8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • BBird
    De szerettem a Win3.1-t.
    Valahol még a Win1.0 is megvan. :-)) 700kb asszem.
  • galocza
    magyart vagy angolt? esetleg cseh érdekében is tehetek vmit 8)
  • Cicero
    Pff...omfg.. Nem méltó egy Redneck Rampage-hoz!!
  • [Jakuza]
    Sima Win3.1et akarsz vagy 3.11 Workgroupot ? :P
  • dronkZero
    Ha valakinek sikerül ezt szóra bírnia, legyen olyan kedves, tegye közzé... :) Dosboxszal addig eljut, hogy "TimerRegister Event", aztán mély hallgatásba burkolózik.

Egyébként megörültem ennek az oldalnak, gyorsan lekaptam pár CDnyi stuffot, aztán nagyjából kétharmadával nem jutottam semmire... Win3.1-et honnan a halálból szerzek nekik pl.? :)
  • BBird
    Talán azt, hogy english, deutsch, f'ansz, egyéb nyelven.
  • Waterhorse
    És ami mellett eurós zászló van az mit jelent?
    Európai nyelvű?
  • BBird
    Kapják be a 4-6os villamos lyukasztóit. Blade Runner is franszóáá'. No párlévű f'ansz. ;-)
  • Gary
    Sajnos a Phantasmagória mellett francia zászló van, de a Lighthouse mellett angol! :))
  • Gary
    STORNO a korábbi kérésem, előbb járt a pofám (jelen esetben a kezem), mint az eszem! az oldal alján "Keresés témában" segítségével megtaláltam!
    Sz'al az előző írásomat NE olvassátok el! :)))
  • Gary
    Egy linket tudnál adni a frenchkiss-hez, a Phantasmagória azóta érdekelne, mióta először olvastam róla a... ...CoV-ban assz'em...
    Ugye, nem file-cserélős dolog!
  • BBird
    Régi bútordarabok fordításai fehér holló eset. :-)
  • Waterhorse
    Hát jó, azt hiszem túlzásokba estem. Ez csak 1 db játék, de ezen kívül számos, rengeteg más game van ott amit még DC-ről sem lehet beszerezni. Pl. ezt is:) De nem panaszkodom tovább, sztem meg tudom iratni az angol nyelvűt csak 1 kicsit drága pénz lesz.
    Ehhez a Toonstruchoz egyébként készült valami hivatalos magyar fordítás? Csak a feliratok fordítása esetleg? Fanfordítást már kerestem az nincs nekije:(
  • galocza
    frenchkissen jelzik kis ikonokkal, melyik game milyen nyelvű. sajna tényleg van pár hibás (pl carmageddonba én is beleszaladtam, meg vmelyik goblins isoba), és a baj az, hogy hiába jelezték már fórumba, nincs javítás.
    amúgy aranybánya.
  • PiszkosFred
    Hát én csak olvastam a hírt, nem láttam a játékot. De látva a reakciókat, talán így a jó ;]
  • Waterhorse
    Elég trágya ez a frenchkiss oldal. A múltkor a Carmageddon nem indult el, most meg éppen nézem, hogy ez a Toonstruck meg teljesen francia nyelvű. Nagy nehezen felraktam, el is indult, és a negyed órás intróból nem értettem egy szót sem. Ez a játék elvileg tele van poénnal, fraciául sokat fogok belőle érteni. Találtam magyar leírást, azzal végignyomom fapofával aztán megy a sarokba:(
    Ugyanezen az oldalon letölthető a 7 cd-s Phantasmagoria is. Azt nézte már valaki? Le se szenvedem ha az is francia szinronnal és feliratokkal van fönn.
  • BBird
    Redneck Rampage: Suckin' Grits on Route 66
    Redneck Rampage Rides Again: Arkansas
    Redneck Rampage

