7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Zozo0122 #774
    Jaja, jó móka amúgy :D Csak amikor már 3-4 doboz van a hídon, akkor elkezd gyanús lenni. Volt, aki egy ideig campelt, majd visszafordult én meg jót röhögtem a fedezékemből :D Aztán nyilván jött a kör, muszáj volt neki szaladni, én meg beleraktam a fejébe egy tár lőszert :D

Viszont endgamenél általában rögtön várnak, amint megindulsz te is le a hídról :D Ott aztán visszaüt az addigi gyilkolászás, főleg, hogy a bal oldali hídnál pl van rögtön egy benzinkút, ahol kb. MINDIG campel valaki. Jó eséllyel az, aki először átrobog autóval a hídon és reménykedik, hogy csak kicsit sebzik le a lövéseid...
  • Rocco27
    Hídon mi is szoktunk gyanútlanokat levámolni. Jó móka, volt már, hogy pórul jártunk.
    Amúgy hiányolom a játékból a járműben való lehajolást, hogy ne lőjenek ki. Pl. az UAZ és a Dachia alkalmas lenne erre és logikus is, de a motor és a buggy nem igazán!
  • Zozo0122 #772
    Jöhet a hitbox javítás, mert ez röhej ezeken a potato szervereken. Néha, amikor a kis szigetre szűkülünk, becampelek a hídon és lesből szedegetem ki az embereket, amikor megpróbálnak átkelni. Most is ez volt. Jön UAZ-zal ,na mondom ez a legnehezebb célpont, mert ugye a többi járműből könnyebb kiszedni, a gyalogos meg free kill. Jön a gyerek, utolsó előtti pillanatban kiugrok, kb. 1 méterről kapja a fejeseket UMP-vel (vér fröccsent), gondolom bepánikol és félrerántja a kormányt, belevágódik a híd korlátjába. Lövöm mint az állat, a kiszállásától amíg rám emeli a fegyvert és ő is tüzel. Az UMP bővített tárának teljes kapacitása benne volt a gyerekben, 1-2 m-ről nem nagyon lehet hibázni. De ő nyert. Megölt. Legalább 3x meg kellett volna halnia ennyi tiszta lövéstől, nekem is ez már full rutin, de nem, a játék úgy gondolta, hogy ő most túléli.

Jöhetne egyébként már a járművekből ki és beszállás animáció is, ugyanis ilyen helyzetekben az meghozta volna a jogos és ebben a helyzetben könnyű killt. Amúgy vigyázzatok a hidakon, mert többen is csinálják ezt, néha én is rákényszerülök, ha bármi kell a végjátékra és addig nincs, itt könnyen elvehető másoktól. Autóval ne lassítsatok, semmiképp.
  • Zozo0122 #771
    Nem hiszem. Annyira közel voltak hozzám a leszállásnál, hogy hallanom kellett volna, bármit csinálnak. Az elején 1-2 embert láttam futkosni a házak körül, de lövés nem dördült.

Ha meg arra gondolsz, hogy a gép egyszerre dobhatta ki őket a végén, akkor úgy se jó, mert azért ez még bőven beljebb volt, illetve mögénk még 1-2 ember talán ugrott is.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.11. 00:39:51
  • Madi92
    Nem csak simán afk volt az a 4?
  • sata75
    erről az jut eszembe mikor kempelek egy bokorban soloban , megáll mellettem egy uaz, kiugrik belőle 3 arc majd szarrá lőnek...
  • Zozo0122 #768
    Mondok én is egy érdekeset. SOLO. Tegnap történt meg. A repülő útvonalának végefelé szálltam ki, már nagyon kevesen voltunk a repülőn. Kinéztem egy házcsoportot és leszálltam oda, de ahogy hátra figyeltem, láttam, hogy a mellettem lévő házcsoport felé (kb 50-100 méternyire lehetett) négyen is lebegnek, de totál együtt mozogtak. Na mondom, oké, gyorsan felkapok egy fegyót, odalopózok és majd megölöm a győztest. Leértem, gyors loot, scar felkap és hallgatóztam. SEMMI. Ezek leszálltak négyen 2-3 házra, de nem voltak lövések. Mondom király, becheatelte magát egy egész kompánia soloba. El is kerültem inkább őket a francba, totál másfelől közelítettem a kört, de nagyon furán felszívódtak. Szerencsére később sem találkoztam velük, pedig asszem 8. helyezettként estem ki. Bár az is érdekes helyzet volt, ugyanis szinte pontosan ugyanabban a pillanatban vettek észre ketten is, és két oldalról lőttek szitává, utána pedig nem hallottam, hogy egymásra is lőnének. Akár a banda megmaradt tagjai is lehettek. Franc tudja.
  • Szabi #767
    voltak ma gondok a Battleye-al, lehetséges hogy ideiglenesen "kikapcsolták"
  • Rocco27
    Ebből lehet DELETE GAME lesz. Kis szünet után Duoban lehet bekaptunk mi is egy csaló csapatot. Nagyon furán lőttek. Mintha tudták volna hol merre mozgunk akár házon belül is, a falakat is tunkolták ahol lehetett.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.10. 21:47:54
  • Szabi #765
    :-/
  • Zozo0122 #764
    FULL CSÍT :D Amúgy az.
  • Metalmilitiakid
    Nagy nehezen sikerült berendelni :D

