbn letöltöttem egyszerûen nem akart indulni a GODS.EXE-vel.
Már próbálkoztam a DOSBox-szal de egyszerûen nem értem. Seeggííttsséégg!
Elõre is köszönöm nektek! 😄
Gondoltam leírom hátha mást is érdekel. <#wave>#wave>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Azért köszönöm mindkettõtöknek a segítséget! #worship]

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Az utóbbi napokban én is rákattantam a régi játékokra. Gondolom sokan emlékeztek még a sárga kazis nintendo játékokra. 😄 Nekem ez a három játék a nagy kedvenc: Double Dragon 3, Battletoads, Goal 3
Egyébként még a jó kis piaci nintendom elõtt volt egy másik gépem is, fekete színû volt és tele volt kis kapcsolókkal (úgy néztek ki mint a régi villanykapcsoló gombja 😄) de már fogalmam sincs hogy az milyen gép volt...
A lényeg hogy ezen a masinán volt még két jó játék, az egyik ilyen mászkálós volt, indákon kellett ugrálni, meg szakadék felett átugrani, ilyen full pixeles kockákból álló emberkével. 😄 A másik meg egy bújócskás játék volt egy nagy házban, az ágy alá meg mindenféle helyre el lehetett bújni. Sajna egyik nevére sem emlékszem már. :/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Hmm, az idõkorlát miatt: 30%-os átlaggal tudtam megnevezni. 90%-ban ismertem, csak a neve nem ugrott be. Kb. 20%-os volt az elgépelés miatti sikertelenség...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Teszt - 90es évekbõl
Teszt - 80as évekbõl
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Stílusában leginkább a Caesar/Pharaoh-ra hasonlít szerintem, csak más a kor (1700-1900-s évek valahol, tippem szerint).
Vasút meg ilyenek biztos nincs benne. (Lovasszekér maximum).
Napokban átnéztem pár ilyen játékkal foglalkozó oldalt, de azt hiszem feladom (kb. 3000 játékot, amibe mindenféle GameHouse-s sz*r is van). Majd még a demókat tartalmazó CD-im túrom át, mert demo formájában futottam bele régen (csak félek nem CD-rõl volt), de már nem reménykedem nagyon :-(
Vagy álmodtam.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
De azért köszönöm a segítséged!Úgy néz ki megindult lent lesz nemsoká!
Remélem Windows 7-en fog futni!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tudnátok segíteni hogy a Heart Of Darkness játékot honnan tudnám letölteni?
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
mindegy ezt már úgyse magyarázom ki XD
Én magam azért vagyok inkább VirtualBox párti, mert ingyenes, és nem kerül egy rakat pénzbe, mint a VmWare Workstation
Virtualboxnak van topicja is (biztos a többinek is), ahol szívesen segítenek neked ugyanúgy, ahogy itt is.
Szerintem ha tudsz akkor inkább használj VirtualBox-ot.
Ez egy gép emuláló progi olyasmi mint a VMWare csak ez komplett gépet emulál. 😊 Rendesen tudsz rá telepíteni egy oprendszert. Rakj fel egy DOS-t vagy egy régebbi Windows-t mondjuk a 98-at és szerintem sokkal jobban jársz vele. 😊
Ha kell segítség a beállításban akkor szólj! Nem a reklámozás a célom, szerintem sokkal jobban jársz vele.
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Vagy esetleg Industry Giant?
Bocsi, nem nagyon találtam képet. :S\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
JetiRulez