7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Zozo0122 #814 Mi van itt :D -
#813 E3-om nem jelentettek be valami hasonló agyon hypeolt játékot? Kicsit tisztulna a topik -
resdentemil #812 Ásd már el magadat Fuji, te kutya. Mit okoskodsz itt jobbra-balra miközben fingod nincs semmiről te vakparaszt? Nem elég hogy hülye vagy, még az "igét" is terjeszted itt... -
#811 Van róla video a neten, az egyik hivatalos PUBG community creatorról van szó. Az, hogy nincs bannolva azt jelenti, hogy amit használ legális, függetlenül attól, hogyan csinálja és te mit gondolsz. -
Rocco27 #810 Script, macro, görgő, egyes egerek extra funkciója vagy valami rendes hack a tüzelés gyorsítására.
Anno CoD4-en a játékosok egy része szintén használta, jobb helyekről ment a ban. Nekik teljesen rendben volt az, hogy a pisztolyal úgy daráltak mintha Uzi lett volna a kezükben..Viszont fordított esetben mikor ellenük használták sírtak, mint egy újszülött... -
Rocco27 #809 Ja értem, ha valaki elővesz egy privát hacket amit sosem detektálnak, ergo nem kap bant, akkor teljesen rendben van. LOL
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.12. 15:04:05 -
sata75 #808 tök laikusként kérdezem, hogy nem lehet, hogy az egéren van neki az a burst mód vagy mi? mikor egyszerre duplaklikkel? vagy az itt nem működik? -
#807 Mindenki látja, hogy single módban milyen gyorsan tüzel, pont ezt próbáljuk elmagyarázni, hogy nem csalás mivel nincs bannolva. Az, hogy számodra az a csalás, hogy valamit más meg tud csinálni amit te nem az egyéni szociális probléma viszont ez a hisztizés amit itt nyomtok az egész fórum színvonalát viszi a béka segge alá. 5-ből 4 poszt arról szól mennyire laggol a játék és hogy lőtt le titeket valaki 2 lövésből akinek előtte a hátába eresztettetek két tárat, pedig level 8as sisakod és 10-es páncélod volt. -
Rocco27 #806 Egyesek sűrgősen keressék fel a szemészetet. A megfejtés alább található:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tekerj oda amikor M4-el darál a másikra és megölik. Nézd meg milyen tüzelési módban darált vele. Igen az Single, jól látod!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.12. 14:57:23 -
#805 Már csak azért se tudom elképzelni, hogy csalna mert a streamelésből él. Kiderülne, hogy csal és vége az egésznek senki nem nézné tovább.
Mindig nézem, hogy a streamerek, hogy lőnek így M16-tal single módon vagy AK-val, mert kb burstot alig használnak. Aztán persze amikor én próbálom nyomni a gombot mint egy idióta, általában a nagy igyekezetben elpötyögök kb 3 golyót szupergyorsan és közben a görgővel átváltok a palacsintasütőre. GG. Valaki húzzon. Általában így megy. vagy a nagy igyekezetemben az egeret is arrébb tolom és lemegy a célkereszt a gyerekről
Ettől függetlenül akik ezt megcsinálják, mind évek óta játékokkal foglalkoznak és napi 8 órákat játszanak vagy egy profi karriert hagytak ott a streamelésért, ami alatt mégtöbbet játszottak. Magyarul kár hozzájuk hasonlítani magunkat földi halandókat. Elég csak megnézni, hogy miket nyomnak le OSU-ban a legnagyobb streamerek. Én nem az, hogy utánozni tudnám, de még a szememmel se tudom lekövetni amit csinálnak. Lehet van valami huncutság, de szerintem sokkal valószínűbb, hogy a több ezer óra játék az ami alapján képesek arra amire és nem az, hogy cheatelnek vagy valami nem megengedett programot használnának. Főleg nem a leghíresebb streamerek akik a streamelésből élnek.
-
hozy76 #804 Engedd el ,esélytelen :) -
Rocco27 #803 Nyisd ki kérlek a szemed, mert a bizonyíték előtted csak nem látod! Szólj ha segítség kell.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.12. 12:03:22 -
#802 Sokszor nézem Grimmz-t, mert rohadt jól játszik. Nem tudnám róla elképzelni, hogy csal és amíg nincs 100%-os bizonyíték addig felesleges is erről beszélni.
Könnyen kiáltunk csalót (én is :D), Nehéz elfogadni, hogy ha valaki jobb nálunk olyan szituációkban amikor még előnyben is vagyunk, ennyi. -
#801 Néztem a videokat és szerintem is vannak cheaterek, de a kettő között nincs összefüggés. Ugyan úgy ahogy vannak kutyák is a világon nem egy kutya lőtte le őket. Mióta játszom ezzel a játékkal egy cheaterrel találkoztam aki 3 embert szedett le pisztollyal fél perc alatt.
