8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • DonnieBrasco
    2 hónapja jön :-/

DB
  • [Jakuza]
    Majd lejon.
    Ha annyira akarod, akkor mindegy, hogy 3 ora alatt szeded le vagy egy het alatt.
  • BBird
    Kép
    A helyes link. :-)
  • BBird
    Kép

BMP, hogy elolvasható legyen rajta a szöveg is. :-)
  • DonnieBrasco
    Onnan próbáltam én is szedni, de nagyon nehezen jön!

386-os a 90-es években volt először, olyan 91-92 körül leghamarabb!

DB
  • PiszkosFred
    386os '86ban? Én '85ben örültem hogy Bécsből szerváltunk egy c64et, két eredeti kazettával ;] 386os már akkor (jó oké, egy év múlva) piacon volt?

Legszívesebben azt mondanám hogy ez túlzás, de sosem voltam jó történelemből, és meg nem mondom hogy mikor vettem a 386dx40esemet anno, de akkor az jó gépnek számított aránylag, és biztos hogy nem '86-ot írtunk. ;] Hogy van ez?
  • sbob
    érdekes... nagyon érdekes... ugyanis, én úgy emlékszem hogy:
    Az AMD az Intellel hosszú ideig jogi vitában volt, és ezér nem gyárthatott saját PC-s procit. Egészen a 386-osig, amely ugye 1986-ban jelent meg a piacon.
    Én biztos is vagyok benne, hogy PC procit egészen addig nem gyártottak.
    Most már csak az a kérdés mi van a te tulajdonodban...
  • sbob
    hehe, mivel túlerő volt eddig nem mertem megnyikkani, de szerintem sem olyan rossz... sőt én azért szereztem be kb 1 éve, mert marha jó véleményeket olvastam róla a neten...
    de sajna csak a win-es változata van meg...
  • [Jakuza]
    Edonkey (Emule) szerveren fent lattam mind a ket CD-t.
  • Gary
    Van ott egy szobor, aminek a karjait is lefelé kell mozgatni, akkor válik szabaddá a kijárat felé vezető út.
  • Methylisocloro
    Betrayal in Antara. Nem volt az olyan rossz. Majd erre rájöttök ha meglátjátok a Return to Krondor-t. Az teljesen más stilusú lett.
  • DonnieBrasco
    Ja a Betrayal at Antara lett volna a 2. rész, de tényleg sokak szerint iszonyú rossz lett, ezért meg is csináltak a Return to Krondor-t, ami elmondások alapján egész korrekt lett. Épp csak beszerezni nem tudom :(

DB
  • ollie
    Nekem csak a 2. része volt meg a Betrayal at Krondor-nak (eredetiben), de olyan borzalom volt, hogy nagyon hamar túladtam rajta. Már a címére sem emléxem. A Return to Krondor meg a 3. rész, ugye?
  • DonnieBrasco
    Te vagy a topicban a második példa, hogy az életkor nem feltétlenül áll szoros összefüggésben az érettséggel :)

Nincs meg senkinek a Return to Krondor? Ezer éve próbálom megszerezni, de nem nagyon megy :(

DB
  • BBird
    Volt középiskolám folyosóján találtam még 8éve kb. AMD Proci, sarka letörve. 1982 a dátum rajta. Ennyi a csodás története. :-)
    Legközelebb egy servergépházból csinálok papírnehezéket. :-))
  • sbob
    Te kulcstartót csináltál egy öreg prociból? Jájj... te szörnyeteg...
    Egyébként mit takar ez a 82-es proci?
  • sbob
    Rakj már egy számot a Doom után, könyörgöm!
  • maxius
    Emberek és egyebek!!!
    Calm down! 16 vagyok, és nem ritkán velem 1korú kalandjátékokat jásztok végig! Na most nézzetek nagyot! És még élvezem is! Aki nem értékeli a múzeális darabokat az küggye a dúmot meg a halflájf2őt, és úgy legyen boldog, de nem kell szidni egymást azért., mert máshogy látjuk a világot!
  • BBird
    A felnövést úgy értettem, hogy Te sem a harmincasok, negyvenesek klubbjába tartozol még, nem sértésnek szántam. Amúgy csak a Zombi miatt akadtál ki rám, vagy volt már más is!? :-) Ha adok egy 82-es proci kulcstartót, szent a béka? ;-)
  • galocza
    megint elkezditek a régi témát? itt is?
    azt reméltem ez lezárult - legyen már igazam!
  • Waterhorse
    Az ahol olmec-ként kell a falut megmenteni, az a kőszobor-isten. A magyar végigjátszás azt írja csak, hogy nem nehéz, de sokat kell bolyongani. hát én bejártam az egész labirintust, aktiváltam minden lehetséges kart, minden gombot. Csak nem jutok a célba, mert egy bazinagy kocka kőtömb elzárja az utamat. Volt előtte egy másik is amitől már megszabadultam, de ettől nem tudok:(
  • [Jakuza]
    Jol van akkor irany a topicodba, ne ide flamelj.
  • DonnieBrasco
    Szerintem ha valaki egy játék saját topikjában kezd róla nyilvánvaló hülyeségeket írni (M. nem szerepjáték, stb.) akkor az nemcsak bevállalja, de egyenesen élvezi az "én vs. világ" harcokat... :) fiatal koromban én is szerettem, de már tudom hogy másokat sért(het), és tök felesleges dolog...
    Ma már csak kényelemből azokkal állok le egy-egy csörtére, akik egyenesen ezt igénylik... és meg is érdemlik ;-)

