2128
1554471458.jpg
  • bottleopener
    1. Ezek a számok levéve, vagy normálban születtek? (mindkettő kellene)
    2. Megszűnik a röcögés ha levetted a grafikát?
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.01.10. 19:17:25
  • Indi69
    No, néztem feladatkezelőt. Ofline a proci 70% rendszer memo 3,9gb gtx 99% 3,5 gb memo. Online proci 100% memo 3,9 gtx 70%. Ebből mi látszik?
  • Solt
    ArmA3-ban is 400+ órája van...
  • Danecay
    Tekintve, hogy kb. 15 éves volt amikor a játék megjelent, akár...
  • Solt
    Nyilván van még csiszolni a fizikán (is), de ettől függetlenül biztos, hogy valóban ő az? Kicsit fura nekem, hogy egy hivatásos pilótának van ideje 600 órát tolni az ArmA-ba...
  • bottleopener
    Teszteld úgy, hogy nullára veszed a grafikai beállításokat. Ez leveszi a terhet a videokártyáról és a memóriáról is valamelyest. Ha így is röcög, akkor a processzor gond.

Persze csekkoljad a Feladatkezelőben a játék memóriafoglalását. 5-6 GB foglalás környékén már a RAM lesz a gond, mert a Win is megeszik magának 1-2 gigát kapásból.
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2019.01.10. 17:17:53
  • TeeBeee
    A "microröcögés" szerintem proci miatt van. Az i5 2500-at szerintem egy 6.gen i3 is túl teljesíti. Illetve milyen RAM-jaid vannak, hány Mhz-en mennek?
  • Indi69
    Most néztem. Meg van a 60 fps stabilan, de microröcög. Ez lehet a kevés ram miatt? Vagy inkább a gtx 1050 ti 4gb kevés. Az egyiket tudom cserélni, tehát az a kérdés, hogy melyiket?
  • Alexease
    O az igazihoz hasonlitota, amivel versenyzett.
  • GeriDoc
    Nem tudom. Nincs az az érzés, hogy az úton van az autó, a súlyával együtt. Valahogy nem is úgy csúszik, nem akkor, amikor kellene. Nehéz megfogalmazni. De nem NFS, szó sincs róla, csak valahogy nem az igazi nekem. Próbáld ki az rF2 GT3 autóit, és megtapasztalod. Persze lehet más kormánynál másképp jön ki, de nekem az én cuccommal nem annyira.
  • Indi69
    Azt, hogy érted ,hogy nem jól mozog az autó?
  • GeriDoc

Én háromszor nekifutottam, de az istennek nem akar tetszeni nekem sem. Azt érzem, hogy nem jól mozog az autó. Ezek szerint Webster szerint sem. Mondjuk egyelőre nincs is akkora hype körülötte (ahogy más régen várt szimes dolog körül sem (iR)).
  • Indi69
    Köszi, mivel tudnám monitorozni az értékeket?
  • ToMy_
    i7-6700, 16GB, Gigabyte 1060GTX G1 6Gb: flat képernyőn teljesen vállalhatóan fut high környéki beállításokkal, VR-ben inkább a medium felé tendálva még éppen vállalható.
    Amúgy meg a mai cuccoknál a textúra méretek/mennyiségek miatt egyre inkább musthave a sok memória a VGA-n, illetve a szintén sok RAM.

i5+Nv1050+8GB kombóval kompromisszumot kell kössél, nem keveset.
  • Indi69
    865 re valaki? Fontos lenne
  • Jackal
    Amatőr :D
  • Indi69
    Most mentem vele pár kört, ez nagyon jó. Ez a csóka nem tudom miről beszél
  • Danecay
    Pedig ha nehéz akkor jónak és hitelesnek kellene lennie
  • alma2
    haha :)
    josh webster
  • Indi69
    Üdv. A 16GB ram mennyire szükséges? (vagy GTX 1060? ) Online kicsit receg. Most 8GB van egy i5 2500, GTX 1050 4GB TI társaságában. Illetve videó beállításokat merre lehet találni? Arra vagyok kíváncsi, hogy ki milyen paraméterekkel használja
    Utoljára szerkesztette: Indi69, 2019.01.10. 12:24:58
  • Adam Jonas
    Még nem mértem le rendesen, de mintha érzetre egy 10-12%-t hozott volna önmagában a CPU. Majd egy jobb VGA-val kiderül, de szerintem egy GTX 1070-RTX 2060 sokat dobna majd rajta. :)
  • __Jacek__
    Jobb lett? :)
  • Adam Jonas
    Egy kis multiplayer fun race-ben én is benne lennék, ha már megvan az új CPU. :)
  • Jackal
    +1
    Iníthatnánk megint fun versenyeket hetente 1x-2x, amire nem kell regisztrálni.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2019.01.02. 19:08:42
  • pRoject2HUN #860
    Igen mert Január 16.-án jelenik meg a bővített multiplayer Zolder és az Emil frey Jaguar G3, ott lesz egy 2-3 nap gyakorolni a pályát és úgy időzítettük szombatra a fun versenyt. Mi is leszünk ott páran, 10-15 ember biztosan lesz a ligából is erre még rájön az aki jelentkezik arra a néhány poszra amit kitettem.

