8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
galocza #3122 na megtaláltam. kiderült, azért nem emlékeztem a borítóra MERT NINCS NEKI. már emlékszem, volt egy papírdoboz, azon volt ábra, abba meg belehajigálva egy amolyan dupla-dupla cdtok - bele is szórtam ügyesen az üres tokok közé...
pm ment.
-
galocza #3121 nekem bolti volt, occsóért. ezért bosszantó, hogy még a borítóra sem emlékszem, sem hogy milyen tokban volt 8(. amúgy emlékeim szerint 4cd.
azért folytatom a vadászatot... -
#3120 A magyarosításokkal egy kicsit bizalmatlan vagyok.
Ha olyan minőségűek, mint a filmek feliratai, akkor inkább legyen angol. Hihetetlen illúzióromboló tud lenni akár egyetlen félrefordított mondat is.
Egyébként a számítógép inkább csak angolul kommunikáljon velem. :)
Ezt mondjuk bárkinek tudom ajánlani... Én az angoltudásom 95%-át a számítőgépes játékokból szedtem össze. -
#3119 LBA első részhez leírás? Ááá, nem kell hozzá, csak egy haver, aki veled párhuzamosan játssza... Nekünk anno egy téli szünet, meg valami rettenetes telefonszámla ráment, de önerőből toltuk végig! :) Az, hogy ultrahosszú, szerintem csak pozitívum. Mekkora királyság volt, amikor a rabbibunny kommandó megtámadta FunFrock egyik erődítményét... :) -
#3118 Köszi a kommentet, ez alapján szabadidőmben megnézem, hátha. :-) -
#3117 Én emlegettem, szeretem az ilyen Sci-fi történeteket. Tex Murphy sorozat, Blade Runner, Rise of the Dragon,... meg most talán ez a Noctropolis?
Blade Runner fenn található a french oldalon, csak francia nyelven. -
#3116 Nomeg mind az négy/öt cdt nem lenne könnyű újra beszerezni... -
galocza #3115 valaki emlegette a blade runnert, gondoltam elővakarom, hát rohadtul nem találom. ami azt illeti olyan régen nem láttam, hogy arra sem emlékszem milyen dobozban volt 8(.
azért kéne, remek kaland. -
#3114 Kimaradt a 2. rész?
Azt gyorsan pótolni, az a legjobb, az 1-el meg nem is igazán játszottam, talán csak a demójával. Nagyon jó történet, nagyon jó zene, csak egy kicsit sok mászkálás, és egy végigjátszás kell hozzá, nekem anélkül nem ment volna. Ja és írtó hosszú -
#3113 Én mind a kettőt végignyomtam már! Van hozzá magyarosítás gondolom tudod? -
sbob #3112 bocs, én nem játszottam vele... ha jól tudom az ilyen digis játék, azt én nem komálom... ettől még lehet nagyon jó, sőt asszem elég jónak ítélték anno! -
#3111 Little Big Adventure-rel játszottatok? Az mekkora volt...
A 2. részét most húzom... az is kimaradt anno... -
#3110 Jah, a Full Throttle nagy királyság. Egyébként inkább úgy tekintek rá, mint egész estés rajzfilmre, nem úgy, mint játékra. :) -
Cicero #3109 Jaja :DD Igaz még egy kicsit szaggat, szal' mehet föl 20000-re -
#3108 Szóval nem ismeritek a tegnap említett játékot.
sbob: Valami bajod van a dúm3-al? Vigyázzá, mert kemény vagyok, mint a 3napos állva hagyott tejbegríz. ;-D
Amúgy még ki sem próbáltam a 3. részt. :-)) -
sbob #3107 vagy ott az Abandon Loader vagy a DOSBox... azok lassítanak is... -
maxius #3106 Így fejből nem, de a retrogames.intranet.hu-n van 1 pár.... -
ThunderBite #3105 Vmi program lassító progit, tudtna vki mondani? -
#3104 Nekem tetszett, de kétségtelen hogy az 1-2t (és általában az akkori lucas "scumm" kalandokat) nem lehet felülmúlni. A 3 is tetszett, habár most magyarosítással egészen más - amúgy is régen játszottam vele és felejtettem sokat, nomeg így anyanyelven.. élmény ;]. A IV sem rossz - igaz elfogult vagyok Guybrushsal kapcsolatban - csak hát itt már a kor technikája is beleszólt a dolgokba. De azért nem olyan rossz az. -
sbob #3103 az se rossz!
