2128
-
#1007 A videó itt a topikban volt linkelve, dicsérték hát én is megnéztem és megcsináltam ..azóta olyan mert a gépem nem változott, nekem így elég, meg ez amúgy is egy kiforratlan játék. a gép: i5 4690k húzva, meg 1050TI, meg 8g rendszermem. ...nem egy versenyló, de sima AC-ra tökéletes meg amivel még szoktam pötyögni. -
Indi69 #1006 Milyen videó? Be linkeled? És milyen a géped? Üdv -
#1005 Próbálom érteni amit írsz, nekem ilyen pl. HunRing:
én nem tudom ez mennyire elég, elvileg fel lehet skálázni a felbontást, de akkor már ilyenek hallok a gépemből hogy #&@ faxom..
Én nem cseszem el, egy videó alapján belőttem és azt tartom egyelőre mert jó.
Azt látom hogy ha hússzal megyek hogy élesíti az autó előtt a texturákat, kb. 150-200méterrel..ez eddig fel se tűnt.
Gondolom majd csiszolnak ezen....az egész játékon van még mit csiszolni. -
Indi69 #1004 Comodore64 nem mai, i5 2500 8gb ddr3 gtx1060 6gb ssd -
#1003 Mivel játszotok ti, casio szebessel?:) -
Indi69 #1002 HEHE én azt hittem szar a gépem azért ilyen, de ezek szerint másnak is ilyen. Én még azt vettem észre, hogy jellemzően akkor receg amikor a fákat tölti. -
#1001 Race07 vs ACC grafikailag? ehez hozzá se kell szólni, kb annyi a valóságtartalma mint a fidesz plakátoknak... -
unrealnoise #1000 Nem tudom, de nem is lényeg az azonos pálya, kocsi, szimplán a textúrák milyensége a lényeg.
A saját motor szerintem jobb. Mindent ugyanannak a célnak rendelnek alá... Működhetne...
Persze az elején örültem ennek a modern engine-nek, de közben kiderült, hogy még a Project Cars 2 szintjét sem éri el szerintem grafikailag, és hát pl a nekem fontos SimHub sem támogatja az ACC-t. Pedig kellene, jó lenne, mert a HUD-ok szerintem elég borzasztóak... Az időkülönbségek a pilóták között olyan apró számokkal vannak szedve, hogy a seggébe feldugnám annak, aki kitalálta, és egyébként is az iR a standard használható statisztikákra verseny közben, de ha "nem tudják megcsinálni", akkor ugye használja az ember a SimHub-ot, jah, de azt nem lehet...
Tényleg nem értek hozzá, melyik motor lehetett volna jobb és több, és lehet ebből is többet ki lehet majd hozni, mindenesetre nem vagyok eddig megelégedve a látottakkal... Oké, este az egyik legszebb az ACC, ahogy a fényekkel, fényszórókkal játszik, az fenomenális. :)
Reméljük kikupálódik ez még. :) -
unrealnoise #999 Most komolyan... kimondottan a fák lombkoronájáról beszélek, és arról, hogy X látótávolságtól élesedik csak ki az egyébként sem túl szép textúra...
Jóval szebb összességében az ACC. Nem vitatom, vitattam. Mondtam, hogy A Race07-ben még bizonyos árnyékok sincsenek, stb... De a fák, a mosottas popup textúrák nekem nem jönnek be. Pont.
Lőttem pár képet. ACC max grafika, max textúrákkal. Mindkét játék max grafon, 1080p-ben.
Mindkettő ugyanolyan módon, mértékben tömörítettem PS-ben.
Igen, nem éppen szép, és szaros 2D. De bent van minden, élből. Nem felbukkanós módon, és sokféle fafajta van, nem spóroltak. A textúrák minősége attól is függ, melyiket, milyen szögből kapja el az ember szemmel, de egyet bizton állíthatok, összességében tök látványosak, változatosak. A sok textúra, az, hogy nem bugos, foltos, hiányos, X távolságból popup-oló förmedvény az egész, hanem valami, ami kész van, tök jó dolog.
Ezzel szemben akkor álljon itt a csodálatos ACC, ami sokkal jobb:
Az első kép magáért beszél. Mi az ott szemben távolban? :D
A második képnél mondom ne legyünk mocskok, nézzük meg közelebbről őket. A bal oldali fák még jól néznek ki, aztán ott az a mosottas szar jobb oldalon, amelyek persze színváltósak és élesek lesznek, ha közelebb megyek hozzájuk. Hát ez így elég tré...
