7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Zozo0122 #734 Ez az a játék, amiben sosem fogok LAN partyban részt venni. Mármint úgy, hogy fizikailag mellettem vannak az ellenfeleim. Ha lesz is rá mód, nem merném bevállalni soha. És nem csak magamért nem :D -
#733 Nem kevés a 8gb -
ntex #732 8GB RAM kevés lesz magasabb grafikai beállításokhoz, én low - very low beállításokkal játszok és 90%-on pörög a RAM használat. Mióta visszavettem a textúrákat is medium-ról low-ra nem tapasztalom azt hogy több játék után az elején nem bírok felvenni itemet mert beállt a játék 2-3 másodpercekre ami elég gáz volt ha enemy is landolt mellettem. Magasabb beállításokkal nekem random beszaggat, gondolom kéne neki a + memória. Egyébként 50-90 fps között megy az aláírásomban lévő configon. 50 fps a lobby szigeten szokott lenni, mikor nézem a tömeget messzebbről, egyébként teljesen játszható fps szempontjából. A Hitreg és szerver lagok már más kérdés -
undY1ng #731 Üdv!
Nemrég megvettem a játékot és ahogyan az várható volt, úgy beszippantott mint a rosseb. Hihetetlen, hogy ez is mennyire addiktív f*s. :D
Biztos már sokan írták/kérdezték, de gondolom ez az optimalizálatlanság jelenleg még normális (már amit nevezhetünk). Esetleg van bármi trükk / indítóparancs stb. mint néhány másik játék esetében? Gondolok itt pl. egy csgo-s "-novid -console" és egyéb társaira. Továbbá a grafikai beállításokkal mi a helyzet? Streameket nézve másoknak sokkal szebb és gyorsabb a játék, tuti van itt is valami trükközés ezzel. A gépemnek tuti elégnek kellene lennie hozzá (i5 6600, gtx 970 4gb, 8gb ddr4 hyperx) véleményem szerint.
Na meg sokszor beáll a kép és csak tölti a semmit, főleg a be nem töltő házak a legjobbak, amikor az ellen befut ellőtted a házba és te nem tudsz, majd levág.
Ennek ellenére minden más szinte pörfekt. -
#730 Itt a patchnotes. -
Zozo0122 #729 Jaja. Ezen nagyon sokat kell még majd javítaniuk. Az ablakok magassága sem stimmel, mármint a guggoláshoz képest. -
Rocco27 #728 Én is dettó úgy érzem, hogy a kelleténél lentebb vannak a lövések, mint kellene. Amúgy sok objektumnál van ilyen "hiba". A kerítéseknél, ablakrácsoknál, autók alatt, stb. Hiába tiszta előtted, a semmibe csapódik előtted a golyó... -
ntex #727 Nekem inkább úgy tűnik hogy derékmagasságban spawnolnak... -
Nagydög #726 Ez nem bug. A lovedekek a fegyver csovenel spawnolnak, a scope meg nyilvan magasabban van. En inkabb az ablakok, vagy a jatekos karakter aranyait erzem furcsanak, mert nagyon nagy szoget zar ki az ablak parkany lefele. -
Yula74 #725 Erre mondják, azt hogy ez nem bug, hanem feature ;)
Két lövés és nem volt párkány sem. Sok hasonló van még a neten. Szóval van ilyen.
