Assetto Corsa Competizione
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Project Carst nem nagyon tekintik a világon szimulátornk sehol...egy szuper autós játék ami sok mindent akar szimulálni , csak nem akar összejönni... pl szerintem a különböző szimulátorok sok tekintetben hasonlítanak egymásra ,és nehezemre esik elhinni h a PC 2 -nek sikerült rájönni h ragasztó van az aszfalton és ez hiányzik a többiből...
valahogy a Simracingexpon se használták a "kategória csúcsát" és helyette AC-val , IR-rel , ACC-vel mentek a gépek
PC2 ott hasalt el h mindent próbált belerakni , csak nem sikerült semmi jól... grafikában mondjuk nagyon jó
És mindezt úgy, ahogy írtad is, megpróbálják a minél szélesebb réteget is kiszolgálni, ami természetesen valamennyire visszaveti a játék szimulátorosságát, na de nem annyira, hogy egyből elkezdjünk itt, hogy a PC nem is szim.
Értem én, hogy sokan ragaszkodnak az ISI fizikához, mert az az űberszim, meg az iR, mert az még baromi drága is és hogy hogy jönne ki, hogy egy 60 eurós játék ugyanazokat dolgokat tudja. Senki nem állítja, hogy a PC tökéletes, mert rengeteg munka van még vele.
Szóval éppen a technikai kérdések azok, hogy ha valaki nem nagyon ismeri a játékot vagy csak felületesen kezeli, akkor hajlamos az olyan kijelentésekre amiket most te is leírtál.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Ha te nem érzékelted hogy hogyan lépdeltek visszafele autó fizikában már a GTL tekintetében is, akkor gondok vannak. Játékról játékra vették ki a funkciókat, egyszerűsítették a fizikai modellt. Nagy esés volt már a GTL tekintetében is, aztán a Shift már az új cég égisze alatt akkorát zuhant, hogy ha nem írják rá a dobozra minek is akarják beállítani, megmosolyogják az emberek.
Azóta a Project Cars próbál visszakapaszkodni, de bizonyos tudatos értékválasztásból nem hajlandóak engedni, mert a 2milliós tömegnek akarnak megfelelni. Így már esély sincs, hogy akárcsak olyasfajta szim lesz valaha, mint a GTR-ek voltak...
Nem azért hülyéz mindenki a fórumon, mert véleményed van. Az ízlésekben nem is szabad vitatkozni. A szimplán technikai jellegű kérdések viszont magukért beszélnek, és az SMS marketingstratégiája sorsszerűen meghatározza a végeredményt.
Az én kijelentésem egy általános megfogalmazás volt, amely igenis sok tekintetben megállja a helyét. Csak nézzétek meg a külföldi és egyéb fórumokat, a játékosok számát, a e-sport közvetítéseket, a fizika / időjárás szimulációt, a grafikát / hangot, stb.-t. Nem értem, hogy például az AC, vagy majd az ACC, vagy akár az RR, hol jobb jelenleg, vagy miben jobb, mint a PC2???
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Minél többet próbálgatom, nekem is egyre inkább az az érzésem, hogy úgy mint AC esetén, itt is megveszek minden DLC-t ami jön hozzá, mert már jelen állapotában is nagyon bejön. Más kérdés, hogy VR mellett erősebb VGA-ért kiállt, bár rajt után inkább CPU limitet tapasztaltam.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egyébként rajtam nem fog múlni, megveszek hozzá mindent amit kiadnak.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
érdekes mondat ez úgy h PC2 igen gyorsan meghalt kvázi és nem nagyon játssza a kutya se: és pl pont ebben hasalt el...