Még egy ilyen a célegyenesnél. Távolabbról. Közelebbről.
Hát mint ne mondjak, bátran vállalom, hogy még mindig inkább a 2D-s iRacing, Race07, Automobilista-s fák, mint ezek az ACC-sek, amelyek egyszer így, egyszer úgy néznek ki, igazából ahogy nézem két-három fázisban alakulnak át. Először a színviláguk lesz sötétebb, részletgazdagabb, aztán a textúrázásuk is...
Mondom, ezen javíthatnak, de attól most még ilyen...
Videón még kontrasztosabb lenne a Race07 fölénye... Mert az úgy néz ki ahogy, de cserébe mindig olyan, és sok helyen baromi jól áll a textúrázás neki és távoliak sem rosszabbak, mint ACC-ben, sőőőt...
Mondom, nem a Race07-et jöttem életetni, csak pont kipróbáltam, és felbasztam magam, hogy ott tartunk, hogy egy ACC ezzel a motorral még mindig csak itt tart. Pont.
Amúgy a legszebbeket már mondtam. GTS, Automobilista pl...
Arról nem is beszélve, hogy így screenshotokat nézve elég mosottas az egész ACC... :( Ha valaki tud jobbat, megoldást, várom szeretettel, de ha csutkára van húzva a cucc, akkor is ilyen.
Amúgy meg várom a 0.6-ot, tegnap valami béta felkerült a Steam-re, de addig elleszek mással. :) -
#998 youtuben a texturák nemigen látszanak, ez tény, képeket pedig valóban nem néztem/láttam a játékról
ue4-nek nemigazán van vetélytársa, szerintem jó választás volt (egyáltalán, mi lett volna az alternatíva egy ilyen kis fejlesztőnek?)
ha a többieket nem zavarja, én szívesen néznék összehasonlító képeket :) bár nem tudom azonos kocsi/pálya kombó elérhető-e a két játékban.... ;) -
#997 Nem tudom mi a sok, jelenleg 27 óra van az ACC-ben, a Race07-l rengeteget játszottam amikor egy PH! online liga ment vele, azért írom hogy rengeteget, mert fngom sincs mennyit :D
DE sztem ég és föld., és persze ez még csak nem is meglepő. Nekem az ACC qva szép, ezért is írtam régebben hogy nagyon hangulatos, mert nagyon sokat hozzátesz a képi megjelenítés, HunRing-től eszem f@szom konkrétan.
Amior a Race07-l játszottam az már akkor is nagyon ingerszegény volt vizuális megjelenítésben, viszont stabilan futott és megvoltak benne az autók és a pályák, súlyozható volt meg mittomén..de az nem igen jutott eszembe hogy szép, volt rF1-s pálya ami keresztbe hosszába megette, csak arra moddolni kellett az autókat és pályákat. ..ezzel együtt ott is mentem iylen WTCC moddokkal. Na mindegy, akár egyiket, akár a másikat az ACC-hez hasonlítani sztem ...most mit mondjak ami nem hangzik rosszul,..pláne az összehasonlításban az ACC-t kihozni gyengébbnek.
A RaceRoom más tészta, azt már nagyon régen nem tettem fel..és megmondom kerekbe nem is fogom :)) Pont elég az AC az életembe meg néha a ilyenek mint az ACC vagy a Dirt rally..esetleg a szezon indultával az F1.
Régen nagyon osk mindenbe belemásztam,..minden szimbe,..de ennek pont az az eredménye hogy le tudjam tenni a seggem egy esetleg kettő mellett. sztem.
-
Ettől még lehet kritizálni az ACC-t persze grafikában, ..de a Race07-l szemben nem. -
unrealnoise #996 100%? :D Nah ne viccelj. Aztán mire alapozod ezen kijelentésed? Race07-el alig játszottam életemben, csak megvan... Most ránéztem, és jó kis csomag az, ha mindent megvett hozzá az ember, de fizikára azért a Raceroom már jóval több és jobb, szóval sokat nem fogom nyomni, ellenben az ACC-vel, amivel valszeg igen. Legalábbis egy ideig.
Pont az ACC-vel lehetnék elfogult.