• Rocco27
    Pfffff...
  • Metalmilitiakid
    Mindjárt vágom a videót, most kaptunk ki 1v4 ben egy csítertől... AK val ilyen 3000 RPM el lőtt, és csak fejest...
  • Metalmilitiakid
    Nekünk is az az észrevétel, hogy több a szerver lagg és rohadt sokszor eldobja a keresést a matchmaking, most 4x kellett ready-zni hogy bekerüljünk.
  • Zozo0122 #759
    Fura, nekem pont most működik tök jól a game. Ideje is volt. A csalók viszont rohadjanak meg, mindenki aki bármiben csal. Sajnos láttam már 1-2-t én is, de remélem agyonveri őket a banhammer. Mármint valóságosan :D
  • ntex
    nekem olyan volt hogy látom ablakból srác elfut a ház előtt, mondom majd jól hátbalövöm. Aha, majd máskor. Vector a kezemben, kb 4-5 méterre volt a srác előttem, elkezdem lőni, fröcsög mint állat, erre ugrik egyet, rámfordul és 3 pisztolylövéssel kifektet :D

Csalók meg szerintem is szaporodni fognak mint minden multi játékban, ezt is el fogják lepni előbb utóbb. Kérdés mennyire fognak tudni tenni ellenük, az biztos hogy ha érezhetően sok lesz nem fogok játszani, kiidegelni nem fogom magam miattuk.
  • Rocco27
    Nem igazán értem ezt az egészet, frissítés óta több a szar a játékban mint a csatornában. Véleményem szerint még rosszabb lett mint volt - bár már mástól is hallottam ezt.

- Úgy közelít meg/jön felém, hogy semmi trap hangja nincs, majd a mellettem lévő beton kerítést megkerülve az első lyuknál hátba lő. Ok, megtörtént, de hiába fordultam rá kapásból és lőttem bele 1 tárat az Uzimból a sorsom már korábban meg volt írva, ezen változtatni már nem lehetett. Gondolom a tickrate tett keresztbe, nehogy már megvédjem magam.
    - Ház fele futok, majd azon a pici ablakon keresztül leszed egy rövid sorozattal, úgy hogy a lépcsőn ment gondolom lefele. Fura volt a szitu, mert én is jártam már így, de annyira kicsi az ablak közben a célpont is mozog. Ok, megesik az ilyen, de a lényeg ez után következett. Az ajtóban hasra vágódott és kikúszott kilootolni, miközben az ajtón zárva volt!
    - Múltkor hallom épület másik szárnyában lootolnak, jelentős távolság volt köztünk, az ablakban lootolt egy baseboll sapkában és 3-szor fejbe lőttem (ebből 2 vérfröccsenéssel), majd újra tüzelni kezdtem rá mikor kihajolt, de bekaptam egy fejest a Revolverrel. Instant death. Game over. Try again.
    - A lootolás borzasztó lett, az esetek jelentős részében a házakat átkutatva alig találni valamit ami nem sörétes és főleg pisztoly (pisztoly tonnaszámra van sokszor, ami persze az esetek többségében használhatatlan). Bár az is előfordul, hogy már ezek is jók lennének, mert még azt se találsz, miközben a falu/város túloldalán már M4/AK/SKS-el lövik egymást landolás után...legalább megemlítenék a changelogban, hogy belenyúltak! Persze nem azt mondom, hogy nem találni soha semmit, csak sokkal gyakoribb az üres zseb vagy csak a pisztoly esetleg sörétes fel tucatnyi ház után is, mint korábban.
    - Leszállok. Sokan szállnak le körülöttem, lelövöm akit látok. lefutok a mellettem lévő dombon egy ház irányába. Körülnézek, minden ajtó csukva, mindegyik! Sehol senki. Majd halál. Ekkor látom a tetőn tárva nyitva az ajtó (eléggé szem előtt volt) ls a Muki a tetőn vigyázállásban lőtt az Uzival, nem igazán értem eddig hol a francba volt...A látótávolság ultrán mielőtt bárki megkérdezné, a ház pedig 10-20 méterre volt kb.
    - Bementem egy házba, a környéken már hallottam fegyver ropogást. A srác direkt a házamba futott. Lehet meglátott az erkélyen. Eddig rendben. Felfut a lépcsőn. Amint kibukik a feje a korlátnál már lövöm is Vectorral. Ő közben befutott az erkély irányába közben lőtt - igazából oldalasan láttam végig ahogy lőtt engem ez is fura -, majd a fal mögött eltűnt én meg meghaltam a Vectorja által.

