Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Games: Winter Edition
Amúgy rengeteg olimipia játék jött ki régen. Nekem itt a felsõ Summer Edition volt a kedvenc olimpiai játékom. Nagyapámnak egyszer mutattam meg a rúdugrást, még kb. 10-12 éve, azóta azt emlegeti, hogy mekkorát röhögött azon, amikor a rúdugróval direkt eltörtem a rudat. :-))
Emlékszik valaki a summer és a winterre? Nyári meg téli olimpiai játékok. Emléem hogy nyomtuk ezerrel az Entert, hogy gyorsabban takerjen a bicajos 😊
Nah ezeket keresném. Ha vki tudja, honnan szedhetném le, akkor megköszönném.
Ha már ilyen korán van, miért ne? HOPPÁ! Most kötekedjünk... ;-)
Eleg ha hasznalod a Partition magicet.
Nem az a gaz, hanem ha fent van mar eloszor az Xp akkor debugolni kell fajlt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amugy az egyik legnagyobb kedvencem az UUW 1-2.
Itt van mellettem a 93-as CoV kulonszam amelyikben megtalalhato az UUW2 leirasa, a Spirit of Excaliburral.
mindket jatek azota is etalonnak szamit nalam.
System Shock is a 3-d first person action roleplaying game (RPG) created by Looking Glass Technologies, and distributed by Origin Systems, which was released in 1994. It was the first major game to enter the cyberpunk genre. It's a close combination of a 3-d action game and an RPG, but it foregoes some of the more complex RPG elements, focussing more on gameplay
The System Shock engine was based on the same engine used in the Ultima Underworld games (which were also developed by Looking Glass) and was one of the first "true 3-D" first-person action games (in the sense that it allowed bridges and platforms that you could use to walk over areas that you could also walk underneath). At the time it was dismissed by many as a Doom clone, since Doom came out at around the same time. But the fact of the matter was that Doom and System Shock were quite different games, and technology-wise, System Shock was quite a way ahead.
XP ala Win98at besuvasztani kisse maceras, ha nincs masik vinyo.
WC 1 valoban hasznal polygont de nem teljes 3D engine-t hasznal. Sima texture mapping olygonokkal es spriteokkal.
Itt a leiras. : TMap and WC
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egy-két Dos link...
Akinek hasznára válik valamelyik, egészségére! :-)
DB
A ti kung-futok nem erős!
Mindenki azt szídja, amelyiket akarja.Bár az Me-rõl egyet mondhatok, aztán többet fel sem hozom:
Én csak néhányat használtam: Ms-Dos 3.0, Ms-Dos 6.22, Pc-Dos 7.0, (Win3.1,Win3.11), Win98, Win98SE, WinMe, WinXP. Ezek közül egyedül az ME-vel nem voltam megelégedve! Egyfolytában bajom volt vele, pedig az eredeti volt. Feltelepítés után már kiabált a hibákkal.
Én azt mondom, ha megfelelõ kezekben van egy op.rendszer és megfelelõ hardver van a segge alatt... nem lehet vele baj. Nekem mégis az ME-vel érdekes mód volt. :-)
DB: Igen, igen... személyeskednek. Szörnyûek ezek a mai fiatalok, csak a haverok, buli, személyeskedés, kötözködés... Szörnyû, szörnyû! :-))
sbob: Ne személyeskedj, különben nincs több csodás cikk... :-D Amúgy most lebuktattál, költözhetek el. A franc... :-))
Soha többet nem teszek fel "félóránkéntösszeomlok" Windows98-at, vagy "azösszesmemóriátelfoglalomdöglassúvagyok" Windows Milenniumot... volt mind a kettõ, köszönöm. A windows 2000-em másfél éve van felinstallálva, azóta kb. 3szor volt kék halál, mindegyiket szoftver okozta.
DB
Elég durva, hogy a kedvenc játékaimat kiadó cégek sorba mennek csõdbe - bárhova is megy Spector - kiadnak egy korszakalkotó játékot, majd bezárnak 😞(
DB
tudja a 640x480-as felbontást a floppy verzióval ellentétben!
A "full3D" dolog pontos jelentését pedig nem definiáltuk elõre, de az tény, hogy elsõként a Quake 1-ben volt full 3D a környezet, a tárgyak, a felvehetõ dolgok és az ellenfelek is - azaz minden látható dolog.
Sõt, ott lehetett (az egyik elsõ programként!) a felbontást is változtatni. Az SS1-ben ez sem volt meg. A WC sorozatról majd Jakuza bõvebben 😊)
DB
visszaszívom!
Egyébként a WC 1 screenshotjai nekem is inkább sprite-nak tûnnek, de mivel sosem játszottam vele, ebben nem foglalok állást.
DB
DB
Jobb lenne, ha _utánanéznél_ 😊) ennek is!
DB
két betûnél meg véletlenül beragadt a CapsLook, mi?
egyébként nem csak veled személyeskedünk... ha nem hiszed kérdezd B-Birdöt...
B-Bird:
a Lurdy közelében laksz...
Innen!
DB
Egyébként gratulálok a színvonalatokhoz... két dolgot állítottam:
1. Az SS1 NEM volt full 3D (mivel az ellenfelek sprite-ok)
2. A Chasm jóval késõbb jelent meg mint a Quake 1.
Mindkettõ igaz, ehhez képest rorr barátunk (ne csak velem személyeskedjünk már 😊 a végén már ilyeneket ad a számba:
nézd az illetõ nevezzük D.B. -nak! .... de hát szerinte a wing commander sem poligont használt! (#1889)
Ilyet mikor írtam, okostojás?
sbob, ha már a netikettet emlegeted, nézz már légyszíves utána, hogy mit jelent a smiley (szmájli). Ugyanis amikor az adatlapodról idéztem, ezzel jeleztem, hogy nem sértõ a szándék, hanem poén.
DB