Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBird
rorr: Köszi, ha szükségem lesz vmire, rögtön kiabálok! :-))
Mellékesen: Most egy golf játékot keresek, amibõl volt vagy 20 féle változat, és azok közül az egyik. '80-as lehet, mégis Pc Speakeren tapsolnak, ha beütöm, meg lehetett négyen nyomni. Imádtam! :-D Jobbnak tartottam, mint a PGA Tour-t.

sbob: Tudod Te, hogy mittudomén te hogy én merre lakok? ;-)) Ha már nem hoztál gumipávõrt, vettem magamnak ÉN!
Lacc
VirtuaCop2 fent van Bittorrenten, most szedtem le. 12 mega 😛
aha... átdobtam priviben...

semmi gáz, gondoltam... az a 98/1
és akkor a tartalom:

DARKOMEN Warhammer: Dark Omen
FORSAKEN Forsaken ❤️D akci¢ (3D gyors·t¢ kell), Win95>
GOLFPRO The Golf Pro
LCRIME Legal Crime
MONTEZUM Montezuma's Return ❤️D akci¢, Win95>
NBALIV98 NBA Live '98
SKIRACIN Front Page Sports: Ski Racing

chasm nincs...

Szabad tudni, hova? 😊

de ha nem akarsz reggelni, én is felnyomtam már...

[Jakuza]
HA igy nem menne meg esetleg bejohet az a megoldas hogy a SSHOCK2.CFG file-nek a vegere beirod hogy:
safe_texture_manager

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Ha jol emlexem van SS2-hoz XP-s patch.

"You need to download the official patch for System Shock 2:

http://www.3dgamers.com/games/systemshock2/

You'll need the file shkpatch.exe, it fixes issues with Windows XP.

Also to install System Shock under XP you'll need to add
"-lgntforce" to the setup instruction e.g.

d:\setup.exe -lgntforce"

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

rorr
TUDJÁTOK MIRE VOLT EZ JÓ MOST TETTEM FEL A CHASMOT ÉS JÁTSZOM VÉGIG!
a system shock2-õn most mentem végig !tényleg nincs meg valakinek a g.miki féle TELJES magyarítás mert ami fennt van nála az nincs befejezve!
Tényleg megy a system shock dosboxal ha igen melyik verzióval linket ha tud valaki köszönet!
BBird jó az oldalad ha nincs meg valami játék amire hajtasz szivesen elküldöm ha megvan!több tízezer játékom van c64,amiga ,pc

rorr
és azért 97 május mert õk már tesztelték márciusban csak a nyomdai átfutás stb!ezért volt a 98 januári 576-ban a q2 leírása!

rorr
megvolt szépen oroszul kommunikált a dologpersze ez a lövöldözésben nem zavart!a g.t. interactive vette meg tõlük õk forgalmazták 97 végén!

PiszkosFred
-an, sorry

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[Jakuza]
Itt megtalalod: VC2
Csak regisztralni kell az oldalra.

felrakom! nem élek ilyenekkel mint DC++

B-Bird:
most már tudom merre laksz... 😊

rohanok boss!
bár a peace and love mellé nem nagyon fér be a chasm... mind1!
jövök vissza majd VC2 ügyben... ha kéne valakinek...

BBird
Na és most le lehet zizzenni a sérómról, mert megyek lurdyba gumicucuért, ha már sbob nem vett!!! Brühühü ;-)
DC++, vagy esetleg feltudod tölteni valahova?

BBird
Amúgy tudtommal nem a rajongóm, s nem gyilkoltuk le egymást, nincs harag meg ilyesmi. Itt csak peace and love and chasm van. :-D
BBird
sbob: Te inkább a cipõd vedd, hol a gumicucum? :-D
BBird
És ne velem kötekedjetek, nem én okoskodtam a vita elején... Én csak a tényeket mondtam, amit a mobygames is mutat és az akkori 576 is írt. :-))
B-Birdnek van egy IGAZI rajongója! Hoppá!

BBird
Azt nem mondtam, hogy 98-ban jelent meg... azt mondtam, hogy '98 januári számban írtak róla 576-ban. HOPPÁ!!! A részletekre figyelj! ;-)
[Jakuza]
En meg megsugom neked hogy Quake 2 mar 1997ben megjelent.
HOPPA'

bocsi... kicsit el voltam foglalva... 😊
VC2-vel rendelkezem... sajna az oldal amirõl lekaptam már megszûnt... most néztem... de megoldható!

[Jakuza]
Az erdekes mert 99 elejen mar Quake 3 teszt palyakkal lehetett, nyomulni. 😛
Amugy se ertem hogy lehet osszehasonlitani egy full jatekot, egy demoval hogy melyik jott ki hamarabb.
Amugy csak hogy mondjam, a Tomb Raider is mar 1996 -ban megjelent, ja es nem demo. 😛

Na valakinek erre nincs 5lete? 😊

BBird
sbob: Én nem veled vitatkoztam vaze! :-) Amit írtál, hogy szaggatható szörnyellák, az ok volt a demóban is. :-)

rorr: És neked már akkor márciusban megvolt a játék? Mert spec. én csak 98 környékén tudtam megszerezni.
Kreed is megjelent korábban persze, csak éppen aki nem tudott olyan szép nyelven, és nem állította be a monitort 1600x1200-ra, az el is felejthette. :-)

Téma lezárva részemrõl, mert akkor is nálunk csak '97 végén jelent meg PONT! :-)
heh... jó kérdés... állítólag marha könnyû végigverni...

