2128
-
Solt #804 Nekem egy CSL Elite van, ezzel a Lambo és a BMW zseniális, a Ferrari borzalmas... komolyan mint a Dirt Rally aszfalton. -
#803 most legszívesebben azt írnám, hogy egy rakás sz@rral, de még meghallja.
DFP, ..régen csak azért vettem meg hogy a G25 beszrt pedálja helyett legyen egy jó pedálom, aztán most van egy Fana V3 inverted pedálszettem meg mellé ez az öreg műanyag kerék. :))
Viszont újra kellett állítani a játékban a kormányt, FFB-t meg mindent. -
#802 Játéknak jó lesz, bár jelenleg valóban néha elég zselében megy az autó..De..
Ez az Unreal motor egy nagy rakás hígfos 4 :)) Én azt hittem ez egy szupergyors , szép , modern cucc, de itt valami eszmélet gané az egész .I7, 10720, csak FHD és előttem nőnek ki a bokrok, árnyékok, a lod iszonyat durva de csak így van stabil 60-70 fps -em ... -
Solt #801 Milyen kormánnyal tolod? -
#800 na.
..hát ez qva jó.
besz@rás, pedig nem szeretem isten bizony ezt a kategóriát, de alig bírtam letenni, qcem hangulatos a Ferrari visszaváltása a célegyenes végén, párszor ültem kint és ez üt...ahogy köll.
qva jó...hiba nélküli menetben hiba nincs, a Bentley-vel vigyorogtam körbe a Hungaroringet begyakorlásképpen, aztán a Ferrari. Nekem most hogy belevariáltak, sokkal kézenfekvőbb az FFB, kicsit kellett setupolni az elejét mert volt benne egy késés amikor ívre fordult, de vagy én barátkoztam meg menet közben vele, vagy gumizódott, vagy kisetupoltam tudja a fax, de jó lett.
Az apróbb hibák tetszenek, a nagyobbak még nem tudom...az AC-ban qva gyorsan kellett beleforgatni a kormányba hogy visszanyerje a tapadást, itt még kicsit úgy érzem hogy ez is az is működik, az előző generációs szimekre jellemző lassú mozdulat vagy tartás, meg az AC gyors belekorrigálásai is működtek, ..de igazából nem mentem gyorsan, így nem is hibáztam csak ami a beállításokból jött ha valamit rossz irányba pöcögtettem.
Sztem qva jó játék lesz, nem nagyon akartam hogy tetsszen, de tetszik..nem azért vettem meg hogy játsszak vele, inkább kíváncsiságból, mert nekem már megvan az autósjátékom...erre meg qvára megtetszett bsza meg..most megint van két szimem ehh.
szerk: ja, HunRing qva jó..
Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.12.12. 19:19:59 -
Solt #799 Nekem nem tetszik jelenleg, de ez nem mérvadó... :) -
#798 Ne idegesítsél már:) Csak este 7 körül tudom megnézni, addig melózok. -
Solt #797 Továbbra is névtelen vagyok, a ferka meg egy kalap fos... a bömös közelébe sem jön élményre. :) Olyan mintha a föld felett menne pár centivel...Race 07 féle langyos fos az egész! :D -
#796 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na, akkor ennyi volt a konyha :DD
éppen faragom a pultot, szegélyezem, kötöm be a kerámiás tálcát, vízmelegítőt, és a mosogatógépet, term. alszik a gyerek, szal most a kupi közepén épp hesszenek,..ám párom nem tudja hogy hát akkor ez a konyha most így marad :)) kádban mosogatás van kérem teccikérteni, itt a HunRing..töltődik..
Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.12.12. 13:02:27 -
#795 -
goldboy #794 The fourth Early Access update of Assetto Corsa Competizione, which is going to be released today, includes the highly awaited Ferrari 488 GT3, one of the protagonists of the whole Blancpain GT Series championship. The famous Ferrari racing car joins the other GT3 models of BMW M6, Bentley Continental and Lamborghini Huracàn. The Hungaroring circuit is also introduced in the update, for the first time in its history brought to the general public using the Laserscan® technology - usually offered by professional driving simulators.
