8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#2962 Hát bizony az idő, az a gyenge pont mindenkinél. Ha elolvasod amit a Morrowind topicban keseregtem, egy-két év és már semennyi időm se lesz... :) mint ahogy senkinek aki családozni kezd saját szakállára .)
Amúgy tuti én írtam neked CD-t? Nem hiszem, nem emlékszem hogy valaha bárkinek is írtam volna... nem keversz valakivel? Mi az az UWA?
DB -
#2961 Ehm, ha emlékszel még, írtál nekem egyszer egy UWA CD-t... :)
Asszem sajnos nem vagyunk sokan ennyire fanatikusok.. :)
Azóta Wiz6tal végeztem, elkezdtem a 7Goldot, de a partym elfüstölt a vinyómmal együtt. Aztán nemrég megint nekiálltam, de nem volt türelmem/időm rá sajnos. Attól félek, Krondor is így fog járni. Soha nem lesz _ennyi_ időm. -
ronhaven #2960 A Reunion nekem is nagyon tetszett, nem gondoltam hogy azzal valaha mas is jatszott rajtam kivul.
Az Imperiumokat viszont mind meguntam par napon belul.:( -
sbob #2959 Igen ezt tudom... azér szereztem be, mer egész jókat olvastam róla... bár nem sokat adok ilyenekre, mer pl. a Digital Reality játékait (Reunion, IG 1-2) is elég középszerűnek írták mindenhol (kivéve itthon) aztán én marha jól el voltam velük... vagy ez engem minősít? -
#2958 Krondor freeware, igen. A Betrayal at Antara lett volna a folytatása, de ahhoz nem volt köze Raymond E. Feistnek (a Midkemia/Krondor univerzu, írójának), és elég kaka is lett. 98-ban viszont megcsinálták a Return to Krondort, ami végül is egészen sikeres lett. Sajnos nekem nincs meg (még) :) De az már nem is igazi old game!.
DB -
sbob #2957 hehehe... :D
ez jó volt...
régi vasakat meg szerintem féltve őrizd! én azt tenném... -
sbob #2956 ejj...valaki milyen online... :D
tudom, azér mondtam... :D a Wizardy7 tényleg nem egy 1 hetes játék... nemtom szerintem ez jó, garantált a szavatossága, leköti az embert, nem unod meg 1 hét alatt... legendás fegyver? nos ezt én sem fogom tudni megmondani neked... talán majd valaki más...
Krondor már asszem freeware... van egy folytatása is... az Antara... én vadásztam a DOS-osra, nos csak Win-est találtam anno... -
sbob #2955 ehh... erre gondolsz?
Mario -
#2954 Vazz, hát kb. fél évembe került anno a Wiz7 végignyomása... nem volt internetes walkthrough :)) Még egyszer nekiálltam, egy szem fairy ninjával (amiatt a legendás fegyver miatt.. mi is a neve??), de asszem már nem volt erőm végiggyűrni újra!
A Krondort 2x vittem végig!
DB -
sbob #2953 huh... hát nem tudom...
a macska még a játék elején lép be a csapatodba asszem...
de semmi sem tuti... talán keress rá a google-ban egy walkthrough-ra és böngészd ki ezt a részt... jobb ötletem nincs... :\ -
sbob #2952 Wizardy7? 8)
ha elkezded szólj lemérem mikorra vered végig... :D
az mekkora játék volt!
Betrayal at Krondor is nagyon tuti, de ezer éve nem játszottam vele... :\ -
#2951 Ja, a csávót Hawk's Hollowtól ÉSZAKra kell keresni, túl az úton. Meglesz az!
DB -
#2950 Ezt az oldalt nézd:
http://www.hi.is/~eybjorn/krondor/krondor.html
Itt MINDEN megvan :) de komolyan. Még a bugok is (nincs sok!)
Amúgy marhára örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen fanatik :)) most még tovább durvultam, és a Wizardry7-et is működőképessé tetten (DOSBox az isten!!), de még a Realms of Arkania Sorozatból is megszereztem mind a 3 részt, és elkezdtem az elsővel. Nagyon hardcore, komolyan alig értem régen manual nélkül hogy tudtam ezekkel játszani. De nagyon jóóóóók!! :)
DB -
#2949 Én is mostanában kezdtem. Annyi türelmem nincs, hogy saját erőből tapasztaljam ki, de azt sem mondanám, hogy 100% walktrouh alapján csinálnám.
Nem engedett be egy ajtón Chapter 1 elején, akkor kerestem utána, aztán rájöttem, mennyi mellékküldit hagytam ki. Most visszamentem Hawk's Hollowba, de nem találom a csókát, aki a rubinos küldetés megoldása... Meg egyébként még mindig nem enged fel a palotába, hiába kaptam meg a kulcsát valami régi ismerőstől... -
#2948 csá nemtudnátok 1 címet ahonnan letudám szedni a Mario-t, mert csak újrígyártott utánzatokat találok:o -
maxius #2947 Ha kalandjáték, akkor aura, bár nem retro, de 990ért vettem meg... -
#2946 Emberek! Tegnap elkezdtem újra játszani a Betrayal at Krondor-ral (1993!!), hála a DOSBox készítőniek :), és totál rákattantam! Hihetetlen, hogy mennyire tökéletes az a játék... kár, hogy a folytatásai már gyengébbek lettek :(((
Nyomja még valaki? Annak idején asszem kétszer vittem végig... a mai napig nem tudok jobb sztorijú játékról, beleértve az összes kalandjátékot is... még a Deus Ex sem tudta überelni!
