8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
galocza #3042 affene ezt én akartam 8) -
#3041 Na most megkaptad beee :-)
The Great Giana Sisters
-
#3040 Ja, ráadásul Giana Sisters :)
Egész szép C64 music remake gyűjteményem van, közte pár kimondottan zseniális szerzemény, pl. Rambo First Blood, Wizball, Mikie, Platoon, Parallax :) és természetesen Giana Sisters is!
DB -
#3039 En nem tudom belistazni oket, mert nem tudok kulonbseget tenni a jobbnal jobb jatekok kozott. :P
Pedig stilusaban elteroek voltak de ugyanolyan kedvencem pl az Elite, mint a Hot Rod es sorolhatnam reggeltol-estig ;D -
#3038 Giana az a Gina :P -
#3037 Supremacy (best), Last Ninja (főleg a 2, manhattani rész;]), Shadow of the Beast (top5ös nálam mai napig), Iron Lord, Gina Sisters, Turrican (szintén top5) és még ezernyi jó zene, amelyet fél napig lehetne sorolni. Szerencsére ezek remakeje megvannak a neten mp3ban, de érdemes .sidben is meghallgatni ;] -
#3036 Legjobb zenék egyike C64-en: Spherical! :)
DB -
#3035 GinaSister zenéjét is érdemes megszerezni, az egyik legjobb zene volt c64en ;] -
#3034 Volt régen valami Giana Sister, vagy Giant Sister!? Amúgy rengeteg ilyen platform játék van. Marionak is van rengeteg remake változata, főleg a szoftverbazis.hu -n. :-) -
#3033 Ááá, ezt nem vettük jegyzőkönyvbe. Csak amikor visszaolvastam a kommenteket, mindenki hamuzott. :-) -
ThunderBite #3032 Itt van amiről beszéltem:
Trash it
de nincs fenn a gém a serveren. -
#3031 tudtok Mario szerű ugrálós játékról még? -
ThunderBite #3030 Nekem 1nagyon nagy kérésem lenne.
Már mindenhol kerestem "Trash Iti" vagy "Trash It!" nevű játékot.
Eddig sikertelenül. Ha vki tud valamit honlétéről, legyen szives segíteni.
Ez ilyen Logikai játék, amiben építkező munkásokkal kell akadályokon átjutni.
2D az egész, de nagyon vicces. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a mókát :) -
sbob #3029 frontend... grafikus beállítófelület (huh ezér mit fogok itt kapni)...
itt megtalálod őket:
DOSBox download page -
Cicero #3028 Mert nemértem hogy mi az hogy D-Fend :))) Segítenél? -
sbob #3027 sorry megint...
már látom előre, hogy ezt az elszólásom sem fogom lemosni magamról.. -
sbob #3026 kár hogy az uccsó mondatot nem fordítottad le... -
Cicero #3025 I've run the game with sound without any crashing problem in 0.63. I haven't seen it crash at all actually. The only problem I have is I can't seem to get the game to run in anything besides 320x200. Could be because I use D-Fend.
Dióhéjban, ha jól értelmezem azt mondja hogy a hanggal semmi baj 0.63 alatt. Egyetlen egy problémája hogy nem tudja 320x200 fölé vinni a képfelbontást :)) -
#3024 Szép magyarosan: He? :-) -
#3023 Kapcsford ;] -
#3022 Hogy ti mennyit cigiztek... sok hamupipőke. ;-)) -
sbob #3021 ok, sorry... -
#3020 Igazából, én sem értettem kristálytisztán a memóval a dolgot, lehet hogy 256MB-ot értett alatta, de ha lehet ne szórjunk hamut a fejemre, inkább a hamutálcába... -
#3019 jahhjjó én így nem vágom, de ennek a képről ítélve túl nagy értelme nem lehet:) -
sbob #3018 az a középső komment, ha jól emlékszem alatta viszont írja egy másik srác, hogy neki megy normálisan...
javaslom Lord Myn hozzászólását tanulmányozd...
bár, hogy mit kavartok a memóval nem értem, mer aszittem te azt mondod, hogy 256megányit állítottál be, bár az felesleges... 32 elég bőven, sok is... nem húzkodtad te az alaplapon, hisz a DOSBox ilyet nem is enged, legalábbis én nem láttam, ha igen hamu a fejemre, ha meg igazam van akkor Lord Mynére... -
sbob #3017 aham... like Duke Nukem 3D, Shadow Warrior, Blood, NAM, Exhumed, Witchaven 1-2...
tudod Ken Silverman Build engineja... -
sbob #3016 az csak akkor lényeg, hogy ha játék közben akarod gyorsítani a játékot, és akkor ennyit ugrál egy bill. lenyomásra... én nem szeretem használni ezt a belső gyorsítást/lassítást mer nem voltak vele jó tapasztalataim... -
#3015 buildes?? -
sbob #3014 de... Buildes fps gamma... -
Cicero #3013 Hát eléggé problémás... Most olvasom az infosheet-et és írják hogy 320x200-as képfelbontás fölött nem indul/szaggat a játék :(( Az lesz a legjobb ha megvárom a következő verziót, talán abban már kijavítják, mivel 320x200-as képfelbontással játszhatatlan -
Cicero #3012 Köszi! És a CPU-nál a cycleup: 500-on a cycledown: 10-en megy az úgy jó? -
#3011 Nekem 3000+-os Athlon XP procin (2.16 GHz) a 12000-es CPU Cycle is megy, úgyhogy húzd még bátran feljebb. Ha a core-t "dynamic"-ra állítom, akkor még 20000-en is megy, így pl. szaggatás nélkül ment a Phantasmagoria 2 a DosBox-ban. (A memóriát az alaplapon teljesen felesleges húzni, semmi köze nincs ehhez) -
#3010 ez nemaz a játék aminek a dobozán 1 baseball sapkás forma, meg 1 dagadt van 2 csövü puskával, meg 1 pajszerral? -
Cicero #3009 Köszi széépen!!! -
sbob #3008 Redneck Rampage infosheet a DOSBox oldalán
másrészt talán nem ártana nem a demóval küzdeni...
Redneck Rampage full version
de találhatsz más verziókat itt, meg rides againt is:
fps-ek
mivel félig warez link gyűjtemény ez itt fenn, ezér akinek nem teccik az ne nekem címezze a kommentjét (főleg ne mer utálom azt az oldalt), hanem a moderátoroknak, aztán hamu a fejemre, és kérem a büntit... -
Cicero #3007 Köszi! Beállítottam a CPU cycle-t 6500-ra (3.2 GhZ-es a proci) de még mindig szaggat :(( Jah a memóriát meg felhúztam 256-ra de az se segített. Valami ötlet? -
#3006 Hehe, ilyen problémával még nem találkoztam... Robot Citynek Win3.1 kell... Akkor most DosBOXban telepítsek win3.1et, vagy mi? :) A kompatibilitási móddal mókolást próbáltam már, úgy nem jó. -
#3005 Ehm. Ezt az oldalt nem ismertem. Köszi, királyság. Viszont megint kerekedett párszáz játékóra lemaradásom... :)
Ezeket ismeri valaki?
Aliens:A comic book adventure
Blue Ice
Hell
Robot City (Ez Asimov?) -
sbob #3004 sorry, de már annyiszor meg volt említve, üzidből azt vettem ki visszakerested... és már műxik is... :\
Magyar leírás hozzá itt: http://retrogames.intranet.hu -
Cicero #3003 Azért adhatnál valami linket is ahol megtom nézni