ahogy én is hinni akartam benne h jó lesz és megvettem már első napokban jó drága pénzért...aztán óriási csalódás és most már fel sincs telepítve
#474 #475 Ez a kettő a kiindulópont...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.11.02. 20:09:08
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.02. 20:01:21
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.11.02. 19:49:24
www.smart-bus.hu
Az acc-t meg tessék csak kritizálni, mert Kunos meg esetleg tényleg javít is a dolgokon 😊
Jelenleg én Acc - t se indítom el, de hátha egyszer jó lesz...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.02. 19:33:14
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.02. 18:52:46
Nézőpont kérdése a dolog. Meg persze az, hogy éppen kit kérdezel.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.02. 18:47:46
Nem tudom mire gondolsz, de a BMW M3 E92 utcai változata még köszönő viszonyban sincs egy eredetivel. Ezt százszázalékig állítom, mert van egy ilyenem. És több mint százezer kilométert tettem már bele mióta az én tulajdonomban van. Ezek után nehéz elhinni, hogy a többi autó sokkal hitelesebb lenne. <#nemtudom>#nemtudom>
Persze nem azt mondtam, hogy rossz lenne az AC, hiszen van benne 500 óra játékidőm, csak kétlem, hogy annyival magasabb szintet képviselne, mint ahogy azt itt szeretnéd beállítani, de megértem, mert neked az AC-ban van sikerélményed és távol álljon tőlem, hogy ezt el akarjam venni tőled. Nem is tudnám, az már egyszer igaz. <#idiota>#idiota>
Az SRS eredményedhez meg gratulálok. 😊)
tök felesleges isteníteni más szimek topicjában...
Azért itt beszéljük meg, mert az ACC-ről sajnos sokat nem lehet mondani. 😊
a Pc2-t meg inkább nem kommentálom tovább mert úgyse egyezünk meg h gyenge lett és óriási csalódás és nem is nagyon kezelik még csak szimulátorként sem sehol világszerte...
de nem is megyek a PC topicba h az AC vagy az IR vagy az RF2 vagy a Raceroom jobb nála... akinek tetszik az használja egészséggel és tök felesleges isteníteni más szimek topicjában...
Az esőben való nagy tapadás sem tudom hova tenni, én azt tapasztalom, hogy könnyebben csúszik meg az autó, könnyebben blokkol a kerék, oda kell figyelni milyen íven mész, nehogy tócsába menj, mert az aquaplaning kiforgat. Sajnos az is igaz, hogy mintha az autó is veszítene olyankor az erejéből.. Lehetséges hogy van olyan kategória vagy autó ahol ugyanúgy tapad mint szárazon, de én ilyennel még nem találkoztam, pedig végignyomtam a karriert.
Egyébként meg nem az a lényeg h mit és mennyit számol hanem h ami kijon vegeredmenykent az milyen lesz... Mennyire hasonlóan kell kezelni a verdát határon... Milyen a terhelésvaltás, mennyire érzed h egy autóban ülsz...
Lehet mondjuk h csak azért szeretem az AC - t mert ott világelső vagyok SRS-en, és úgy néz ki lehet kapok meg lehetőséget ebből kifolyólag h "nagyot mondhassak"
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2018.11.02. 14:09:33
Ezért ha egyszer megállsz valahol, akkor az autó ott is marad. Nem a legjobb megoldás, lehetne rajta finomítani, de mivel versenyautókkal ritkán mennek direkt 0-hoz közelítő tempóval, ezért ez nem volt prioritás a fejlesztésnél.
És melyik kategória lenne az? Az AC? Amelyikben jobban van lemodellezve az eső? Ja bocs, nem! Nincs benne olyan, sőt semmilyen dinamikus változás nincs benne, tehát nincs is meglepetés. Az az AC amelyikben még a gravitáció sincs leszimulálva vagy mondjuk, hogy nincs gravitáció? Egyszerű. Állj meg Laguna Seca dugóhúzó tetején és engedd, hogy az autó leguruljon. Nem fog. Ott fog állni egyhelyben. Ha nincs gravitáció, akkor ettől kezdve kamu az egész. Ennyit a kategóriáról. És egyelőre az ACC-ben se erőltették meg magukat gravitáció terén, de azt még majd meglátjuk. A legviccesebb magyarázat erre AC fórumon az volt, hogy számolja a játék, csak grafikusan nincs lemodellezve. <#idiota>#idiota>
Magyarul, amikor azt látod, hogy egy autó ott áll a dugóhúzó tetején az tulajdonképpen gurul lefelé csak nem látszik. <#idiota>#idiota>
Szóval melyik az a ketegória, amit PC2 nem ér fel? Mondanom sem kell PC2 ben nem lehet egy autót ott felejteni a domb tetején.
Mellesleg ha már szubjektív a dolog, akkor megemlíteném, hogy az AC volt az első olyan autósjáték, amivel játék közben elkezdtem ásítozni. Gondolom ez azért van mert annyi élet van az AC-ban mint egy ravatalozóban.