Az, hogy te nem látod azt, amit sokan igen, nem az én, hanem a Te bajod. Ha rendszeresen olvasgattad a fórumot, vagy olvasgatod a kintieket is, láthatnád, hogy sokan panaszkodnak a textúrák miatt, sokan nem is tartják feltétlen jó választásnak ezt az engine-t, és bizony ahogy írtam, bőven nem olyan szép, mint amekkora a gépigénye. F1 2018 minden maxon nem megy 144 FPS alá dx12 bétában...
Persze az már egy agyonpolírozott, kiforrottabb dolog, de akkor is. Nah mindegy, majd délutánra csinálok pár összehasonlító képet, aztán meglessük egy az egyben.
De egyébként még videókon is visszaköszön az ACC gyengesége. A textúrák X távolságból élesedben csak ki, ami szvsz roppant zavaró...
Ha játszottál volna vele 10-20 órát, akkor látnád.
Lehet nem ilyen lesz a végtermék, sőt, de nagy reményeim azért nincsenek... -
#992 100% elfogultság :)
race07 a kanyarban sincs ehez képest... (race07-et birtoklom, ezt nem, de nem csak promóképeken szebb az acc, random rábökök egy videora itt lent és "látszik" :) ) -
MasterMason #991 Elvileg tavaly kellett volna megjelennie a GTR3-nak, aztán most az új dátum 2019Q2 de semmit nem láttam még GTR3-ból egy két képen kívül, persze a név kötelez, meg város, de egyszer anno már lefújták ezt a projektet, aztán rá pár évre újra kitalálták hogy elkészül, viszont ezek a csúszások sem tűnnek jó jelnek, de majd meglátjuk... -
unrealnoise #990 Engem az szomorít el, hogy brutál mennyire rosszak, csúnyák ezek a textúrák sok helyen, főleg és kimondottan a fákon, lombkoronát illetően...
Most feltettem a Race07-et, meg hát aktívan használom hol ezt, hol azt, iR, rF2, AC, F1 18, stb... De a Race 07 még mindig "szép"... Jajj, tudom, nem DX20, meg a fények, tükröződések, árnyékok nem olyan faszák, vagy hiányosak, de a pálya jól néz ki, és teli van b*szva sokféle jól elhelyezett textúrákkal, amit lehetett kihoztak belőle, és komolyan mondom, ilyen téren szvsz még mindig jobb, mint amit ezekből az "újakból" kihoztak eddig...
AZ ACC-ben meg kimondottan csúnyák a dolgok, oké, hogy promóképeken lehet villantani, és előnyös szögből megmutatni a dolgokat, és oké, hogy nincs kész, de nagyon kiv leszek ezek után a GTR3 mit tud majd felmutatni, amit ugye konzolra is kihoznak majd várhatóan egyből...
Este jól néz ki az ACC, a fényekkel való játéka nagyon jó, de nappal sajnos nem a legszebb... Nem tudom, lehet tényleg jobb lett volna egy saját motor... Pláne, hogy gépigényre eddig eléggé tré szvsz... -
#989 Nem vágom mi van, nem tudok szervert indítani, felugrik a szerver ablak, aztán azzal a lendülettel el is tűnik. A sima Assettoban se megy a server manager, csak az acserver.exe. -
MasterMason #988 Úgy legyen! -
#987 na, erre nem gondoltam :) tehát a konszenzus: legyen mindkettő! -
#986 -
#985 Talan korabban lesz kesz, mint ahogy az elso fizetos DLC megjelenik hozza;) Ma mar az is valami. -
unrealnoise #984 Sosem tud semmi időben elkészülni...
A végén még a Codemasters lesz a kedvenc kiadóm... :D
"Update 6 further news ( Delayed )
QUOTE From official AC forums
Dear ACC users,
We would like to share some updates on the current situation of the next version of ACC: Early Access 6th release. Our development team is still working hard to close the current stage of the refactoring operation we announced after our previous release. Since there are also new features coming together with the content update that includes the two Nissan GT-R Nismo GT3 cars and Monza Circuit, such camera updates, telemetry features, netcode improvements, CPU optimisations etc., we prefer to take the right amount of time to deliver a stable package. Our plan currently is to release when we feel comfortable showcasing the current stage of development to the general public.
Our progress to version 1.0 and beyond will be explained during the following weeks, and we have some interesting and unexpected news coming pretty soon, but since this is the last scheduled update of the Early Access Programme, we would like to offer a solid update while waiting for what is to come.
