na.
..hát ez qva jó.
besz@rás, pedig nem szeretem isten bizony ezt a kategóriát, de alig bírtam letenni, qcem hangulatos a Ferrari visszaváltása a célegyenes végén, párszor ültem kint és ez üt...ahogy köll.
qva jó...hiba nélküli menetben hiba nincs, a Bentley-vel vigyorogtam körbe a Hungaroringet begyakorlásképpen, aztán a Ferrari. Nekem most hogy belevariáltak, sokkal kézenfekvőbb az FFB, kicsit kellett setupolni az elejét mert volt benne egy késés amikor ívre fordult, de vagy én barátkoztam meg menet közben vele, vagy gumizódott, vagy kisetupoltam tudja a fax, de jó lett.
Az apróbb hibák tetszenek, a nagyobbak még nem tudom...az AC-ban qva gyorsan kellett beleforgatni a kormányba hogy visszanyerje a tapadást, itt még kicsit úgy érzem hogy ez is az is működik, az előző generációs szimekre jellemző lassú mozdulat vagy tartás, meg az AC gyors belekorrigálásai is működtek, ..de igazából nem mentem gyorsan, így nem is hibáztam csak ami a beállításokból jött ha valamit rossz irányba pöcögtettem.
Sztem qva jó játék lesz, nem nagyon akartam hogy tetsszen, de tetszik..nem azért vettem meg hogy játsszak vele, inkább kíváncsiságból, mert nekem már megvan az autósjátékom...erre meg qvára megtetszett bsza meg..most megint van két szimem ehh.