Johnyy
Ki tudott a Mario 5. pályájára eljutni?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Chasman?

ollie
Mi a francért veszekedtek?? Nem mindegy melyik volt elõbb?? Különben is az Elite korábban jelent meg és 3D-s volt.

ez igaz... Igoréktól lassan csörgedezik az anyag, de meggéri várni rá...

PiszkosFred
En csak arra emlexem, hogy azon a PCUltra CDn, amelyen az osszes CoV cikk rajtavolt, azon volt ha jol emlexem a Chasman demoja is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

hehehehe...
szívás! PC ultra 97 május - Chasm

rorr
1996 nyár vége .õsze quake1
1997 márciusa!!!chasm! tudod hány orosz játékot adnak ki 1 évvel késöbb pl midnight nowhere,kreed!stb a buka nevû orosz cég már jóval elöbb kiadja a játékait mint az megjelenik euróbában ilyen volt a chasm is!!!

oké ezek tuán azt súgd meg mi volt a különbség a Chasm demója és a full verzió közt? az elsõ pályáról beszélünk ugyebár? Hoppá!

BBird
És ezek után megsúgom, hogy a '98 januári számában írtak a Quake 2-rõl. :-) Hoppáá :-P
BBird
HAZUGSÁG!! :-D
Már csak azért is, mert tudom, hogy akkor jött ki, amikor a Shadow Warrior.
Amúgy egy link: Mobygames - Chasm

Az lehet, hogy a demó jóval hamarabb jött ki, de akinek megvan 576 kbyte régi száma, ajánlom nyissátok ki az 1997 decemberi számát, a 16. oldalon!
Idézem az elsõ mondatot: "Na végre! Alig egy év késés után megérkezett a Chasm."
Remélem nem akarjátok, hogy bescanneljem!

Na én vagyok a B-Bird vagy én vagyok a ki vagyok én? :-))
Lacc
Ez engem is érdekelne 😊
Esetleg nemtud valaki oldalt, vagy bármit, ahonnan a Virtua Squad 2 teljes verzióját letölthetném? Vagy Virtua Cop 2, esetleg ha a Time Ciris 2 -nek van PC -s verziója. Bármelyik nagyon jó lenne!

1850-es hozzászólásom:
"kis hazánkban 96 szeptemberében már itt volt a Quake demoja, míg a Chasm 96 decemberében..."

a két játékot pár hónap választotta el... arról nem tehetünk, hogy a Quakeben beígért dolgokat pl. sérülésmodell csak a Chasm teljesítette be.... hisz mint írta D.B.: "amit pedig a fejlesztõk egy játék megjelenése ELÕTT írnak, az bõven lehet mese habbal 😊)"

rorr
ez nem igaz!nekem mindkettõ megvan pár hónap különbség van hát a quake 2 már 1997 karácsonyán kinnt volt akkor a chasm 1997-98-as szerinted?nincs is 3d gyorsítva!ajánlom a pc ultra 1995-96 évi számait!letölthetõ innen onnan !

BBird
Ha viszont külföldön jársz, akkor onnan is hozhatsz. Ott mégjobb gumicukrokat kapni, fõleg az extrasavanyúk állatiak. Viszont svédországból és görög földrõl ne hozz, mert azok szörnyûek. Elõbbi nagyon keserû, utóbbi meg olyan, mint a szappan. Németország, Ausztria, Anglia. Innen hozhatsz! :-D
BBird
Szerintem arra célzott, hogy erõs Quake utánérzetet adott a Chasm. Amúgy a két játék kiadása között 1-2 év van, ha jól emlékszem, ezért jogos amit mondott.
Az más kérdés, hogy a full játék valahogy ég és föld... de ha tényleg hasonlítani kellene, akkor Chasm valóban Q1 hasonmás, európai módra. Nekem mindkettõ játék tetszett.

sbob: Milyen 1-2 mondat, vagy mivan? :-D Gumicucu lehet haribo, extrasavanyú. De megelékszem Parklane féle anyaggal is. Ha viszont több remek munkát is akarsz, akkor el kell bizony menned a Westendbe, a legfelsõ szintre, a fõbejárati résznél van egy dkg/ft gumicucu árus öreglány, vagy fiatal (mindig más beosztással vannak.) Szóval tõle kell majd kérned epres extrasavanyú gumicukrot. A csaj tudni fogja melyik az, azt veszik a legtöbben. Nem csoda! :-)) Kis henger alakú, külseje piros, belseje fehér. Isteni manna! :-D
rorr
nézd az illetõ nevezzük D.B. -nak! szerintem a chasm-nak csak a demójával játszott mert ott bizony nem csak egy pálya volt és a szörnyek meg komolyabb sérülésmodellel rendelkeztek mint a quake!de hát szerinte a wing commander sem poligont használt!

Nos én a helyedben ezt meg sem mertem volna említeni! Hisz láthatod lejjebb, hogy Netikett nála nem játszik be, manapság ez már nem meglepõ.
Leír egy ilyen mondatot:
"a Chasm pedig sokkal késõbb jelent meg, mint a Quake, ráadásul végig ugyanazon a szinten (level) játszódott, ha jól emlékszem..."
Aminek se füle, se farka, se értelme... ebben a formában.
Aztán pár hozzászólással feljebb már a helyesírásomat gúnyolja szorgosan. Gratula!!!

ehh... ma mozgalmas napom van, ide még a régi mail címem volt megadva, de cseréltem most már...
az anyag megjött... thnx!
bár... mintha én írtam volna 1-2 mondatot ott az elején! ennyire kell az a gumnicucu?

ollie
Hát az ellen bizony sprite, feltünõen látszik.

rorr
ugord át a robotot és a hátán látod a hálózati csatlakozót akkor full3d😊