We would like to use this opportunity to say our thanks regarding your feedback on our official forums and your patience to prefer to wait for a solid update rather than a fast one." -
MasterMason #983 Nézd, engem nem zavarna, ha bárki kormányra akarja tenni a menüt. De lehessen egérrel is kezelni, több ok miatt is, pl autó beállításnál is sokkal kényelmesebb egérrel állítani az értékeket, mint végiglépkedni egy rakás dolgon, ha valamit állítani akarok... -
Solt #982 Ennyi... sokkal kényelmesebb így. -
#981 AC-ban meg csak egérrel lehetett, az is borzasztó volt... ott ülök a kormány mögött, azon van "d-pad", "enter és esc", miért akarnék egér után nyúlkálni? -
#980 nem tudom :) ..gondolom rossz.
Nincs VR cuccom (sajnos), különben rápróbálnék hogy miről van szó, én az Codi' F1-ben szoktam így szpni mikor állandóan váltogatni kell a controller kiosztást a bill kiosztással, meg lehet szokni...tessenek visszajelezni, mert ha majd egyszer lesz VR cuccom, és én is szpni fogok az ACC-ban akkor tudom kit kell bokánrúgni, ezért van fejlesztői státuszban, hogy minden ilyen kiderüljön :)) -
MasterMason #979 De komolyan, nem egy első játékos cégről van szó, nem igaz hogy nem érzékelik azt, hogy valami szarabb mint az előző játékukban volt. Én ott hagytam abba amikor a játékot VR-ban nem lehetett elindítani simán egérrel illetve vezérelni a menükben, hanem rá kellett volna konfigurálni bármiféle kontrollerre...
Miféle vicc az, hogy nem használhatok egeret egy menüben?!... -
#978 márpedig a visszajelzés fontos, sztem nálad az ACC olyan lehet mint nálam egy-két weboldal. ha nem tetszik nem megyek oda,..ha(!) viszont tetszik akkor jelzek hogy vazz ezé-azé sz@r használni. :)
Nekem spec. nincs problémám az UI-val, és kíváncsian várom mi lesz az ACC-ből, jó vele gurulni egyet, sztem jobb mint az AC-s GT autókkal, bár nagyon ritkán használom az AC-t azokkal. -
unrealnoise #977 Értem én, naná, hogy a multi fontos, és a szar UI-t meg lehet szokni, a fos multit meg nem, mert akkor nem használja az ember. Csak érthetetlen, hogy a GTR2 mennyivel kiforrottabb komolyan mondom UI, kalibráció, meg úgy cakumpakk. Nem kell egy az egyben lekopizni, de ami jó, az jó... A nagy cégek közül sokan tudják ezt, vagy profi szintre csiszolják a termékeiket, de itt konkrétan visszalépés történik...
Poféznék én fórumon is, de igazából annyira nem ez lesz az én játékom, bár most is játszanék vele, de az FFB-t nem tudom olyanra finomhangolni, mint amilyen iR-ben vagy Raceroomban... Lehet béna vagyok, de az biztos, hogy Raceroomban ezerszer finaomabban testreszabható az FFB is. Az a baj, hogy a G29 nagy ráz a rázóköveknél, ha éjszaka játszok, hangos. iR-ben, meg Raceroomban simán beállítottam (sőt iR-ben ilyen alapból, egyszerűen "finom"), de itt még nem tudtam... Érezzem a rázóköveket, legyen a kormánynak tatása, de amíg nem szíjas rendszerem van, addig nem akarok harcolni a kormánnyal, csak érezni az aszfaltot. :) -
#976 Azért a multi fontos. ..az UI meg gondolom ha elég sokan berzenkednek rá akkor megváltozik, ha nem elég sokan akkor nem.
Ebben hasonlíthat az rF2-re, gondolom ott is ez a helyzet. egyébként meg ez roadmap alapján EA, ez mint most is , változhat ha a fejlesztő úgy érzi hogy változnia kell, de nagyjából tartják.
..és amikor nem akkor van egy ilyen levél -
unrealnoise #975 Az UI-t csinálnák már meg normálisan... mert botrány. a Kezdőképernyőt leszámítva szinte gáz az egész. Ahogy választhatsz, hogy most betöltöd a setupot, vagy mentesz, vagy ahogy beállíthatod a kormányt, botrányos. GamerMuscle is ezen értetlenkedett a tegnapi streamjében, hogy egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire béna fos az egész...
