8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
mozart #7523 Igen ez lesz az. :))
Köszönöm nektek!
Márcsak az első van. -
#7522 Az lesz az! -
#7521 A 2. szerintem a Ski or Die. -
mozart #7520 Előre is köszönöm! -
mozart #7519 Sziasztok!
Egy újabb játék jutott eszembe, amit megszeretnék találni:
Van egy falakkal határolt pálya, ahol egy repülő masinával vagyok (külső vagy belső nézettel nem tudom de talán belső) és van egy ellenfél egy ugyanilyen repülő géppel. Az a játék célja, hogy az ellenfélt elkapjam, hogy a nála lévő zászlót megszerezhessem. Tehát üldözni kell egymást.
Van még egy:
Ez kifejezetten DOS játék. A neve valami "sky". A játék a téli hobbikat foglalja össze.
Ha jól emlékszem 5 db játékmód van:
-pontugrás siléccel
-hógolyó dobálás (egy bunker mögött vagyok és egy célkereszttel kell eltalálni a különböző célpontokat)
-snowboarddal vagyok, és egy végtelen pályán kell előre fele menni a pálya két szélén végig emelkedő van, ahol lehet trüközni
-síelni kell végig egy leejtön különböző tárgyakat kikerülve
-itt pedig egy ússzógumin ülök és ugyanígy lefelé suhannok egy leejtőn. Különféle akadályokat kell kikerülni és más játékosoknak kell neki menni. -
HaaS #7518 Szép... az ezt megelőző cikkekről nem is beszélve. Kösz a linket! -
#7517 PC-s játéktörténelem: 1993 -
xido #7516 Jihahaaa...erről se tudtam eddig:)
Earthworm Jim -
Noodlee #7515 Nagyon belenyúlsz a zsebedbe :)
Igaz, karácsony van :P -
#7514 ajándékba gondoltam :) de tényleg nincs semmi infó, még torrent se -
Gary #7513 Nem találtam róla infót, de nem is erőltettem nagyon magam. Szerintem, 500 Ft.-ot rosszabb helyre is elkölthetsz, ezért vedd meg nyugodtan, és majd tájékoztass minket is, hogy megérte-e?
Ha végképp nem, akkor még mindig elajándékozhatod! -
#7512 Hm, akkor kicsit beszélj már róla, miért jó az a játék? Én beletettem pár órát, de annyi jött le belőle, hogy az valójában egy táblás területszerzős társasjáték, csökkentem az ellenfél támogatottságát, növelem az enyémet, azt' annyi, a grafikának meg semmi jelentősége az égvilágon... -
#7511 Impossible Mission 3: Final Mission-t próbálta valaki? megéri az 500 ft-ot? c64-en nagyon szerettem -
#7510 Köszi, eddig a Bruce Lee-t néztem, az nagyon jó lett. :D -
#7509 Hűű, tök jó link! Köszi! -
FickDeineStory #7508 Én is játszok sokszor régi játékokkal:) a nagy kedvenceim
A teljes Nekketsu sorozat
A teljes Double Dragon sorozat
Kickmaster
A teljes Contra sorozat
illetve a Ninja Gaiden 1-3 -
#7507 Egy oldal ahol sok retro/remake van:
CAIMAN
És szerintem ez az egyik legjobb freeware lelőhely is))
DOOM 6666
BOMBJACK
-
mozart #7506 Már megvan. A neve: WinDepth -
Gary #7505 Még egy kis Maniac Mansion:
Érdekes, hogy a YouTube a NES verziós videókkal van tele.
Kipróbáltam egy csomó befejezést:
Innen, erősen SPOILER gyanús a dolog!
Alapvetően két probléma van: a Lila Csáp és a Meteor.
Bernard megjavítja a rádiót és hívja az Űrrendőrséget. Ha nyitva a labor ajtaja (kulcs a medencében, kód a játékgépben) elviszi a Meteort. Ha nincs elmegy, de mindkét esetben leejt egy jelvényt. Ezt kell megmutatni a Lila Csápnak és akkor már csak a kapcsolót kell lekapcsolni.
Wendy átírja a kéziratot, postázza, majd a szerződést megmutatja a Lila Csápnak, utána odaadja a Meteornak. Ez vicces vég, Meteor a Talk Show-ban.
Syd vagy Razor fölveszi a zongorajátékát, a kazettát odaadja a Zöld Csápnak, az ledob egy másik kazettát, ezt postázni és a visszajövő szerződést odaadni a Zöld Csápnak. Ez után, a Lila Csápot a Zöld Csáp fogja elkergetni.
Michael fölviszi Ednek a csomagját, majd a bejáratnál a bozótban megtalálja a filmet, előhívja, odaadja ezt is Ednek, aki majd elzavarja a Lila Csápot.
Még egy érdekesség: A Meteortól meg lehet szabadulni úgy is, ha fölvisszük és megetetjük az Emberevő Növénnyel!
A mentősereget válogatott módszerekkel el lehet tenni láb alól: medencébe fullasztani, radioaktív (medence) vizet mikrózni, Ednek mikrózott hörcsögöt adni (Syd és Razor képes erre), a Zöld Csápnál lévő lemezt kazettára venni és azt a kazettát vissza adni.
Hirtelen ennyi -
mozart #7504 Sziasztok!