Gameplay additions
The new build of Assetto Corsa Competizione is not limited to new content, but offers specific gameplay additions to enhance the level of realism, such as the custom, Sprint and Endurance races, now available also for the multiplayer, allowing players to challenge each other in a full racing weekend, with free practice and qualifications.
The custom racing weekend includes a standard racing scenario for those willing to compete using classic settings: free practice, qualification, race.
The Endurance and Sprint modes realistically recreate the Blancpain GT Series ruling, defining the qualification and racing slots for each driver involved in the race.
Broadcasting Mode
Build 0.4 of Assetto Corsa Competizione introduces a first version of the Broadcasting Mode SDK - to the delight of the modding fans which made the original Assetto Corsa even more popular. A new application in the installation folder of the game will allow Steam users to share in streaming and comment the multiplayer races of Assetto Corsa Competizione. Thanks to this new Open Source app, users gain access to a real control room (with camera-swap commands, interactive cams and additional options for editors and commentators) - which will progressively expand thanks to the most talented modders.
v0.4.0 Changelog
- New Ferrari 488 GT3
- New Hungaroring circuit
- Preview: Race weekends in Multiplayer
- Added version 1 of the Broadcasting SDK (including test/example application)
- Fixed look around in chase camera
- Added Lock to Horizon option for Cockpit cameras (Alt+H to toggle, Shift+H and Ctrl+H to increment/decrement partial effect)
- Added Confirm popup for NextSession, Restart, Pits and Quit button in ingame menu
- Mirror options are now split in two: "Quality" and "View distance"
- Added Fuel indicator in car HUD
- Added Laps information for Hotstint online leaderboards on "Special events" page
- Corrected brake heat influence on core tyre temps
- Adjustments in cars inertia
- Adjustments in tyre model and tyre flex, should result in better kerb behaviour
- Added TC2 (TC initial cut) feature of F488. Physics, Controls, Setup
- Fixed Tyres IMO (Inside Mid Outside) HUD visualisation
- Fixed Ferrari 488 AI stopping without fuel in long races
- Fixed wrong car systems during replay
- Added lap tag in the replay HUD
- Fixed cumulative automatic highlights endtime
- Instant replay support for Broadcast app
- Fixed focused car when entering or leaving replay
- Fixed wrong time session start after a restart/next session
- Fixed potential exterior camera issues for multiplayer
- Fixed potential wrong near plane during starting sequence
- Fixed proximity indicator according to the focused car
- Added new skins for featured cars
- Car dash luminosity readjusted for new exposure values
- New Total (TO) rating representing strength and completeness (visible in the Rating Profile)
- New driver category (visible in the Rating Profile)
- CarControl Rating adjustments: alien performance now will still have overdrive, but less significant
- CarControl Rating adjustments: very good driving performance will show values of CC 95+
- TR/CN/CC: Fixed false-positive detection of "way too hard" for bends and kinks
- Hotstint now shows laps in the menu leaderboard
- Hotstint gaps now correctly display lap gaps / time gap within the same lap
- Added backend connection state indicator to relevant menu pages
- Added HUD page for broadcasting
- Added HUD page with the current timetables
- Holding TAB will temporarily show the timetables HUD page
- Prevent Ambient sound to play during in game menu
- Improved camera fading when switching cameras
és kint is van! -
#793 Igazabol nem azzal akart valtani, hanem kezivel indulni, csak nem birta kiszedni belole;D De az mar mindegy, jol sikerult:DD -
#792 ciki, ha feldobta rá az autót :D -
#791 :))))) -
TomStorm #790 Az ám!
Szabit is vettem ki!
PR Event is hozom a 2:01-et úgyhogy szabadedzés,verseny tuti 2 alá megyek majd.
De ez a N.Ring hát ott még na,gyakorolni kell:D -
formula1996 #789 Nice :D
-
#788 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Értem, azt hittem valamelyik korábbi G szériához. Mondjuk ez is gazdaságosabb lett volna mint a rugós MOD. Ahogy néztem nem olcsó egy olyan rugó. Végül is lényeg, hogy sikerült és jó lett.