És ami mostanában kijött, sokan az új részként mondják, pedig semmi köze hozzá. Főleg azért sem, mert iszonyat gyenge darab. LINK - Gamespot - Képek, ilyesmi
  • Cicero
    Mert 3 része van ám!!4
  • Cicero
    Szerintem az a Redneck Rampage - Ride again vagy a Road 66 volt :)))
  • PiszkosFred
    Valamelyik hír/játék portálon mintha olvastam volna, hogy előásta valaki a licenszt, és csinálnak egy folytatást a kissé abnormális fpsből ;] (igaz csak akkoriban volt furcsa, manapság már gyerekjáték..;])
  • Cicero
    Tök fura volt amikor elkezdtem játszani a Redneck-el... [szeret nosztalgiázni]
  • Cicero
    Velem fordult már elő olyan hogy egyik nap a gyerek azt mondja hogy egy játékom (Eagle Fighter XXI) már 2 éve nálla van és hogy kell-e még nekem...
  • BBird
    Tollaspálya nincs? Abban jobb vagyok, még bajnok is voltam. :-)
    Te figy, nem érdekel akciósan piacról szereztem összecsukható nyugati pu.-t. Azt is Eiffel haver dobta össze. Na? :-)

Amúgy mikor kérjünk offért büntipontit? :-) És én, vagy majd más legyen spicli!? ;-))
  • EqUiNoX
    Van egy felfújható hordozható teniszpálya a pincémben, ha gondolod postázom... kell a hely az összecsukható tesco gazdaságos Eiffeltornyomnak. ;]
  • Gary
    Azt már visszaadtam valaki másnak... Bocs' előbb kérte :)
  • BBird
    Nincs véletlen egy rendőrségi helikopter matchboxod? Sárga-fekete-fehér. Összecsukható propellerekkel. ADOD VISSZA! :-)))
  • Gary
    Háát, nem is tudom... Nekem annyi felesleges cuccom van, s még csak azt sem tudom, hogy honnan!

• BBird
    Na én pont ezért nem adok kölcsön soha semmit. :-) Ahány ismerősöm kölcsön adott valakinek valamit, sosem látta viszont. :-))
  • ollie
    Talán mégis kell hozzá crack.
  • Waterhorse
    Letöltöttem máshonnan egy másik verziót, ez ugyan nem a full cd-s, de ez is jó. Már egy ideje vadásztam erre a játékra, mert régen nagyon sokat nyomtam. Aztán kölcsönadtam vkinek évekkel ezelőtt, és azota se hallok felőle.
    Na mind1 ha valaki tudná a megoldást a lentebbire még mindíg szivesen fogadom, csak kiváncsiságból.
  • Waterhorse
    Helo!

Leszedtem a Carmageddon 1. részét a frenchkiss-ről, de a telepítésnél valami szabálytalanul művelődik 70%-nál, aztán leáll. Ez még nem is lenne baj, mert a telepítést be tudom fejezni azzal a setup.exe-vel amit felrak a cd-ről a szabálytalanság előtt. Elindításnál viszont cd-t kér, pedig benne van a meghajtóban, kínomban már kiírtam rw-re is, hátha a dameon tools-al van a baj, ami semmit nem oldott meg. Ha a teljes telepítést választom akkor szintén szabálytalan művelet, viszont akkor a játék elején a menű bejön. Rányomok a New Game-re és ott meg akkor kéri a cd-t. Nekem régen megvolt ez a játék és úgy emlékszem nem volt szükség crack-re, vagy fix-re vagy bármire. Most akkor mi lehet a gond? Talán a telepítés alatti szm kavar be?
  • BBird
    Retro Arcade Classics

Tudom, erről már mindenki tudott 5éve. :-P
  • Cicero
    Valami frame beállítás?
  • Cicero
    A hang meg is oldódott de 600x480 alatt még mindig szaggat :(((
  • Cicero
    Köszönetet :))))
  • [Jakuza]
    Meg nincs itt a szarvasboges ideje. :P
    De a Gina kozelebb jart hozza mert az is noi nev es a kis fohosunk egy suni holgy. :P
  • PiszkosFred
    Igen, én rosszul írtam, ég is a pofámról a bőr ekkora szarvashiba miatt ;]
  • BBird
    Ez már vért kíván. Szanaszét fogom cincálni a lábtörlőjét a szomszéd néninek, olyan ideges lettem. ;-))
  • [Jakuza]
    Pontosabban te Giant irtal Fred meg Gina-t. :P
  • [Jakuza]
    ???
    En jol irtam. Ti irtatok hogy Gina :P