Most ezt a játékot keresem:
Ilyen tengeralattjárós volt és egy hadihajóval lehetett a vízben lévő tengeralattjárókat eltalálni hordókkal amik meg téged löttek torpedókkal. Lehetett továbbá még légi segítséget is kérni. JA igen voltak benne még medúzák is. A játék 2D-s. -
Zóanagyvarázsló #7503 A GOG.com egyébként is egy aranybánya, az egyik legfrissebb játékuk például a ritka és kevésbé ismert point'n'click klasszikus, a Sanitarium. -
HaaS #7502 gog.com-on akciós a Republic: The Revolution. Nagyon szeret(t)em, ha valaki nem ismeri, vessen rá egy pillantást, megéri. -
#7501 Tök jók ezek a linkek, el lehet rajtuk bogarászni! :)
Köszi! -
Gary #7500 Háát, én sem tudom. Igazán összehasonlítási alapom a C64-es verzió lenne, de abból nem volt deluxe.
Egyet tudok, az első emeleten a szemben lévő ajtó kóddal volt nyitható. Ez volt a programvédelem. A Deluxe-ban már eleve nyitva van...
Kicsit kutakodtam:
Na és, mintha csak megbeszél(ték/tük) volna, egy másik topic az MM verziók témában.
Képernyők (MM és Zak)
A japán verzió (az oldal tetején lévő linken, a cenzúrázott NES verzióról lehet olvasni angolul) -
Zóanagyvarázsló #7499 Egyébként a Deluxe-ból hiányzik néhány jelenet, fejből már nem mondom meg, hogy pontosan melyek. -
Gary #7498 Nekem korábbi deluxe verzió volt meg PC-re, abban még nem tudott, és C64-en sem tudott, de nem is ez a lényeg, hanem az élmény!
Korábban a DoT-t is végigvittem, a magyarítottat. :)
Természetesen, köszönöm Mindkettőtöknek az áldozatos fordítási, implementálási munkálatokat! -
#7497 a maniac mansion deluxe alapból tud magyarul.
thsoft barátom készítette a fordítását, akivel amúgy közösen csináltuk a Day of the Tentacle magyarítást:D -
Gary #7496 A hétvégén végigtoltam a Maniac Mansion Deluxe magyar verzióját.
Még C64-en találkoztam vele először, hatalmas és maradandó élmény volt! Félelmetes, hogy ennyi év távlatából is zsigerből tudtam, a megoldást. A végkifejletnél a lila csáp és a meteor eltávolításának több lehetőségét is kipróbáltam. A lényeg, hogy most is ugyan úgy élveztem, mint anno C64-en. -
#7495 Nincs mit :) Én még Amigán nyomtam ezt a játékot, onnan ugrott be, mert emlékeztem, hogy abban is volt baseball sapis figura. -
Modesty #7494 Mármint a Body Blows volt az köszi :) -
Modesty #7493 Igeeen ezaz!!! Örök hála!! :D
Mióta keresem el se tudod képzelni. :P:P
A kukacosnak esetleg tudja vki a címét? -
#7492 Vagy Fatal Fury, de az meg nincs pc-re:
-
#7491 Na, a linket sikerült képnek raknom...
http://www.mobygames.com/game/body-blows/screenshots -
#7490 Body Blows?
A kép alapján stimmel :D
-
Modesty #7489 Nem sajnos nem ez. -
Zóanagyvarázsló #7488 Savage Warriors? Bár szerintme a baseball ütős punkon az inkább taréj, mint sapka, de fene tudja. -
Modesty #7487 Illetve lenne egy másik, halvány emlékeim vannak róla.
Annyira emlékszem, hogy valami kukaccal illetve vmi fasz szerűséggel kellett egy pályán menni, ki kellett kerülni az ellenségeket, talán még lőni is lehetett nem vagyok benne biztos. A pálya közepén volt 1 ágy ahova a kis barátunkkal el kellett jutni. Előfordult h gumit kellett felhúzni és csak úgy lehetett az ágyba bemenni. (igen beteg tudom...) :) -
Modesty #7486 Sziasztok.Keresek egy játékot. Egy verekedős játék, 1990-2000 közötti az biztos. Csak a demo volt meg, amely 2 játszható karaktert és 1 pályát tartalmazott. A pálya vmi épület előtti dolog, a 2 karakternél az egyik ismertetőjele h vmilyen baseball sapka volt rajta, kék színű ha minden igaz, a másik meg vmi szürkés feketés ruhájú rosszfiú, kézvédő volt rajta ha jól emlékszem. Különleges dolog annyi h asszem az enter hosszú lenyomásával egy csík betöltött és akkor valami színes biszbaszt lőtt ki a másik felé. Ha valaki győzött akkor megjelent 2 kép, az egyik oldalon na győztes a másikon a vesztes. A győztes boldog fejjel, a vesztes pedig 1 kicsit összeverve véresen. Anno azt mondták h ez a street figther de végignéztem a karaktereket, és nem találtam meg ezt a 2-t benne. Tud esetleg valaki segíteni? ELőre is köszönöm. -
mozart #7485 Köszi de már nem kell a segíteség megtaláltam öket -
#7484 Ugyanígy vagyok a Contra Force-al, Street Fighter 2010-el és még sorolhatnám, ajánlom a figyelmedbe :)