2128
1554471458.jpg
  • macleody
    Nálam a szerver lista csak úgy jön be, ha advancedben felhúzom a nürburgot 100-ra, a másik kettőt meg le 0-ra. Ugyanez misanoval, de paul ricard ohne zsanér. Ez most így lófax esti fénnyel, pedig csinálni akartam esős multit. Lehet a Leonidák zavarja a szervereket :)
  • goldboy
    Nekem a szerver lista sem jön be délután óta...
  • macleody
    Mi van a Paul Ricard pályával? Nincs egy darab szeró se, csak Misano meg Nürburg.
  • Solt
    :))
  • macleody
    Csúszott mint állat :) 2:25.503-at mentem, az első körben felúszott a gumi 250 körül, elszálltam szépen :)

Krunky: youtube-on van róla videó, az egyszerűbb mintha én írkálnék hülyeségeket :)
    Utoljára szerkesztette: macleody, 2018.11.16. 19:23:55
  • goldboy
    ACC-ben van egy "server" könyvtár, abban van minden egyenlőre(a readme is)
  • Krunky
    Csak mert ha jól tudom lelőtték a multit...
    Ettől még saját szervert tudsz csinálni vagy nem?
  • Solt
    Azért mert annyira nehéz, vagy mert annyira szar a multi? :)
  • Krunky
    Hogy csináltál szervert? Segítenél? Köszi
  • macleody
    Csináltam vizes pályás Paul Ricard szervert, fél óra alatt 6 emberke járt bent, senki nem ment érvényes mért kört :D
  • alma2
    gyorsult a legutobbi verziohoz kepest valamennyit, de esoben meg eleg felejtos vr-ben.
    osszeneztem jobb hijan a pc2-vel esovel, azert at sokkal csinosabb kulsovel gyorsabb is, remelem ragyurnak a tempora inkabb elobb, mint utobb.
    Ez a unreal jellemzo betegseg, hogy betolti a palyat, majd az autora a szemed lattara huzza ra a texturat, nagyon bena, egy kis odafigyelessel biztos ezt is ki lehet kuszobolni.
  • macleody
    Nem látok egy darab szervert sem.
  • Adam Jonas
    Előbb néztem meg egy videót Paul Jeffrey-től (RaceDepartment), 980Ti-t használ, közepes beállítások mellett, 1080p-ben volt neki 43 FPS (!!!), miközben mezőnyben autózott. Azt hiszem, ki sem próbálom inkább, nem akarok még nagyobbat csalódni, de ezek alapján nevetséges, hogy hol tart a program.

(Ezt most ne vegye senki magára, én örülnék a legjobban, ha nem kéne ilyeneket írnom, de amikor állítólag 1,5-2 éve foglalkoznak már az engine-nel, és ennyit sikerül kihozni belőle...hát, ez gáz.)
  • b-type
    Tetszik a Bömös, multit még nem próbáltam,de ha olyan mint a videón akkor még nem is fogom :))
    Eddig elégedett vagyok, annak ellenére hogy az elmúlt héten Lada szlalomversenyre gyúrtam az AC-ban, egészen el tudok lenni ezekkel a m@rhákkal is mint ez a Bímer, meg a Bentley
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.11.15. 17:05:09
  • Jackal
    A multi komolyan ilyen kiadás után is?
  • MasterMason
    Mi az ott, egy azonosítatlan repülő tárgy?! Úgy cikázik az úton mint egy zufó.
  • Adam Jonas
    Igen, a 3 monitoros dolog miatt elég sokan panaszkodnak - bár én személy szerint annak is örülnék, ha 1-en futna végre normálisan.

Kipróbálom majd akkor, hátha nálam is javul, köszi az infót!
  • lac coo
    Nalam jobb lett, bar most se az a keritesszaggatos...
    3 monitor felejtos....
  • Adam Jonas
    Aki próbálta má a release 3-t, teljesítményben történt javulás?

Múltkor kipróbáltam a release 2-t, Misano + Bentley, de 2 perc után Alt + F4-gyel kiléptem, annyira siralmas volt a teljesítmény...

U.i.: a "multiplayer" a videók alapján meg 1 vicc...

Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2018.11.15. 11:29:10
  • __Jacek__
  • unrealnoise
    GTR2-t újra próbáltam én is. Hát az ma már tényleg nem nagy szám, a PC2 szvsz jóval jobb FFB-de, fizikára. Még ha a rengeteg változó mellett nem is mindig ugyanolyan faszán működik, érződik minden. Ezért is vicces a szim, nem szim vita, mert régen etalon volt a GTR2, ma meg már sokan maximum simcade címnek tekintik a PC2-őt...

Az LFS valóban nagyon jó. Most próbáltam a demót, és tetszenek az offline kihívások etc, nagyon jó cucc lehetne, ha a PC2 tartalmát, grafikáját és dinamikusságát ötvöznék az LFS fizikájával és játékosbarát szemléletével....

Az ACC-de délután, meló előtt ránézek. Kiv vagyok...
  • Alexease
  • macleody
    Bakker valaki feltörte Laca accountját és a nevében írkál.
  • lac coo
    Ezt most nagyot ugrott !!

Eddig meg se piszkáltam,abszolut nem tetszett , most nem tudom csak a BMW lett-e ilyen jó, de állat lett az ffb, a gumi, él az autó mint az állat, simán veri AC-t fizikában ! Beszarás ....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.11.14. 22:38:24
  • formula1996
    Multi működik, ffb jobb lett, 6 perc után fatal error-ral leállt a game a felvezető körön szerveren
  • formula1996
    Kész.
  • Solt
    Töltődik...
  • macleody
    Hát hogyne.
  • endy papp
    Élőben megy a multi....tele van vele a net
  • TeeBeee
    Olaszok :D
  • macleody
    Állítólag 6-kor kellett volna kijönnie de valami gebasz van, nem is lesz tán multis verseny, csak körözgetés. Bírom az ilyen utolsó pillanatban derül ki, hogy nem működik dolgot. Eddig mi a szart csináltak?
  • macleody
    Elvileg. Azt hittem mire hazaérek melóból már bőven kint lesz, de úgy látszik sehol semmi.
  • TeeBeee
    Ma elvileg build 3 nem?
  • b-type
    Én használnám sokszor, csak már ugye nehézkesen indíthatók el. De látszik az odafigyelés a részletekre és sokszor ez adja meg a hangulatot, és ez igaz modautóra-pályára is.
    .. az AC pl. szétdarabolódott, sokféleképpen használják, vannak akik szinte csak driftre, vannak akik a forgalmat szimulálják, és ott játszanak, szintén vannak a rally-ra álltak rá, navigátorral. ..és persze vannak sokan akik csak arra használják amire készült.
    Nekem most 3 telepítése van az AC-nak..
    A szimezés szarozásban egyetértünk, sztem a megoldás abban rejlik hogy nem megyek sz@rozni egy másik szim topikjában, és valahol a rendezését is ebben látom, tiszteletben tartani a másik választást.
  • arty
    :DDDDD
  • sertrex
    Igen, szerintem is az idő szépíti meg legtöbbször a dolgokat. Jelenleg is fent van a gépemen a GTR2, az eredeti verzió, amiben még benne vannak a Ferrarik meg a Porschék. Amikor hangulatról van szó, akkor a hangulatot nagyon is átörökítették PC-be. Szóval akinek nincs meg PC-ben a hangulat és mellette azt állítja, a GTR2-nek milyen jó hangulata volt, az a tipikus példa, hogy az emlékek megszépülnek. A fizika viszont már űrtudomány a PC-ben, főleg a PC2-ben, a GTR2-höz képest. Az LFS valóban etalon. Nem is értem, hogy SMS miért nem próbálja megszerezni maguknak Scawenéket, angolok mind, tehát ott lennének helyben. AC-ban pont a hangulat hiánya, ami nem tetszett, hiába a jó vezetési élmény, ha száraz, üres az egész. Random pályák, ami ha gyári tartalmat nézem még kevés is és az autók, amik egyenként nagyon jó felhozatalnak számítanak, nem volt semmi koncepció mögöttük. Szóval, nem elég a jó fizika, ha az ember unatkozik közben. Például az online rész is nagyon jó és egyszerű az AC-ban, de bevallom a rengeteg mod tartalom elvette a kedvem, mert ha éppen lett volna kedvem egy kis random publikozáshoz, akkor vagy az unalomig nyüstölt pályák voltak csak, vagy olyan szerók, ahol mod pályán mod autók, amik természetesen nekem sose voltak meg. Meg se említve a modok váltakozó minőségét. Offline versenyezni, azzal az AI-val meg elég frusztráló volt. Tehát, kb. 500 órát azért mégis megért, de ott nálam leült teljesen, noha most is installálva van. iR-rel pontosan az anyagi dolgok miatt nem foglalkozom, nekem annyit nem ér. rF2 is fenn van gépen, de az nekem nagyon nem tetszik, nem tehetek róla, próbálkozom vele néha, de annyira nem vagyok HC szimes, hogy az időmet arra fecséreljem. A PC2 az ami megtestesíti mindazt amit elvárok manapság egy szimtől, még ha kompromisszum is hogy közel sem tökéletes, fizikában se a legjobb, de ebben van a legtöbb élet, van hangulata. Szóval igen a hangulat számít, de az meg egyénre szabott, hogy kinek, mi. :)))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.07. 08:06:02
  • MasterMason
    A szép meg jó dolgok idővel elmúlnak, és utána én már többre vágyok... Szerintem sokkal többet adnak a mai szimek hangulatban is. De ezek akkor is mind szubjektív élmények, szerintem ott hibázunk mindannyian, hogy a saját tapasztalatunkat sok esetben egy kizárólagos végleges verdiktnek tekintjük, amivel szemben fellebbezésnek természetesen helye nincs.

