8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#3362 Jó kis +18-as játék, az egyik screenshotot tekintve. Köszi infót! :-) -
#3361 http://www.a-for-adventure.com/gamereview.php?id=412
Itt van meg egypar kep is.
Osszefoglalva ahogy nezem ez egy digizett kalandjatek. :P -
#3360 Én ennyit.
Reméltem, hogy valaki személyesen ismeri a drágaságot. Azért köszi az utána járást! :-) -
#3359 Ennyit talaltam rola. :P
An interactive FMV adventure that is played out in the New York of 2040. Brutal killings remniscient of Jack the Ripper soon get personal and you, crime reporter Jack Quinlan, must solve the mystery. -
#3358 The Ripper-t ismeri valaki? Szeretem a Sci-fi kalandokat, de erről még sosem hallottam. Frenchen most 6CD-s van fenn. 1996-os, Take2 termék.
Ennél többet valaki tudna gépelni nekem? :-)) -
#3357 Most néztem a teljes cím kiírásával, és elfogadta. :-) -
Erre írtad a Zak-t? Nekem erre nem fogadta be. Lehet nem is az? ;-) -
Gary #3355 Az első 29, a zak mckrakken-t nem akarja bevenni, bárhogy írom :( -
Lacika 79 #3354 van egy pár, amit így ennyi képből nem vágok, pedig valszeg próbáltam anno. mindegye, nekiugrok még párszor :P -
#3353 Nekem 30 és 26. Hiába, rég volt... -
#3352 Phantasmagoria az kegyetlen állat mind az 1 mind a 2 -
#3351 A másik sajna elég gyér, az csak 22. :-( -
#3350 Mármint leteszteltem. :-) -
#3349 Nekem csak 35, most újra letesztelem az elsőt. -
Lacika 79 #3348 ehh, nekem csak 9 :) -
#3347 viszont a duke 3d-t nem látom -
#3346 tök jó elsőre az első linknél 12 van meg, még kutakodom... -
#3345 Azaz. :-) -
MrTressy #3344 Az a 6cds móka nem?Elég brutál mennyiségü volt 10 éve mikor megjelent :) -
#3343 Még egy kis apróság, főleg a régi játékok szerelmeseinek:
A PC Life hamarosan új rovatot indít, ahol régi játékokról kerül fel cikk és néhány esetben remélhetőleg végigjátszás is.
A lavina a Gabriel Knight 2-vel indult el. :-)
Mi a véleményetek?
-
#3342 Nem tudom, hogy volt-e már, de azért aki unatkozik, egy kis kvíz:
Kvíz kérdések 1.
Kvíz kérdések 2. -
sbob #3341 Igen ez egy kieg lemeznél elég bajos... -
sbob #3340 Azér javaslom olvassátok már el mit írtam, meg is linkeltem nektek.
Carmageddon megy... csak ki kell tisztítani az isot a szemetüktől... -
#3339 Virtuális meghajtóra "küldöd" az iso-t, és akkor nem is kell kiírni CD-re. Én Alcohol-t használok erre a feladatra, de sokan Daemon-t. :-) -
sbob #3338 Carmageddonnal mi bajod volt? -
#3337 Virtual Daemon-t használok erre. Sztem ha démonban működik akkor kíírás után is fog cd-n. Eddig nem volt olyan sok ami nem ment, egy két rip, és az iso-kból a Carmageddon, de ez is kiderült már virtuálisban. -
sbob #3336 Én szerettem, de ott csak a shareware verzió van fenn... -
sbob #3335 mi ez a virtuális marhaság? :)
Közben rájöttem, szóval a Bloodra megy rá ez a Plasma Pack, és ekkor felajánlja hogy konvertálja a régi cfg fájlt. Ott a probléma...tehát legjobb újrarakni az egészet, és nem indítani be a sima Bloodot, hanem egyből feltolni rá ezt a kieget, patchet vagy nem is tom minek hívjam. -
#3334 Akkor biza nagy kalappal! Veled vagyunk, vagy többre mész, ha inkább hagyunk? :-)
Virtuálisan nem éri meg az isokat? -
heystumafly #3333 hyyy!!Ki osmeri a Stargunner-t??ha nemismeritek töltsétek le:Játékokmeg máég sok más játék van!! -
sbob #3332 Azér jegyezzük meg azoknak a kedvéért, akik most felkapják afejüket a link meg a fenn lévő isok láttán, hogy mindent nagy kritikával kezeljenek, mer könnyen rá lehet fázni.
