7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Zozo0122 #934
    Próbáltatok már álló autó kerekét kilőni pisztollyal? Parádé. Néha 4-5 tiszta lövés kell fél méterről...Ezért is kéne kés, csöndben kiszúrni :D
  • lammaer
    Gyere vissza Arkozni :)
  • undY1ng #932
    És a képbeállások is megmaradtak. Tökjó fight közben a képmegfagyás....
  • undY1ng #931
    Érdekes ez a hitbox... 100 méterre előttem... 8x scope ott van a testén és mintha átmenne a golyó rajta....
  • Rocco27
    Szóval a végén 1 tárat még ráküldtem UMP9-el 5-10 méterről, de nem hatotta meg, hogy már tegnapelőtt meg kellett volna halnia...
  • Rocco27
    Hmm, most buktam egy első helyzetet, utolsó 20-25 játékostól kezdve atom-lagg volt, még mikor 2en voltunk is. Ez van mikor "potato" szerverek vannak üzembe helyezve...
    Lehet megint letörlöm a játékot a szarba. Hétvégén már megtettem, miután több hetes hanyagolás után mentem egy solot. 6-an maradtunk a végére egy dombon. Ürge feljött kocsival majd kiszállt és elfutott. Hátba lőttem AK-val (2 találat fröccsen, többi nem), bebújt egy fa mögé. 2 heget utána dobtam, egyik fa előtt, másik fa mögött robbant, de mivel még mindig volt élete ráfutottam. 1 tárat rálőttem (legalább a fele el kellett hogy találja), 1-2 lövésből lelőtt. Ekkor jött el a törlés ideje.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.21. 19:24:37
  • Zozo0122 #928
    Ez mind szép és jó, csak annyira kevés. De rendben, E3 volt, arra koncentráltak.
  • TDC Geronimo
    heti patch note. Jövő héten jön a havi update

Players,

This patch will be deployed to the main servers on Thursday, June 22nd, 5 PM KST / 8 AM UTC / 1 AM PDT and is expected to take approx. 1 hour to complete.

The test server is already live!

Server Performance

Resolved an issue with server performance dropping drastically in certain circumstances.
    Client Performance

Improved rendering performance of other characters.
    Improved client performance during ranged combat.
    Improved rendering performance of vehicles, motorbikes, and boats at a distance.
    Improved the rendering performance of weapon effects at a distance.
    Bug Fix

Fixed a client crash that occurred when changing character appearance.
    Prevented users from removing shadows by changing Steam launch options.
    Fixed a bug that caused players to fire more ammo than the amount loaded.
    Fixed a bug that caused lung icon to be displayed as full while taking damage due to lack of oxygen underwater.
    Fixed an issue with indoor walls and objects overlapping each other.
    Fixed a bug that caused the wooden doors inside houses to have a metallic gloss.
    Fixed a bug that caused some parts of the clothing to be shown when firing a weapon while aiming down sights, using 4x or higher scopes.
    Fixed a bug that caused players to enter the DBNO state after drowning. You will now die immediately after taking fatal damage from lack of oxygen.
    Fixed a bug that prevented the use of healing items after firing full auto mode.
    Fixed a bug that caused flower beds to be shown incorrectly at a distance
    Partially fixed a bug that caused a character to be stuck in terrain.
    Partially fixed a bug that caused the camera to pass through some objects.

See you in-game,
    PUBG Community Team
  • sata75
    szerintem ez kamu...
  • Zs0lt1
    Jah ilyenek a ubisoft szerverei is .D
  • Rocco27
    Latott mar valaki "potato" szervert?

• Madi92
    Na tegnap nekem is volt egy gyanús esetem. Squadban játszotunk. Megláttam egy embert egy ablakban. Sksel rálőttem. Egyszer eltaláltam, gyorsan el is ugrott. Nem tellik el 3 sec megint ott van. Ugyan az a csávó kar-ral, ruha minden ugyan az. Most meglőttem kétszer. Megint elugrott. Itt már számoltam. És megint 2-3 sec múlva ott állt. Megint kétszer tudtam meglőni. Elugrott. Ezt még kétszer eljátszotta!!!! Sosem telt el 2-3secnél több. Aztán társa felment tetőre és egy két lővésből knock.
  • Metalmilitiakid
    Barátom ezt úgy hívják, hogy "Breach and Clear" ne mond, hogy te ezt nem használod Duo-ban :D

Am. ha nem csíterek voltak, akkor esélyes, hogy még jóó messziről megfigyeltek ahogy te jöttél kocsival. Megnézték melyik házba mész és utánad mentek. Ha valaki csak kocsira ugrik akkor bárhová hamarabb odaérhet mint te, ha te csak annyit csinálsz is hogy 2 percet harcolsz Pochinki-ben, hogy kijuss.