Természetesen megjelenés ( 1.0 ) után teljes bajnokságokat is rendezünk mjad :)

Búék
  • lac coo
    Én meg megörültem, hogy végre van egy normális pálya a játékba...de nem, majd csak 16.-án ! :))
  • Alexease
    Ez meg odebb van, nem korai reklamozni?:) Plusz a regisztracio a 10 poerces fun futamokra sem szerencses. Ha aznap este kiirod ide a szerver elereseket, talan lesz 2-3 ember. De regisztralni, ilyen miatt, senki nem fog.
  • Alexease
    BUEK!
  • pRoject2HUN #856
    Sziasztok!

Akit érdekel és szeretne részt venni egy ,illetve egymás után több rövid FUN versenyen az a weboldalon térténő regisztráció után tud jelentkezni.

Teamspeak 3 elérhetőség a futamok alatt biztosított, részletek a weboldalon.

Üdv.

Utoljára szerkesztette: pRoject2HUN, 2019.01.02. 09:03:01
  • lac coo
    BUÉK !
  • Jackal
    Igen
  • lac coo
    Kormány driverben is , játékban is 1080 fok, mégsem megy szinkronban, kicsit gyorsabb a kormány a játékban.. Másnál is ?
  • Indi69
    Üdv. MSI GTX 1050TI kártyának a driverét frissíttetem és azóta csak csökkentet módban van kép. Normálban a windows betölt de nincs kép, ez mi lehet? Afterburnerben minden nulla. Próbáltam régebbi drivert is, az sem működik
  • b-type
    oargh..beruháztam a KartKraft-ba,..na ha valakinek felcseszni való agysejtje van, az harcoljon az AI-val :DD
    édesfszom, felmentem a HUrankon a top10-be és megléptem egy szintet hogy lássam mivan. Aztán kicsit örültem hogy kikapcsoltam..
    :))
  • b-type
    nálam ezzel a driver, ezzel a kiépítéssel fut a 1050. ..és bár olvastam máshol is hogy ez előforduló hiba (UE4fatal), nálam még egyszer nem volt, pedig tálcázom is a játékot.
    Eddig programhibaszerűség csak az volt hogy egy időben nem akart elindulni, hanem indítóablakot dobálta csak fel, le kellett állítani a steam-t és újra elindítani hogy rendbe jöjjön.
    De az is elmúlt.

Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.12.22. 16:27:18
  • Indi69
    Eddig 4x volt UE4 fatal error. A gtx 1050 régi driver lehet hiba?
  • Indi69
    sikerült:)
  • Indi69
    Üdv. Nem érzékeli a szim a dfgt kormány részét, gáz-fék váltó jó. Kormányozni nem lehet. Ma vettem meg, segítség gyorsan mert tökön szúrom magamat. Nagyon próbálnám már SEGÍTSÉG
  • goldboy
    v0.4.2 Changelog
    - Fixed AI pit strategy when restarting the session
    - Fixed transmission whine not audible in cockpit views
    - Tweaked transmission whine for Lamborghini Huracàn GT3
    - Improved reverberation for Nurburgring pit alarms
    - Tweaked tire puncture sound
    - Fixed some surfaces sounds not audible driving in reverse
    - Added end race simulation for the car who are not able to cross the line during Post session time
    - Fixed team strategy timing issues in next sessions
    - Fixed final standing bug with lapped cars
    - Fixed various softlock issues with rapidly going in and out of the options menus
    - Fixed enter not working as default selector button in the for control assignment screen
    - Fixed control assignment popup not being closeable with Esc
    - Fixed softlock going in and out of the meteo, realism, assists screens
    - Track selection is now persistent in all single player game modes
    - Fixed camera when opening the replay twice in a row from the menu
    - Fixed car state during replay
    - Text keyboard input in VR ("Save" and "Rename" in Car Setup and Controller Setup, and "Server search by name" in the Multiplayer page)
    - Fixed some possible multiplayer crashes
    - Fixed a crash in VR when skipping Race 1 in a Race Weekend
    - Fixed incorrect flashing light when opponent visibility is not set to ALL
    - Fixed possible crash entering the game
    - Fixed wrong start resolution/mode in some cases
    - Fixed hotstint length not setting properly
  • b-type
    na, hát úgy egymás közt szólva, azért van mit csinálni a progin. Ahogy olvastam a nagyját már jegyezték.
    Az összes versenyem viharos esőben futom, ezért erre vonatkoznak az alábbiak:
    - Amikor Pit-be tesz, és onnan rajtolsz akkor gyakorlatilag több száz méter előnnyel indulsz, pedig ugye nem az a cél.
    - 'utolsó kanyaros repülő rajt' egy katasztrófa, van hogy nincs gázreakció.
    - Az AI vígan gyorsul, míg a te autód felúszik az egyenesben magas hasmagasságnál is..gázelvétes felváltások, az AI meg mint a rakéta :))
    - 3 vízátfolyás pont annyira sz@r mint a PC2-ben, aki sokat ment esőben az már sztem nevet is adott nekik. Annyi rá a mentség hogy ugye ez még nem dinamikus azaz persze hogy ugyan azt csinálja..de akkor is idegesítő.
    - kb. tízszázszor mentettem már rá a jó setup-ra a default-t mert betölteni szerettem volna, sztem extra hülye megoldás a 'save' lehetőségét adni alapra.
    -a hideg gumi borzasztó.

ennyi, egyébként f@sza, a pálya qva jó, sokkal jobban kijön a 'mikiegér' jelleg mint más verzióban, összehasonlíthatatlanul jobb mint bármilyen Hungaroring modell.
    Sztem sok dolgot kell még összerakni hogy király legyen,..már ha az a cél.

Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.12.17. 17:04:21