8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#3202 Ok, köszi a segítséget. Ez az Underdog's már kurva rég óra üzemel, mert két éve is onnan töltöttem le a TFX-et. Jól mehet nekik. OLDGAME RULZ!!! -
sbob #3201 azt is szeretem... :) -
sbob #3200 Kinek fizetnének? Ami ott letölthető az avyg freeware, vagy abandonware... ha a cég nem tart már rá igényt, vagy már nem is létezik az adott cég, akkor nem akar lovét... nem is akarhat... és mivel a készítők támogatják, hogy megőrizzék a játékaikat, ők nem állnak útjába az ilyen kezdeményezésnek... sőt általában támogatják azt!
De pl. keress rá egy TEAM17 játékra, azt pl. nem lehet letölteni, mer a cég még árulja őket. Vagy az ESA tagok által birtokolt játékokra... -
#3199 Hogy lehet, hogy az Underdogs-ról csak így le lehet tölteni prg-ket? Fizetnek érte ,vagy mi? Elvileg kéne, nem? -
MrTressy #3198 Stonekeep is belefér ebbe a sorba :) -
galocza #3197 wolfenstein inkább. a spear of destiny a wolfie 2. része volt, gondolom a cím erre utal. -
sbob #3196 ez naon király oldal... -
sbob #3195 Támogatom a játéknak a hírverést... :)
Második részét csak láttam, de lehet, hogy meg van itthon. Egyébként kicsit nehéz játék... szerintem. De megéri vele küzdeni. Az utóbbi időben megint többször leültem elé, de aztán sosem volt rá elég időm... :( -
Cicero #3194 Wolfeinstein vagy más? -
Cicero #3193 lál azért az örökélet kód bentvan :))) Doom 2 feeling, gondolom a gyártó ugyanaz -
#3192 Falcon 4.0
Gothic
People's General
Dungeon Keeper gold
Freespace2
az underdogson
egyébként tud valaki jobb helyet mind az underdogs(ahol min 15k val jön és van 1996-2000 es gamek?) -
#3191 Nem tudunk, de ha Te tudsz, azonnal közöld, különben game over! :-) -
#3190 Spear End of Destiny
-
Cicero #3189 Valami Prehistorik 3-ról nemtudtok? -
galocza #3188 olvasd el a faqot, leírják hogy mire allergiásak: pl többszálon való letöltés, nem megfelelően beállított dl-manager stb. ha kézikönyvet/fixet/leírást próbálsz tölteni mellette, az is több szálnak számít. hogy hány óra bant kapsz, a 'bűnödtől' függ. én simán mozillával töltögetek és eddig nem volt gond... -
MrTressy #3187 lol közbe meglett a végigjátszás -
MrTressy #3186 Menzoberannzan-hoz nem tud esetleg vki helpet adni?Elakadtam a törpe templom 2 es szintjén egy ajtót kéne kinyitni de fogalmam sincs hogy kell.Elvileg minden szint kivan takaritva de még sem nyilik -
sirdond #3185 de én egyet sem tudok :( -
#3184 Egyszerre csak egyet szabad tölteni underdogról, és csak egy szálon azt is. Ezeket betartottad? Ha nem, akkor azt hiszem 24órás kitiltást kapsz az oldaltól. :-)
Dosbox csak akkor kell, ha a játék szarul futna simán win alatt. -
sirdond #3183 nem, egyszerűen mikor beírom a számot amit megad, akkor a go után ezt a linket adja meg. kötelező a regisztráció? a system shock 1 nincs meg vkinek dc megosztásban? esetleg van hozzá egy működő torrent?
ja és a játékokhoz kell dosbox a futtatáshoz? -
#3182 Lehet valami rosszra klikkelsz!? -
#3181 Én a Septerra Core -t imádtam, bár az annyira nem régi darab. -
sirdond #3180 miért vanz az hogy mindegyik letöltésnél ez az oldal jön be:
http://www.the-underdogs.org/error.php?id=4 ? -
#3179 Rockford. Ott cuccokat kell összegyűjteni, és van benne szintlépés is. ;-DD
Mielőtt letöltenéd, aztán jönnél szídni: Csak vicceltem, az nem RPG. Ott különböző stílusban pontokat kell gyűjteni, arany, alma... más formákban, és ha megfelelő mennyiséget összekapartál, mehetsz új szintre. :-) -
#3178 Nekem megvolt a Tactics. Csapat alapú taktikai játék. Rpg-elem csak annyi van benne, hogy fejlődnek a karakterek. Jó játék amúgy, a Fallout 1-2 harcrendszerén alapszik. Ebből is látszik, hogy marha jó rendszer volt az. -
sirdond #3177 bár ahogy olvasgattam, mégsem azzal kéne kezdenem, mert nincs kedvem most kínozgatni magam :))) vmi egyszerübb, ami szintlépős, cucctalálos?? :))) -
sirdond #3176 uh, thx a sok válaszért :)))
kár hogy csak hétvégén tudok játaszani, szóval két hét alatt nem lesz meg minden :)))
Szerintem a Robinson Requiemmel kezdem, mert az így elsőre eléggé jól hangzik
HoMM -nól összes rész meg van! imádom azt a gammát, nekem személy szerint a 3 a kedvencem,SoDos kiegészítéssel. System Shock 2-vel is játszottam már,de amikor itthon akartam kipróbálni nem indult el, úgyhogy letettem róla, pedig az is nagyon bejött!