-
cstibikeee #787 G29 pedál. A gyári rugó maradt benne, de vettem különböző keménységű kutya labdákat, és azokból faragtam bele "ellenállást" a pedálnak egymásra pakolva keménység szerint. Fent a legpuhább. Valamint készítettem egy konzolt amibe bele tettem az egész pedál egységet fejjel lefelé, és így már úgy áll mint az utcai autókban. A kuplung és a gáz rugót pedig megcseréltem. -
#786 Engem az érdekel. hogy milyet csináltál magadnak és pontosan milyen típusú Logitech pedálhoz :) -
TomStorm #785 Ha megjön Rim addig fogok menni még nem hozom ezt az időt.
Ez az 1:54 még kilátástalan.7 mp,hol szarozok ennyit nem tudom:( -
Solt #784 -
#783 érdemben nem tudok hozzászólni, de ez így szokott kezdődni...aztán jön a többi bajság, pixelesedik a kép, lelassul a számgép, elmegy az áram, nem indul a privát autó, defekt, megmagyarázhatatlan vizelési inger, viszketés az érzékeny helyeken, felbukkan egy régi nő nagy pocakkal..
-
Solt #782 Hiba volt két helyen beírni.... :D -
#781 Látod? Itt is, ott is kapod :D -
#780 bosszú. :) -
cstibikeee #779 Sziasztok! Rendeltem egy Nixim fékpedálba való rugót a logitech pedálomhoz, de mire megjött (ma) Angliából olyat csináltam magamnak, hogy az jobban tetszik. https://www.nixim.com Ha valakit érdekel pü. G25/27/29/920-hoz jó. -
Solt #778 Urak,
Letöröltem a játékot mert állandóan fagyott, gondoltam újrarakom, hátha. Ment minden rejtett és látható mappa a levesbe. Fagyni most is fagy teljesen véletlenszerűen, viszont most elértem azt, hogy anonymous virít a nevem helyén a leaderboard-n. Visszaírtam a neven az account.json-ban, a játékban már kiírja, de az eredményeimnél még mindig anonymous van és az időimet sem menti el azóta. Természetesen mentem egy 1:54:1xx-t (PR) amit nem mentett el... boldog vagyok! :D
Esetleg valakinek ötlete, hogy ez miért van?
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.12.03. 20:07:13 -
TomStorm #777 10 nap múlva meg Hungaroring+F488 ez még hihetetlen is!:) -
TomStorm #776 Mondjuk a több órás versenyeket még nem indítottam!De ahogy megjön az lesz az első:) -
TomStorm #775 Na megrendeltem a Fana F1 Carbon Rim-et ACC-hez.Ha már GT3 nem vacakolok sima kerékkel.Meg ez a BMW kerék dög nehéz meg lomha is volt..
Kinek mi a kedvence eddig?Nekem a Lambo meg a PR pálya nagyon bejön:)
-
Solt #774 Ha esetleg valaki VR alatt a "Fatal Error" nyűggel szív, az nézze meg, hogy a Geforce Experience-n belül a "Játékon Belüli Réteg" (pl FPS kijelzés) engedélyezve van-e és ha igen, akkor kapcsolja ki!
Egész nap játszhattam volna, természetesen most vettem észre, hogy bekapcsolva hagytam azt a szart... -
#773 https://www.facebook.com/actcargentina/videos/278647276072543/ -
#772 Srácok, kis híján aranyat érő topikra leltem az ACC fórumán.
