Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
udv!!

Desert/Jungle STrike megvan esetleg vkinek es xp alatt is futtathato is?

galenius
kicsit OFF:
wizardry: summoner szintén gba emu alatt megy

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

galenius
de ha beholder kell valakinek jobb ha segacd emun nyomja, 16bites grafika, mp3-s zenék. dc-n láttam 48mega.
Snes emu alá is van eob2 tuti ugyanaz. -.> dc: barnitos.net

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

galenius
írd be a commander parancssorában abban a könyvtárban
dmnew

sajnálom, de ehhez tényleg nagyon hülye vagyok. van amihez a gépen nagyon értek (pl:harware)de vannak dolgok amik teljesen kimaradtam az életembõl. egyébként meg elég lenne egyszer leírni DE PONTOSAN hogy mit kell csinálni az indításhoz, mert ami nektek egyértelmûnek tûnik, az nem biztos hogy másnak is az.addig eljutottam hogy elindítom a javat a paranccsal, és megnyit egy vindóz ablakot a java könyvtárba, átmegyek a dm könyvtárba, de ott már nem tudom indítani a játékot

rorr
nem kell dosbox!ez egy java alapú játék telepítsd a javát utána a dm-et és használd!

mégse. DosBox alól nem mûködik, rájöttem közben, hogy van neki readme file-ja... fakk.. tudtok valamit?
vagy esetleg azt is elmagyarázhatná valaki, hogy mûködik a dosbox, talán az egyszerûbb 😛
Üdv! Kérdés! Létezik olyan pach, vagy crack, vagy akármi Diablo-hoz ill. Hellfire-höz, ami lehetõvé teszi, hogy winXP alól is tudjak nyomulni ezekkel?
ollie
csak kb 4x írtuk le, de a kedvedért:

java dmnew

ÍGY INDUL A DM JAVA!!!
Tehát nem exe-vel, hanem beírod a fenti sort úgy, hogy a könyvtárában tartózkodol.

jó , feladom , azért köszi a segítséget.már az sem megy, hogyan kell indítani a dm-et. nincs is exe-je.a dosboxt meg nem tudom használni, ill nem akar meghajtót váltani. default z:\ és gondolom ezt kellene állítani de nem tudom

rorr
dungeon master install, utánna az eob ii ben levõ fájlokat bemásolod a DM ugyanazon könyvtárába, elindítod a DM játékot és válassz custom játékot és ott van az eobii game és választható!😊

Kössz.

ollie
emulátorként mondjuk megteszi a winvice

ollie
bármelyik c64 emut leszeded, és annak a menüjében a d64 file-t beteszed az egyik drive-ba (a d64 az egy c64-es disk image file) és ennyi

Egy kis segítséget kérnék C64 emuhoz.
Lehúztam egy gémet (TROLLIE WALLIE), és ezt a fájlt kaptam : TROLLIE.D64 . Kérdésem, hogy ezt mivel kell elindítani. Mit kell innen letölteni, hogy menjen. A C64-es parancsokra is kíváncsi lennék, már nem emlékszem rájuk.
Köszönöm.

PiszkosFred
Kosz. Akkor leszedem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
szerintem müxik, sõt megvan az elsõ rész is ugyanígy

szoltan
igen! Király játék volt!

Hala Madrid!

PiszkosFred
Marmint a helyhiany a save es egyeb vm swappolasok miatt lehetett gond, en legalabbis ezzel nyugtattam magam ;]

PiszkosFred
Ha esetleg sikerul futtatni, es jatszol is vele, majd jelezd mar plz, hogy sikerult e kijutnod a masodik dungeonbol. (egy teleportkapu, asszem egy templom vagy kastely a helyszin) Annakidejen sokat jatszottam vele, de itt mindig elszallt a game (konfig problema akkoriban nem nagyon volt, nomeg 486dx4/100al jatszottam 8 majd 16mb-val, amin azert ment akkor minden, hang is sbpro volt. Viyno viszont aranylag kicsi volt, lehet hogy az volt a gond, nemtom, ezert vagyok ra kivancsi). Letoltenem azonnal, ha tudom hogy ez muxik. Koszi elore is

hát ezt én is tudtam, nem egy mai darab. éppen azért írtam, hogy mi lehet a hiba. mert dos módban sem akart üzemelni

ollie
ja én ezt a dm java-ra írtam

[Jakuza]
Ez nem javas, hanem regi DOS-os program tehat, nem kell hozza DX9 vagy 3D gyorsito.
Probald meg a DoSBox nevu programot.
DOSBox download page

es a BOXER nevu GUI-t hozza.
BOXER v0.61.6 (frontend for DOSBOX)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ide is kéne egy GY.I.K.
És akkor én sem kérdezgetnék hülyeségeket

ollie
csak kb 3x írtuk le, de a kedvedért:

java dmnew

Köszi. Majd otthon kipróbálom.

miért nem mûxik az anvil of dawn progi? a hang rendben van, pedig attól féltem jobban. dirx9b,catalyst 4.3 radeon 9600.akit esetleg érdekel:
http://bell.gb.ustabilserverplads.dk/games/download.php/?d=y&gid=348
és a dungeon mastert sem tudom indítani pedig telepítettem a java virtual machine-t. pontosabb utasítás esetleg vkitõl?

[Jakuza]
Eloszor ezt lekell toltened. Es ennek a konyvtaraba kell bemasolni.
DM java 1.05 zip

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ollie
Installáltad a dungeon master java-t?

"bemásolsz mindet a dmjava könyvtárába"

De nem találom sehol a könyvtárat. Se windowsban, se program filesban.

ollie
Na megvan, bemásolsz mindet a dmjava könyvtárába, majd beírod:
java dmnew
Ez után a custom opcióval indítod a gémet és kiválasztod az EOBII-t.

Köszi!
#1513 ahonnan leszedtem.

[Jakuza]
Ha megadod a Javas EOB cimet, ahonnan lelehet tolteni megnezhetem hogyan indul.

ollie

ollie
mindkettõt?

Ez az oldal már bejön rendessen 😊

Feltelepítettem mindkettõt. Hogy indul az EoB?

[Jakuza]
Igen.

ollie
a második az ms féle?

[Jakuza]
Felteszek ide 2 fajtat talan valamelyikkel jo lesz.

j2re-1_4_1_01-windows-i586.exe
java virtual machine.exe

😊)
Az SG-s oldalak is beszólogatnak mostanában 😞

[Jakuza]
Mostanaban jutottal el olyan oldalakra ami javat hasznal. 😛PP

Csak mostanában jött elõ ez a problémám.

[Jakuza]
Amugy nagy valoszinuseggel azert sem tudod megnyitni az oldalak tobbseget mert a Jvm nincs feltelepitve.

Köszi szépen!

[Jakuza]
Mindjart felteszem az egyik oldalamra es utana belinkelem a programokat.
Csak 16k-val kisse lassu a 12MB feltoltese.

Na látod olyanom nincsen. Honan tudok szerezni?

[Jakuza]
Ugye ezt a kerdest, te se gondoltad komolyan ?