7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
sata75 #894 nyilvánvaló, hoyg a középszaron teljesen mást értünk:) -
undY1ng #893 Nekem is az van, de már ez is középkategória, viszont nekem jól csónakázik rajta minden... lassan már az i7 is. -
ntex #892 egy i5-ös proci ma már azért elég standard minden játékhoz, tudom 60K alatt nem nagyon kapni újat de ez van :\ -
undY1ng #891 "középszar". Sajnos nem mindenki teheti meg a penis'o'meter procikat. :( -
sata75 #890 Mivel nincs optimalizálva a játék és ahogy olvastam egy kávéfőzőn is elmegy erre nehéz válaszolni:)
Szerintem legyen 8gb ramod meg egy 3-4g-os vga-d egy középszar procival és tuti mennifog. -
undY1ng #889 Köszi! Sokkal jobb lett és képileg nem romlott a látvány. -
#888 Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy meg tudnátok mondani, mi az optimális gépigénye a játéknak, illetve a középszerű igényére is kíváncsi lennék.
Nagyon köszönöm!
Millerke
-
undY1ng #887 Jó az... nekem is volt már 0 kill. Taktikusan is lehet tolni, itt legalább nem "szégyen" kempelni! :D -
Zozo0122 #886 Mentem egy második helyet soloban :D 0 kill :DDD Nem sütöttem el a fegyverem :D
A végén hárman maradtunk, tudtam, hogy a másik kettő hol van, az egyik egy szikla mögött, a másik egy dombtetőn kúszott. De elcsesztem, mert nem vettem észre, hogy a szikla mögötti időközben meghalt mögötte, mert elérte a kör. Elég hirtelen történt, a másik meg összedobálta a maradék kis részt füstbombával és elkúszott a helyéről. Mikor megláttam hol volt, becélozni már nem tudtam, mert vaktában végiglőtte a pályát, ahol sejtette, hogy vagyok. Mázlija volt...épp megsorozott kb. az utolsó golyóival a tárban. -
Zozo0122 #885 TheVR Jani elmebeteg állat :D Szakadok rajta, ahogy játszik. BEST EU!!! :DDD 4 perctől nagyon vicces :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.15. 21:39:52 -
#884 Még sosem láttam egyet sem, de majd csekkolom :-) -
sata75 #883 Pedig azok, szénné aláznak mindenkit minden szerda este 18-20-ig élőben a twitchen...:)
Nyílván fricska, vagy önkritika, nem is tudom. Sírva röhögsz rajtuk azért best:) -
ntex #882 TheVR Jani ha jól sejtem.
Szerk.: Rajta van a névtáblán is XD
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.15. 09:31:57 -
#881 Ez az egyik magyar jutubos arc.
Eu duo az ok, de, hogy best? :D -
#880 -
ntex #879 mai termés soloban két második hely és egy chicken dinner. Lassan utolérem MrGrimmmz-t. :D Ja nem... -
#878 El kellene kezdenem mindent recordolni folyamatban, ezt most szép lett volna visszanézni. Lépcsőt tartottam házban felszaladtak ketten, egyik Lvl.1 vestben, akit már kicsit sebeztem és 1 vest nélkül full csupaszon. Kilőttem egy tár S12K-t majd visszavonulás közben kilőttem egy teljes pumpás shoti tárat (ez a 2 fegyver volt amit találtam össz-vissz a házban) Max 1-2 hit mehetett mellé a mozgás miatt, a többi mind emberre ment mert 2 méter volt köztünk és egyik se halt meg, én meg vest sisakban igen a 2. shoti hitre.
Netkód for president :D -
#877 napi 12-13 órát játszik, ennyi. -
ntex #876 Ez a csávó egy állat amúgy. Nem vágom hogy tudja ilyen durván kenni. Kibaszott jó reflexei vannak és kurva jól is céloz. -
#875 AMikor az egész szerver afk
-
#874 hehe,egy pvp open world lövöldében a grafikai beállításokról mindig ez a kép jut eszembe :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#873 igen de jövő héten kellett volna már jönnie havinak, így csúszik 1 hetet -
ntex #872 Elég az megfelelő grafikai beállítások mellett. Eleinte mikor még medium textúrákkal játszottam 2. vagy 3. játéknál már mindig beakadt az elején ha meg akartam nyitni az inventoryt, volt hogy 2-3 másodpercig állt a játék. Azóta variáltam kicsit a beállításokon, ezekkel sosem akad be nálam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.14. 13:01:06 -
#871 l2p :p
The monthly update will still be deployed at the end of the month. This is about the weekly update. -
#870 Fasza akkor a monthly is késik megint -.- -
#869 Kicsit durva lehetett a buli az e3-on :D
PSA This week, we'll focus on internal testing & data analysis. Updates scheduled for today will be deployed next week. Apologies for delay. -
#868 900+ méter. LOL -
undY1ng #867 Egyébként nem hiszem el, hogy kevés hozzá a DDR4-es 8GB RAM... de mégis megzabálja a memó + SSD-t 3 játék után. Bár a közeljövőben úgyis tervezek venni egy +8-as kitet, de gondolom ez mind szépen javítva lesz. Szerencsére az itteni elhalálozások nem úgy idegesítenek fel mint Rust-ban, itt csak a Netword Lag detected felirattól kezd "elborulni az elmém". -
#866 Gero már írta: #838 ^^ -
#865 Ja, ok akkor nem szóltam, csak utána mindenki grimmzről beszélt és ygy rá asszociáltam :D -
Ironman2 #864 LOOOOL!! Mekkora hír!!! Jönnek a zombik a PUBG-ba!
