Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
el is tudom inditani de van egy bibi!
a gép játszik
nemtom beállitani hogy billel menjek
!Forza Ferrari!
Milyen verzióban szeretnéd letölteni elõször is? Ha minden igaz, vannak remake darabok belõle, s ez esetben érdemes a www.remakes.org oldalon keresgélni. Ha a C-64-es verzió a keresett, akkor nézz szét az oldalamon, a régi játékok közt van pár C-64 játékokkal foglalkozó oldal. Ehhez persze majd emulátor kell.
Egyéb lehetõségek szerintem elég egyértelmûek... :-)
Persze a tartalom a lényeg. És ha marad a kék, akkor legyen benne sötétebb kék is, szerintem. Ja és nem lehetne a képekre kattintás helyett egy kis kép? :-) Tele rakja a tálcámat új ablakokkal.
Tartalomnál meg én hirtelen nem tudnék mit kérni, mivel ismerek kapásból 10 oldgames oldalt, aztán eddig szinte mindig megtaláltam ami hiányzott. Természetesen ha nem találok valamit, majd rohanok kunyerálni! ;-))
Akkor azt a csíkot majd lecserélem, csak nem vagyok túl kreatív.
A szín sztem maradni fog, mert ez van mióta van az oldal.
Amúgy meg tök mindegy, mert a tartalom a lényeg.
Gondolom ilyenre gondoltál : revolt, carmageddon, nfs 1,2, motoracer...
Akkor kitettem volna a tiéd hozzám. Akkor majd kiteszem.
Hogy mi lehetne fenn? Ez szerintem legyen a Te döntésed, hiszen Te neked kell tudnod, mivel szeretnél szolgálni a közönségnek, vagy mi... :-D
Ahogy mondani szokták: "Csak így tovább..." :-)
oldalam, új dizájn, új gémek.
Várom a véleményeket, mi jó, mi nem jó, mi lehetne fennt még, mi ne legyen...stb
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Viszont volt egy oldal regebben - illetve gondolom most is van, csak en jartam ott 1-2 eve - amelyeken a regi 64es klasszikus jatekzeneket remixeltek a sracok millionyi valtozatban. Last ninja, supremacy, turrican stb, soksok variacioban volt letoltheto, mp3 formatumban. Es nem csak a sid volt az alap, hanem a legtobbje ujra volt "hangszeresen" komponalva. Raismer valaki az oldalra? (remelem igen, es megadja a linket, mert igaz nem szakadtam bele a keresesebe, de azert jo lenne megint leszedni par hallgatnivalo múúúzsikát;])
Ezt skubizd, ha még nem ismered.
És ha már remake játékoknál tartunk, tudom ajánlani a www.remakes.org -t. Néha nagyon színpátíse dolgokat találni eme oldalon. :-)
Good Luck!
Lucas gamek régen nagyon ott voltak... ebben nincs vita...
2: Bízik benne, hogy elküldi valaki levélben a játékot.
3: Csajozni akar, s így próbálkozik, mivel az eddig társkeresõk nem jöttek be neki.
Maniac Mansion? És a Zak McKracken? :-)
bár én jobban szeretem az eredetit...
-off-
valaki tudja, hogy az ilyen "kérõk" mért dobják be mindig a post végére a mail címüket?
"...ezeket a játékokat az Underdogson, vagy akár a Retrogamesen is megtalálod... de korábban írtak már a srácok 1-2 kiváló címet... 1-2-t én is írtam..."
Ez akár a Dott-ra is vonatkozhat. A #1538-ban pedig ott a Maniac Mansion remake, ami szintén hasonló stílus...
gamertag: kenobita
keresnem a dott nevu jatekot... (day of the tentacle) v vmi hasonlo!!!!
elore is koszi
[email protected]
a sakknál szerintem a Battle Chessre gondolsz...
Pinball? ilyen nem volt... de a Pinball tagocska szerepelt vagy 40 játékban...
ezeket a játékokat az Underdogson, vagy akár a Retrogamesen is megtalálod... de korábban írtak már a srácok 1-2 kiváló címet... 1-2-t én is írtam...
tudátok segíteni az alábbi játékok megszerzésében?
-Wolfeinstein 3D
-Pinball
-Sakk (nem tudom a nevét, de volt benne verekedés, ha összetalálkoztak a figurák)
köszi
üdv
Mac
[email protected]
pedig a digidumák nagyon ott vannak... 😊
LoL1 és LoL2 :-))
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Space Taxi -ból 2 kép
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
c-64 en nyomtuk még anno!
embereket kellett felszedni és lerakni egy kijelölt pontra egy repülõ taxival iylen barlangos terepen!!!!
és kiabálta mindeig az ürge hoyg hejjj TAxi!!!
nem ismeri valaki??
!Forza Ferrari!
"Maniac Mansion Deluxe v1.1 Teljes Verzió !
Egy remakerõl van szerencsém hírt adni. Ugyanis a LucasAtrs Maniac Mansion Deluxe nevû 256 színbõl álló kaland játékát most felújították egy kicsit. A klasszikus teljes verzióját lelehet tölteni, és szinte már természetesen teljesen ingyen. A játék immáron 1.1-es verziója vihetõ a lentebbi linkrõl."
MANIAC MANSION DELUXE REMAKE (5.9 M😎
by Játékhírek.hu
mellesleg nekem DOS alatt még sose fagyott be a Doom, egy ilyen vacak kipróbálása során viszont már ezt is átélhettem... hiába minden sorozat memgszakad egyszer...
A Silver címû 1999-es játékot (Infogrames kiadó, 2 CD) tudja valaki, hol lehet megszerezni?
Elõre is köszi, üdv!