"...a trackday ugyan nem verseny , de szerintem ad egy képet h h viselkedik egy autó határ közelében... versenyre készített autóval is van kis tapasztalat..."
Hát persze. Na akkor ne fogd vissza magad, mesélj még! De akkor lehetnél egy kicsit konkrétabb is, mert ezt bárki le tudja írni, aki nem riad vissza egy kis nagyot mondástól. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.02. 12:49:08
Én azt gondolom, hogy bármi lehet mondani a PC2-re, valóban vannak hibái, vannak hiányosságai, megvannak a maga korlátai, de ettől még nagyon reális szimulátor, hozza azt a szintet, amit ma, 2018-ban elvárna az ember. Majd meglátjuk, hogy a jövőben, a többiek mivel rukkolnak elő, de az biztos, hogy a PC2-t megugrani, nem lesz könnyű egyetlen egy fejlesztő stúdiónak sem.
Az én véleményem továbbra is az, hogy az ACC majd ha kijön, akkor elemezzük, és összehasonlítjuk a PC2-vel, meg minden mással is, de most, jelenleg a PC2 a király. 😊
nem kell takonyszimulátor , de azért a PC2-nek sok köze nincs ahhoz ahogy viselkednie kéne vélhetően az autóknak...ha lassú köröket mész és csak poroszkálsz akkor is kb ugyanúgy viselkedik mintha a határokat feszegetnéd (értsd : világcsúcs közelében)... pont az vész el ami a legélvezetesebb a szimezésben h megtaláld a kocsi határait...
de akinek tetszik az nyomja bátran és elhiszem h jó szórakozás hisz csodálatos pálya és autó lista van... az AI ott se kihívás sajnos és elég furcsa dolgokat művelt , az online kb halott volt már megjelenés után 1-2 hónappal...de elhiszem h van aki megtalálja benne az ellenfeleit és tud vele szórakozni... úgyhogy rajta... de szerintem semmikép se a kategória csúcsa , még az se biztos h a kategóriába tartozik 😊
Látom végre van itt valaki, akinek van tapasztalata, hogy élesben, versenyen hogy is működnek ezek az autók. <#idiota>#idiota>
Van abban minden, de hamar unalmas lesz, igazából semmi se jó abban a játékban... viszont sok van belőle 😊
1 hónapig csak Cars 2-ztem h hátha jó lesz ...aztán megváltás volt visszatérni AC-hez és IR-hez...(VR-ben 😊 )
minden van a pC2-ben amire vágyik az ember , csak semmi sincs jól van megcsinálva (pl se szárazon , se esőben nem jó legalábbis ha valaki próbálta már az életben 😊 )
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2018.11.01. 22:35:31
(tényleg azt hittem, csak szórakozol, ahogy lac coo szokott a pcars kapcsán 😄 )
Forza.
Természetesen a jövőben, megjelenhet, sőt, elvárom, hogy jelenjen meg ennél jobb is. De most éppen a PC2 a legjobb, több szempont szerint is. A szempontok természetesen szubjektívek, és a magánvéleményemet tükrözik.
De ez itt az ACC fóruma, talán nem itt kellene ezt megbeszélni.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.11.01. 18:38:43
sok értelme van összevetni egy 12 eurós "kész" játékot a két hónapja EA-ban levővel....
(ettől még lehet bukó az ACC, persze)
Forza.
www.smart-bus.hu
https://fxmason.blogspot.com/
Szóval nyugi, tuti lesz optimalizáció ennél a játéknál is és akkor VR is jobb teljesítményt fog nyújtani.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.10.28. 22:31:17
No meg a Vive Pro a magasabb felbontása miatt az 1080Ti-t megeszi reggelire, főleg ACC alatt. Az Oculus + 1080Ti párossal most küzdök azon, hogy meglegyen a fix 90 FPS, de az fix, hogy a PD emelést el kell felejteni, plusz sanszos, hogy versenyen vagy esőben nem lesz meg úgy, hogy közben élvezhető legyen a látvány is.
Egyébként meg egyetértek, épp eszű ember már csak elvből sem vesz most 2080Ti-t... főleg, ha az árát máshonnan nélkülöznie kéne.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.10.28. 21:59:31
www.smart-bus.hu
Nem éri meg...
www.smart-bus.hu