Assetto Corsa Competizione
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
TV... dobd ki, VR! 😉
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szimulátorokban gyakorlatilag a "látást" és a térérzetet is nagyon korlátozottan kapod csak meg, és az erő visszacsatolásokból is csak annyit, amennyit egy kormány vissza tud adni. Ezért van az, hogy még a profi versenyzők is csak estek keltek ACC bemutatón. Jóval kevesebb visszajelzést kapnak annál, mint amikor valóban egy igazi autóban ülnek.
https://fxmason.blogspot.com/
Szerintem meg inkább szimulátor, mint sok más, amit évek óta annak titulálnak. Szerintem attól még nem szimulátor valami, hogy az autó csúszik-mászik és inkább egy túlélő showra hasonlít egy verseny. De hát kinek mi. 😉
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
És őszintén szólva nekem fura a szimulátor megnevezés is.
És ha így tekintjük, akkor nem is annyira elrugaszkodott dolog amit írt. 😊)
Szóval vitázhatunk akár azon is, hogy most a csülkös a bableves vagy a csülkös pacalpöri e a legjobb kaja. <#gonosz1>#gonosz1>
Olyan AI van, elmenne elo ellenfelnek....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A lehető legtöbb potenciál ebben a játékban lenne...
Sajnos ligák és komolyabb online futamok rendezésére totál alkalmatlan, ez pl. az egyik kihagyott nagy ziccer... így nekem erre pl. marad az R3E...
Őszinte leszek a grafikában lehet tényleg toppon van a PC2, mert az ACC szörnyen fut komoly VGA-kkal is...szimulátoros igényekhez mérten.
Na de a többi állítás az kb nonszensz. 😄
De LFS-ben is, rF..AC, mindenhol vannak olyan szituk amiről videókat lehetne csinálni...ettől függetlenül egy kész játék AI normál körülmények között elvan.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
iracing the 'real' race.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.10.26. 16:49:37
Ami van formula autó, az meg fényévekkel jobb, szimulátorosabb, mint ami valaha is lesz CMF1-ben. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.10.26. 12:49:51
Sokszor mondta már, hogy sínautó a PC2, de még soha egyetlen egy videót nem mutatott, hogy ezt bizonyítsa.
F1-be se látni soha a videóin, hogy milyen AI erősséggel nyomja. Mondani meg lehet, hogy max AI-val. Ki látta? <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.10.26. 12:34:19
AI vilagbajnok, a kozeleben nem jar senki. Grafikaban sincs mit takargatni, esoben messze a leg realisztikusabb. Szabalyrendszer, lebonyolitas, kororites meg hagyjuk, SOHA nem lesz ilyesmi tobbi jatekban.
Egy baja van, olyan sinauto mint pc2, csak itt meg fekezni se kell ! 😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.10.26. 12:19:13
Gondolom ez az érdekük. 😄DD
Ez azért eléggé jó dolog és elvitathatatlan.
A CM már tíz éve dolgozik az F1-en és még mindig nem igazán lehet a nagyok között emlegetni. Az AC csak jószerével felújította az nKPro-t és sajnos rengeteg dolog kimaradt belőle, amitől még akár piacvezető is lehetne. Az ACC még az elején van, de nem lesz játékváltó. Az rf2 ebben a tempóban még tíz év múlva is a DX11-re való átálláson fog dolgozni. 😊))
R3E... hát az játéktermi szimulátor és még legalább öt évre van az 1.0-tól. Automobilista jó kezdeményezés, de ők is belátták, hogy ezzel a motorral már nincs előrelépés és szintén hiányzott egy csomó dolog belőle ahhoz, hogy egy igazán jó szim legyen. Szóval igen PC2 bőven a többi előtt jár, de lehet, hogy ez az előny már csak a PC3-ban fog realizálódni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.10.26. 12:14:46
Az ACC nyilván hátrányban van hiszen még multi sincs, így a számok is lófaxok, de ez az AC elején is így volt, multi nélkül nagyon kevés tartalommal egyértelműen nem dübörgött az sem.
Bőven jó lesz ez arra aminek szánták, nincsen vele semmi végzetes baj, csak qvára az elején van, a második lépcsőnél tart.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2018.10.26. 11:40:09
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Nem folytatni kar, elkezdeni is.....😉
Az ACC egy jó kezdeményezés, de semmi olyat nem fog tudni felmutatni, amit egy PC2 már korábban nem tudott volna. És ahogy kinéz, tartalomban (egy versenytipusra kihegyezve) sem fogja tudni felülmúlni. Ettől függetlenül én is meg fogom vásárolni, játszani is fogok vele, de a jelenlegi állás szerint ez egy gyorsan lefutó életciklus lesz. A Blancpain brand nem egy olyan húzóág, amelytől az eladások drasztikus növekedését lehetne várni.
A PC2-t pedig nem csak a grafikájával "hódít", nagyon is hozza azokat a kötelező elemeket, amelyeket ma - 2018-ban - elvárhatunk egy szimulátortól. És vannak rá szervezett futamok.
De itt sztem bőven elég ha pénzt termel, azt pedig fog, lehet hogy nem ezzel fog játszani boldog boldogtalan...bár én egyáltalán nem temetném 2 autó, 2 pálya és a jelenlegi állapotában, egyelőre minden tök jól néz ki...és remélem hogy az AC2 hasonló lesz <#idiota>#idiota>, ha nekem ott megadják ezt a grafikát az esőt, és moddolhatóságot hogy a rally költözhessen akkor hajrá 😊) ..sosem voltam ilyen GT3 menő
Persze szívesen megnézném, hogy melyik autóval, melyik pályán mész te körbe padlógázon, főleg egy egész versenyen, ami nem 3 körös. <#idiota>#idiota> Talán nem ártana megnézned egy Blancpain esős futamot és rögtön látnád, hogy nem igazán probléma nekik körbe érni. Ami ebben a játékban van az egyelőre a szar beállítás az, ami miatt nehezen lehet körbe érni. Majd ha működik rendesen, hogy ki lehet választani az esős beállításokat, akkor itt is simán körbe lehet menni.
PC2 nem a grafikával hódít, mert ha jól megnézzük az a PC1 még szebb is volt. A PC2 fizikával, gumifizikával, a Live track-kel, a jó FFB-vel hódít. És igen van egy csomó szervezett futam, bajnokság is. Persze nem az SG-s szájmulátorosok számára, mert úgy látszik azoknak nem megy ha már komolyabb a kihívás. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.10.26. 10:03:12
Plussz ott vegigmesz padlon esoben itt korbeerni alig lehet....
Mas kategoria , pc2 abszolut grafikaval hoditt, mindegy egyebb nulla , itt a minoseg fontosabb lesz . Hogy sikeres lesz e fene se tudja, nem is az en dolgom.Hogy nem tetszik a sok falabu carsosnak...szar ugy ....
Van egy előnye ha egy ennek márpedig az hogy végletekig lehet finomhangolni! Nem 400 gépet és 80 pályát millió gumit stb. hanem a fix felállást.
Plusz több cucc lesz bele pakolva az idők folyamán, nálam teljesen megfér mindkettő kategória.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.10.26. 09:18:22
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.10.26. 09:12:26
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.10.26. 08:38:04
Ingyen megcsinalja a motort AC2 ala..
Összegezve, én is azt gondolom, hogy az ACC önmagában nem lesz egy hosszú pályafutású, és sikeres játék. A kezdeti eladási mutatók sem lesznek mérvadóak, mert a lényeg az lesz, hogy mennyien maradnak meg hosszútávon akik játszani is fognak vele. Na majd meglátjuk. 😊