2128
-
#724 Ez jó beállítás, jó is gyors is , viszonylag. AI sokat megesz, nem látványra inkkább számolásigényes...
Viszont sötétben zavaró, hogy messziről se a lámpa nem látszik se a reflektor ahogy mennek előttem és megvilágít valamit, azzal jó lenne valamit trükközni .... alig látni ha valaki egy kanyarral előrébb megy előttem ... -
Joex22 #723 Köszi! :) Nálam is ez van: se nem szép, se nem gyors, kipróbálom az itteni beállításokat -
#722 Ahhh, ha ilyen bamba vagyok, akkor sehol. :(
Sorry, összekevertem a videókat - vagy egy tucattal megnéztem az elmúlt 2 napban...
Ez már a jó videó, ígérem, és timestamp is onnantól van, ahol a beállítást mutatja:
-
ToMy_ #721 A kapcsolódó beállításokat hol találjuk? -
#720 Jah persze, de hülye vagyok, meg is akartam osztani, bocsesz.
Igaz, nekem csak a 3 GB-os verzió van, de nekem is működnek ezek a beállítások. -
GPx8 #719 Nem tudom, nálam nem is szép, meg nem is gyors. :( -
Joex22 #718 Megosztanád velünk a videó linkjét, kérlek? Hátha másnak is segít (pl. nekem). Köszi. -
#717 Tegnap tettem egy próbát ismét vele. Találtam YT-on egy srácot, akinek a video beállításait használtam, és ez most így egész jó. Nem mondom, hogy nem lehetne csiszolni a teljesítményen, de most már többet van 60 FPS közelében a cucc, mint alatta - és mellett még szép is, meg élsimítás is van jócskán...
Most kezdek pozitívan tekinteni a programra, remélem végre tartják ezt a fejlődést, és nem azon fog múlni a játék népszerűsége, hogy nem fut rendesen sok gépen.
Szóval csak így tovább -
#716 Na tessék, vegyetek perecet :) -
Solt #715 Lehet, hogy még én is ráveszem magam... legalább a Hungaroringre! :) -
#714 Igen, félek ebből ligázás lesz jövőre :) -
Solt #713 Végre tudnék egy kicsit játszani... annyira tipikus! :D
Egyébként zseniális már most... FFB, vezetési élmény, hangok... -
#712 Nálam is volt már párszor. -
Solt #711 Ez a fatal error jelenség csak engem boldogít? -
TomStorm #710 Igen.Megvan minden köszi!
Hát nem volt egyszerű de érdemes volt küzdenem.Nagyon rendben van a program!
FFB-t 75-ön használom(gain) így nem megy pirosba még nagykanyarban kigyorsításnál sem.
Sikerült mindent gombokra tenni.
Ha nem tudok valamit még kérdezek:) -
#709 Es ha magadnak allitgatod be a padalokat, gombokat...? -
TomStorm #708 Kihúztam minden mást USB portokból.De semmi változás -
TomStorm #707 Üdv.
Valami nagyon nem stimmel nálam.
Magától adja a gázt,nem is tudok elindulni.
Tiszta káosz az egész.Fékre is gázt ad..
Menüben látja CSW-t de presets list-nél már semmi nincs.
Mintha kontrollernek látná kormányom:( -
goldboy #706 Changelog v0.3.4
- Optimized netcode to prevent certain spikes, causing high pings for all clients
- Fixed Chat Widget timestamp overflow and timezone
- Lowered Chat position
- Fixed nameplate visibility
- Fixed possible memory leak for long replay recording
- Increased fov and slightly increased maximum distance of the mirrors
- Improved AI line at start straight to avoid incidents with cars exiting pitlane
- Paul Ricard asphalt grip fine tuning
- Fixed BMW M6 automatic clutch not holding idle at 2nd or higher gear
- Improved (more permissive) Paul Ricard track limits at T2, T5 and outside of T11 -
#705 Egyreszt penz, penz, penz..., masreszt kisformulaval nem olyan veszes. -
#704 Az a "pálya" maga a legfőbb gond, kukázni kellene ... -
#703 Semmi sem tokeletes. De annal, ami itt volt, tuti jobb. Sokkal magasabb, erosebb oszlopok, komolyabb es feszesebb racshalo.
De ha nehany meterrel hatrebb lett volna a fotos/TV-s "epulet", mar az is segitett volna.
Sajnos (szinte) minden biztonsagi fejlesztes igy indul, kell hozza baleset. -
Joex22 #702 Én azt olvastam, hogy egy pályabíró tévedésből sárgát lengetett rövid ideig, mire a hölgy előtt autózó elvette a gázt / lefékezett, amit ő nem reagált le, ráfutott, megpördült (rákerült a poros ívre), és kb. lassítás nélkül 250 fölötti sebességgel (a legutolsó mért sebessége 270 fölött volt) repült bele az állványzatba. (amúgy a kék, belső, magasított kerékvető dobta meg így + a másik autón is pattant egyet felfelé)
Szerk: közben találtam forrást is rá:
https://www.motorsport.com/f3/news/sophia-floersch-macau-crash-analysis/4300061/
"Although Floersch’s accident was not caught by the event’s official television cameras, footage of the incident quickly emerged on social media as fans around the track posted their videos online.
