Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a lehetõség, próbáljuk ki "egymás" játékát 😊
Nekem egyébként megvan még a F.A.T.E.: Gates of Atlantis is, mely egyesek szerint minden idõk legjobb RPG-je. Csak Amigára jelent meg... nade ahogy a logódat nézem, lehet, hogy feleslegesen magyarázom túl? 😊
Mindenesetre megvan, és fut is egy Amiga emulátoron.
De persze õrá sincs idõm 😞((
DB
A ti kung-futok nem erős!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
DB
Nade ontopic: úgy néz ki, végre sikerül letöltenem (kippkopp) Realms of Arkania c. régi szuper RPG sorozat harmadik részét (Shadows over Riva)! Éveken át hajtottam, de nem találtam, úgyhogy le is mondtam róla - aztán torrentben ráleltem 2 napja teljesen véletlenül (www.suprnova.org: mindenkine ajánlom!!) A game elsõ rész nem nagyon jött még be - baromi nehéz - de a második résszel (Silver Trail vagy mi) nagyon sokat játszottam anno, mert ugyan az is iszonyú nehéz volt, de legalább már nagyon szép grafikával és iszonyú jó zenével. Az egyik leghosszabb szerepjáték egyébként, amivel valaha is játszottam: igazi harcore oldskool CRPG a javából !
DB
Tisztelettel: Vanek Úr (nehai Piszkos Fred)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A hibát ott követted el, hogy nem privátban oldottad meg a dolgot ollieval. Mondjuk itt ollie is hibázott, de a topikot mégis csak te üvöltötted tele minden magyarázat nélkül. Az idegbetegezés meg a gumin kívül rossz vicc, márpedig nem szeretném a topikot ott viszontlátni.
Amit a Delphine gammákról írtál, azok épp az Amiga virágzásának korszakából valók...
kedves BBird köszönöm ,hogy megláttad az alomban a gyémántot
és elolvastad a NAGYBETÜK között az információt!
Benned csalódtam Fred kis P. Howard utánérzés akarsz lenni de legfeljebb csak Vanek lehetsz!😊
Elnézést a NAGYBETÜKÉRT kedves AMIGA bár te is csupa nagyal írod NEVED!
Ollie!Nem vagy idegbeteg csak nem vetted a poént!
FRED aki már nekem Vanek maradsz!ha lesz majd családod kisgyereked és nem csak a morrowind hq tölti ki az életed majd rájössz ,hogy miért írok 2 napig beragadt billentyûzettel ha meg van családod esetleg kicsi gyereked akkor talán megérted ezt a dolgod persze ha törõdsz velük!
bejod=bajod engem is idegesítettek ékezet nélküli betûid mégsem vagyok rosszul tõled!
a szurkolást köszönöm! a topicot hanyagolni fogom bár ahogy elnézem egy ketten értékeik hozzászólásaimat!
Na pá!
Amúgy meg a tartalomban elhangzott egy-két érdekes infó! És ilyenkor a külsõ nem számít! Fõleg, ha a Future Wars is szerepel benne... I Love this Game! :-)

sorry, koran van meg eheh ,]
2. Vegyel egy uj billentyuzetet, kerj kolcson egyet. Ne meseld be nekem hogy emiatt nem tudsz dolgozni.. Habar de probald meg, hatha mosolygok egy jot a dolgon. Mondjuk arra is kivancsi lennek hogy mit dolgozol, hogy egy kis kola miatt szunetel az egesz napokig. Vagyis nem, nem vagyok ra kivancsi, mert tudom hogy fajna...
3. Probald meg magad turtoztetni, es ha mar nem veszel ujat es/vagy nem kersz kolcson, akkor ne irj a forumra, mert zavaro, es te mint "regi motoros" (?) a szgepek vilagaban, tisztaban lehetnel bizonyos netes "iratlan" etikai szabalyokkal. Nomeg marha idegesito amikor igy beleronditanak olyan topikokba, ahova altaban nem egy csiga iqjaval rendelkezo kisgyerekek jarnak.
Remelem hamarosan ismet visszatersz a kisbetusok vilagaba, en drukkolok neked, hidd el - mar csak a topikok miatt is.
BESZARÁS 😄DDDDDD
Ahhoz, hogy még nyugodtabbak legyetek ime egy kis összefoglaló:katt ide!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
MÁSODSZOR IS BERAGADT A CAPSLOCK MERT BELEFOLYT A BILLENTYÛZETBE A KÓLA=GYEREKZSÚR TEGNAP MÉG MINDENT KISBETÛVEL ÍRTAM ÉS HOLNAP IS AZZAL FOGOK MÁR HA MINDEN JÓL MEGY!HARMADSZOR IS NEM KÖTELEZÕ ELOLVASNOD, MENJ A GUMISZOBÁBA KIS IDEGBETEG!
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Amúgy az Another Worlddel és a Flashbackkal játszani kb. 10szer jobb volt, mint a mai játékok legtöbbjével.A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A cuccok egyébként fenn vannak az underdogson, onnan van az info is.
Az Another World (1991) másik neve "Out of this world". A nagyon hasonlitó Flashback 1992-ben jött ki, viszont az Out of this World 2 (aminek a neve tényleg Heart of Alien) késõbb, csak 1994-ben jelent meg, ráadásul csak Sega CD-re, emiatt aztán nem is lett ismert PC-s berkekben.
Mindhárom programot ugyanaz a cég, a Delphine csinálta.
Vagyis bár a Flashback marhára hasonlit és közelebb is van (idõben) az Another World-höz, nem ez a folytatás.
Megdöbbentõ, megjegyzem én se tudtam, amig poénból rá nem kerestem a neten.