Egyébként meg nemtudom miért jó hogy cheaterekről nézel és linkelsz videokat, mert így csak mégtöbb cheatert fogsz látni. Akinek kalapács van a kezében mindenben szöget lát analógia miatt. Általában akik cheaterek miatt hisztiznek az esetek kevesebb mint 10%-ában kerülnek szembe cheaterekkel.
Ezt bizonyítja a video is amit twitchről linkeltél. Valószínű az egyik leghíresebb streamer, aki már hivatalos eventet is nyert, élőben streameli ahogy cheatel és ezért nem kap bannt. Hagyjuk már. Fel kéne végre fogni, hogy aki megöl egy squadot az nem feltétlenül cheater. De még ha cheaterrel találkoztok akkor sem segít semmit ha vágtok belőle egy videot és ide felteszitek aztán ezen rinyáltok. Lelő egy cheater, nagylevegő, ready és ugrás. Ennyi. Nem a folyamatos hiszti
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.06.12. 11:09:55 -
Rocco27 #800 Nézdted a videókat amiket linkeltem? Az utolsót főleg. Még hogy nincsenek csalók...ne trollkodjunk már. De még ha komolyan is gondoltad, akkor ez részedről strucc politika.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.12. 08:32:25 -
#799 mondjuk egy early access gameről beszélünk,szóval elég sok furcsaság van...de az tény hogy csíterek azért vannak. :D -
#798 Félreértés ne essék. Továbbra sem hiszem hogy csaló lenne, csak feladtam a harcot. Már 10 éve ezt a szöveget nyomják. Elég balga gondolat volt azt hinni, hogy egyszer csak azt monják ennyi idő után, hogy jé lehet nem cheater volt hanem pusztán elbasztuk :D
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.06.11. 23:43:39 -
yossarianHUN #797 Csak tudnám minek kell továbbra is kakaskodni. Fél napig próbáltad megmagyarázni egy tök egyértelmű csalóról, hogy igazából nem is csaló, közben leszaroztad a fél topikot (ami azért is vicces, mert saját bevallásod szerint elég gyenge játékos vagy), majd nagy nehezen elismerted, hogy nem volt igazad, de még ezután is neked áll feljebb és vagdalkozol össze-vissza. Hát nem tudom, kinek a gondolkodásmódjával van gond :) -
#796 Megnézed a statját 25-30% körüli HS ratioja van ami pusztán annyit jelent, hogy jól céloz. De ezen már tényleg lépjünk túl ez egy zsákutca. Nekem nem lesz rosszabb a játékélményem max megint nem olvasom 10 évig az SG-t, mert csak az értelmetlen rinya megy. Néha egyébként irigylem ezt a gondolkodásmódotokat -
#795 Dolgozunk rajta, jelenleg szinte mindenki top 400 ban van a squadból szóval nem vagyunk olyan szarok mint itt látszott ezen az 1 alkalmon. Szóval nem kell azért annyira osztani a taktikus szentbeszédet... -
#794 itt nem is arról van szó milyen a csapatmunka,hanem hogy csíter volt velük szemben...nem értem miért magyarázol,amikor bloq kirepült és kapta a fejest repülés közben az már elég furcsa,de az ak dara az i-re a pont,itt van rendes recoil is mint a cs:go-ban. -
#793 Ok akkor legyen valóban cheater volt mert többet lőtt egyszerre, de ettől még kurva szarul helyezkedtek és kommunikáltok. Inkább ezen kéne fejlesztenetek nem videokat vágogatni és itt hisztizni. -
#792 Jó van rávettél, lelassítottam 400% ra, ez a max amit enged a Sony. Onnantól hogy elkezdtem vállhoz emelni a Vector-t addig hogy felért a Reddot a szemem elé a gyerek 6 lövést adott le ez tisztán hallatszik és látszik is a hangsávon, mivel abban a pillanatban pont semmi más nem történt. Remélem ez már megfelel bizonyítéknak... -
#791 Egyébként 0.5-ös lassításnál is van hang nézd meg úgy. De persze ha bele akarod magyarázni hogy cheater nyugodtan. De abból a hamis igazságérzeten kívül semmit nem profitálsz... -
#790 Megvan a játék, bár a statom jó nagy szar mert kb a BF2 volt az utolsó FPS amivel játszottam. Kb a középkategória alját jó esetben ha súrolom célzásban, az 1v1-ek jelentős részét elbukom ha face to face harcolunk. Soloban egy darab winnel büszkélkedhetem és squadban sem vagyok a legeredményesebb. Egy viszonylag sikeres BF2 karriert tudok magam mögött ahol megtanultam kommunikálni a csapattársakkal. PL van olyan skillem, hogyha lelőnek akkor kussolok vagy megmondom honnan lőttek le. A másik nagy skillem, hogy megértettem, hogy cheat miatt hisztizni felesleges és nem mindenki cheater aki jobb nálam. Vannak nálam sokkal és még annál is sokkal jobb játékosok. Egyszer találkoztam cheaterrel aki pisztollyal kiszedett hármunkat PUBG-ben.