DB
  • Gary
    Jaja, én végigtoltam a rip-et, utána megtaláltam a magyarítást és a 3CD-s ISO is meglett, azzal is elkezdtem, főleg az átvezető animációk miatt. De valami (elfelejtett ok) miatt végül is nem fejeztem be.

Melyik a labirintusos rész? Hirtelen nem ugrik be... Valahol nekem is van egy kis segítség hozzá...
  • Lacika 79
    és kegyetlen nehéz. anno megcsináltam, de nem igen emléxem a részletekre. próbálj valami végigjátszást keresni, hátha...
  • [Jakuza]
    Tul sok James Bond filmet nezel.
    Beszeljunk inkabb a James Pond-rol. :P
  • galocza
    the world is not enough 8)
  • [Jakuza]
    Az inkabb DonnieBrasco vs Jakuza, es az is csak azert, mert valaki megmerte mondani neked, hogy neki nem tetszik a Morrowind.
    Pedig nem tetszik, ha tetszik ez neked, hanem. :P
    Szamodra en vagyok a vilag. ;)
  • sbob
    Bocs, ennyire nem érdekel az említett úriember... de azér köszi a javítást...
  • Waterhorse
    Most játszok a Sanitariummal. Valaki végivitte már közületek? Mert elakadtam a labirintusos résznél, és segítség kéne. A végigjátszások nem írnak a problémámról semmit. Nincs külön topic a játéknak, ezért gondoltam itt kérdezem meg, hátha.

Amúgy nagyon jó hangulata és története van a játéknak, csak ajánlani tudom
  • PiszkosFred
    Nem csak indexen, itt is jelenvan, igencsak aktívan az SGn.
  • sbob
    Nem nőttem volna még fel? Köszi...

Nem tudom, nekem nincs is időm már ilyenekre nagyon. Csak a régieket veszem elő, lazítani egy kis időre mindig. Új játékok közül persze játszottam párral, de egyik sem fogott meg úgy, hogy azt mondjam ez kell nekem!

Eltaláltad Martin koma nevét, az indexen pár éve még fellelhető volt, igen barátságos arc...

Ez is tény... sok van a számládon...
  • sbob
    sőt hálával tartozunk neked hogy életet hoztál ide megint... ;)
  • sbob
    akkor nincs gáz, de az én véleményemet DB már leírta lásd:"#3237"
  • sbob
    nem értesz te ehhez galócza barátom... chasm-quake vita az igazi...
    ha jól emlékszem már ez ügybe le is rendeztük egymást valamikor itten...
  • DonnieBrasco
    Az inkább Jakuza vs. világ :)

DB
  • EqUiNoX
    Vagy a jó öreg gothic vs Morrowind ;]
  • Methylisocloro
    Ha már itt tartunk...
    Én a Quake1-et is szerettem de a duke nukem sokkal jobb,
    és mindkettő sokkal jobb a mai FPS-eknél 8)
  • galocza
    ah, milyen anyátlan vita... bezzeg egy jó q3-ut, vagy quake-duke3d flém: az az igazi! 8)
  • Methylisocloro
    Hogy nem volt számomra a Wizardry 6 előtt élet?
    Hiszen nemrég fejeztem be a Wizardry 1-et Nintendon. :)
    Nem akartam vitát nyitni, a Wizardry 7 minden idők egyik legjobb rpg-je. A 8-as akkor is nekem egy kicsit jobban tetszik