Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellékesen: Most egy golf játékot keresek, amibõl volt vagy 20 féle változat, és azok közül az egyik. '80-as lehet, mégis Pc Speakeren tapsolnak, ha beütöm, meg lehetett négyen nyomni. Imádtam! :-D Jobbnak tartottam, mint a PGA Tour-t.
sbob: Tudod Te, hogy mittudomén te hogy én merre lakok? ;-)) Ha már nem hoztál gumipávõrt, vettem magamnak ÉN!
és akkor a tartalom:
DARKOMEN Warhammer: Dark Omen
FORSAKEN Forsaken ❤️D akci¢ (3D gyors·t¢ kell), Win95>3D akci¢ (3D gyors·t¢ kell), Win95>
GOLFPRO The Golf Pro
LCRIME Legal Crime
MONTEZUM Montezuma's Return ❤️D akci¢, Win95>3D akci¢, Win95>
NBALIV98 NBA Live '98
SKIRACIN Front Page Sports: Ski Racing
chasm nincs...
safe_texture_manager
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"You need to download the official patch for System Shock 2:
http://www.3dgamers.com/games/systemshock2/
You'll need the file shkpatch.exe, it fixes issues with Windows XP.
Also to install System Shock under XP you'll need to add
"-lgntforce" to the setup instruction e.g.
d:\setup.exe -lgntforce"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
a system shock2-õn most mentem végig !tényleg nincs meg valakinek a g.miki féle TELJES magyarítás mert ami fennt van nála az nincs befejezve!
Tényleg megy a system shock dosboxal ha igen melyik verzióval linket ha tud valaki köszönet!
BBird jó az oldalad ha nincs meg valami játék amire hajtasz szivesen elküldöm ha megvan!több tízezer játékom van c64,amiga ,pc
Csak regisztralni kell az oldalra.
B-Bird:
most már tudom merre laksz... 😊
bár a peace and love mellé nem nagyon fér be a chasm... mind1!
jövök vissza majd VC2 ügyben... ha kéne valakinek...

HOPPA'
VC2-vel rendelkezem... sajna az oldal amirõl lekaptam már megszûnt... most néztem... de megoldható!
Amugy se ertem hogy lehet osszehasonlitani egy full jatekot, egy demoval hogy melyik jott ki hamarabb.
Amugy csak hogy mondjam, a Tomb Raider is mar 1996 -ban megjelent, ja es nem demo. 😛
rorr: És neked már akkor márciusban megvolt a játék? Mert spec. én csak 98 környékén tudtam megszerezni.
Kreed is megjelent korábban persze, csak éppen aki nem tudott olyan szép nyelven, és nem állította be a monitort 1600x1200-ra, az el is felejthette. :-)
Téma lezárva részemrõl, mert akkor is nálunk csak '97 végén jelent meg PONT! :-)
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
szívás! PC ultra 97 május - Chasm
1997 márciusa!!!chasm! tudod hány orosz játékot adnak ki 1 évvel késöbb pl midnight nowhere,kreed!stb a buka nevû orosz cég már jóval elöbb kiadja a játékait mint az megjelenik euróbában ilyen volt a chasm is!!!
Már csak azért is, mert tudom, hogy akkor jött ki, amikor a Shadow Warrior.
Amúgy egy link: Mobygames - Chasm
Az lehet, hogy a demó jóval hamarabb jött ki, de akinek megvan 576 kbyte régi száma, ajánlom nyissátok ki az 1997 decemberi számát, a 16. oldalon!
Idézem az elsõ mondatot: "Na végre! Alig egy év késés után megérkezett a Chasm."
Remélem nem akarjátok, hogy bescanneljem!
Na én vagyok a B-Bird vagy én vagyok a ki vagyok én? :-))
"kis hazánkban 96 szeptemberében már itt volt a Quake demoja, míg a Chasm 96 decemberében..."
a két játékot pár hónap választotta el... arról nem tehetünk, hogy a Quakeben beígért dolgokat pl. sérülésmodell csak a Chasm teljesítette be.... hisz mint írta D.B.: "amit pedig a fejlesztõk egy játék megjelenése ELÕTT írnak, az bõven lehet mese habbal 😊)"
Az más kérdés, hogy a full játék valahogy ég és föld... de ha tényleg hasonlítani kellene, akkor Chasm valóban Q1 hasonmás, európai módra. Nekem mindkettõ játék tetszett.
sbob: Milyen 1-2 mondat, vagy mivan? :-D Gumicucu lehet haribo, extrasavanyú. De megelékszem Parklane féle anyaggal is. Ha viszont több remek munkát is akarsz, akkor el kell bizony menned a Westendbe, a legfelsõ szintre, a fõbejárati résznél van egy dkg/ft gumicucu árus öreglány, vagy fiatal (mindig más beosztással vannak.) Szóval tõle kell majd kérned epres extrasavanyú gumicukrot. A csaj tudni fogja melyik az, azt veszik a legtöbben. Nem csoda! :-)) Kis henger alakú, külseje piros, belseje fehér. Isteni manna! :-D
Leír egy ilyen mondatot:
"a Chasm pedig sokkal késõbb jelent meg, mint a Quake, ráadásul végig ugyanazon a szinten (level) játszódott, ha jól emlékszem..."
Aminek se füle, se farka, se értelme... ebben a formában.
Aztán pár hozzászólással feljebb már a helyesírásomat gúnyolja szorgosan. Gratula!!!
az anyag megjött... thnx!
bár... mintha én írtam volna 1-2 mondatot ott az elején! ennyire kell az a gumnicucu?