2128
-
#844 Nem én csapatom :))) De jó lenne ! :) -
#843 áh, dehogy vagy, Lac coo ilyenkor elmegy a temetésre, részvétet nyilvánit, aztán következő héten csapatja tovább, nincs ezzel gond ;) -
#842 vezetve nincs baj, de mikor a replay-t nézem akkor külsőben beröccen. -
#841 Nálad is FPS orgia van ...:)) -
#840 Nem vágom ezt a ferkát, úgy dobja el a seggét ha motorfékkel megyek be a kanyarba mint az állat. És hiába állítgatok setupban bármit is, ugyanazt csinálja. -
#839 na:
a tegnapiak jók voltak, a maiak meg nem..igazából sztem 88-90-nél nagyobbra nem érdemes felhúzni jelenleg az AI keménységét, mert akkor már bunkók..vagy inkább rosszul csinálják, a videón 92-s AI van.
Összességében van még mit reszelni a játékon, az AI szög egyszerű, vannak pontjai a pályának ahol nagyon gyenge,..olyan AC-s. ..ha felhúzod agresszívba akkor sejthető mekkora élményre lehet számítani. :))
De ha a tudását felhúzzuk, és a keménységét 88 környékén tartjuk akkor jókat lehet vele menni, de nem okosak....eltolnak ha útban vagy.
Nekem 10 autóval már röcögöt a kép néhol. Úgy egészében nagyon jó játék lehet belőle, de kell neki ez a három hónap. ..és valszeg még egy két három négy patch.
Néha beadja a pit-ból rajtolást, ahol átvált a lámpa zöldre mikor megkapják a többiek a zöldet :D ..nem próbáltam meg elindulni de valszeg beleérkeznék a mezőny közepébe.
-
#838 Nekem multiban fatal error van, ha versenyre váltana .... -
#837 Elég hangos , majd elugrik, Egyrészt zsarukkal nem állok szóba, másrészt meg ha lenne én is ott csapatnám :) -
#836 Csak ha az utmenten elcsap valakit, akkor lesz gaz. A videoban is setalgatott az ut szelen valaki. De lehet az babakocsis anyuka is. Tudom, hazsartos vagyok:D -
#835 Jah, annyira nem para... :) had csapassa ! :) -
#834 AC alatt okés...valmiért ACC alatt csak 10 mp-t vesz...illetve a hang megy tovább, és a méret is nagy, de a kép mégis megáll 10 mp után. :(
Ac alatt meg semmi gond, próbából felvettem egy kört.. -
#833 Szolj be a zsaruknak, mielott szetcsap valakit. -
#832 ( mondjuk lassan idegesít már, a 150-edik körét futja ! :)) ) -
#831 Hozzánk megjött a hó ! :DDDD
-
#830 Hát állítsd be ne 10 mp-re ! :) -
#829 nem vesz csak 10mp-t a shadowplay.. :(, pedig igen hangulatos versenyeket toltam HunRing-n esőben este 21-kor :)
-
#828 v0.4.1 Changelog
- Fixed occasional driver model flashes in the Ferrari 488 GT3
- Fixed slightly offset cockpit and dashboard cameras in the Ferrari 488 GT3
- Added interior endurance lighting in the Ferrari 488 GT3
- Fixed Sprint race fuel estimation
- Fixed Cup Category and car bodykit when Free event type is selected (Practice, Quickrace etc)
- Fixed replay after multiplayer skip session
- Fixed lap marks for Replay hud
- Fixed wrong track starting condition that was forcing dry setup
- Improved Hungaroring AI line
- Fixed high pitch noise during a burnout
- Removed gearbox compressor sound on Ferrari 488 GT3 -
#827 semmi okosság nincs benne, az előző verzióban ha felvettem a minimumot akkor nagyon rázott a kormány, ezért a -gain- kivételével nagyon nem húztam semmit.
Mivel bejön a játék, sztem ma még próbálgatom.
[bár most már a konyhával is haladnom kell, mert a párom bosszúból kimosogatja a bojlerből a meleg vízet, én meg szeretek sok vízben fürödni...]
Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.12.14. 03:57:58 -
ToMy_ #826 Igen látszik, köszi.
