2128
-
Indi69 #964 köszi. -
#963 Röviden és tömören: ugye a multiplayer kódot majdnem teljesen újra kellett írni, amely sikerült is elméletileg, csak még 1 hét tesztre lenne hozzá szükség, hogy kiadják a publikumnak, ezért csúsztattak most 1 hetet. Cserébe jövő héten jön Monza + 2 db Nissan GT-R GT3. (Az újabb és az eggyel régebbi verzió.) -
Indi69 #962 Miért ? nem jön? -
#961 Szóval akkor nem jön holnap az új build? A franc essen beléjük. -
#960 Én is csodálkoznék erősen ha márciusban kidobnák a teljes verziót. Ez a mostani build sehol nem tart még. A Nissannak mondjuk jobban örülök, jó kis autó, bár inkább a garázsban állna egy :) -
Timbu #959 Függetlenül attól, hogy tényleg mikor lesz kész: ez nem úgy megy, hogy 0.1, 0.2, ... 0.9, BANG 1.0. A 0.1 nem azt jelöli, hogy 10% van kész, az csak az első kiadás. 0.9 után jöhet 0.10 meg 0.11 is. -
#958 Egyelőre kérdésesnek tartom, hogy márciusban jönne a "kész" játék Most fog megjelenni majd a 0.6 a Nissannal és márciusban ugrana 1.0ra és jönne a maradék autó és pálya + karrier mód...stb ? Mindenesetre roadmapjük szerint ez a terv, aztán majd márciusban kiderül :D -
unrealnoise #957 Hát az meglepő lenne, már ahogy jelenleg áll a dolog. Különben nincs baj a programmal (persze a multit nem próbáltam még, de ahogy hallom, nem is kellene most próbálkoznom), nekem inkább a játékos elemek hiányoznak.
Azt kell, hogy mondjam a GTR2 még mindig köröket ver erre. Annak jobb volt a menüje, még ha ma már "elavult" design elemekkel is dolgoztak, játékosbarátabb volt az egész, a feladatok, a leírások, egyszerűen az egy sokkal jobb, egységesebb csomag még mai szemmel, ránézésre is...
Oké, ennek jobb a fizikája, szebb, meg van multis rating rendszer, aztán kb tényleg ennyi... -
#956 Márciusban már a teljes játéknak kellene jönnie, mivel 2019 Q1 volt megadva a teljes játék megjelenésének. -
#955 Ha jól tudom a Honda készen van, csak még nem kaptak meg minden adatot, ezért cserélték ki a Nissanra. Elvileg a márciusi autó lesz a Honda. -
#954 A Build 5-tel jött az új roadmap. Csak először a játék intro videójában volt benne, a honlapon mostanság frissítették. -
#953 Mikor változtatták meg a következő buildet? Most vettem észre, hogy Nissan lesz nem Honda :) -
MasterMason #952 Csak ha tiéd az oldal... -
#951 Egyik sem, egy ceget akarnek megnezni....;) -
#950 Az ACC-t vagy téged? :)) -
#949 Off.
Valahogy meg lehet nezni egy facebook oldalnal kik kedvelik...?
Koszi ! :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.02.01. 07:19:49 -
#948 Motorháztető nézet van, vagy hátulról tologatós nídforszpídes faxság. De szerintem a fájlok között turkálva találhatsz valami nézettel kapcsolatos cuccot, pár patch-csel ezelőtt keresgéltem én is. -
cstibikeee #947 Sziasztok!
Kérdezni szeretném, hogy ebben a játékban nincsen "lökhárító" nézet?
Valahogy sehogy se tudom beállítani úgy.
Vagy valami kód mint az AC-ban, hogy set DriverEye.x .........?
Köszönöm! -
#946 Engem elég sokszor megforgat a szipi-szupi automata kuplung ! :DD -
#945 Sztem nincs benne váratlan, az összes eddigi megforgásom okozat volt,...viszont tényleg idegesítő :D
Nagyon keskeny az a szakasz ahol korrigálni lehet, átlépve már csak kármentés van, ha sikerül. -
Indi69 #944 Azért ahogy eldobja magát és forog mint egy ringlispir annak vajmi köze nincs a valósághoz. A legváratlanabb helyzetekben, baszott idegesítő. -
#943 Nincs bajom ezzel amit mondasz, mindegyik játék más és más, de ez a kormányzás dolog nálam olyan szintem ordítva kilóg a képből, hogy ez nekem sose fog tetszeni ! :) Elfogadni elfogadom ha esetleg kész játékban is ilyen marad, de tuti nem lesz benne 900 órám ... :) -
#942 fura módon pont ez adja nekem a vezetés közbeni jó érzetet, alapból gokartszerű irányítást várnál minden autótól, és akkor centire oda teszed az autót ahova akarod. Ez nem az. Nehezebb és lomhább az irányítása, viszont befordul, és ha nem is centire, de húszon-harminccentire oda teszed.
A gázreakció is maszatosabb. ..de végül is ez megszokás kérdése. az alkalmazkodás képessége is fontos...tehát ha ilyen akkor ezt vezetem.
Annyi a különbség hogy egy játékos mondhatja azt hogy na ezt most kikapcsolom, aztán elindítok egy másik játékot. :))
Coronel is valszeg visszasírta az RWD autókat, de ha FWD van akkor az van. -
unrealnoise #941 Nekem tetszik a fizika, FFB, élvezetes, fun. Ember legyen a talpán, aki néha különbséget tudna tenni ACC, iR, rF2 és (szvsz) Raceroom között. Mert szerintem ez utóbbi is elég jó lett így 2019-re...
Jó lenne ez az ACC, de rohadt idegesítő, hogy lemegyek az ideális ívről, és lassítok, nyilván el akarom a népeket engedni, erre lelassít mindenki... de nem sárga zászlós dolog, szimplán buta még az AI. Amúgy lehet velük meccselni, nem rosszak, hibázgatnak is, de azért nah, ilyen kevés pályára én sokkal többet várnék el. Hátha javulnak még sokat...
A grafika jó, de hú, azért van is gépigénye rendesen... Mondom ezt egy 1070Ti-vel... -
#940 Nekem nem jon be ez a takony, orrtolos kormanyzas :)
150-nel olyan mintha tok lapos gumi lenne, holtjatekkal. Opelom qt0-en egy akkora mozdulatra leugrik az utrol, pedig az nem 360 fokos. -
#939 Ma mentem két futamot, egy nappalit meg egy estit valami Lengyel csapattal Zolder-ben a Jaguar-l. teljesen rendben volt, 1:30.7-s nappali csúccsal, átlag 31-32 közt, attól függ mennyire melegedett el a gumi. két hibával, egyszer mikor rádöbbentem hogy elmelegszik a gumi a 2. kanyarban (jobbos) egyszerűen lementem a pályáról, utána néztem hogy a bal első sárga. meg egyszer elmértem a féket és vágtam az első sikánt.
De úgy frankón rendben volt, sztem elég nehéz (a jelenlegi verzióban) állandó köridőt tartani, sajnos csatázni nem tudtam egyszer sem, nem jött ki, meg kötelező kerékcsere volt és az szétdobta a mezőnyt. -
#938 Megproszálom, majd javítják. -
#937 Mindenkinél ez a probléma, tegnap írták a fórumon, hogy totál újraírják a multi részt. Azért is maradt meg a sok Fatal Error mert nem nyúltak hozzá a mostanihoz, mivel zsákutca. Az újat már tesztelik de még nem tudják mikor fogják tudni bevezetni... -
#936 Bár nem megnyugtató a dolog, de másnál is olvastam ilyet - viszont ahogy néztem, megoldás nincs rá egyelőre. Próbálj meg egy Steam Integrity Check-et elsőkörben, hátha. :) -
#935 Gondoltam kicsit ránézek a cuccra, kb 1 órát tudtam vele tolni onnantól kezdve minden belépésre(online) fatal error ez álltalános vagy nyomozzak mi lehet nálam? :) -
#934 Hangulatra jo, az tuti..
