Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Java Virtual machine fel van teve?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Talán a régi játékot kéne felülcsapni a javással?

Az exploreremmel gondok vannak, és sajnos ezt az oldalt(se) tudja megnyitni 😞

Lehet, hogy én is láma vagyok hozzá, de a EoB-ot én sem tudom, hogy hogyan kell indítani. Hiába nézegettem a Read Me filet.
Kell hozzá valami más dolog is?

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nini. Ez is megtalálható rajta 😊

C64-es Last Ninja. Valahonnan letölthetõ?

Hmm. Jó ez az oldal. Széles választékkal. Gyõzze az ember végignézni.

[Jakuza]
Ha valaki regi jatekok remakejere vagyik.
Mint Pl Wizardry,Archon,Apidya stb
Annak ajanlom ezt az oldalt : Retrogames

[Jakuza]
Nem felesleges, mert nem helytallo dolgokat irtal le raadasul visszaeltel a Hazigazda jogoddal es csak az a szerencsed, hogy en nem vagyok haragtarto.
Es engedd meg hogy kijavitsalak, mert a "hadjuk" egy kicsit durva.

ollie
ez szerintem erõsen túlzás lenne

Ezek ebben a topicban hangzottak el. De hadjuk a témát. Felesleges ilyenen vitázni.

Lacc
FLAAAAMEEE
Nem kell elõfizetni, ugyanis FREE is játszható! Csak elõnyökkel jár, ha elõfizet az ember. Ennyi.

[Jakuza]
Megint hazudsz , mert semmi ilyesmi, de meg hasonlo sem volt nem volt odairva.
Mindjart visszakeresem az SG szerver temporary konyvtaraban, aztan zarom a topicod.

Aki ilyeneket ír nekem ismeretlenül:

"oltogass masokat kiscsibe."
"Huzza mar innen"

az had töröljem már az általam nyitott topicból.

Nem értem miért kell tapló módon beszólni valakinek,így elsõre, akit nem is ismersz? Lehet kultúrált módon is.
Például, hogy: Figyelj ez szerintem nem ide való, vagy hasonlók.

[Jakuza]
Megint nem mondasz igazat, mivel csak ma irtam bele abba a topicba.
Ha eszlelted volna

"tegnap 17:34 | Privát | Válasz | #2957

Fasza. Asszem lassan én is elõfizetek Tibia. "

Ez a te tegnapi hozzaszolasod.

A masik nem a hangvetelem nem tetszett neked, hanem az hogy a te altalad istenitett Tibiadhoz valaki odamerte irni azt hogy UO.
Ugyhogy ne akard itt etetni a jonepet.
Egyszeruen jellemtelen vagy ennyi, hogy hazudozol osszevissza.

Az "anyázást" ne szó szerint vedd.

Pölö ezek sem tetszettek:
"oltogass masokat kiscsibe."
"Huzza mar innen"

ezeket is tõled idéztem. A Topicomban is hasonló kedvességeket írtál.

Ez valóban a tegnapi üzeneted, de a mai az hol van? Azért töröltem a tegnapit is, mert nem tetszett a mai hangvételed.

[Jakuza]
Ne hazudjal.
Nagyon gerinctelen ember vagy te hallod e.
Egyetlen anyazas, de meg csak hasonlo nem hangzott el, az irasomban.

Itt mindenki levonhatja a tanulsagot.

"

tegnap 17:34 | Privát | Válasz | #2957

Fasza. Asszem lassan én is elõfizetek Tibia. "

Amire en megjegyeztem, hoghy minek kell elofizetni erre a jatekra ha UObol van freeshardos szerver es leirtam a cimet.

Szal ne tereljel.
Anyaztam. LOL
Baratom ennyire vagy te jellemtelen.

Más téma:
Lehet, hogy én is láma vagyok hozzá, de a EoB-ot én sem tudom, hogy hogyan kell indítani. Hiába nézegettem a Read Me filet.
Kell hozzá valami más dolog is?

