7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
yossarianHUN #1134 Ejha. Ez bizony várós. -
#1133 2 WIP kép a készülő sivatagos mapról
-
Nagydög #1132 Sokkal simabbnak tunik es fps-em is hatarozottan tobb van. Ellenben akkora diszno lagot(vagy mit), meg nem tapasztalatam, mint ma. A vizi varosban leugrottam egy tetorol, atkocogtam egy masik epulethez, es megprobaltam benyitni, de nem tortent semmi. Nem ertettem, atmentem egy masik epulethez, aminek mar nyitva volt az ajtaja, de semmit sem tudtam felvenni. Egyszer csak ismet a teton talaltam magam. Meg vagy ket percig teblaboltam, mielott ismet az elso epulet mellett talaltam magam es minden ment tovabb normalisan. -
Zozo0122 #1131 Valaki akar most duozni, esetleg squad? Fenn van valaki? -
#1130 viszont tegnap nagyon adta az EU is,duoban meg squadban kb.minden 2.kört megnyertünk amiben indultunk.mióta frissítettek a netkódon klasszisokkal jobb lett a játék. -
#1129 Félreérted a dolgot. Kb a következő szitu:
Van köztünk 100 méter ők fent egy dombon pl mi meg lent hozzánk van kicsit közelebb a kör, de ők is simán beérnek, vannak fák is minden. Ahelyett hogy elszaladnának a kör széléig be egy fa mögé és healelnek inkább megállnak minket lelőni mielőtt beesnénk a körbe és utána ők se érnek be, mert ugye ők kicsivel messzebb voltak a körtől.
A lényeg az, hogy olyan szituációban ölnek meg minket ahol mind a két squad simán életben maradhatott volna és lebunyózhattuk volna bent a körben vagy elfordulunk két különböző irányba és békén hagyjuk egymást, de nem ő meg öl minket úgy hogy ők gyakorlatilag belehalnak. -
undY1ng #1128 És ez már csak azért is megéri, mert közben elhaláloznak az emberkék és így is több mánit kapsz a végén! :D -
Zozo0122 #1127 Én azt tartom szánalmasnak, amikor valaki úgy látja, hogy áhh úgysem érünk be és feladja, kilép, vagy baromkodik. Én mindig utolsó leheletemig futok, próbálok beérni stb. Volt, hogy a lehető legkedvezőtlenebbül szűkült a kör, és a halál szélén kocsikáztam, úsztam és futottam, hogy meglegyen, a játék háromnegyedében minimális lootal szenvedtem, majd amikor kb. a 3-4. szűkülésbe értem be a halál szélén, akkor öltem egyet és attól kezdve fullos cucc...:D Túl kell élni. Squadnál is csak akkor indítunk újat, ha legalább 3 fő meghalt. Ha ketten maradunk, akkor végigvisszük, amíg bírjuk. -
Madi92 #1126 Miért? Ha egyszer látom hogy előbb érnek be. Nekem meg kevés a hpm akkor énis inkáb lővöm az elöttem lévőt. Annak aztán sok értelme nincs hogy fussak mások után be a körbe ők meg kényelmessen lelőjenek mikor bérsz... Gyakorlatilag odaadva az ingyen killt és lootot. -
#1125 Nálunk a nagy mánia Squadban, hogy inkább meghalnak kint a kékben, pedig simán befuthatnának mint hogy mi bejussunk. Annyi olyan van, hogy letartanak minket végül lelőnek és írja ki rá 5 mp re a játék, hogy Died outside of playzone. Soha nem értem meg ezt a logikát. Mert még ha a kék szélén tart le az oké, de hogy csak azért meghalni, hogy legyen killed annak semmi értelme. -
Zozo0122 #1124 Az szép! Gratula!