szóval amolyan erőkiegyenlítés céljából szívesen csatlakozom melléd a doom3 fanok ellen... -
sbob #3102 igen valahogy én is így voltam vele... csak nem sikerült nekem lekapnom a zenéket... -
sbob #3101 no ugye? akkor a lordnak igaza volt... -
#3100 A Noctropolis c. kalandról tud valaki mondani valamit? Néztem fotót, meg amennyit kivettem angolul, de hátha közületek próbálta valaki, mégis jobb egy ungarische vélemény. ;-) -
#3099 nekem a monkey island 4 sajnos nem jött be!valamiért nem tetszik!
a Grim Fandango viszont zseniális!
Mindenkinek ajánlom a Psychonauts című játékot Tim Shaffer-től! -
Cicero #3098 lol, az is jó! jobb a 2-nél!!4 -
#3097 Annál a gagyi limlomnál? Nem is volt benne aknavető vagy lááááángszóró. Félrebeszélsz! -
#3096 A JÁTÉK az Elite-nél kezdődik. -
#3095 Hogy tudtok ti ilyen régi játékokkal játszani... fúj, gusztustalan! HALYRÁ dúm3!!444 ;-) -
#3094 Full Throttle zenejet mikor meghallottam, szegeny kis 14.4es modemem napokig csak T.G. Jackals szamokat toltott, hogy "megtalaljam" a focimzenet ;] Az hogy emellett a jatek mai napig a kedvencem, mind hangulataban, mind karaktereiben, mind tortenetileg, az mar mellekes kis aprosag :D -
Cicero #3093 Nem, nem már megoldódott, felvittem a cycle-t 12000-e és simán elment -
sbob #3092 Éljenek! De kiegészíteném a Dig, a Day of the Tentacle és a Full Throttle nevű remekekkel... de még azér lehetne párat említeni... -
sbob #3091 Bár én nem vagyok a frenchkiss hazai védőbástyája, de azér erre válaszolnék...
Szerintem nem trágya a honlap, aki figyeli is egy csöppet a francia abandonware honlapokat, az rájöhetett, hogy bizony ha sikerül nekik beszerválni a francia versiont, akkor azt rakják fel, és nem az angolt. PL. Larry7 ugye. Ez szerintem tök természetes, még akkor is ha szerinted idegesítő. És ez létezik más nemzeteknél is.
Szóval ha nem teccik pereld be őket felfokozott nacionalizmusukért... -
sbob #3090 hát nem tudom mi lehet még a gáz... talán télleg emelni kéne még a proci beállításon... de lehet a DOSBox még nem bír el vele normálisan...
szóval vársz a következő verzióra, vagy összraksz egy retro gépet... -
sbob #3089 t'om megkéstem már vele... de azér mégis:
giana -
Cicero #3088 Jah... a maiak? 10-ből ha 2-ő jó akkor sokat mondtam, a többi erőltetett szar :((( -
#3087 Akkor nem tudod mi az a 'JÁTÉK' (azok még gamek voltak,de a maiak:( -
Cicero #3086 Én nem! -
#3085 Itt szerintem mindenki vegigjatszotta anno a lucas kalandokat ;] -
#3084 Éljenek az old gamek! :P Valaki végignyomta a Monkey Island szériát??+ Indana Jones + Sam & Max =na ezek játékok ;) -
#3083 Lengyel office2k-val volt mar egyszer dolgom, egy gep kisebb szervize miatt. Szeretem a lengyeleket, sok jo ismerosom van meg egyetemrol, de remelem sohasem talalkozok lengyel nyelvu programmal tobbet :D Felek hogy ez a cseh win31 is veszelyes lehet az egeszsegre...