Javaslom az Alcohol használatát, és az újraírhatóra történő próbaírást is pl. kieg diskeknél. Én a múltkor kieg. disket (Blood Plasma Pack) nem újraírhatóra írtam, és most amikor kipróbáltam, akkor derült ki, hogy valami nem smakkol. Ripben normálisan ment, szóval nem a gépem a gáz. Meg amúgy is úgy van összerakva a gép, hogy nálam minden menjen a régiekből... :)
vizsgák? ez elég off... :( two more, 1 szig és 1 gazdaságtöri... -
#3331 Köszi az infót, ezentúl én is itt nézem. :-) -
#3330 Van egy link a főoldalon is a Latest uploads felirat alatt, én azt szoktam megnézni. -
#3329 Köszi a segítséget. Eszembe jutott, hogy már ki kéne próbálni amit írtál
Végig is vittem, jó volt, nyoma fog maradni, és biztosan előveszem fél-egy év múlva újra:) -
Gary #3328 [OFF]
"Hát sajnos elég rossz eredményt értem el, minden jeles lett. :-("
Erről jutott eszembe A plakátfiú című (assz'em Csehszlovák) rajzfilm.
Ebben volt egy rész, amikor a kissrác megmutatta a KITŰNŐ bizonyítványát, ami TELE VOLT EGYESSEL! Mekkorát derültünk ezen! Bár, mi - északi népek, közel a szlovák határhoz - tudtuk, hogy náluk fordítva történik az érdemjegy-osztás.
[ON]
-
#3327 Néztem megint french oldalt: újabb ISO-k.
- Blue Heat
- HellCab
- Discworld Noir (Angol végre)
- Private Eye
...
Aki nem nézi rendszeresen, érdemes újra átnézni a listát, naponta van frissítés. Rulez! :-) -
#3326 Hát sajnos elég rossz eredményt értem el, minden jeles lett. :-(
Kikérem magamnak, nem vagyok eminens, csak aki szeret valamit, az játszva megérti, megtanulja. Ráadásul 2órát aludtam csak vizsga előtt. :-)
Hogy pontosan melyiknek esek neki, még nem tudom. Rengeteg mindenben le vagyok maradva. Még van régről néhány régi játék cikkem, azt az oldalra beakarom végre szúrni, bár már jól esne egy másik domain és tárhely, mert ez a reklámmentes csak 100file-ig bírja.
Amiket most letöltöttem pár napja:
- Larry Collection & Larry 7
- Space Quest Collection
- LBA 2
- Mario Forever 2.16 :-)
- Noctropolis
- Blade Runner !!!
- Under a Killing Moon !!!!! ---> ehhez leírás is volt a francia oldalon, hogy kell beüzemeltetni XP alatt. :-)
Szóval lehet a felkiáltójelesek következnek. De előbb az élőkkel kell foglalkozni, akiket elhanyagoltam az elmúlt hetekben, hónapokban. :-)
sbob: Te vizsgákkal hogy állsz? -
sbob #3325 Most sok igazságot szóltál... :-))
+ Bird leírhatná a hosszú listájáról mi lesz az első game aminek nekilát... -
Gary #3324 Vazze, B-Bird! Megírhatnád, hogy sikerült-e!
Tegnap óta bizonytalan vagyok, hogy morzsoljam-e a kukoricát, amire majd rátérdelek vezeklésként, mert Te nem tanultál (miattunk) -
#3323 off és kérem majd a büntipontot miatta:
Ma lesz az utolsó vizsgám, ha megbukok... Titeket foglak hibáztatni, nem hagyjátok az embert tanulni. :-))