The ACC Benchmark Thread
The ACC GPU Benchmark Thread
Azt hiszem, ide érdemes lenne minél több embernek megosztani az adatokat, hátha Kunosék is kapnak ebből fakadóan valami támpontot a hogyan továbbról. -
#771 Changelog v 0.3.5
- Fixed setting the wrong Audio driver in some cases
- Removed start sequence for the first player in the server
- Fixed auto pitlimiter spam when gear was not allowed
- Fixed wrong fuel amount during AI pitstops
- Fixed lack of correct driver head motion in Bentley Continental GT3
- Changed local account data handling, improved delays caused by backend updates/restarts
- Using Steam check to prevent unusable online profiles
- Fixed issues causing Track Medals earned and laps posted to the Event Leaderboards not being saved
- Fixed missing endurance kit joining a server
- Fixed skidmarks when car is drifting
- Fixed wrong tyre wear influence to rolling resistance
- Reworked timetable logic
- Added combined laptimes to the timetable
- Fixed wrong car update during pitstop after replay
- Fixed wrong car camera target after disconnection or coming back from replay
- Fixed highlights not recording after a session restart
- Fixed cars not removed when Multiplayer server connection is lost
- Fixed possible server issue on linux emulators
- Optimized account data storage/synchronization
- Added Night + Rain preferences in Multiplayer server selection
- Activated Night, Rain, Latency and Target Driver Count rankings in MP server selection
- Added search box to MP server selection
- Increased amount MP servers displayed
- Reduced MP server bandwidth usage
- Removed leaderboard/server list response delay
- Standing widget: visual hint about disconnect state
- Multiplayer chat keeps messages after opening the pause menu
- Improved backend server efficiency on session/menu changes -
#770 Vsync off, nincs G-Sync-es monitorom. Itt elsősorba a CPU-GPU használatot kell látni. (Múltkor Jacek kollegával dumáltunk erről, mert szemezgetek a Ryzen 5 2600-tal, lehet ez pl. sokat segítene a teljesítmény-problémámon, és ő mondta, hogy kíváncsiságból csináljak már egy ilyet.) -
#769 Ismerve a PC2 előéletét, mármint, hogy kik csinálták, és mi volt az alap (gMotor2), akkor azt mondanám, hogy a gMotor2 egy szálat használt - nem véletlen például, hogy a RaceRoom-ban az i5-tel nagyot ugrottam az APU-s AMD A10-5800K után. (Fura, de az AMD procival gyorsabban konvertáltam videót, mint az i5-tel - illetve nem fura, mert az AMD-ről tudva levő, hogy a multi-threadinget jobban kezeli, mint az Intel.)
Bár ugye a PC2 alatt Madness Engine valahanyas verziója fut, de gyanítom, hogy nyomokban megtalálható benne még a gMotor2 és annak "hozománya" - talán lehet emiatt van az, amit tapasztaltál Te is. (Bár ez fura, mert egy 6.generációs i7-en futnia kéne (legalábbis illene), mint késnek a vajban.) -
#768 Solt majd megszakérti :) De az jól látod, ide kevés már a 4 szál ahogy nézem. Látszik is van egy rész amikor nincs senki a látó térben egyből 99% a GPU használat ahogy az AI a közelben 70% körül. Egy "jobb" 4/8 CPU-val jobb lenne sokkal, nekem egy 3570K volt eddig nem jelentkezett limit de 4.6Ghz volt húzva sokat segített. Most egy Ryzen 2600 van elég jól meg is húzva nagyon szépen teszi a dolgát :) CPU használat 20-30% az 1080-an 99% mindig. -
Jackal #767 Arról volt/van hír, hogy 3rd party pályákat, autókat engednek-e a végleges verzióba? -
#766 Akkor ez az! :)
Nem is nagyon mentél nagy tömegben, rajtrács végéről start szokta rendesen megfektetni a CPUt.
Gondolom majd hegyeznek még rajta bőven. PC2 ebből a szempontból nagyon megcsinálták. -
#765 vsync enabled? ha igen: miért ugrál az fps? g-synces monitorod van? (fogalmam sincs, akkor mit kéne látni, szal csak tippelek :D )
lac coo: és nem emlékszel a "CPU OCCUPANCY > 99%" hibára? sok AI, kanyar, torlódás és baaang, sokszor, sokaknál jött.... kvázi nagyobb AI mezőnnyel a játék sokszor játszhatatlanra lassult. és kb 1.1 feletti pecsben javították, valamikor... (talán a konzolos megjelenés környékén? amikor átírták jobban többszálúra AC-t)
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.11.26. 21:31:03