Tobbit meg remelem javitjak..
-
Indi69 #933 Hát, nekem most sem megy. Viszont vettem egy thrustmaster TMX pro kormányt. Ha valaki használ ilyet kérhetek setupokat -
#932 Hát, az utóbbi 24 órában mindössze 1092-en játszottak vele, ami még mindig nem egy multi túlterhelő adat. Most ha pont akkor. mikor próbáltad, véletlenül egy időben lett volna fenn ebből az 1092-ből mindenki egyszerre, az se magyarázna meg egy esetleges túlterhelést. Ha igen, akkor tényleg gond van. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.01.17. 14:19:59 -
#931 Nem tudom, hogy reggel 9-kor, a világ másik felén hányan töltötték le a cuccost, meg játszottak éppen. Tegnap este nekem is elég nehezen töltötte be a rankingot pl. -
#930 videója:
nálam eléggé vissza van véve a graf. -
Solt #929 Kb így vagyok vele én is... egyáltalán nem a kedvencem a GT3, de egyszerűen az élmény összességében annyira jó már most is, hogy a hibái ellenére nálam elég erősen trónkövetelő lett. :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.01.17. 11:58:46 -
#928 ..azt meg kell hagyni hogy nagyon jól fejlődik a játék. Egyszerűen elvisz a hangulat. Toltam 40percet a HunRing-n a Jaguar-l..semmi setup, puff bele a 3órásba..és qva jó volt, úgy nagyjából jó a gumi is, kb. a 30. percben futottam a legjobb időt, de aztán már érezni lehetett a gumit, ..érezni lehet ha felszedi a törmeléket is, és érezni lehet ha elmelegszik..és úgy rendben van, nincs az arcomba tolva hogy na ez ezért érzed, de azért kapásból leveszi a játékos.
Aztán rámentem Zolder-re, amit igazán sosem szerettem, de ez is totál elvisz...egyszerűen szórakoztató vezetni. Nagyon jól van megoldva sztem a kerékvető és az autó 'minijátéka', ami ezen a pályán nagyon illúzióromboló tud lenni, pont ott amire most mindenki gondol aki ismeri valamennyire a pályát, pláne ha ment rajta online :)
Nagyon meg tudom érteni azokat akik ezt a játékot fogják választani ligázáshoz (persze ehhez egy erős és jó multi keret kell), nagyon leköti az embert a hangulat, hiába GT3, nem vészesen hiperszuperautók.
Eddig azért bizonytalan voltam hogy ezzel a motorral lehet-e a jó autósjátékot felvállalni...hát lehet. Nekem még mindig necces az autó korrigálása, de olyankor kuka azt kész, addig meg nagyon jó szórakozás..valahogy mindig ezt képzeltem az ilyen autóversenyzőkről...hát az nem lehet hogy ekkora szpás legyen nekik jó, az ember alapvetően azért szereti a gyors autókat versenypályán, mert nagyon szórakoztató.
Sokszor csalódott a szimes mert beletett egy hetet és 300kört aztán futamon valahol elbaxa, na itt annyiban más hogy tökre lehet élvezni az addig beletett időt. -
#927 Mit értesz folyamatos terhelésen? Azt a közel 250 játékost, akik most játszanak? :DD Mert akkor tényleg van mit dolgozni a netkódon. :DDD
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.01.17. 11:47:53 -
#926 Szerintem a kettő nincs összefüggésben egymással, tegnap is nem egy stream-et láttam, ami multiplayerben ment. Gondolom most lehet csak azért működik nehezebben, mert folyamatos terhelés alatt van - majd meggyógyul 1 idő után. -
Indi69 #925 Nekem nincs most online felület. Ezért nincs?