The accident was triggered by Floersch running in to the back of Jehan Daruvala – who according to the following Guan Yu Zhou appeared to slow for yellow warning flags
The Chinese driver said: “Sophia was really close to Jehan, so when Jehan braked early she had no time to react. She hit Jehan’s right-rear, and that spun her around straight into Lisboa, and she flew into the other car.”"
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.11.19. 13:55:23 -
#701 Arra a csodálatos NASCAR-kerítésre gondolsz, ami miatt most éppen Wickens azért küzd, hogy egyáltalán járni tudjon? -
#700 A fékpedálra nagyobb szüksége volt.
Az tuti, hogy már a féktáv előtt történhetett valami gebasz. -
akosmakos #699 Állítólag beesett a gázpedál, és onnan már elveszett a kontroll. -
#698 Arrol en sem talaltam semmit. A kozvetitesben eppen lemaradtak rola (csak a hatterben lehetett egy pillanatra latni), a kommentator is csak a veget latta, amikor mar a kerites mogott volt az auto (nem ismeteltek, ilyen nem szoktak).
Valszeg fektav elott elozott/eloztek, osszeakadt, betonfal, kerektors, beforgas, es onnan mar eselytelen csuszas. Ha nem talal el masik autot es nem emelkedik el, a gumi fal is kellemetlen lett volna, de ennel talan jobb.
Szokas szerint, majd jovore valtoztatnak:( Hely elvileg van, hatrebb kell tolni az egeszet, 3× szelesebb gumireteg, es "NASCAR-kerites". -
MasterMason #697 Döbbenetes . Több kameraállásból is láttam, de azt egyiken sem, hogy mi volt a kiváltó ok. Valami egészen elképesztő sebességgel repül el a többi kocsihoz képest. Szerencsétlen remélhetőleg meggyógyul és nem kerül tolószékbe, állítólag tudja mozgatni a végtagjait ami egy jó jel hétfőn műtik!
-
#696 Ha nyomsz egy esc-et a view settingsnél látod is az értékeket mit mire állítasz. -
Jackal #695 Nem tudjátok hol lehet a kamera FOV-t és fejmagasságot állítani?
Az ffb és fizika már kezd magához térni, jóval "Assettosabb".
UI: megvan, in game press F2 to see all controls
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.11.18. 17:52:34 -
#694 Szegény csaj, eltört a gerince. -
#693 Innen is "utos": https://streamable.com/829mm -
#692 Szép . -
-
Fela #690 Changelog v0.3.1
- Enabled Chat Widget in Multiplayer Mode
- Fixed laptimes not showing up in Special Event leaderboards
- Fixed label switch in singleplayer mode
- Fixed label name during Replay after a restart
- Fixed Starting camera if when it has saved custom offset
- Fixed Spotter saying "go go go" message twice after pitstop
- accServer improvements and diagnostics
- Added message for possible Multiplayer downtimes
- Temporarily disabled pitstop during Replay
- Temporary fix for BMW M6 GT3 fuel consumption. The setup fuel estimate remains broken, fix on next release
- Tyre scrub/vibration FFB fine tuning
- Fixed missing D-Pad navigation for "Brake ducts" and "Caster" options in Setup Page
- Fixed help text not changing when hovering options in MatchMaking Advanced options page
- Fixed MatchMaking Advanced options "Preferred drivers count" decrementing by 2 when confirmed
- Improved positional sound for exteriors
- Reworked distance attenuation, distance filter and reverb dynamic for exterior sounds (still WIP)
- Improved remote car movement for speeds below ~30 kmh -
#689 Megvan. -
#688 Voltam fent, a második-harmadik körben már kezd elmelegedni az esőgumi, a száraz meg szarrá fagy :)
Valahol be kell állítani, hogy kiírja a nevem? Csak egy pont van a helyén. -
goldboy #687 Ha valaki akar jönni tesztelni, GTRMTest.hun szerver-Nurburgringen szemerkél az eső -
#686 hétfőn nekiesek sztem a multinak megnézem már mi van. Az új pályát még ki se próbáltam, csak a Bömöst. -
goldboy #685 Changelog v0.3.1
- Enabled Chat Widget in Multiplayer Mode
- Fixed laptimes not showing up in Special Event leaderboards
- Fixed label switch in singleplayer mode
- Fixed label name during Replay after a restart
- Fixed Starting camera if when it has saved custom offset
- Fixed Spotter saying "go go go" message twice after pitstop
- accServer improvements and diagnostics
- Added message for possible Multiplayer downtimes
- Temporarily disabled pitstop during Replay
- Temporary fix for BMW M6 GT3 fuel consumption. The setup fuel estimate remains broken, fix on next release
- Tyre scrub/vibration FFB fine tuning
- Fixed missing D-Pad navigation for "Brake ducts" and "Caster" options in Setup Page
- Fixed help text not changing when hovering options in MatchMaking Advanced options page
- Fixed MatchMaking Advanced options "Preferred drivers count" decrementing by 2 when confirmed
- Improved positional sound for exteriors
- Reworked distance attenuation, distance filter and reverb dynamic for exterior sounds (still WIP)
- Improved remote car movement for speeds below ~30 kmh