Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBird
Erre is magad kell rájönnöd, ugyanis én sosem játszottam Space Taxival pc-n, c-64 emulátoron keresztül. Sorry!
oneal1
nah leszedtem az emulátort m,eg a játékot is
el is tudom inditani de van egy bibi!
a gép játszik
nemtom beállitani hogy billel menjek

!Forza Ferrari!

oneal1
emu-t hol találok?

!Forza Ferrari!

BBird
Erre szokás azt hiszem azt mondani, hogy Jó kérdés!
Milyen verzióban szeretnéd letölteni elõször is? Ha minden igaz, vannak remake darabok belõle, s ez esetben érdemes a www.remakes.org oldalon keresgélni. Ha a C-64-es verzió a keresett, akkor nézz szét az oldalamon, a régi játékok közt van pár C-64 játékokkal foglalkozó oldal. Ehhez persze majd emulátor kell.
Egyéb lehetõségek szerintem elég egyértelmûek... :-)
oneal1
ez az!!!!!!!!!!
honnan tudnám leszedni??????

!Forza Ferrari!

Akkor majd nekiállok, ha lesz idõm. A kis képeket nem ígérem, mert macerás flashben.

BBird
Tudom, hogy azt kell kitenni... csak még nem álltam neki, de most van 1-2percem... megoldjuk.
BBird
Aha, azokra pl. Bár már jóval több, mint 5évesek. Régen hallottam ilyen hülyeséget, hogy minden 5évnél régebbi játékok legálisak lesznek. Most nem tudom ez a törvény hogy áll...

Persze a tartalom a lényeg. És ha marad a kék, akkor legyen benne sötétebb kék is, szerintem. Ja és nem lehetne a képekre kattintás helyett egy kis kép? :-) Tele rakja a tálcámat új ablakokkal.
Tartalomnál meg én hirtelen nem tudnék mit kérni, mivel ismerek kapásból 10 oldgames oldalt, aztán eddig szinte mindig megtaláltam ami hiányzott. Természetesen ha nem találok valamit, majd rohanok kunyerálni! ;-))
semmi gond, csak szóljatok, mert akkor én is kiteszlek titeket.

BBird
Nálam is kinn van a címed (pofátlanul elloptam:-D), bár még nem volt erõm átírni az új elérhetõséget... sorry! :-)
Legyél csak õszinte, akkor tudom mi a helyzet. Úgy értettem mi kéne fel oda, ami neketek kéne, ritkaság, ...stb
Akkor azt a csíkot majd lecserélem, csak nem vagyok túl kreatív.
A szín sztem maradni fog, mert ez van mióta van az oldal.
Amúgy meg tök mindegy, mert a tartalom a lényeg.
Gondolom ilyenre gondoltál : revolt, carmageddon, nfs 1,2, motoracer...

Mé nem szoltál, hogy kinnt van az oldalam linkje nálad?
Akkor kitettem volna a tiéd hozzám. Akkor majd kiteszem.

BBird
Lehetek õszinte? Nem megbántani akarlak, vagy hasonlók, csak nekem ezek a kötõjeles választóvonalak nem tetszenek. Elõzõ kinézet szimpatikusabb volt, mondjuk nekem a teletabies kék nem jön be, de ez már csak apróság. Van benne szerintem 1-2 nem épp legálisnak tûnõ retro, bár ez sok embert úgysem fog zavarni, sõt... :-)
Hogy mi lehetne fenn? Ez szerintem legyen a Te döntésed, hiszen Te neked kell tudnod, mivel szeretnél szolgálni a közönségnek, vagy mi... :-D
Ahogy mondani szokták: "Csak így tovább..." :-)
BBird
nana... :-)
na

Megújult az
oldalam, új dizájn, új gémek.
Várom a véleményeket, mi jó, mi nem jó, mi lehetne fennt még, mi ne legyen...stb

PiszkosFred
Kezd rendszer lenni belole ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BBird
Már megint? :-D
PiszkosFred
Erre, örök hála ;]

BBird
Remix.Kwed.Org

Erre gondoltál?
PiszkosFred
Megvan, nagyreszet letoltottem mar az oldalnak. A legjobban a "Rockstar, ate my Hamster" remakenak orultem amikor meglattam ;]

Viszont volt egy oldal regebben - illetve gondolom most is van, csak en jartam ott 1-2 eve - amelyeken a regi 64es klasszikus jatekzeneket remixeltek a sracok millionyi valtozatban. Last ninja, supremacy, turrican stb, soksok variacioban volt letoltheto, mp3 formatumban. Es nem csak a sid volt az alap, hanem a legtobbje ujra volt "hangszeresen" komponalva. Raismer valaki az oldalra? (remelem igen, es megadja a linket, mert igaz nem szakadtam bele a keresesebe, de azert jo lenne megint leszedni par hallgatnivalo múúúzsikát;])

BBird
Zak McKracken - REMAKE!

Ezt skubizd, ha még nem ismered.

És ha már remake játékoknál tartunk, tudom ajánlani a www.remakes.org -t. Néha nagyon színpátíse dolgokat találni eme oldalon. :-)
Good Luck!
a 2. verzióhoz a játék csöppet nagy... a 3. veziónál meg az öngyilkosságot tudom csak javasolni, ha már itt keress társat...