-
#724 végre kapunk pár új ruhát -
ntex #723 Kijavíthatnák már azt a bugot is miszerint tisztán rálátok a célpontra scope-ból és az ablakpárkányt lövöm telibe, akkor is ha nem az ablakban állok. Eléggé fel tud baszni mikor azért lőnek el mert el sem érnek a kilőtt golyók az ellenfélig, csak utána látom hogy tele van lyukkal az ablakpárkány. -
#722 Nem sok. Heti patchben pár bugfix van csak. -
Rocco27 #721 Kíváncsi vagyok mi lesz a changelogban. -
#720 Nem jött ma blogpost meg heti patch notes pedig szokott -
#719 Pontosan így van :) Egészen korrektül kifordul magából az ajtó :D Amikor zártnak látod akkor van nyitva (de akkor sem enged ki), amikor nyitottnak látod meg zárva :D -
Madi92 #718 Ilyenkor általában az a megoldás, hogy egy másik ajtón mész ki, vagy kiugrasz. Néha beugol az ajtó. Nálam is volt már ilyen. Gondolom, ha csak 1 lehetőség van kijutni, az gáz. -
Ferrari23 #717 Na nálam most játszhatatlan fos a játék ALT+F4 megoldotta. 5 azaz 5 percig nem tudtam kimenni egy házból, mert mikor kimentem a köv pillanatban visszatett a házba.... Eddig ilyet mióta megvan a játék nem tapasztaltam, de most nagyon fel**** -
Rocco27 #716 Nálam az esetek többségében jó cuccokat dobál, rögtön el is kellnek a piacon. Bár kabát még nem esett sajnos, arra fáj nekem is a fogam! XD
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.06. 12:36:17 -
#715 Nekem még nincs annyi :) De mondjuk én bakancsot fel se veszek, meztélláb szaladgálok direkt :) -
yossarianHUN #714 Irigyellek, nekem pólóból és szutykos atlétából van már meg a színskála gyakorlatilag összes eleme, de retkes bakancsból is nagyon széles a repertoárom -
#713 tegnap a 700 pontos ládában fehér nadrág volt, az 1400-asban párcentes szemüveg, a mai 2800-asban szintén egy fehér nadrág.. már 5db van belőle... ja meg van 3 fehér trikóm is... remélem egyszer lesz lehetőség felvagdosni és bandázst csinálni belőle -
#712 Egyetértek, abszolút a jó döntésen múlik a vége meg a timingon. Ha van high ground akkor mikor foglaljuk el, hol lehetnek, ha házra szűkül előbb érjünk be, ha vannak takarítsuk-e ki vagy van-e kinnt fedezék stb... -
#711 nálam nem cső függő, szerencse és jó taktika kérdése az egész.. 20 alá már egész könnyedén bejutok/jutunk, de általában 2.nak vagy 3.nak halok/halunk.. gyakorolni kell még a végét, hogy hozzak néha jó döntéseket is... :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.06.06. 07:20:44 -
sata75 #710 Szerintem a végjátékban pont a scop ami teljesen felesleges. Ott az nyer aki jobban sunnyog és hamarabb veszi észre a másiakt. Mikor kicsi a kőr a scop engem csak zavar olyankor pattintom fel a red dotot. -
#709 Én AR-re is bármikor elviszem a 8x scope-t ha nem kell senkinek, hány killem volt már 8x AK val vagy m16 al, az ellen meg válaszolni se tudott. Annyi kell hozzá, hogy hordj +scope ot magadnál. Nekem ált mostanában úgy néz ki a felszerelés, hogy AR/Csipa 4/8x scope és egy AR/SMG Red dot. 8x scope nál ha van feles helyem hordok egy 4x et magamnál és olyan 20 ember környékén becserélem a 4x-et.
2 napja volt olyan mákunk, hogy egymás után 2 körben volt Pochinkiből 3 és 4 db 8x scope, már ott röhögtünk hogy ilyen nincs :D -
Zozo0122 #708 Hát én úgy vagyok vele, hogy akkor kezdem magam "biztonságban" érezni, ha van 4-es scope-om :D Midgameben már nagyon nagy a hátrány, ha nincs. De én még béna vagyok. -
#707 Hát stat alapján almának kéne lennie :) -
ntex #706 Dehogynem. Kb. én is csak a 4x scopet preferálom az összes közül, a 8x egyedül Kar-ra jó nálam vagy SKS-re, amúgy 4x scope kell alapból mert sokszor van mid-long range fight, oda meg 2x scope már kaka, nem beszélve a red dot-ról.