De legeslegjobban a Fallout 1-2 tetszett :)) számomra az a játék felülmúlhatatlan. Az volt az első játék amit kaptam, még anno, és annyira tetszett a játék stílusa, hogy szinte egész nap a gép elött ültem. Ennél jobban csak a 2. rész fogott meg. Mind2 játokat végigvittem már egy jó párszor :)))
A Tactics viszont számomra hanyagolható része volt a sorozatnak, egyáltalán nem jött be. -
#3175 Boltból be lehet szerezni. -
#3174 Mobygames-en néztem képeket róla, meg a kategória RPG és Strategy. :-) De szerintem igazából ügyességi logikai. ;-) -
#3173 De az asszem stratégia, míg az eredeti Fallout 1-2 (és a hamarosan érkező 3) az posztapokaliptikus rpg ;] -
#3172 Az a rész túl új az öreg rókáknak. ;-)
Mondjuk én nem ismerem annyira, de tudtommal az sem annyira gyenge. -
Gary #3171 Van egy gondom, megvan nékem a Fallout Tactics, de a játék második cd-je hibás. Valakinek ötlete, hogy honnan szerezhetném be? Esetleg lebeszélnétek róla? :) Eme utolsó gondolat onnan jött, hogy a Fallout 1-2-t ajánlottátok, de ezt a részt nem... :)) -
#3170 Nagyon helyes, szégyeld magad... :-)
(Mondtam, hogy a homokba, hát nem megmondtam?) ;-)) -
#3169 /me elkullog a sarokba
Bocsánat, reggel van még, nem láttam. Elnézést ;] -
#3168 Miért, szerinted mivel kezdtem? :)
DB -
#3167 És a Bard's Tale sorozat? ;] Ha már a Krynn szériát említettük, amely szintén c64/pc, akkor a BTnek is itt a helye. Sőt, ezzel kellett volna kezdeni ;] -
#3166 Bard's Tale sorozat
Wasteland
Dragon Wars
Krynn sorozat többi része
Mines of Titan
Baldur's Gate 1-2
Icewind Dale
Fallout 1-2
Anachronox
fejből ennyi, de inkább ezt böngésszétek:
http://www.rpgdot.com/index.php?hsaction=10070&sid=6298b6d4fe1fcbb674706bd6ebd1c879
DB
-
#3165 Állítólag a 7 a legjobb, én csak a 8-at ismerem, de az is isteni.
Ja és jöhet a Baldur's Gate és Icewind Dale sorozat is, de a legjobb RPG a PLANESCAPE: TORMENT! Olyan jó, hogy eldobod közben az agyadat is. ;)) -
#3164 Igen a lenyeg bentvan.
De akar kiegeszithetnenk a:
Dark SUN
Dark Land
Realms of Arkania sorozat
Final Fantasy sorozat
Arcanum
Elder Scrolls elso reszei
Heroes of Might and Magic sorozat
Pool of Radiance
Shadowrun
Ultimak stb
Ezekbol a kovetkezo heten kerdezunk ki. :P
-
#3163 Kezd a Robinson Requiemmel, vagy annak a masodik reszevel. ;] Nem kifejezetten a hagyomanyos fantasy RPG, hanem egy verbeli tulelo jatek (lezuhansz urhajoval egy lakatlan bolygon, es eld tul, megkuzdve jarvanyokkal, bokatoresekkel, megfazasokkal, mergezesekkel, stb. isten a jatek!) de korszakalkoto a maga nemeben. Reszemrol azt ajanlom elsonek! ;] Aztan kockadobassal donts a tobbi kozott, mind nagyszeru es kivalo jatek, lehetetlen sorrendet felallitani...