DB -
#2945 Most már nem magyarázod ki... ;-)
Nekem ma a Mean Streets volt terítéken, attól voltam happy délben. Ennyi év után végre végigvittem. Még olyan '90-es évek elején szerettem bele, de akkor még kevés angoltudás hiányában nem tudtam befejezni. Most viszont nem úszta meg. Már csak a folytatásokat kellene beszerezni, amik működnek is rendesen. -
maxius #2944 jajj de kis huncut! nem is olyan, hanem másmilyen...ma pl 1 nagy halom monsztrát leasráltam, és megnyertem a harcos versenyt! bibi!:P -
#2943 Ez esetben jó étvágyat hozzá! :-) -
maxius #2942 Nem oylan jányos...olyan mint a tamagochi, csak 1 királylányt kell felnevelni...én jól el tudok vele prüntyögni..:P -
#2941 Örömmel jelenthetem, hogy végigvittem végre a Mean Streets c. alkotást. :-)
Martian Memorandum nincs meg valakinek olyan verzióban, ami nem fagy ki az első videótelefonálásnál? Underdogsról szedettnél kifagy, legalábbis nálam. :-( -
#2940 LINK
Erre gondolsz? Emmegmi? Azt látom, hogy valami rpg, meg kislány, meg manga. Ezen kívül tud valamit? Félek, hogy ez ilyen lányos valami... :-D -
maxius #2939 Ismeri valaki a princess maker 2-őt? :P -
#2938 A 2x5,25" nem azt jelenti, hogy kettő van, hanem akkora a mérete. kétszer nagyobb, mint egy régi 5,25". És az nem hiszem, hogy működne még. Ezen kívül egy vinyó sincs, csak a mostani gépben, az meg ugye nem eladó. :-)
A P200mmx-be csak egy winchester kell, minden más van benne. :-)
Egyébként egyik sem ér semmit, így nem is eladásra szánom őket, leszámítva a p200-t, de az az én drágaszágom, Sorry! :-) -
gazdi #2937 Örömmel látnám, ha ezekből össze tudnál rakni két működő gépet. Mondjuk a p1-200mmx és a 486-os látszik legvalószínűbbnek.
A nagy winchesterek mekkorák? 400Mb? -
#2936 van egy 286-os alaplap, egy 486dx33, memória nélkül. Van valamilyen 386-os gép, asszem elem kampec. Van egy p200mmx, 192(?)memória, winchi nélkül. Billentyűzetek, egerek, 2 géphűz, egyik ilyen 386korból való, fekvő, másik a '80-as évekből szabadult, hatalmas XT turbo fekvő, amin akkora a reset gomb, mint manapság egy mobil. :-)
Az a gond, hogy szanszét vannak ezek az alkatrészek, s már feléről sem tudom, hogy müxik-e még.
Nagy büszkeség viszont a 2x5'25 mérettel rendelkező winchester, és kulcstartónak egy 82-es amd processzor. :-) -
gazdi #2935 OFF
írnál kicsit ezekről a szekrényben porosodó gépekről? Tíz évnél tapasztaltabb gépekre lenne kereslet, a fiatalabbakat meg én tudnám felhasználni. -
#2934 Nekem simán elinbdult a Simcopter, de szaggatott. -
maxius #2933 Nem tudok semmiféle Herrasról..
a macskafikhurák között vagyok, és a ceremónia közben jön 1 ember, aki lalővi az 1ik macskát. Erre belép a csapatomba 1 macska, hogy keressük meg a gyilkost -
#2932 CIV2 -
#2931 Nekem van olyan gép az egyik szekrényemben, amiben még winchester sincs, na erre varrjatok zippzárt. ;-)
A többi gépben azt hiszem van, azokból más hiányzik. :-)
Tycoon és Settlers közé befér szerintem egy Atomix, vagy a Tim. ;-))) (ja, hogy nincs április elseje?) :-) -
sbob #2930 hát kb 3. nekifutásra sikerült felfognom üzeneted lényegét...
mondjuk egy Transport Tycoon és Settlers2 közé elég sok játékot be lehet tuszkolni szerintem... -
sbob #2929 nekem meg DOS van a másik gépen...
erre varrjál gombot... -
aqking #2928 Azért hogy ha valaki valamilyen Stratégiai játékot ami a Tycoon Deluxe-hoz vagy SettlersII-höz hasonlít, szóval ahol a semmiböl lehet nagyhatalommá fejlödni és azért nem is olyan rossz grafikailag, akkor légszi' tegye közzé. Köszke az eddigi segítségeket is! -
#2927 Juhéé, hosszú szünet után újra frissítés az Underdogs oldalon! :-) Jobbnál jobb nevek a listán, gyerünk nézni, nézni! :-) -
aqking #2926 Hy! Nekem szerncsére van egy másik gépem is amin ME van. Azon elindult simán, de még igy is idönként hibaüzeneteket ír ki, valamikor meg ki le is állítja a játékot. De nem baj, jobb emlékeim voltak róla, na meg így a Vice City után kissé primitívnek tünik, gonodolom nem kell senkinek magyarázni hogy miért... Szóval leszedtem és túl tettem magam rajta!!! -
sbob #2925 oh értem... akkor tuti nem a Deluxot adták a GURU-hoz anno...
bár nekem sosem váltak irányíthatatlanná a térképen az egységek anno, pedig sokat játszottam vele... mind1... -
sbob #2924 hihihi... ez jó... :)
nos vagy kell egy win98-as gépet tartani... amin még elfutnak ezek.... -
#2923 én SP1 feltétele óta szinte semmit se tudok kompatibilis módban elindítani.