Kocsikkal kapcsolatban. Minél jobban eldugod annál feltűnőbb. Én momentán úgy szoktam, hogy a házcsoporthoz vezető út mellett ledobom a kocsit kb 50 méterre. Nem túl gyanús de nekem kényelmesen közel ha lépni kell. Lényeg az, hogy nyíl egyenesen East-nek álljon az orra és kb 5 km/h-nál gurulva szállj ki és akkor a villanyt is lekapcsolja. Szinte mindig beleszaladnak az emberek, mert azt hiszik, hogy simán spawn-olt kocsi, mivel szinte minden épületcsoportnál ahol van egy kis földút is, van esély a spawn-ra.
  • ntex
    Feltételezem hogy megint csalókba futottam duo-ban. Társam rögtön az elején elhullott, pochinki-be landultunk. Sikerült kikeverednem élve, találtam egy buggy-t és elrepesztettem a térkép bal alsó fele felé, ahová szűkült az első kör. Arra még fixen nem járhatott senki mert a repülő a jobb/felső részen ment át, pochinki-t is alig lehetett elérni onnan. Szóval elszáguldottam egyből arra, hogy mondom ott majd jó helyem lesz. Egy tök random házcsoportot kinéztem a térkép közepén amíg mentem, majd mikor odaértem a kocsit eldugtam egy érkezési iránnyal ellentétes oldalon lévő ház és a mellette lévő betonkerítés közé ami U alakban körbevette a házat szal nem láthattak rá sehonnan csak ha odament valaki a ház mögé és beugrott a kerítésen. Átmentem az ez mellett lévő házhoz és bementem ami az érkezési irányom felől volt, mondom ha meg is találják a kocsit ne legyen nekik egyértelmű hogy melyik házban vagyok. Tök csend, nézegetem a házban a dolgokat, egyszer csak autót hallok közeledni. Ugyanarról jöttek ahonnan én, és megálltak az én házam mellett (az autó egy házzal odébb, eldugva). Hallom a trappot a bejárat felé, ketten jöttek. Ajtó nyílik, de nem rontott be egyik sem egyből, néztem is hogy mi a fakk. Majd kb 3 sec múlva benéz az egyik egy pillanatra és mint kiderült egy előre kibiztosított gránátot dobott fel amit mire le reagálhattam volna már fel is robbant mellettem pár centire és meghaltam...

Mondom oké, nagy sztárok vagytok. Kíváncsi lennék hogy mindenhová így nyitnak be vajon amúgy, vagy én voltam csak a szerencsés nyertes :D
  • Metalmilitiakid
    Azt hittem az EU-n értelmesebb emberek vannak mint NA-n, hát tévedtem. Teljes szűkülés 3 an vagyunk. Egyet pontosan tudom hol van zárt helyen, a másikat csak kb (mert hát miért ne szűkülne 3 épülethez a kör...). Akit látok elkezdem gránátozni a fedezékből, majd a másik enemy is elkezdi gránátozni. Meghal végre(ráadásul enyém a kill) és az utolsó kretén 1v1 ben bemegy oda ahol tuti hogy láttam az előző embert szóval őt is látni fogom és elkezd LOOTOLNI!!! 1v1 ben max szűkülésnél! Hogy a fenébe jut el valaki top 3 ba ilyen mentális képességekkel ?
  • TDC Geronimo
    "Vaulting patch" out earliest in the July patch