A videot meg meghallgattam és csak a Vectort hallom amivel milka lő. De persze amit Milkának mondtam az neked is áll. Ha szerinted cheater volt az engem nem zavar, csak így minden második körben agyvérzést fogtok kapni mert egy "cheater" lelőtt titeket. Egyedül a hisztiteket unom amit itt nyomtok és ez a video egyedül annak a bizonyítéka, hogy mennyire alaptalan
-
#789 Továbbra is menj el fülészetre, ha csak az első alkalmat meghallgatod 2-3x amikor engem lelőtt ott hallatszik hogy nem stimmel a fegyvere. De ennyi, innentől nem válaszolok semmire amit írsz... (illetve igen, biztosan mi vagyunk 4 en meg a fórumban vagy 5 en a hülyék és nem neked rossz a hallásod)
Side note: Eddig 2x mondtam azt a játékban hogy valami cheat. Az egyik az szilárd talajon át kapott golyók voltak, ami esetleg ismétlem esetleg lehetett bug. És ez a 2. ami tisztán nem bug és tisztán nem is valós fegyver. -
#788 Továbbra se látom ez hol lenne cheat, a te vektorodat lehet hallani. Egyszerűen 1v1-ben lenyomott mind a 4-eteket. A második knock után már csak azon ordítoztok, hogy mekkora cheter, nem arról, hogy hol van merre fut és ti merre mozogtok. 4-en elbújtok ugyanazon fa mögött és egyesével néztek ki rá(3 ember közvetlenül a fánál, egy meg mögötte mozog a toronyba). Ahelyett, hogy oldalra flankelnétek, inkább megpróbáljátok kilőni amögül a fa mögül ahonnan már 4 embert leszedett(2 knock, 2 kill) és ahol valószínüleg néznek titeket. Már ott szerencsétek volt, hogy miközben bloq-ot húzzátok nem haltatok bele a gránátba mindhárman, mert máshova pattant. Még ha elhinném, hogy cheater, akkor is aztmondom, hogy olyan szarul játszotok együtt, hogy egy középkategóriás nemcheater squad kifingatott volna titeket.
Egyszerűen nem értem miért jó bizonyos embereknek égen földön cheatet kiáltani és nem elfogadni a saját hibáit és neadj isten tanulni belőle. Miért eretnek gondolat a következő két percben a halál után feltenni a kérdést, hogy mit basztam el? Már 10 éve is BF-ben ezt mondtam nektek, hogy tized annyi cheater van mint amennyit ti láttok, vagy kevesebb, de látom azóta se sikerült elfogadni, hogy nem vagytok szupersztárok és igenis feltörlik veletek a padlót néha... -
#787 Azt nemtom megnézted-e a videót rendesen, de akit "megölt gránáttal" az nem a gránáttól halt meg, hanem ellökte a gránát és REPTÉBEN a levegőben lőtte a gyerek az AK val, írja is lent a kill feed.
Illetve 1 lövést adott le a Kar98 as gyerek és azt is a knockolt emberre és hallatszik is, hogy semmi más lövés hang nincs csak az AK hangtompija, mivel meg lehet különböztetni a hangot. És az az egy Kar lövés is teljesen más irányból balról jött legalább 90 fokban és több mint 100 méterre, -
#786 Nem ő csak Fuji, ő BF2 ideje óta ilyen. Bár még nekem se sikerült megszoknom :D -
#785 Tényleg menj el fülészetre, mert egyértelműen hallatszik, hogy a lövés sebesség nem valós illetve első halálomnál hallatszik, hogy a lövések hangja ami becsapódik a testembe az is túl gyors az AK hoz, illetve a második halálomnál szintén, kb 6-8 lövést kaptam testre 1 mp alatt. Lehet hogy gyors az AK is, de nem ennyire, a Vectorral amikor először lövök rá, meg is nézheted, hogy teljes 2 lövést tudtam kilőni full automatán miközben kaptam vagy 5 lövést vissza az AK ból. És szerintem a Vector kb a leggyorsabban lövő fegyver a játékban. -
ntex #784 Egy kérdésem lenne még: Legalább megvan a játék hogy ennyire magabiztosan nyomod itt az okoskodást? Mert rákerestem a nevedre ami az aláírásban van és bizony egyik accounton sincs rajta a játék amit láttam. Esetleg megnéztél 1-2 streamet vagy gameplayt és máris a játék szakértőjének gondolod magad? -
ntex #783 Te a cseh 2-t nézed amúgy? Nem hallottad hogy az AK úgy fosta a golyókat mint egy UZI? Szerintem valami probléma van a hallásoddal is akkor. A multi játékokban nincsenek is csalók csak mindenki balfasz. Ennél jobban semmi nem kúr fel amúgy, mikor valahol van egy tök egyértelmű bizonyíték hogy CSALTAK, és akkor jön a semmiből egy óvóbácsi és elkezdi bemagyarázni mindenkinek hogy nem is csaltak és próbálja védeni. Az a helyzet hogy 90%-ban feleslegesen okoskodik az illető, 10% esetben meg a védelemre kelt egyén maga is megrögzött csaló vagy köze van az efféle fekete dolgokhoz. -
yossarianHUN #782 Pont az előbb linkelted a statját, 0% WR, 1.0 K/D, most meg hirtelen milyen skilles lett? Oké. -
Rocco27 #781 Az lehet, hogy hibáztak, de tegyük hozzá, hogy a végén már nehéz racionálisan gondolkodni mikor az adrenalin az egekben, pláne ha ilyen fura dolgok történnek és utólag is persze mindig könnyebb okoskodni.