Lucas gamek régen nagyon ott voltak... ebben nincs vita...

PiszkosFred
Nalam c64en anno asszem a marson kifagyott, igy sosem jatszottam vegig. De lehet hogy ideje lenne.. ;]

BBird
1: Nem sûrûn néz fel ide, bízik benne, hogy valaki szó nélkül küldi a választ.

2: Bízik benne, hogy elküldi valaki levélben a játékot.

3: Csajozni akar, s így próbálkozik, mivel az eddig társkeresõk nem jöttek be neki.

Maniac Mansion? És a Zak McKracken? :-)
Maniac Mansion rulezz...
bár én jobban szeretem az eredetit...

-off-
valaki tudja, hogy az ilyen "kérõk" mért dobják be mindig a post végére a mail címüket?

PiszkosFred
Olyannyira hasonló, hogy a csápok a MMben tûntek fel elõször ;]

cenobite
Pedig nem is kellene olyan sokat visszaolvasni, ugyanis pont elõtted volt ez a post:

"...ezeket a játékokat az Underdogson, vagy akár a Retrogamesen is megtalálod... de korábban írtak már a srácok 1-2 kiváló címet... 1-2-t én is írtam..."

Ez akár a Dott-ra is vonatkozhat. A #1538-ban pedig ott a Maniac Mansion remake, ami szintén hasonló stílus...

gamertag: kenobita

sziasztok!!

keresnem a dott nevu jatekot... (day of the tentacle) v vmi hasonlo!!!!

elore is koszi

[email protected]
csõ!

a sakknál szerintem a Battle Chessre gondolsz...
Pinball? ilyen nem volt... de a Pinball tagocska szerepelt vagy 40 játékban...

ezeket a játékokat az Underdogson, vagy akár a Retrogamesen is megtalálod... de korábban írtak már a srácok 1-2 kiváló címet... 1-2-t én is írtam...

hali!

tudátok segíteni az alábbi játékok megszerzésében?
-Wolfeinstein 3D
-Pinball
-Sakk (nem tudom a nevét, de volt benne verekedés, ha összetalálkoztak a figurák)

köszi
üdv
Mac
[email protected]

én a múltkor lekaptam a hoturól a cd versiont, de sajna egy könyvtár áthelyezés után, nem volt hajlnadó többé substolni... magyarul már el se indul... 😞
pedig a digidumák nagyon ott vannak... 😊

BBird
nm
PiszkosFred
Koszi az infot. Modemes leven csak este lenne annyi idom, hogy le tudjam szedni. A linkert pedig thx megeccer

BBird
Hát az az igazság, hogy nem az én felügyeletem alatt van eme link, nekem is anno mutatták. És biztos, hogy több, mint 1 éve fenn van. Szerintem így még maradni fog egy darabig.
PiszkosFred
Meddig lesz ez itt fenn? Allando vagy ideiglenes?

PiszkosFred
Örök hála ;] Régóta kiváncsi vagyok már a folytatásokra..

BBird
Nem én mondtam... ;-))
CarajoEsp
Hmm. Köszi😄D

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

BBird
Lands of Lore? Azmi? :-DD
LoL1 és LoL2 :-))
CarajoEsp
Ismeritek a Lands of Loret?(Hülye kérdés) Na most azt nyomom erõsen.

BBird
Space Taxi -ra gondolsz. 1984-es remekmû. Manapság lehet mobilokon játszani... :-D

Space Taxi -ból 2 kép
CarajoEsp
Sajnos a Silver nekem nem megy Xp-alatt. Pedig isteni játék.

BBird
A Silver teljes játék volt 1-2éve vmelyik játékújságban. Azt hiszem az akkori PC Guru -ban. Érdeklõdj tõlük, hogy kapható-e még régi szám!
oneal1
egy gamét keresek cska nemtom mi votl a neve!
c-64 en nyomtuk még anno!

embereket kellett felszedni és lerakni egy kijelölt pontra egy repülõ taxival iylen barlangos terepen!!!!
és kiabálta mindeig az ürge hoyg hejjj TAxi!!!
nem ismeri valaki??

!Forza Ferrari!

Serpa
sokak kedvence a C-64es korszakból !

"Maniac Mansion Deluxe v1.1 Teljes Verzió !

Egy remakerõl van szerencsém hírt adni. Ugyanis a LucasAtrs Maniac Mansion Deluxe nevû 256 színbõl álló kaland játékát most felújították egy kicsit. A klasszikus teljes verzióját lelehet tölteni, és szinte már természetesen teljesen ingyen. A játék immáron 1.1-es verziója vihetõ a lentebbi linkrõl."

MANIAC MANSION DELUXE REMAKE (5.9 M😎

by Játékhírek.hu

jahh.. fõleg az eredeti... az ilyen utó feltuningolások meg szépek-szépek de szerintem nem ez a lényeg...
mellesleg nekem DOS alatt még sose fagyott be a Doom, egy ilyen vacak kipróbálása során viszont már ezt is átélhettem... hiába minden sorozat memgszakad egyszer...

Voltan
Dúm rulez.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hali!

A Silver címû 1999-es játékot (Infogrames kiadó, 2 CD) tudja valaki, hol lehet megszerezni?

Elõre is köszi, üdv!