na akkor majd szeptemberben jön...
  • Zozo0122 #918
    Igen, ezt amúgy én is támogatom, de a "különböző részlegek mind mást csinálnak" :D
  • Madi92
    Nekem mentette már meg a seggem nem is egyszer a pisztoly. Helyet nem visz el semmi elől, max a lőszer, de igazából elég 1-2 tárnyi is bele.
  • Laza
    Előbb az alap kéne működjön stabilan, utána a további szopatás :)
  • Laza
    Én a pisztolyt azonnal ki is dobom, amint találok mást, hogy még a fegyverváltást se zavarja ... amíg ilyen szar vele a külső célzás (a belső se jobb) kb használhatatlan, főleg nagyobb akcióban. Akkor már inkább másodiknak egy gyors SMG, mondjuk UMP vagy Vector nagyobb tárral :)
  • Zozo0122 #914
    Én szívesen látnék még aknákat, pl. taposóakna vagy felszerelhető tripware stb, meg stealth killeket. Hátulról pl elkapod és csendben megfojtod. Ritkán jönne össze, de jó lenne :D Ja, meg vadászkést. Pl squaddal mentek, és felvésel egy rovátkát a ház ajtajára, amit átnéztél.
  • Sunsetjoy
    Endgame-ben mindenkihez lenyúl egy kéz az égből, és elvesz minden mást, csak pisztoly/harmadik slot-fegyó marad :D
  • TDC Geronimo
    Azt mondták még korábban, hogy a pisztolyoknak endgameben is komolyabb szerepet szánnak. Mit értenek ez alatt azt nem tudni
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.06.20. 12:51:36
  • Gabe18
    Pisztolyoknak csak akkor lenne hosszú távon értelme ha a komolyabb fegyverek megtalálásának esélyét jócskán lecsökkentenék. Jelenleg kb. a kör 2. szűkülésére ( amikorra nagyjából megfeleződik a mezőny) ha nincs valami snipered vagy automata fegyvered, akkor már áshatod a sírodat... De eleve ha addig kihúzod, és nem egy helyben állsz, szinte tuti hogy találsz valami jobbat.
    Pisztolynak eleve inkább az a szerepe hogy egy tűzharcban ha kifogy a lőszer az elsődleges fegyverből, akkor a pisztolyt gyorsabb előkapni mint betárazni a komolyabb fegyvert.
  • undY1ng #910
    Ezen lesz változás? Pl. akár a célkereszt lecserélése pisztolyoknál. Meg úgy az egésznek, hogy tényleg legyen "értelme" a pisztolyoknak. Max nagyon az elején landoláskor még úgy ahogy jó... de amúgymeg.....
  • Metalmilitiakid
    Na akkor már jobb mint az Uzi :D
  • TDC Geronimo
    I would appreciate an upvote on this comment to make sure the correct information goes through. Casters in the video may have not communicated the facts about the new weapon clearly.
    The new pistol will be, in fact, a selective fire (semi/full) pistol with possibility of attaching a red dot.
  • kigyi
    Tegnap én is így jártam mindenkit simán lelőttem már én éreztem magam kicsit kényelmetlenül, hogy ledaráltam a szerencsétleneket. Az utolsó körben éppen benne voltam feküdtem a fűben észre sem vettek lelőttem egyet erre az utolsó még mindig odafut közel hozzám és észre sem vesz én lövöm kifogy újratárazok lövöm tovább össze vissza lövöldöz erre 1 golyó talál el fejes kiterülök... Egyszerűen nem tudom hol volt a hitboxa alig sebeztem....
  • ntex
    Én 186 óra alatt szintén még csak nem is lőttem vele, de ugyanúgy M24-el sem. Air droppal nekem sosincs szerencsém, így már el sem megyek érte, semmi értelme megöletnem magam vagy magunkat miatta. Mindig vannak akik letartják egy közeli épületből vagy fedezékből és arra várnak hogy egy hülye odamenjen érte és szitává lőjék. Ugyanúgy ahogy a VSS-nek van esélye spawnolni bárhol, a többinek is kéne.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.20. 11:25:07
  • Metalmilitiakid
    Imádom ezt a játékot néha. Solo-ban 6 kill es 2. hely. Mindenkit akit lelőttem az max ilyen 5-6 golyó volt még akár SMG vel is minden tökéletesen jól regisztrált, volt több mint 300 méteres killem M4 el 8x el, az is 4 hitből megvolt mert volt benne fejes. Erre utolsó gyerek 20 méterre tőlem kapott 20+ golyót az M4 ből pötyögve és 0 hit ezért lose. Pedig a gyerek nem tudott lőni, mert kb az első 10 lövése neki se jött a közelembe se pedig ő kezdett hamarabb lőni...
  • Gabe18
    Amúgy ez szerintem hülyeség hogy bizonyos fegyver csak a drop-ból szerezhető. Azért egy minimális esély lehetne rá mindenhol. Pl. az AVM-et 66 óra játék után én még mindig csak "fotóról" láttam...
  • yossarianHUN
    Igen, az automata Glock 18 lesz, ott van a szánja hátulján a tűzváltó.
  • Metalmilitiakid
    Azért lehet megtartok egy Automata 20 lövetű 9mm pisztolyt :D (remélem ezt a verziót rakják be) Konkrétan 3. fegyverként lehet nálad egy Uzi, én simán uppolom az ötletet. Jó mondjuk legyen a 15 ös és bővítetten legyen 20 és szórjon jobban mint az Uzi és akkor ki vagyok vele békülve.
  • ntex
    Kár hogy pisztolyoknak kb semmi értelme a játékban. Amint találok egy Shotgunt, SMG-t vagy AR-t, elő sem veszem többet, még a lőszerét is el szoktam dobni hogy ne foglaljon helyet. Inkább hoztak volna újat a fentiek közül ami nem csak dropból lenne elérhető.
  • TDC Geronimo
    ehavi updateben lesz még egy fegyver

• PeeTeR
    5:30 -nal az ugy kegyetlen :ASDSADSDASDADS
  • TDC Geronimo
  • Zozo0122 #897
    Jaja, poén :D
  • Gabe18
    Custom game-ben már 50v50-es meccseket is próbálgatnak. Egyelőre még csak a "ruhások" az "alsónadrágosok" ellen megoldással...
  • Szabi #895