Szerintem sem vitatéma a dolog, de az általam nyitott topicba "anyáztál". Ezért töröltem ki. Lehet, hogy a Tibia nem teljesen oldszkúlos játék(tényleg nem 5 pikszelbõl ál), de gondoltam azért ide is beférhet.(lásd: Silver is volt itt téma, ami sokkal újabb játék, bár tényleg szarabb a grafikája) Aki gondolja megnézheti, akit meg nem érdekel az nem foglalkozik vele. De tényleg vita vége. Tényleg '97-es játék, azért gondoltam, hogy ide is beférhet. Nem az volt a problémám, hogy leszóltad, csak a stílus nem tetszett 😞

[Jakuza]
Igen mindenkinek van joga ideirni en ezt nem is vitatom.
Azokkal ellentetben akik kitorlik masok hozzaszolasat a topicokbol.
Bar lehet hogy Noddlee csak elirta a nickjet es mast irt veletlenul a Censura helyett.

ollie
Szerintem azért túlzás, ahogy kezeled az ügyet. Bár a Tibia szerintem sem tartozik az old kategóriába, de le kéne zárni az ügyet, végül is bárkinek van joga ebbe a topicba írni.

2000-es játék a Tibia?
"Tibia's birthday was January 7th, 1997, when we launched a permanent server on rrws27.uni-regensburg.de at the University of Regensburg."
Akkor ez mi? A hivatalos oldalról ollóztam ki. Te futtatod az Ultimát? Az régebbi mi? Nem értem miért kell egybõl köpködni?

[Jakuza]
Huzza mar innen a Tibiaddal a sajat topicodba.
Amugy is ha ilyen tipusu MMORPGvel akar valaki jatszani akkor inkabb mar ezerszer az Ultima Online.
Ahoz legalabb korlatozas nelkul vannak ingyenes szerverek.
http://www.gamesites200.com/ultimaonline/
A masik ez a jatek 2000ben meg beta volt levan irva feketen feheren a Tibia honlapjara ,es ez az oldal az oldies jatekokrol szol nem pedig a Tibiarol.

Ha nem tetszik, akkor szolj az opoknak, hogy töröljék az itteni hozzászólásaimat.

Nem tudom, hogy ezzel miért lenne osszebarmolva. It egy csomó ujabb játék már szerepelt.

"Tibia's birthday was January 7th, 1997, when we launched a permanent server on rrws27.uni-regensburg.de at the University of Regensburg.
"
Ennyi.

[Jakuza]
Es amugyis a Tibianak van kulon topicja, nem tom miert kell az oldies topicot osszebarmolni.

[Jakuza]
A holdon 1997es jatek a Tibia, oltogass masokat kiscsibe.

3. November 2000 - Tibia Version Beta

Tényleg! Az EoB is 198x! 😊))

PiszkosFred
Abban az osszefuggesben amelyrol most szo volt, nincs koze egymashoz a kettonek. (erre a keped a bizonyitek tobbek kozott..) Node mindegy is, nincs kedvem most ezen vitatkozni. Mindenki el tudja donteni, mi az hogy "Old Game".

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

csum666
ironblood kéne tud vki segíteni????

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

ollie
amúgy #1610

ollie
Nem az Javas, nem kell emulátor. Olvasd el a readme-t abban le van írva hogy indul.

BBird
1997? Az tegnap volt, nem? :-))
198x! Na az már old. :-))
Na majd akkor linkelek Lineage II-bõl is képeket!

nem tudja vki hogy hogyan kell indítani az EOBII_for_DMJava-t?nincs exeje, biztosan vmi emulátor kell hozzá, de nem tudom melyik

Nem értem ennek miért nincs itt helye? Doom, és EoB az igen, ez meg nem?

Különben a Tibia 1997-es játék.

Nem értem mé kell lehurrogni. Nem egy Half Life amit betettem.

Manapság nem jönnek ki tucatszámra az ilyen grafikájú játékok. Vagy tévedek? És a grafikának, és a kornak igenis van köze egymáshoz. Ha nem lenne, akkor már 95-ben Doom III enginnel nyomtuk volna

PiszkosFred
A kettonek (grafika es kor) semmi koze egymashoz ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nehogy azt mondd, hogy nem oldszkúlos. Semmi 3D csicsa meg ilyenek. És valóban nem tegnap fejlesztették.

[Jakuza]
Ez meg mit keres itt ?
Mar a 3 eves jatek is oreg itt egyeseknek ?

Na jóóó. Csak írtam valamit, de má tényleg baromi régóta megy ez a játék.

ollie
ááhhh, 94-ben még nem volt ilyen színvonalú grafika 😉

De Old.
Kb '94 ota megy. A grafikája kb még mindíg az akkori szinvonal. 😊