De tényleg érthetetlen... Könyörgöm, 10+ éve voltak sokkal jobb UI-k, nem is értem mi a tököm történt Kunoséknál. Jah, tudom korai hozzáférés, meg ilyesmi... az rF2-nél is "ezt" hallgatjuk mióta, hogy majd :D
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.02.15. 15:14:31 -
#974 "Assetto Corsa Competizione v0.6 Early Access Release Delay
febr. 15., 13:46 - Luca
Dear Early Access users of Assetto Corsa Competizione,
As you might know if you follow our activities on the official support forum, after releasing the first set of multiplayer features we decided to re-write some of the gameplay logic elements related to session handling, race timing and penalties, which manage both single and multiplayer game modes. The decision came in order to make improvements to the overall game structure, and ensure that multiplayer features are as efficient as possible to suit our goals, since they are a highly important component of Assetto Corsa Competizione.
Refactoring is never an easy task, but the good news is that the surgery has been successful. The code is recovering well, but we need a bit of time to properly test all aspects of the title to make sure all functionalities and updates that will arrive in the 0.6 release work as we – and you – expect them to.
Therefore, we now plan to release v 0.6 next week.
The new build will include the Monza circuit and both model years of the Nissan GT-R Nismo GT3 cars, 2015 and 2018, which – for the time being – will replace the 2018-spec Honda NSX GT3, previously expected to be released in February, and now scheduled to be included in the 1.0 version of Assetto Corsa Competizione. The reason for this change is that we simply require more time to finalise the NSX package to provide you the best possible virtual counterpart of this amazing racing car.
To most early adopters, these slight changes should not come as a big surprise, since they are part of an early access programme: nevertheless, we would like to thank you for your patience and the amazing support we have received from you, which is the key reason why we continue to work hard to deliver a simulation game that can meet your expectations. As soon as we have more info to share and a confirmed launch date, we will let you know
Sincerely,
The Kunos Simulazioni Team" -
unrealnoise #973 Ott van egy csomó youtube videó, rá kell keresni. ACC-hez én tuti nem használnám, 1070Ti is kevés még néha neki FHD-ben (monitoron!), ha az ember high-re rakja a grafikát, vannak helyzetek, amikor 60 FPS alá esik az érték...
VR-hoz szarrá kell butítani. Raceroom-hoz meg iRacinghez ajánlott a VR leginkább, azok szépen futnak, rendben vannak, és még szvsz jobban is nézhetnek ki, mint egy szarrá butított ACC...
Persze lehet optimalizálnak még sokat rajta, de az még hol van... -
Indi69 #972 Aki használ vr szettet leírná milyen gépen, hogy megy. ( proci ram vga fps ) köszi -
MasterMason #971 Ez vagyis az ACC az AC2. Ha belenézel a mappájába akkor láthatod is, hogy egy AC2 mappában futnak a bin fájlok. -
#970 Vagy mar a kezdetektol irja; eddig csak az AC google-szeru cucc volt benne, de csak most "szolt", hogy lesz uj:)
Igazabol teljesen mindegy, ha mukodik, akkor lehet 1 hetes vagy 1 eves is. Ez nem egy iR-szintu ipari fejlesztes, amiben evtizedben gondolkodnak/terveznek, ez jatek-szeru, ha mar mukodik es hasznalhato, akkor jo lesz;) Majd az AC2-ig kiforrja magat:D -
#969 Honnan tudod, hogy csak 1 hónapja dolgoznak rajta? Lehet már 3 hónappal ezelőtt nekikezdtek. :) -
MasterMason #968 Jó lesz az úgy, vagy nem!... -
MasterMason #967 Itt kérdezd meg, hogy tolja e valaki hasonló konfiggal, ha lejjebb veszed a minőséget mindenen akkor elvileg elpötyöghet vele azért az 1060-al már biztos lehet játszani. Én mondjuk 1080TI-al tolom, szóval nem akarok hülyeséget mondani inkább kérdezd meg itt hátha van valakinek hasonló konfiggal konkrét tapasztalata.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2019.02.13. 21:25:49 -
#966 Utos online kod lehet, amit ennyi ido alatt ujrairtak:) -
Indi69 #965 Az ocolushoz most milyen gép kell? i5 2500, ddr3 8gb, gtx 1060 kevés? És melyik ocolust akarom meg venni? Láma vagyok a témához