Ezek és ehhez hasonlóak folyamatosan megtörténnek, általában Solo játékban. Az esetek többségét megmagyarázná az alacsony tickrate, de egyes események még így is furcsák. De ha még így is van, hogy a tickrate, szerver lagg, akkor miért van az, hogy mindig a másiknak kedvez? Nem érzem azt, hogy velem hasonlóan járnának, én találok rá, lövök rá hamarabb a másikra, fordított esett ritkábban van.

Ahogy olvasom mások is tapasztalnak furcsaságokat, megmagyarázhatatlan szituációkat. Félek, hogy szaporodnak a csalók száma is. Van elég gond a játékban, nem hiányoznak még azok is...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.10. 13:33:21
  • bosco05 #756
    Betöltötte azt, csak nem a helyére :D Valahol a mapon neked ott volt random az a két ház :D
  • Madi92
    Nekem múltkor volt olyan, hogy nem töltötte be egy két ház textúráját és azon felül, hogy átláttam rajtuk még át is tudtam lőni... eléggé gáz volt.
  • Nagydög
    En mar jartam ugy, hogy engem nem sebzett. Mivel elotte egyszer mar volt valami desinc problemam, amikor jottem, mentem, de semmit sem tudtam csinalni, azt hittem megint ez tortent, de nem. Egyszer csak elkezdett sebezni normalisan, de elotte szerintem tobb mint egy percet rohantam a zonaban sebzodes nelkul.
  • Szabi #753
    vajon van olyan csalás, hogy nem sebez a zóna ?

elég furcsa pillanatokat éltünk át az előbb...
  • wudoORock
    Rengeteg sok-sok kérdésre válaszoltak a fejlesztők. Hátha valaki lemaradt róla, szerintem érdemes elolvasnia mindenkinek!
  • Zozo0122 #751
    Mi van akkor, ha én korábban voltam Twitch Prime tag? Kb. fél éve egy rövid ideig.
  • Zs0lt1
    Igen.
  • undY1ng #749
    Ez csak a twitch prime-al működik? Szóval a 7 nap free után csá?
  • Rocco27
    Ez még nem a havi nagy frissítés volt, ami a szerver oldalra kíván ezúttal fókuszálni, csak a heti szokásos kis frissítés. Az hónap vévén esedékes, addig tűrni, tűrni és tűrni kell vagy szünetelteted a játékot.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.09. 12:00:54
  • Zs0lt1
    Átvettétek már a twitches göncöket? A twitchen a neved nellett a koronára kell kattintani, majd a PUBG kép alatti gombra.
    Következő bejelentkezéskor ott lesz a karakterednél egy láda amiben benne lesznek a twitch-es holmik :-)
  • ratgab
    Talán mintha egy kicsivel kevesebb lenne a lag....de sajnos még mindig előjön néha.
  • sata75
    :)
  • undY1ng #744
    Patch mennyivel tette jobbá a teljesítményt?
  • Madi92
    !
  • ntex
    ?
  • Madi92
    Meg is érdemelted, ha már le merted írni ide, hogy pozim.
  • ntex
    Sikerült megint behúzni egy második helyet soloban, tök jó pozim volt az utolsó előtti kis körig, egy full sík füves mezőn volt a kör, 2 ellenfelem volt az egyiket tudtam hol van mert meg akart dobálni gránáttal meg lőtte a helyet ahol behasaltam a susnyásba. Aztán balszerencsémre pont úgy szűkült hogy a két ellenfelem közé kellett kúsznom és pont közrefogtak, így sejtettem hogy 1. már úgysem lehetek így akiről tudtam hogy hol van már közel is volt ezért elkezdtem lőni először hasalva, persze nem találtam el így fel kellett állnom és úgy lőttem le, de amint megöltem hátba is lőtt a másik... :\
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.08. 14:02:13
  • undY1ng #739
    SSD-n van. Igazából jól fut a játék, de futhatna jobban is. Gondolom majd a jövőbeli patchek megoldják ezt.
  • TDC Geronimo
    ugyanez van nekem is
  • TDC Geronimo
    8gb ramom van és semmi gondom. A textúra amúgy is vram nem sima ram
  • Torzonborz
    Fixed: Nem kevés a 8 gb ram feltéve ha van mellé elég vramod (nekem is 8 gb van + 1060 6 gb vrammal és simán megy high beállításokkal probléma nélkül, kivéve amikor lagik a szerver :D).
  • bosco05 #735
    Kevés a 8 GB. Akkor úszod meg az "agyagépület szindrómát", ha SSD-n van a játék esetleg.