Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Mondjuk ez nem old, de legalább ingyenes, és ahhoz képest egész jó. 😉

Tibia a játék neve
MMORPG

Van topicja is, a játékosok fóruma között.

PiszkosFred
;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BBird
Tudom, most megint jön az "örök hála" rész... ;-))
PiszkosFred
No, akkor meg jo hogy nem vettem meg. Koszi hogy szoltal, nemtudtam.

Én csak a golddal játszottam..

BBird
Bocsánat, Gamestar... szóval a Gamestar újsághoz adják teljes játékként. :-)
BBird
Az a Tortuga játék most teljes játék, ha jól tudom a PC Guru mellékletén. :-) Bár ezt biztos tudtad!?
PiszkosFred
Sogs=Dogs

PiszkosFred
Mar valaszoltak asszem a tobbiek. Anno a sid meier fele pirates nagy siker volt, mind c64en mind amigan. PCn is megjelent egy totalis c64 konverzio - szinek, graf minden - az is aratott, igaz mar kisebb korben. Aztan jopar evre ra csinaltak egy Pirates Gold-ot, ami szep volt, csicsas volt, par apro kis uj opcioval, de valahogy megsem a regi jatek volt, nem is maradt fenn sokaig. Mai napig inkabb az emulatort hasznalja a legtobb ember pirates! kapcsan.

Aztan par honapja elkezdett szivarogni a hir, hogy sid batyank sir kinjaban, mert a nep is sir kinjaban, mivel nincs egy normalis kalozprg. Sea Sogs meg ugyahogy, de mas nemigazan. Es hat az elmult 2-3 evben - a korabbiakhoz kepest - meglepoen nagy szamu "hajos" film keszult. Kincses Bolygo, Kap&Katona, Karib Tenger (es a folytatas hamarosan), Ofelsege kapitanya, stb.. Sid fogta magat, es nekiallt a dolognak, hogy elkeszitse a Pirates Remake-t.

Mivel a civilizationt es a colonizationt is o egymaga irta a pirateshez hasonloan, nem lesz ebbol gond. Talan az egyetlen remake vagy regi-jatek-folytatasa-iden lesz a sok kozul, ahol a hangulat garantalt. Kar hogy az UFO - Aftermath kapcsan nem szedte ossze a korabbi cegenek huzoembereit, es nem a microprose csinalta meg a folytatast, ahogy tette azt nagyszeruen az 1-2 kapcsan. Ugyhogy sid batyank ujra dolgozik, es hamarosan szembesulhet a vilag egy ujabb csodaval.. (adja az eg hogy igy legyen ;])

Tortugat nem ismerem, habar par hete kis hijan megvettem valamelyik onlanycejdebotbol, mert valami nagyon barati par ezres arert arultak. Es hat Tortuga nevvel egy jatek csak jo lehet ;] De nem vettem meg, igy passzolom hogy mi lehet.

Amiga
Jól beszélsz. Érdemes Trespasser-ügyben MediaMarktokat zaklatni, ill. megnézem ha kell a dobozon, ki a magyarországi forgalmazó.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
Én soha életemben nem töltöttem le warezt, szal nem tudok.

Te nem tudsz véletlenül helyet, ahonnan le lehetne szedni?
Valami DC HUB is jó, csak meglegyen.

ollie
Be kell konfigurálni, de asszem ez rajtad úgy sem segítene.

És hardveres tûzfal alatt miért ne lehetne DC-zni?

ollie
Neki hardveres tûzfala van, amúgy meg nem hiszem hogy feltöltené, mert pénzért vette.

Feltölteni nem tudnád vhova?

Nekem is van túzfal, és megy mellette a DC.

Amiga
Nincs DC-m. Tûzfalam van. :-)

Nem osztanád meg DC-n?

Amiga
C-64-es Pirates! is Sid Meyeré, ha valaki, õ tudja hozni a remake hangulatát is.

Amiga
Trespasser szerintem nagyon kellemes game, már végigjátszottam, de most is a gépen van. Két éve vettem Media Marktban.

ollie
A readme-jébõl:

java dmnew

Ja persze kell hogy legyem java installálva (lehetõleg a legújabb sun java).

ollie
hoppá, elírtam, a Betrayalra gondoltam

Tudom, h nem oldgém, de azért jól jönne.

Csak a Betrayal at Krondor lett ingyenes!
A Return to Krondor-t még pénzét adják. 15$
Foggalmam sincs, hogy mirõl van szó, de esetleg van olyan, hogy :

xyz.BAT
xyz.COM

Régen ezek is mentek 😊

hogyan kell elindítani? nincs sehol exe-je?

ollie
Próbáld ki a Return to Krondor-t, ami ráadásul már teljesen ingyenes!

RaveAir
A Wizardry 7-et mennyien játszottátok végig? Esetleg van valakinek hozzá végigjátszása?
Valahogy úgy tûnik, hogy abba a néhány megabyte-ba sokkal több játékidõt belezsúfoltak, mint az összes Baldur's Gate(szerû) játékba.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

BBird
Az nem is oldgame... 98 körüli, és nagyon lehúzták. Bár tény, hogy én is kipróbálnám egyszer. Akkoriban erõmû kellett neki, ma már talán rendesen futna. :-))
Amúgy sorry, nekem nincs meg, s nem is tudok letöltõ helyet.
Zola NFK
Köszi.

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Trespasser?

ja egyébként ha valakinek nem lenne tiszta uccsó mondatom, anno emlékszem Gab barátom Freegamespalace oldaláról az IDSA még a Lucasartsos játékokból kiszedett képeket is leszedette... éljenek!

úgy emlékeztem 80 év... mind1 arra úgyis elpatkolok, de szerintem a Lucas cuccainál nincs elévülési idõ... legalábbis amennyire ismerem õket... 😊

bár több kategória keveredik benne, de elég jó hajós játék a Sea Legends, legalábbis én nagyon szeretem... csak nem ismerik túl sokan...

I.C.ram
Kösz
I.C.ram
Zak McKracken? Vagy valami ilyemsi 😊
szoltan
ismeri valaki a Zakot?

Hala Madrid!

Zola NFK
Fred említettél egy Pirates! remake-et.
ezmiez?
A készülõ Sid M. játék, vagy egy "igazi" remake?
Mert a Sid M. féle szerintem már nem fogja azt a hangulatot hozni mint a c64-es. De ne legyen igazam!!!!

Apropó.
Van hasonló valami kalózoskodó vagy hajozgatóskereskedõs?
Esetleg ez a Tortuga az lenne?

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

ollie
Dungeon Master Java

Egy javaban írt remake.

Nincs meg valakinek a Trespasser? Az a dínós gém, teljes verzióban.

oneal1
na megcsiáltam!!!!!
nagyon állat!!

!Forza Ferrari!

I.C.ram
Tud valaki egy olyan programot, amivel mennek a régi dosos játékok winxp alatt, és nem majréznak állandóan a ram miatt?
BBird
És ezek után találja ki az ember, hogy mi is az igazság. Fõ, hogy tisztában vagyunk a törvény minden apró részletével... vagy mi... ;-))
"..Régen hallottam ilyen hülyeséget, hogy minden 5évnél régebbi játékok legálisak lesznek. Most nem tudom ez a törvény hogy áll..."

Ez valóban hülyeség! A szoftverek elévülési ideje 75-év!

oneal1
ok

!Forza Ferrari!