Van valami tutorial a mostani verzióhoz, hogy melyik csúszka mi, vagy megérzésre lőtted be? -
#825 Yep. -
#824 látszik a steam-s kép? -
#823 persze, csak valamiért szrakszik az SG képfeltötlés.
-
ToMy_ #822 Szia,
mutatnál ingame FFB settinget? Mert már megkarmolom magam, annyira nem tudom értékelhetőre beállítani... -
#821 nem láttam még, PH!-s szerveren voltam, egy rövid versenyt futottunk aztán egy időmérőt. Kicsit káoszos még a multi, de sokkal rosszabbra számítottam, semmi lagzás nem volt, tudtunk szűken is menni, de aztán a többiek hibázgattak, az első meg gyorsabb volt, de tudtam futni egy 45.6-s időt a Lambo-val,..teljesen jól működik..vannak apróbb bajaim a játékkal, de semmi olyan amitől elmenne a kedvem.
A megcsúszások korrigálásával még nem vagyok kibékülve, és ha leesik a gumihő, akkor katasztrofális az autó, lehet hogy ez így fasza, de ez határozottan nem tetszik, egy őszület mire felmelegszik újra és megjön a tapadás.
Ezt az esős csapatást majd holnap megnézem -
Solt #820 Brutál módon vágják a 6-7-s kanyarnál... -
#819 na, 10npár kör erejéig kipróbáltam a multit is, ...Lambo-t dobta szóval most már az összes autót megnéztem HunRing-n,..és a Ferrari a leggyengébb. :)
..persze nekem, mert mások azzal is 1:42-s időt tudnak.
Lambo-val gyorsabb kört futottam versenyen mint időmérőn..
Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.12.13. 18:08:49 -
#818 Én amit imádok ebben az a "sisakos" belső nézet. Eszméletlenül adja a feelinget mintha benne ülnék a verdában. Eddig a sima műszerfalas belső nézetben vezettem minden játékban de ebbe átülve szerintem +1 immersion level minimum. :) -
Solt #817 Egyelőre csak az eventeknél mutat, ment el legjobb időt. Az 1-1 pályához tartozó legjobb időket még nem rögzíti...
A Ferrari nagyon setup igényes és valahogy teljesen más vezetési stílust igényel. Amíg a BMW-t lehet szépen "minimális" mozdulatokkal, súlypont áthelyezésekkel vezetni, addig a Ferrarit sokkal gyorsabb és nagyobb kormánymozdulatokat igényel. Továbbra is tartom, hogy valami nem kerek vele... élményben is más világ.
AI-t én nem kritizáltam, sőt... 100%-ra állítva ott fékez és gyorsít ahol azt kell és meglehetősen korrekt időket is megy. Nekem az eddigi legjobb élményt adja vissza már most.
A futásra sem panaszkodom... High - Epic beállításokkal és 150%-s felskálázással (VR) simán tartja a 45 FPS-t. Nyilván jobban örülnék, ha meglenne a fix 90, de valamennyit biztos fognak még csiszolni rajta, plusz a megjelenés után biztos jön hozzá driver-s optimalizálás is.
@Ja, és próbáld ki az esős event-t amit írtam... iszonyat jó! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.12.13. 15:05:22 -
#816 nem, engem ír..de amikor a pályát kiválasztom akkor nem írja a legjobb időmet.
Má' megint nyüstölöm :)) ..megnéztem a Bmw-t, Bentley-t összehasonlítva a Ferrari-hoz. ..az irányítással nincs nagy bajom most sem a Ferrari-nál, ..de sokkal gyorsabb minden más autó valahogy. A Bmw az pl. az versenyben 30lityi üzemanyaggal hozza a Ferrari hotlap idejét,..és könnyedén.
Mentem pár versenyt, sztem semmi baj nincs az AI-val, csak lassú..még hangolni kell mert nem az AI-t szándékoztam tesztelni, hanem a pályát élvezni és az autókat összehasonlítani. Bmw az sima '45 nálam, versenyben is '46-s idő..viszonylag könnyedén, a Ferrari meg '46-s idő és utána kell olvasnom mi a tköm a kétféle TC.
