7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• ntex
    Engem az kúr fel hogy továbbra is az van hogy 5x tisztán eltalálom a gyereket M16-al és el tud bújni... Majd kiáll a fedezékből, megint találok 2x és ő 3 lövésből leterít.

Következő: Rajtam 3-as kevlar + 2-es sisak, 100%-os mindkettő, 100% hp-n vagyok. Csávó rámlő Vectorral egy ház tetejéről (nem vágtam hogy ott van csak később derült ki), el se talál. Befutok egy 3 szintes házba, megyek fel a tetejére, épp kidugnám a fejem akkor veszem észre hogy a srác ott ül velem szemben a háztetőn (ez amúgy kurva nagy divat lett az utóbbi időben hogy mindenki háztetőkről vadászik pochinkiben, biztos ellesték a profi streamerektől hogy így kell szopatni az embereket mert oda úgysem figyelnek), ahogy észrevettem rögtön elindultam volna visszafelé de csak annyit hallottam hogy megeresztett egy 3 lövéses sorozatot és kifeküdtem. Továbbra sem értem hogy miért van ez? Vagy továbbra sem regisztrál minden LÁTHATÓ találatot a szerver vagy továbbra is én vagyok mindig olyan nyomorult szerencsétlen hogy mindenkibe 6-7 lövés kell én meg 2-3 találatoktól fekszek el folyton.

Innentől minden meccset rögzíteni fogok direkt az ilyenek miatt...
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.30. 01:58:36
  • TDC Geronimo
    Nekem tűnik úgy mintha elkúrták volna scopekat? 4x meg 8xel is tiszta találatokat nem ad be. Nem tudom ma nagyon fura volt.
  • yossarianHUN
    Mindenképp, hétfőig-keddig nem leszek itthon, de utána nyomhatjuk :)
  • ntex
    Újraraktam teljesen a játékot a patch miatt. Alapból High-ra rak be mindent, tök faszán megy is 60-80 fps-el amíg földet nem érek és el nem kezdek lootolni. Onnantól akadozik, beáll a kép másodpercekre, főleg mikor megnyitom az inventory-t. Megint le kellett mindent vennem low-ra hogy játszható legyen. Valszeg kellene egy SSD a játék alá. Viszont határozottan simábban fut ugyanazokkal a beállításokkal amikkel eddig játszottam, repülőn eddig 30-40 fps volt most 60 körül van ott is, földön is kb ugyanekkora javulást érzékelek. Esőben eddig nem nagyon volt 60 felett az fps-em, most esőben is 80 körül vagyok.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.29. 15:59:44
  • Zozo0122 #1090
    Én is mentem pár kört. Szép a naplemente, de még finomítani kell rajta, elég mosottas. Folyamatosabb a játék, ez tény. Mintha kicsit jobbak lennének a hitregek is. Ami viszont gond, hogy egymás után kétszer kivágott Georgopolnál a kikötőben leérkezés előtt. Fura.
  • Sunsetjoy
    Majd valamikor duozhatnánk, ha a klántársaim nem érnek rá squad mellett :)
  • undY1ng #1088
    Upd.: Ugyanolyan szar. :D Megjöttek a képbeállások ismét. Megint ez miatt döglöttem meg.
  • undY1ng #1087
    Sokkal jobb és folyamatosabb lett. Azonnal felveszi a cuccokat, eddig nem volt az állandóan említett képbeállás sem. Viszont a táskát nekem egy 0.5 sec késéssel nyitja meg... de nem mindig. Effekteket feljebb tettem és így is megvan a 60-80 fps. A looton is változtattak ugye? Mert eddig nem találtam egy helyen 5000 pisztolyt és 3000 sotit.
  • yossarianHUN
    Nem tudok sokat mondani, egy killt szereztem az elején pisztollyal, aztán leszedtek, mert a (hangra 10 év körüli) társam beugrott egy épületegyüttesbe, ahova 6 másik csóka érkezett. Glockot nem találtam, az FPS elég jónak tűnt, bár eddig se voltak vele komolyabb gondjaim, lag meg nem nagyon volt, talán e téren is javult.
  • Rocco27
    Na akkor gyerünk, osszátok a tapasztalatokat! XD
  • yossarianHUN
    Már kijött. Legalábbis én egy órája játszottam egy kört, és előtte leszedett majdnem 5 gigát.
  • Rocco27
    Jöhetne már a patch, mert hamarosan végzek a melóban és nem akarok még várni is rá odahaza. :)
  • sata75
    Nincs kimondva de érdemes.
  • undY1ng #1081
    Itt is csutkára le kell törölni a játékot, majd újra feltenni? Ha jön egy nagyobb javítás.
  • Ainz
    Most erre mit mondjak ? :> Nincs meg a játék.. és simán bekajáltam a grafikai különbséget.. ARK-ba 2x ilyen nagy különbség van minimum és full között.. szal w/e
  • HTS s3rg1nh00
    ez a kép a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands-ből van...
  • TDC Geronimo
    10kor jön livera patch
  • Rocco27
    Tyűha, nagyon látványosak a képek!
  • Rocco27
    A puding próbája az evés. Bár elég régi a géped, ránézésre vinnie kellene.
  • Ainz
    Ez ott van!!! :D
    BTW most updatek után mit mondtok ? menne már faszán i5 2500k, 8gb ram + gtx 770 ?
  • jan5650
    Jah.... rohadt jól néz ki, jah :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.06.29. 18:04:39
  • Zs0lt1
    A tiszta égboltos meg a naplementés időjárás rohadt jól néz ki, pedig nálam a textúrákon meg a távolságon kívül minden low-on van.

Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.06.29. 05:49:51
  • bosco05 #1072
    Jó csak a teszt szervereken fut pár game, a másikon meg több ezer :D
  • TDC Geronimo
    nem csalóka, ha 100 ember van. Testen sokszor nincs csak 50-60, de most fullos. Kurvajó lett ez az update. Napos idő marha jól néz ki és a naplemente is. F-es lootolás mozgás közben baromi jó. Glockot még nem találtam :(
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.06.28. 22:55:04
  • Zozo0122 #1070
    Jövök is az új csalós storyval :D Ketten érkeztünk egy épületre, de úgy, hogy én a teraszra, ő pedig a tetőre. Mivel az én teraszomon volt egy scar, azonnal ekezdtem felvenni, ezt meglátta ő is, ezért láttam, ahogy leugrik a fűre :D Mondom oké, ide csak egy ajtó jön, ha fel is mászik a lépcsőn hozzám ,töltött fegyóval várom. Francot. Felrobbantam egy gránáttól, és ahogy az utolsó pillanatban felnéztem, láttam, hogy a gyerek újra a tetőn áll. :D Rögtön landolásnál történt ugye, ha mondjuk lenn rögtön talált is gránátot, esélytelen, hogy újra felment a tetőre, mert oda nincs más út. Se lépcső, semmi, sima háztető. Nem másik gyerek volt, hanem ugyanaz, ez a ruhája miatt elég egyértelmű volt, ugyanis feltűnően is öltözködött.
  • bosco05 #1069
    A teszt szerver mindig csalóka (nincs leterhelve). 120 FPS-em volt a repülőn :) Amúgy nagyon szépen és simán fut, bead mindent. Ha ilyen lesz a rendes szerveren is, akkor nagyot léptek előre. Már csak az anti-cheatet kéne beizzítani rendesen, mert mostanság tényleg nagyon sok a csaló. Tudom, hogy ez itt olaj a tűzre, de akkor is így van sajnos :(
  • TDC Geronimo
    Na lassan felpattanok testre én is, de amiket láttam meg olvastam az alapján bizony GOAT patch
  • Zs0lt1
    Egy shoti nerf határozottan ráférne a játékra, Tudom, nemrég volt, de pl a duplacsövű, eg az s12k eléggé op még most is.
  • Nagydög
    Ha jol emlekszem AWS-en fut es valoszinuleg rugalmasan indit es dob szervereket a rendszer a jatekos szamtol fuggoen.
  • Gabe18
    Elhiszem hogy soknak tűnik, de én úgy vagyok vele, igy is nagyon gyors a dolog. Emlékszem amikor a H1Z1 jobban befutott, több perces várakozások voltak mert 2-300 játékos volt folyamatosan előtted aki a bekerülésre várt.
    Itt a játékos létszámot nézve, igy is elképesztő mennyiségű szervert kell futtatniuk hogy így menjen a dolog ahogy most megy.
    Ha meg már megvan az induló létszám akkor az az egy perc gondolom valami művelethez kell a játéknak, mert tényleg logikusabb lenne 100 embernél indulni egyből, ha lehetne.
  • ntex
    Ezek a shotgunok vicc kategóriába mennek komolyan... Hogy én mindig rábaszok ha shotival jön szembe valaki nem hiszem el. Tegnapi AKM (én) vs S12K (enemy) -ben is én húztam a rövidebbet, most az imént squadban gyerek guggolva walkol rám S12K-val, nálam UMP, kinézek rá rálövöm a fél tárat és én fekszek el megint csak.
  • Zs0lt1
    A teszt szerveren a fejlesztők tesztelik a zombi módot, aki épp otthon van:

Lobby name: zombie 01
    Password: 121212
  • undY1ng #1062
    Szóval remélhetőleg megszűnnek a képbeállások és nem fogja megenni a ramot reggeli? És vajasdeszkásan elfog futni? Várós.
  • Sunsetjoy
    Gyengén kapcsolódik a témához, hogy amikor megjelent a Super Nintendo (a japán, első változat), 1990. november 21-én - olyan hihetetlen siker volt, hogy órák alatt elkapkodták a kezdeti 300 ezer konzolt... a kezdeti roham és a kezdeti kiürülés zavargásokat okozott. A kormány ezek után arra kérte a játékgyártókat, hogy a továbbiakban hétvégére essenek az ilyen kiadások...
  • sata75
    uh de rohadtul fáj a fogam:((

Jah nem ide...