Fura, de ez nálam is ilyen. Mindig meg akarnak ölni ezek a szemetek :D Én csak békésen sétálgatok a posztszovjet tájon, ezek meg vadászgatnak egymásra. Bár a városok furák, mindenhol fegyverek vannak, sehol egy családi fotó vagy ilyesmi a volt lakosokról. De hogy mindenkinek volt legalább egy pisztolya, az nem semmi -
ntex #1123 VÉGRE megtört a jég XD 6 killes solo chicken dinner :P (volt ma egy squad win is). Hangtompítós UMP + hangtompítós SKS-el gyerekjáték volt :D Igaz azt hittem nem jutok el a végjátékig mert egy csávó mindenáron meg akart ölni először messziről majd megközelített autóval de nem bírt nagyon eltalálni közelről sem, visszalőttem rá egyből elbújt egy domb mögé majd a hülye ott hagyott mert jött a kék, pedig még alig sebzett. Betoltam egy előzőleg hullából lootolt medkitet meg pár energia italt azt kényelmesen besprinteltem a kék körbe. -
ntex #1122 Oké, megint 100% szopatóra vett a játék soloban. A kör úgy szűkült hogy folyamatosan futnom kellett volna, jármű természetesen sehol. Elkezdek futni Pochinkiből kelet felé, és 2x zsinórban telibe rám rakta a red zone-t úgy hogy kb a közepén voltam. Csodával határos módon megúsztam, többször robbant mellettem, majd rögtön rám tette harmadszor is aminél is mikor már csak kb 5-10 sec volt a végéig, telibe kapott egy rohadt robbanás...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.02. 23:13:30 -
ntex #1121 Igen már én is találtam 3 db 2-es kevlart egy házon belül, meg 2 db 3-as helmetet is :D -
Gabe18 #1120 Nekem volt olyan délután hogy már csak kb. 20-25 ember volt, én meg még mindig golyóálló mellény nélkül barangoltam. Aztán bevergődtem egy házba ahol a két szinten 3. db fekete Lvl.2-es mellény hevert egymás "hegyén-hátán"... -
ntex #1119 Aztán csodálkozik az ember mikor nem talál egész Pochinkiben snipert, az egyik toronyban meg kettő is van...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.02. 21:27:28 -
Zozo0122 #1118 Gyönyörű squad wint hoztunk le néhány random angol sráccal, mert a szokásos team nem ért rá :D Ahhoz képest, hogy először játszottunk együtt és csak angolul ment a kommunikáció, marha jó meccs volt. Mindenki tudta a dolgát, jól helyezkedett, igazi csapatmunka. Leérkezéskor két tűz között voltunk, onnan sikerült néhány apró elterelő lövéssel/füsttel meglógni, aztán egy házcsoportnál elkaptunk egy másik squadot, kb. kommandó modban, minden irányból körbevettük a házukat és mentek gránátok, füst, molotov minden ami csak volt, ez még könnyű volt esélyük sem volt. A végén rászűkültünk a nyugati világítótoronyra, és egyenként kapták ki a társaimat, végül egyedül maradtam egy squad két tagjával szemben. Egy szikla mögött bújtak meg és kétfelől szedtek. Az egyiket kikaptam és amíg a másik gyógyította, azt választottam, hogy rájuk rohanok és ledarálom őket. Sajnos tudta, hogy ez lesz, és nem szedte fel a társát, hanem figyelt, így apróbb kergetőzés után a szikla körül csak kiszedtem :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.02. 21:16:02 -
#1117 310,557 -
#1116 Ma olvastam interjút playerunknownal. Ellátogatott wisconsinba, ahol egy külön team készíti majd perui mapot. A 3. mapot pedig ők csinálják majd. 80+ ember dolgzik már a játékon. Kezdetben kb 30an voltak
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.07.02. 01:26:15 -
#1115 Ma elérte 290k peak playert a játék. Köv hétvégére lesz ez 300k is, hacsak nem éri el már ma este.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.07.02. 01:17:49 -
#1114 még mindig early access,amúgy meg bf2-ben nem tudom hány évvel a megjelenés után rájöttek hogy a leggyakrabban játszott map egyik zászlója mellett az épületbe be lehet magad bugolni és lőni aki odamegy miközben ők nem látnak be,szóval semmi sincs kizárva :)
(karkand hotel bugról beszélek a hozzáértőknek) -
#1113 az előbb repülőbe kerüléskőr megakadt a játék és elfelejtette betölteni a házakat... végigmentem egy kört úgy hogy minden házon átláttam, láttam a lootot, és több házon keresztül tudtam kiszedni a játékosokat.. :-/ -
Rocco27 #1112 Soha ne menj neki még véletlenül se buggyval teherautónak!
Storym: a hídon el akartam rejteni a buggyt a roncs mögé - le akartuk zárni -, de farolás közben nagyobb ívben kanyarodott és beakadt a járművem orra a híd és a roncs autó eleje közé. Pattogtam le fel le fel kb. 50x és közben sérült járművem, azután felrobbant. Ez mindez 3-4s alatt megtörtént. -
Rocco27 #1111 Na oké végeztem mára! Soloban mindenki "szerencsés" akivel találkozom, csak velem tol ki a játék mindig. Elég volt mára.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.07.01. 14:13:31 -
undY1ng #1110 De azért néhol még mindig megvan az egyhelyen 500 pisztoly és soti társai... -
Rocco27 #1109 Az 5 táras sörétesnél volt szerintem a legnagyobb gond. Találtam egyet az emeletes házban, ahol rengeteg az ajtó. Elkezdtem tárazni, mert sosem tudhatom mikor fut be hozzám valaki, de persze közben jó lenne lootolni is. Ezen max. úgy lehetett javítani, hogy ha elváltottál a fegyverről, de ez így a tökéletes, ahogy most van!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.07.01. 13:04:16 -
ntex #1108 Ilyet én is tapasztaltam, van mikor nem veszi fel az itemet a földről, hiába húzom be (egérrel lootolok). Az ajtónyitást tárazás közben rohadt jó dolog valóban, sokszor idegesítő volt hogy tárazás miatt nem lehetett benyitni a következő szobába, ezzel is ment az idő. A patch tényleg jót tett, átlag 10-20 fps pluszt hozott nálam is.