Ma asszem belefutottunk az első csalónkba squadba, gyerek dombtetőről lőtte a házat ahol voltunk, akármelyikőnk peekelt ki bármelyik ablakból azonnal szétlőtte M416-al, kb nem lőtt mellé a gyerek, plusz utána szétfüstöltük a két ház közötti udvart hogy el tudjunk lógni az autóval a helyszínről, ő gond nélkül megsorozott minket füstön keresztül is mintha ott se lett volna, majd engem lazán kiszedett még autóból is elfele menet ugyanazzal a fegyverrel.
Itt a statja a gyereknek: https://pubg.me/player/kamelendv71
Én elhiszem hogy vannak tehetséges játékosok de ennyire azért már ne legyen pro, pláne 15 és fél óra play time-al hogy kipeekelünk 3 különböző helyről ő egyből oda tud lőni és instant kiszed minket...
-
#705 Én már meg se merek szólalni, de nem. Haver múltkor iron sightal hozta le a squadot úgy hogy a felénél elhaltunk egy sajnálatos balesetben :D Szerintem továbbra is az van, hogy gyakorolni gyakorolni gyakorolni kell, hogy érvényesülni tudj. Egy scope jó dolog, de közel sem minden, ahogy a First Aid sem az, sem az atom fegyverek. Még egy buggyval is lehet nyerni ha szerencséd van és ügyes vagy mellé :) A végjáték meg jellemzően close range én ott már akkor se használok sokszor scope-ot, hogy ha van, mert minek? -
Zozo0122 #704 Ti nem érzitek úgy, hogy ha nem találtok a játék elején vagy legalább középtájt egy jó scope-ot (4+), akkor meg vagytok baszva? Én igen. Akármit csinálok, top10-ben már az nyer, akinek nagyobb a scopeja. Az elején még el lehet kóricálni meg becserkészni a többit, de végjátékban kritikus. -
#703 Nem, nem, tuti a játék volt szar :D Az nem lehet, hogy máshol a hiba :) -
#702 Nekem ma egyik full lagg meccs végén volt az, hogy 2v2 mind a két oldalon lett 1-1 knock. Gondoltam megsorozom a gyereket mielőtt keltem havert mert épp keltett ő is hátha meghal mire elengedi a társát. 3 hit scarel épp túlélte vissza lőtt ő is 3 at én is épp túléltem. Na mondom ok akkor keltem havert, besétáltam 2 métert a fedezék mögé, 1 kis lagg és katapultként kirepültem a fedezék mögül, repültem egy 30 métert de addigra halott voltam... Pedig simán meg lehetett volna a csirke...
Szerk1: Bár előtt már egész meccsen irdatlanul netlaggoltam, szemtanúm is van rá :D
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2017.06.06. 00:27:52 -
#701 -
#700 -
#699 Elindult idehaza is twitch prime. Jön a prime loot BGbe is. Triallal is meg lehet szerezni majd 9én.
-
yossarianHUN #698 Azért ez az AKM nevetséges... Fekvő emberbe hármat lövök SCAR-ral (gondolom a fejébe, mert hát feküdt és felém nézett), meg se kottyan neki, de ő pitty-putty, két lövésből kikap, úgy, hogy szerintem még fejest se lőtt. Már térek is vissza az önkéntes száműzetésembe. -
Rocco27 #697 Na mindegy előző 3 ölésemnél nem volt pillanatnyi lagg, csak a köv. próbálkozásnál, ami keresztbe is tett a karrieremnek. -
Rocco27 #696 Szünetet tartottam a délutáni Squadozás után, Most Soloban próbálkozom. Egy tűzharc során Vectorral megsoroztam a srácot kihajolva a ház sarkánál (másik oldalról lőttek rá folyamatosan), de M4-el sorozatokat lőtt vissza rám. Az első hitnél rögtön visszahúzódtam a fejemmel, de még kb. 3-s ig folyamatosan kaptam a fal mögött is a találatokat. Folyamatosan lőtte a sarkomat, majd a "végén" ahogy egy pici szünetet tartott behajolni próbáltam, de már feküdtem mielőtt megláttam volna. True Story.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.05. 22:32:45 -
Rocco27 #695 Jaja, minden szuper, statot se számol és laggolgat ide-oda... Amúgy majdnem tökéletes.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.05. 22:11:31