Kisfőnökünk is egy elborult kocka tuti képben van mikor mi jelenik meg, lehet benézném:( Bár lehet ezt azért nem tudja. Azt csak tudnám ha ezzel is játszana:)
  • Rocco27
    Anno mikor PC szervízben dolgoztam és megjelent a Left 4 Dead 1 része a megjelenés napján vettem meg a dobozos verziót. A norvég kollegáim a boltban poénkodtak velem, hogy holnaptól biztos beteg leszek. Furcsáltam, majd elmesélték, hogy Norvégiában az ilyen gyakran megesik...
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.28. 11:20:08
  • Zozo0122 #1058
    Ez engem is ki tud készíteni. Mármint nem a halál, hanem az elképesztő töltési idők. Túl sok. Az egy perc várakozás is a kisszigeten, minek, amikor gyakran már 20 másodpercnél megvan a 100 fő. A menübe kilépés is túl hosszú.

Tudom, hogy sajnos mindkettőre szükség van, de én már annak is örülnék, ha pár másodpercet tudnának ezekből faragni.
  • Zs0lt1
    A teszt szerveren már éles az új patch, lehet délután rosszul leszek és haza kell mennem :D
  • ntex
    Ma egyébként kegyetlen szar voltam. El is ment egy kicsit a lelkesedésem, az eddigi legszarabb napom volt a játékban. Duo-t nyomtunk főleg, az első meccsen 4+4 killes winünk volt kapásból, aztán onnantól mintha megátkoztak volna engem vagy nem tudom. Egyszerűen semmi nem jött össze, képtelen voltam megölni bárkit. Sorolok pár dolgot hogy mik voltak:

Vagy nem találtam fegyvert és lelőttek az első 1 percben a fegyverrel ránk rusholók, ha volt fegyverem folyton hátba vagy oldalba lőttek tök váratlan helyekről, vagy bementem egy kempelt házba és szitává lőttek ahogy beléptem a ház közepébe. Egyszer társamat lelőtték ketten hátulról (vagy kempeltek azok is egy fészerben ránk várva és akkor ugrottak ki mikor odaértünk vagy nem tudom, mert semmi trappot nem hallottunk, társam amint észrevette hogy lootolt házba nyitott be már szedték is hátba úgy 3 méterről), én közben érkeztem oldalról, automata módban AK-val elkezdem lőni az egyiküket, 3 találatot láttam mire a srác rámfordul S12K-val és röhögve pofánlőtt, 1 hitelt a rákba. Aztán számtalanszor volt hogy nem bírtam eltalálni a gyereket mert valahogy mindig épp kimozdult a célkeresztből pont mikor rálőttem, egy ház oldalából ki peekelő játékos feje felett vagy mellett kétszer ellőttem Kar98-al 4x scope-al, ő meg persze visszalőtt M416-al és 3 hit voltam. Aztán mikor egyszer véletlen kijutottunk Pochinkiből anélkül hogy meghaltam volna, társamat az egyik domboldalon leszedték, én bemenekültem egy toronyba, majd ahogy ránéztem volna a házra az ablakból ahonnan kilőtték társamat, meglátom a gyerek fejét az ablakban majd abban a pillanatban össze is csuklottam az általa küldött Kar98 fejestől. Aztán volt olyan hogy fent volt két enemy egy ház emeletén, felfutottunk hozzájuk shotgunokkal, ahogy benézek az egyik srác pont futott balról felém, rálőttem 2x a pumpálóssal az elsőnek totál telibe kellett volna szednie de egyszerűen mintha nem is rá lőttem volna, a második is minimum fél célkereszttel rajta volt, de ott se volt semmi észlelhető találat, ő persze leszedett egy pisztollyal ezalatt a szerencsétlenkedés alatt...

Egyszóval katasztrófa volt minden, az első meccs után még mentünk kb 20 kört duo-ban, összesen ha volt 3 killem akkor sokat mondok. A jó kis 1.70 körüli K/D arányomat le is rontottam szépen 1 körülire Duo-ban
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.28. 01:47:42
  • ntex
    Rájöttem hogy az kezdi elvenni a kedvem, hogy mikor 4x halsz meg zsinórban az első 1-2 percben mert nem találsz fegyvert és negyedszer kell kivárnod megint azt hogy megteljen a lobby és leteljen az egy perc, majd megint landolni, percek mennek el a semmivel két meccs között... Hosszabb sessionnál ez kurva unalmas és idegőrlő.