Szal én most is élveztem, mázlim van mert sokaknál kressel, meg ropog a kép, nálam tök sima..igaz még mindig azzal a grafikai beállal megyek amire volt egy videó itt a topikban.
10 Ai-val semmi röccenés, csak amikor bejelzett a céges email, az meg nem a játék baja.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.12.13. 14:51:20 -
Solt #815 Paul Ricard-n van egy event a BMW-l esőben... próbáljátok ki, konkrétan orgazmus kategória! :) -
goldboy #814 Szerintem az összeghez hozzá kell adni egyet, csak akkor rögzül a változtatás -
Solt #813 Most találtam én is rá, köszi!
A 3. lépés szerinted mit takar pontosan? írjak hozzá egy 1-t a a számsor elejére, végére? Adjak hozzá 1-t az összeghez? Vagy esetleg írjam át az egészet kerek 1-re? :)))
@Hozzá kell adni az összeghez 1-t, tehát ha például 123456 az a szám, akkor át kell írni 123457-re.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.12.13. 11:06:58 -
goldboy #812 1) Start + close ACC
2) edit the account.json's name
3) add 1 to the "MaxDop" number
4) start ACC again -
Solt #811 Nem látod, vagy azt írja, hogy anonymous? :) -
#810 Én sem látom a nevem a listán, nem is tudom ez mi...a nevem látom a profilomnál de elvileg nem kezeli a köreimet, kell valami regisztráció?
elmegyek a tűzépre venni ezt azt, addig megírhatnátok :)) -
#809 tegnap megneztem, gondolom atemeltek egy az egyben az ac-bol az a.i-t.
Tovabbra is azt mondom, csinal sok hulyeseget, de ez az egyetlen jatek (f1 2018-at minimalisan toltam) aminel azt hiszem emberekkel versenyzek. Sot amik/akik egyaltalan erzekelik, hogy a palyan vagyok es arra probalnak reagalni.
Az osszes tobbi kuka ehhez kepest (ebbol a szempontbol) -
unrealnoise #808 Szerintem is botrány. Én azt hittem lesz egy pCars 2 szint (vagy akár jobb), de most komolyan. Naív voltam, de azért a promóképek jók voltak...
Erre az fogad, hogy botrányosan életlen, elmosott szinte minden, a visszapillantó olyan szar, mintha egy 15 éves játék lenne, a HUD oriási visszalépés az AC-hoz képest is, és egyébként is a piacon az egyik leggyengébb (még a konzolos GTS is mérföldekkel jobb, használhatóbb, átláthatóbb, szebb!), az AI közel botrány, ott tartunk, hogy még mindig nem tudnak kikerülni, ha megforogsz, ha lelassítasz a célegyenesben, lelassítanak az ideális íven melletted..., az eseményekbe még mindig nem lehet belepörgetni?, az UI is elég tré, a kezdőképernyő (bocs, a főmenü) egyedül kb ami frankón néz ki és vállalható...
Lehet jó lesz ez, de nem úgy fejlődik, mint várnám, és bizony vannak kétségbeejtő dolgai, persze élvezetes és jó vezetni, de igazából szvsz a pCARS 2 nekem jobban tetszik... És oké, hogy egy "kész" játékot hasonlítok össze egy fejlesztés alatt lévővel, de mint írtam, nem vagyok optimista...
Amúgy még mindig azt csinálja az AI, hogy van, hogy ugyanolyan felhős ég mellett a szabadedzésen valami 1 másodperccel gyorsabb kört mennek, mint időmérőn... Remek...
(És akkor a multit még meg sem néztem...)
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.12.12. 23:14:53 -
#807 Lehet tudni mi van a multival? Egy darab szeró sincs. -
Solt #806 Na igen, az elég fájdalmas szegénykém.
Persze, nem erőltetem... főleg, hogy anonymous lettem. Bármit csinálok, nem hajlandó a beírt nevemet megjeleníteni a listákon. -
#805 na most pontosan tudom mire gondolsz, a Dirt Rally aszfalton elég volt :))
Akkor ne menj a Ferrari-val egyelőre, felesleges ezért molesztálni az FFB csúszkákat, én mondjuk pont a Bmw-vel nem mentem most, de sztem holnap gyors összecsapom a konyhát aztán adok magamnak némi énidőt.