Mindig abból alakulnak ki a viták is, hogy egyik vagy másik fanboi belerúg a másik legszebb kavicsába, és akkor aztán jön a hajtépés. Én nyitott vagyok mindenre, tehát mindet ki is próbáltam és a mai napig ki is próbálom, és az marad állandóra amely számomra a legjobb élményt nyújtja... De egy idő után akkor is váltani kell, mert vagy sokat futottál vele és megszoktad, vagy jön valami más ami megüti azt a mércét amit te követelménynek állítottál fel.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.11.06. 22:32:20
  • b-type
    Nálam mindig a hangulat visz el valamit, sem a számok nem bűvölnek el, sem a csicsa...a mai napig emlékszem a viper racing egyik pályáján a sziklás hegyre hogy az mekkorát ütött 19-s CRT-n...de a játékot mégis a remek setup része vitte el, a GPL nekem nem volt nagy hűha vezetési élményre, de a hangulata az óriási volt, az LFS hozta el a hajtások közti különbséget FWD-RWD-AWD, az F1C az online mókát és a moddolt cuccokat, az NR2003 a GPL-hez hasonló óriási hangulatot...talán most sem használnék mást mint a GTP-t ha az első tengely 'lobogását' meg tudták volna oldani. Zseniális mod volt. és az NR2003-l kezdődött a pályaőrület.
    Nem fogom felsorolni az összeset...NetKar-GTR...stb, az rF még szót érdemel mert rengeteg +pályát 'ismertem' meg általa.
    Az iRacing és az rF2 már az AC mellett volt javarészt, és számomra az AC mérhető még a régi nagy hangulatú játékokhoz, de pl. csak az aszfaltos moddolt rally vonal mérhető a GTP nyújtotta különleges érzéshez..de a GTP talán még azt is üti...csak ugye a vezetése túl speciális volt.
    ..és ennyi, nálam a hangulat viszi el a játékot..és ugye pont ezért lenne esélye a PC-nak is, az időjárás, a fények, hang és a szinte tökéletes grafika nagyon sokat tudnak hozni,...de kell hozzá a vezetés érzete is...pl. a GTP ahogy írtam elég speciális volt az első tengelyével...de muszáj volt megszokni, mert minden más annyira jó volt, hogy megérte...sőt akartam, nem volt unalmas egy pillanatig sem.
  • GPx8
    Lfs -t rendszeresen el szoktam indítani, mindig meglepődök, hogy milyen kellemes.
  • MasterMason
    Minden játéknak meg van a maga szépsége és a maga hibái is. Én is játszottam az összes szimmel, persze ma már nagyságrendekkel kevesebb időm van játszani, de ha jön valami új szim általában megveszem játszogatok is vele. Ezt is megvettem mármint az ACC-t. Ellenben nem vagyok képes elővenni 10 éves szimeket, hiába is voltak jók vagy akár a legjobbak a maguk idejében. A hardverek folyamatosan fejlődnek egyre több lehetőséget adnak, és így a szoftverek is folyamatosan fejlődnek vele együtt, tehát ami 10 éve volt az már tényleg nagyon elavult.