Twitteren van trailer is rőla:
Ide katt!
De úgy néz ki csak egy játékmod lesz,nem kell megijedni,az alap marad így ahogy most van.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.06.14. 02:21:00 -
ntex #863 Én is pont most húztam be egyet soloban, meg ma volt két második hely duo-ban :\ Vége megint a kedvencem volt, búzamező. Ott mindig nyertem eddig -
Zozo0122 #862 Na, meglett az elégtételem, győztem soloban. Csirkevacsi. De kisebb idegbajt azért kaptam, mert a végén mikor már nagyon szűk volt a kör voltak netlagok. Egyszer majdnem ki is szedtek miatta, de sikerült lenyomni mindenkit. Izgalmas csata volt, a legvége nagyon dombos vidékre esett, így csak kúsztunk, senki nem mert felállni :DD -
#861 Két külön üzleti modell amiről beszélünk :) Nem írom le újra, hogy a Bluehole-nál mi zajlik, egyelőre semmi kételkedésre nem adtak okot az ott állítottakkal kapcsolatban. Hogy más kiadó más fejlesztő más modellben mit és hogyan csinál, nem hiszem, hogy alátámasztana bármit is. -
Rocco27 #860 Érdekes, nekünk sose volt ott desync bajunk. Sokan toltuk és sokáig. -
Zozo0122 #859 Atyavilág. Nem játszottam vele, de ez durva. Egyébként igen, tisztában vagyok vele. Szerencsére főleg olyan fejlesztők játékaival játszom, amik vagy viszonylag tisztességesek, vagy a múltban azok voltak és csak az utóbbi időszakban kezdenek "elkurvulni". Egyébként nincs nagy bajom az itteni fejlesztőkkel sem. Ez egy rohadt jó játék lesz. Most is jó játék. Csak felidegesít néha :D De szerencsére többször nem, mint igen. -
ntex #858 Szerk.: #855-re
Akkor megnyugtatásképpen: Nem tudom hogy példának okáért ismered-e a PAYDAY 2 játékot? 2013. augusztusában jött ki. Full multiplayerre épít a játékmenete, 4 fős coop-ra. A kezdetek óta jelen volt a desync bug a multiban, nem mondom hogy játszhatatlan volt miatta a játék de sokszor volt hogy bebuktunk egy heistet miatta vagy újra kellett kezdenünk, elég kellemetlen volt mikor pl. én voltam a host és az egyik pályán ki akarta haver dobálni az itemeket amit el kellett lopni, egy tetőablakon keresztül. Őnála kirepült az az item az ablakon ahogy dobta, én viszont úgy láttam hogy fennakadt az ablakban valahogy. Mivel én voltam a host, azt vette figyelembe a játék hogy nálam hol volt az item, így le is buktunk miatta mert közben bejött egy őr a játékban ahol voltunk és meglátta az ablakban a cuccot. A lényeg hogy a megjelenés óta kijött 48 db DLC (igen, jól látod, 48 darab DLC amiből kb 40 db fizetős volt). Azóta már bejelentették a PAYDAY 3-at is, de ezt a szájbatekert desync bugot egészen a múlt hétig nem voltak képesek kijavítani (gondolom már túlságosan sokat kaptak miatta), ami leginkább rontotta a multis játékélményt. Szóval hidd el, a fejlesztőknél a tartalommal megtöltés előrébb van fontossági sorrendben mint a bugjavítás, mert a tartalombővítéssel javítják az emberek kedvét a megvételre, azzal adják el a játékot, nem a bugjavítással.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.13. 23:47:12 -
Zozo0122 #857 Ritkán veszek, de ez nagyon tetszik :D -
#856 Szerintem akkor ne vegyél Early Acces játékot :D -
Zozo0122 #855 Tudom, hogy több külön részre vannak felosztva és mindenki máson dolgozik. De ne lásd bele azt, hogy nem értem/értjük ezt. Nagyon is értem, csak feldühített és kiadtam magamból. Csak sajnos manapság mindig ez a védekező szövege a fejlesztőknek. Unalmas már. Az, hogy fél méterről nincs sebződés, az nagyobb gond, mint hogy legyen zombis custom mód. Felidegelnek ezek az alkalmak. Amúgy mentem ma kb 4 meccset, a többi rendben volt összességében.