De tegyük fel, hogy az(ok) egyszerűen csak jól tudtak lőni, viszont a furcsa "daráló" lövéseket (ami feltehetőleg egy felgyorsított lövés scriptel) semmi nem magyarázza. Keresőben a "PUBG cheat'-re rákeresve érdekes dolgokat találni. Kíváncsi vagyok mikor csap le a BAN HAMMER!
Mutatok is néhányat a sok közül (nem reklám miatt, a neten megtalálhatóak):
Ez még érdekesebb:
Ezt a végére tartogattam:
https://clips.twitch.tv/HyperEsteemedLatteBudStar
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.11. 13:03:10 -
#780 Nézd vissza a videot. Nem lőtt gyorsabban az AK-ja mint ahogy lehet. Milkát két single shottal fekteti meg kb 4 másodperccel az után hogy kijött takarásból elsőnek és mnásodik fekvésnél az sokkal inkább egy vector volt egy másik embertől mint egy ezerszeres AK, csak neki adta be a killt. Ez nem cheat ez egyszerűen skill és faszmák, hogy beadta a két lövést. Milka teljesen elbaszta azzal, hogy felfutott a fához a kő mögül úgy hogy nem is látta őket és a másik ember a toronyból nem fedezte.
Nagy hagyománya van itt cheatert kiáltani, sőt mondhatni kultúrája, de sehova nem vezet. Annyi taktikai hibát csináltatok ebben a videoban ami egy vicc... de persze lehet hisztizni és cheatert kiáltani, mert valóban egyszerűbb mint elfogadni, hogy vannak akik mérföldekkel jobbak nálatok, de szerintem sokkal hasznosabb lenne ha inkább kielemeznétek a saját hibáitokat. -
yossarianHUN #779 Aham, biztos azért lőtt ötvenezer lövés per perces tűzgyorsasággal az AK-ja, mert nem csíter -
#778 Itt a staja már ez alapján is kizárható, hogy cheater lenne:
https://pubg.me/player/My_hero?season=2017-pre2®ion=na -
#777 Másodszor visszanézve még nem is egyedül volt, a haverja KAr98-al fedezte. -
#776 El kell keserítselek ez nem cheat csak simán jobban céloz és kurvára elbasztátok. 4v1-ben nem így kell játszani. Knockolt két embert és ti ugyan oda rohantok vissza . Egy fa mögött camapeltek 3-an amikor gránátokat dobál. Egyikőtöket kiszedi gránáttal és még akkor is egyesével mentek rá. Amikor gránátot elkezdi dobni már akkor ki kellett volna rusholnotok rá és akkor leszedtétek volna, de ez pusztán az volt, hogy 1v1-ben lenyomott titeket amik valaki más pozícióba rusholt vagy pusztán healelt, mert tudta hol vagytok. Te is ugyan oda futottál ki a toronyból ahol a többieket lőtte le ahelyett, hogy balra elmenve oldalba kaptad volna. Pont ezek azok a dolgok amik egy ilyen videoból kiderülnek, hogy nem egy cheater lőtt le titeket hanem ti játszottatok rosszul és pont azért mert egyből cheatert kiáltotok fogtok folyamatosan "cheaterekkel" találkozni és ilyen szituációkba belebukni. -
Ferrari23 #775 Az se rossz, mikor találok hangtompítót 2 db-ot gépfegyóra, találok 8x scope és fegyvert találtam vagy 10 puskát, meg vagy 20 pisztolyt végig nézve vagy 10 házat. És utána kezdjek el futni a mezőn shotgánnal :D