OFF:
Egyébként sry hogy mostanában telesírtam a fórumot, nem mondom továbbra sem azt hogy rossz a játék, csak a számomra kissé idegőrlő dolgokat muszáj leírnom valahová :DDD
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.01. 12:46:57 -
Rocco27 #1107 Amúgy a havi patch jóra sikerült. Sok jó és hasznos dologgal gazdagodott a játék. A szerver laggok a kezdeti lootoláskor még mindig jelen vannak, később viszont nem volt érzékelhető. Ha van is, az max. a hitregeknél észrevehető, ha elégszer telibe lövöd és nem kapja meg mind, mikor kevesebbe is halnia kellene.
A kedvencem a töltés megszakítás ajtónyitásra nyomáskor és a hangtompító AR-hez amit elég gyakran találok.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.07.01. 12:05:15 -
Rocco27 #1106 A lootás még mindig rohadtul idegesítő,leginkább az elején, mikor a kicseszett szerver lagg is rájátszik.
Storym: pisztoly és lőszer hozzá földön érkezéskor. Felveszem mindkettőt, muki keres és szalad felém. Táraznék, táraznék, táraznék, de nincs pisztoly a kezemben! Nyomom a pisztoly gombját, nyomom, de észreveszem, hogy nincs a kezemben! Lenézek, az meg még mindig a földön! Muki beszalad hozzám, pisztolyt felvettem és tárazok be, vagyis táraznék, de 1 tár 9 mm-es lőszerrel többet nyomok a mázsálón.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.07.01. 11:56:50 -
ntex #1105 Tudok lőni, kössz. Csak épp nálam valahogy nem eszerint a táblázat szerint működnek a dolgok akár hogy nézem ahogy észrevettem, pl. mint írtam múltkor nekem 2 tiszta fejes találatot simán kibírt a csávó AK-ból, a 3. ölte meg. Mellé nem lőttem 100% mert egy helyben állt a gyerek végig és 8x scope-al lőttem telibe a fejét, úgy hogy kb 10-15 méterre állt tőlem. És ez már az AKM damage boost után volt. Ugyanúgy SKS-el múltkor fejbelőttem 2x a gyereket 3-as sisakban, nem halt bele, holott a táblázat szerint bőven halnia kellett volna. De ha ez a táblázat igaz is lenne, akkor meg fix hogy továbbra is random semmisnek vesz bizonyos találatokat a játék/szerver, hiába láttad te magad úgy hogy eltaláltad az enemyt.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.30. 23:43:23 -
Gabe18 #1104 Hát ha kell egy golyófogó valamikor, én is mennék, mert eddig csak solo-ban játszottam. "Játszó" ismerőseim nem preferálják a játékot... -
Rocco27 #1103 Felvettelek. -
#1102 amikor végigtolod sneaky bitch-ként szinte az egész kört,pedig yasnaya alá dropoltál és az első kör már full military base,majd azért leszel 2. mert se z-re se y-ra nem fekszik le a karaktered és miközben próbálod alt+shifttel váltani,lelő szemből a gyerek...priceless! -
Zozo0122 #1101 Én is jobban élvezem úgy, épp ezért mondom :) -
Rocco27 #1100 Én általában Duozok vagy Squadozok, társaságban jobban élvezem a játékot. -
Zozo0122 #1099 Bár korábban olvastam volna ezt, jöttem volna :D Nem voltak fenn nagyon spanok, úgyhogy egyedül csatlakoztam be random squadokba, parádé volt :D Viszont az egyiket lehoztam úgy 2. helyre, hogy az elején meghalt a teljes squadunk, engem kivéve. 6 killem volt, ebből egy hármas bandát egyedül lekaptam. Talán életem meccse eddig.
Amúgy ha be vagy most lépve, te is vegyél fel steamen. MarauderZozo néven futok. (Más is felvehet, aki akar, viszonylag sokat vagyok fenn) :) -
#1098 meg kén' tanulni lőni -
ntex #1097 Megint KETTŐ AK fejestől haltam meg 2-es sisakban, ha én lövök ellenfélnek mindig 3 kell...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.30. 21:13:56 -
Rocco27 #1096 Na akkor csapjunk a lovak közé mi is. Ha valakinek volna kedve csatlakozni Squadhoz, akkor vegyen fel Steamen, vagy ha már fent vagyok barátlistán írjon rám!
Addig Bindikével csapatjuk Duoban! Múltkor is volt gyönyörű játékunk, amit meg is nyertünk!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.30. 20:52:29 -
#1095 Redditről: