8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#7723 Anyagi gondok miatt meg kell válnom sajnos szeretett játékgyűjteményemtől.
Minden játék jogtiszta, eredeti, játszható, dvd tokban borítóval (ami nem, ott jelzem). Amihez serial van, azoknál garantálom, h működni is fog.
Legtöbb boltból vagy eBay-ről van. Érdemes alaposan végignézni a listát, mert sok ritkaság is szerepel rajta, amit már nem lehet kapni, vagy idehaza sose lehetett.
Budapesti személyes átvétel lehetséges, vagy postai megoldás bankszámlás előre utalással.
Ha érdekel valami, írj és megbeszéljük. Több darab(3-4) vásárlása esetén kedvezmény.
Call of Juarez - 1000 Ft
Full Throttle - 2000 Ft
Broken Sword I & II (SoldOut kiadás) - 1500 Ft
ToonStruck(CD-s verzió dvd tokban) - 2000 Ft
Settlers II 10th Anniversary(angol) + Die Wikinger kiegészítő(német, de van magyarítás) - 2000 Ft (2 játék egyben ennyi)
Unreal Anthology (angol) - 2500 Ft
Escape from Monkey Island - 1000 Ft
Beyond Good and Evil (gamstar verzió nyomtatott borítóval dvd tokban - 1000 Ft
Deus Ex - 1000 Ft
Deus Ex 2 - 1000 Ft
Fable - 900 Ft
Heroes of Might and Magic III & IV (egyben + minden kieg, angol) - 2000 Ft
Chrome Gold(szinkronos) - 800 Ft
Broken Sword IV - 900 Ft
Fallout I-II-Tactics (egyben) - 1500 Ft
The Longest Journey - 1500 Ft
Dreamfall: The Longest Journey(gamestar verzió dvd tokban) - 1000 Ft
Haegemonia Gold - 500 Ft
Starcraft & Brood War - 2000 Ft
Unreal Tournament 3 (vastagdobozos, gyönyörű manuallal) - 1000 Ft
Psychonauts(papírtokos, 5 cds díszkiadás) - 2000 Ft
Grand Theft Auto 3 - 1500 Ft
Warcraft II BattleNet Edition - 1000 Ft
The Dig - 1500 Ft
Grim Fandango - 1500 Ft
Little Big Adventure I & II - 2000 Ft
Imperium Galactica II (újságmelléklet, dvd tokban, de borító nélkül) - 1000 Ft
Age of Mythology & Titans kieg - 1500 Ft
Age of Empires Collectors(1+2+kiegek) - 1500 Ft
Neverwinter Nights Diamond edition - 2000 Ft
Baldur's Gate Compilation(1+2+kiegek) - 2500 Ft
Suffering I & II - 800 Ft
Mass Effect - 1500 Ft -
Tyucsev #7722 2-3 seederrel is letölti, max. pár napig nem kapcsolod ki a géped. ;-) Ennyit szerintem megér a dolog. Jómagam is ugyanígy, publikus helyekről szedtem le mostanság a Warhammer 40K Rites of Wart-t, vagy a Final Liberation-t.
Pl. az utóbbit is azért szereztem meg teljes verzióban, mert a Youtube-on láttam, hogy frankó élőszereplős videók vannak benne. A komisszár egyenruha egyenesen fergeteges! Erről én régen lemaradtam, mert rippelt cuccokat használtam. Sok játékot tényleg azért kezdek el újra, hogy zenékkel, videókkal teljes legyen az élmény.
Ha már Final Liberation, akkor mindjárt itt egy számomra érthetetlen jelenség is. Win7 alatt játszom vele. Majdnem gond nélkül fut. Egyetlen probléma, hogy a videók mintha 16 színben jelennének meg. Mindenféle kompatibilitási beállítást kipróbáltam, aero felületet letiltottam, színmélységet, felbontást állítottam, de ugyanez volt a helyzet. Viszont egyszer csak megjavult. Az ok érdekes: ha a Flashget futott, a fenti jelenséget produkálta. Ha kikapcsoltam, a videók normálisan jelentek meg. Aztán volt oprendszer újratelepítés, Flashget nélkül. A probléma megint előjött. Megoldás: ha behozom a "Képernyőfelbontás" ablakocskát (de nem állítok át semmit), akkor megint jók a videók. :-D Na erre varrjak gombot! :-) -
#7721 Tudom azt nagyon jól, de onnan indult a dolog, hogy én ott nem találtam WC4-et, legalábbis 2-3 seeder/torrentnél többet nem. Mindegy, csak rinyálok, megoldódik majd valahogy... -
sirdond #7720 léteznek public trackerek is ;) -
xxxpaulxxx #7719 Mekkora játék volt ez!:) -
zsgaby #7718 Én most szedtem le a Legend of Kyrandiát, az Eye of the beholdert, és az ultima8-at :) A cikken felbuzdulva :) -
#7717 Aha, hát akkor majd még alaposabban is keresem.
Őszintén szólva rühellem a zárt torrentoldalakat, nem tudom hány helyről basztak már ki inaktivitás miatt. Tehát még csak nem is piócáztam, nem az volt a gond, hogy nem töltöttem vissza, hanem hogy nem jelentkeztem be x ideig. (és még nem is töltöttem le semmit az égvilágon) Hagyjanak már békén, kéthavonta egy-egy dolog kéne torrentről, de basszák meg, olyat nem lehet szerintük. -
foxxi #7716 kb 10 helyen fent van ( komplett packban is ;) ) -
#7715 torrent? -
#7714 Wing Commander 4-et szerintetek honnan tudnék beszerezni? Anno totál esélytelen volt a rippelt játékok korszakában, ma meg már kutyának sem kell, nincs meg sehol... :( -
ratgab #7713 ÓÓÓ még 286-oson ez volt a kedvenc játékom, hányszor, de hányszor álltam neki újból és újból végigjátszani.
Már a vége felé lévő tűskékkel teleszórt platformon liftezős részt kívülről fújta annyiszór meghalltam (mondjuk azt másképp nem is lehetett megcsinálni, csak ha kívülről tudod...) -
#7712 klassz, csak kár, hogy ilyen rövid lett -
#7711 Hogyne emlékeznék, mindig leestem én is :D -
#7710 yay! -
#7709 PC-s játéktörténelem: 1996 – 2. rész -
#7708 ja, béna a játékos :) ilyet minek felrakni youtube-ra? -
#7707 szegény mindig leesik xD -
#7706 Dos-ra volt egy Zorro, valaki emlékszik rá? Prince of Persia stílusú, akkoriban jól eljátszottam vele -
#7705 nice :) -
hedgehog122 #7704 wow, igen, ezt kerestem!!
Hálás köszönet! :) -
sirdond #7703 talán ez?
http://www.youtube.com/watch?v=l1MbvxHYay8 -
hedgehog122 #7702 Sajnos nem ez volt, bár kétségtelen, hogy eléggé hasonló volt az is.
Na mindegy, azért köszönöm. -
#7701 http://www.youtube.com/watch?v=elKAgja7ZXo
Wolfchild esetleg. -
#7700 akkor sajnos nem tudok segíteni ez is csak az ősember miatt ugrott be -
hedgehog122 #7699 sajna nem, a külcsíny kb a Street Fighter 2010-hez hasonló volt, közben még annyi beugrott, hogy az első pályán lehetett felhőkarcolók oldalán felmászni(talán csak farkasember alakban), meg amikor átalakult a kévmen, volt ilyen bejátszás ami mutatta a folyamatot. -
#7698 de lehet volt ilyen a 2 részében
-
#7697 esetleg nem a prehistorik...csak ebben nem emlékszem hoyg átalakult volna e
-
hedgehog122 #7696 Üdv!
Egy olyan játékot keresek, ami kb 90-es évek elejére tehető, oldalnézetes, mászkálós harcolós volt, egy ősember volt benne a karakterünk, aki néha átváltozott farkasemberré, így erősebb , gyorsabb lett, aztán egy idő múlva visszaalakult....kb ennyi rémlik. -
xxxpaulxxx #7695 Esetleg ha van gamepadod, akkor Xpadderrel rá tudod állítani... -
#7694 System Shock 1 -ben lehet valahogy a billentyűzet kiosztást változtatni?
cfg file-okat nem lehet megvarázsolni? -
#7693 Tenksz! -
Zóanagyvarázsló #7692 H.E.R.O. -
#7691 Megpróbáltam mindent de most sem megy. Nem tudom hogyan kell. Aki tudna nekem ebben segíteni az vegyen fel msn-re: [email protected]
És csak annyit szeretnék h ugyan olyan legyen mint a google-s csak más fajta pályával és a blogomon.... Ennyi. Nem tudom hogyan csináljam, arra már talán rájöttem, hogy a pálya módosításához elég csak egy képet átrajzolni, színezni vagy bármi. De beilleszteni még mindig nem tudom. -
#7690 Google Pacman -
#7689 Bemásoltam a blogom egyik bejegyzésének a forráskódjába, de semmit sem írt ki amikor megnéztem. :O -
#7688 C64: szkafanderes csávóval, akinek propeller volt a hátán, föld alatti járatokban kellett repkedni, nem vagyok benne biztos, hogy lövöldözni lehetett-e egyáltalán, a lényeg az ügyes manőverezés volt. Elég korai játék, kezdetleges grafikával, de nagyon bírtam.
-
Cat 02 #7687 Ez talán segít. -
#7686 A google nyílván leprogramozott egy pacmant, amit megtehetsz te is. -
#7685 Hogyan lehet egy létező játékot a saját blogomra, honlapomba beágyazni saját kinézettel. Akár saját hangokkal? Pl Pacmant úgy ahogy most google-n van kinnt, google-s pályával. -
#7684 Ezt felhozom.
Illetve akadt még egy játék. Hasonló volt a Digger című játékhoz, csak egy kis kígyóval kellett lenni. A címe emlékeim szerint S betűvel kezdődött, de semmi más támpont nincs.