8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
sbob #3002 egy problémával kevesebb... Keep up the good work bird! -
Cicero #3001 sry -
Lacika 79 #3000 némi iróniát vélek felfedezni a hozzászólásodban :D
nekem is nagy kedvenceim, főleg ez a töp-töp-töp-töröröp-töp-töp muzsikájuk :D
na de ez már nagyon OFF, sőt még annál is több -
#2999 Jaj, húúdenagyon "szerettem" őket. Kiabálni bele a mikrofonba, az ám az igazi. :-) -
Lacika 79 #2998 a szkúter nyomta anno, de nem bírtam mexámolni, hogy hány mennyi :P -
#2997 És a hal hány a mennyi? :-)
Amúgy ezt hallottam valahol régen, de hogy hol... valami album cím, vagy együttes énekelte, már nem tudom. -
Lacika 79 #2996 hány mennyi a hal? :D -
#2995 Ok, akkor első kérdés: How much is the fish? :-)) -
#2994 Ha kell segitseg segitunk. :P -
#2993 Hát ha csak megvan nekik, de nem nézték az oldalt, akkor inkább a Ti munkátok érdemes ajánlani. Hátha van köztünk (pl. én dont speak nagybritannia language) néhány angolul nem tudó felhasználó. :-) -
MrTressy #2992 hm nem is tudtam hogy van egy 3. folytatása is a betrayal krondornak esetleg tud vki egy linket a return to krondorhoz? -
sbob #2991 hmm... hát nem tudom... hiszen, a dosbox oldalán is ott van minden info, aki akarja megtalálja... :\ -
#2990 Grrr.. most már hamarosan megkérjük moderátorokat, hogy dosbox gyik linkjét is kirakják fejlécbe. retrogames oldalán vagy dosgames-n is fenn van. -
Cicero #2989 olyat is lehet? :DD -
#2988 dosbox-ban felhúztad egy kicsit a cpu-t? -
Cicero #2987 Köszi! Nekem nagyon szarul megy, össze- vissza szaggat a videó, amikor meg betöltené a játékot kiugrik a kép és lefagy az egész, ez persze DosBox alatt. Valami ötlet? -
#2986 Simcity fanoknak. SimCity CD-ROM -
#2985 hát TELJESet nem :/
http://abandonware.the-frenchkiss.biz/index.php?page=fiche&id=791 -
Cicero #2984 Hello! Valaki nemtudna adni TELJES verziós Redneck Rampage és Redneck Rampage Rides Again telepítőt vagy valami tök mind1 csak teljes verziós legyen és letudjam szedni, na meg induljon is el azért :)))
Igen, használtam a googlet onnan vannak a képek :D
Nagyon megköszönném! -
#2983 Ty, pedig copypaste volt, semmi sg pót... -
sbob #2982 Semmi gáz...
A DOSBoxlink helyesen... -
#2981 sbob: Bocsi, én nem vettem észre, hogy azt mondod, csak rákerestem neki, azt nyomtam a linket.
Kit-Kat: DOSBox egy emulátor, emulálja a régi dos-t. Lelassítja a gépet (csak emulálva). :-)
Lényeg, hogy ITT töltheted le, leírást pedig DOSGAMES oldalon vagy RETROGAMES oldalon találsz.
-
#2980 hmm?? mivel? ez valami progi vagy a fölugra dosablakkal alapból működnikéne?? -
maxius #2979 Játssza a DosBox-szal! -
#2978 lehet de semelyik nem indult el, nemtudtam, hogy ez az sajan XP :(( -
sbob #2977 vazzeg skacok... ezt mutattam én is... a Wiering-féle Mario, melyet csak programozási gyakorlatnak dobott össze! :((( -
#2976 jahh
ígen assze3m:))
-
#2975 Nem vagyok benne biztos, hogy felismerném most már, de amúgy sejtettem, hogy erről van szó. Eléggé ismert mario feldolgozás PC-n.
Találtam egy oldalt, ahol kisméretű mario van
Ezaz?
LINK
Ha nem ez, akkor google-n keress rá így: "mario.exe" "pc game"
Azért így, mert létezik egy vírus, aminek ugyancsak mario.exe a neve. :-) -
#2974 azazazazaz, arról tudsz valami letöltési heyet??? -
#2973 Nem arra a Mario-ra gondolsz véletlen, ami egy mario.exe -ből állt összesen? És kb. 90k a mérete.
Az tényleg jó utánzat volt, s valóban... Mario inkább konzolokon élte ki a sikereit, PC-n hivatalosan a mászkáiból nem volt. Csak ilyen freeware változatok, remake, stb. -
#2972 lehet de nekem valami nagyon jó utánzat volt akkor, azért kössz:) -
sbob #2971 hihi... az intro tényleg kicsit vontatott volt...
de végül is nem volt rossz, bár amikor az intro második részében elkezdte képekkel mesélni a sztorit én is kifeküdtem... -
sbob #2970 tudom, hogy az a játék gyakorlásból készült! tisztában vagyok ezzel, de te nem határoztad megm ilyen Mario kell... ez most halál no offense meg minden, de szerintem nem csinálta meg a Nintendo PC-re... legalábbis én nem emlékszem rá!
de mind1... -
#2969 Hiba volt ezt hinni ;] Igaz hogy az intro közben a tizedik perc körül voltak kétségek hogy folytatnom kellene e, de kivártam és hajrá. Nem voltam egy ász (és most sem vagyok stratégiában) benne, de nagyon sokáig szórakoztam vele. -
#2968 kössz, de nem nekem kéne igazából, akinek kell annak ilyen nincs, no meg nekem megvolt ez pcre csak nem találom sehol, de azért kössz! -
#2967 Keress egy Nintendo (NES) emulatort. Es innen letoltheted az eredeti Super Mario-t.
http://usuarios.lycos.es/emuzerosite/ -
#2966 hát ott a honlapon, hogy 1 csávesz írta újra a játékot unalmába vagy miért, ez kéne csak a Nintendo által készített -
sbob #2965 sorry, akkor nemtom melyikre gondolsz... :( -
#2964 kössz de áhh az baj ez is utángyártott:o -
sbob #2963 Sokan játszottunk vele, a nagy előnye az IG-kel szemben az, hogy a sztori marha kötött volt. Én már legalább 10-szer végignyúztam... csináltam is anno egy Reunion részleget a honlapomon (bár igaz, hogy főleg a magam szórakoztatására), haverok mindig szoktak röhögni rajtam, mert szerintük nincs még egy ekkora fanja mint én... :DD
Annyiban igaz, hogy nem ismerek még egy olyan elvetemült disznót, aki kiszemezgette a save game berhelést...
Az IG-kel nekem csak a végefelé volt bajom... akkor leült a dolog számomra... :(