7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#974 nem mondom hogy nem jó játékos mert az,de olyan hihetetlen agyhalottak ellen játszik hogy azt már fáj nézni. -
Nagydög #973 Skill gap? Az egy szakadek a csucs jatekosok es mondjuk koztem. Ellenben nezd meg a videot, amit linkeltem. Ha nem Grimmmz lenne, meglehetosen biztos lennek a dologban. Igy meg most egyszeruen nem tudom mit is gondoljak. Eleg sok youtuber tolja a jatekot, akiknek szivesen nezem a videoit, es nagyon jok is vannak koztuk, de meg egyetlen masiknal sem vettem eszre ezt az effektet.
-
#972 Srácok, csalást csak akkor kell(ene) kiáltani, ha 100% sziklaszilárd bizonyíték van rá! Nyilván vannak csalók ebben a játékban is, de ha nem lehet bizonyítani akkor le kell nyelni a békát.
A skillgap pedig hatalmas lehet egy olyan játékosnak aki napi 1-2-3 tud játszani (munka után család mellett) olyan ellen aki napi 12-13 órát szán a játékra.
A Grimmz csal témát pedig felejtsük már el bakker :D
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.06.25. 08:47:16 -
#971 Ezek a textúra bugok is már jópár hete hiányoznak amit az előzőben leírtam.
Szóval szerintem is szépen javul a játék és egyre kevesebb idegesítő hiba van. Engem már csak az ablakon átlövés közelről teljesen random fizikája és az autózás fizikája zavar. Az összes többi fasza. -
#970 Másik oldalról meg az a két ember aki a kocsiban ült egy másik fórumon kiált csítert, mert kilőtték a kocsiból.
Velem már egyszer megesett, hogy a játék közepén olyan házban kempeltek aminek a falai nálam nem látszottak. Olyan volt mintha egy üvegházban lennének az emberek amin az ablakok és az ajtók vannak csak. Mindenkit láttam belül és hogy melyik ablakhoz kúszik takarásban. Beismerem geciség volt kilőni őket és így és leinfózni őket.
Olyan meg már kb 10x volt, hogy az ajtó nem töltött be és átláttam rajta csak amikor át akartam menni nem tudtam és kiírta, hogy a nyitáshoz nyomjam meg az F-et.
Az egésznek a lényege, hogy ez egy early acces játék, rengeteg buggal ami a játékot befolyásolja, olykor negatív értelemben.
Edit:
találtam róla egy videót , csak én nem tudtam átlőni a falon
Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.06.24. 23:33:38 -
#969 Arról miért nem beszél senki, hogy a heti patch óta lényegesen jobbak a szerverek? :)
Ajtónyitás, tárgyfelvétel, járműbe beszállás. Nagyon ritka már hogy késik és sokkal jobb, mint előtte -
#968 Ez ugyanaz a bug, ami miatt máshova rendereli a házakat néha és ilyesmi. Ők valójában nincsenek ott, csak valamiért oda töltötte be az arcnak a két srácot, aki nem is itt halt meg, hanem ott ahol valójában kocsikázott és valszleg nem értik mi a jó fene történt velük :) Láttunk már ilyet mi is :) Nem hack, lehet oltani :) -
Gabe18 #967 Szerintem ez tipikusan az a játék, hogy amíg nem raknak bele killcam-et (sőt még inkább a tervezett egész meccses visszajátszási opciót), addig az összes ilyen csal/nem csal vita értelmetlen. A játékban több száz méterre lévő pár pixeles játékosokról senki nem mondja meg hogy az most hogy lőtt, honnan nézett, mit láthatott, stb... És akkor még a bug-okat számításba se vettük. -
Rocco27 #966 Rengeteg különböző típusú játékos van. Ezek közül temérdek sok hajlandó ingyenes vagy akár fizetős csaláshoz is nyúlni, hogy előnybe kerüljön a másikkal szemben. A játék és a helyezés miatt! Ha pedig bele van keverve a pénz is (eladható skinek) az csak meghatványozza!
Minden egyes népszerű játékban jelen vannak sajnos. Van ahol többen, van ahol kevesebben vannak. Hatalmas üzlet épült mára ebből! Épp azért, mert az igény is hatalmas rá...jut eszembe mennyi profi játékos akadt fent a rostán? Rengeteg. Sajnos az Anti Cheat szoftverek sem erőltetik meg mindig magukat.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.24. 23:04:46 -
#965 Én is játszottam kompetitíven és pontosan tudom miről beszélek. Még erről a fórumról is voltak többen akik csalással gyanúsítottak pedig sose csináltam.
Félreérted amit mondok, szerintem is vannak csalók és én is játszottam ellenük, de az nem ilyen mint amiről ti beszéltek.Egyszerűen itt minden csalás amit nem tudtok megmagyarázni. Az a legfőbb baj, hogy amit nem tudtok megmagyarázni és ami a ti halálotokkal végződik azt egyből csalásnak neveztek, pedig legnagyobb részben értelmetlen hiszti.
Amiért itt magyarázok az két dolog:
1. Kurva unalmas a folyamatos hisztitek
2. Semmi nem változik attól, hogy valaki szerinted csaló még ha miundegyik akit gyanusítotok tényleg az
De elég nehéz embereket komolyan venni akik Grimmz-t csalóünak nevezik... -
yossarianHUN #964
Egészséges szkepticizmusnak meg kéne lennie, egyébként a "mindenki csal" és a "senki nem csal" tábor ugyanannyira álomvilágban él. -
ntex #963 Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy részben igazad van, viszont téveszmékben élsz, sokan feleslegesen vádaskodnak, másrészről viszont közel sem annyira jó és szent a multiplayer játékvilág mint te azt gondolod, ez egyszerűen álszentség a részedről, sokkal többen csalnak mint gondolnád ezt hidd el nekem. ~1500 órányi CS : Source és 3400 órányi CS:GO tapasztalattal a hátam mögött belefutottam már jónéhány egyértelmű (pörgő aim és társai) és különlegesen ügyesen hackelő játékosba, akit nézel és elsőre semmi furcsát nem látsz a játékában, majd mikor visszanézed 0.25x -ös lassításban 1-2 szituációt akkor veszed észre hogy a srác random ráhúzkodja az enemyre a célkeresztet és rálockolgat az enemykre. Az hogy te csípőből rávágod mindenre hogy nem csaltak az nem biztos hogy úgy van, persze ez másik oldalról is ugyanúgy igaz, szóval arra akarok kilyukadni hogy te is elég feleslegesen védesz mindenkit annyira, mert nem tudhatod ki legit és ki nem az.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.24. 22:43:06 -
#962 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként a finoman hangolt A-I-M-B-O-T az valószínűleg az, hogy ráhúz a fejére a célkereszttel és amikor lő a recoil miatt megy felfelé. -
#961 Egyszerűen ez már szánalmas, hogy egy ilyen videoban is a cheatet keresitek. Fogadjátok már el, hogy vannak emberek akik SOKKAL jobbak nálatok.Számomra az egészből az az érdekes, hogy már többször hittem azt, hogy ez a legalja és ennél tovább nem lehet de valószínűleg még ennél is mélyebbre fogtok süllyedni. Könyörgöm vegyétek már észre, hogy nem csak csalással lehet valaki jobb nálatok. Ha belelősz egy tárat és nem hal meg az nem azért van mert cheater hanem mert szarul célzol és nem találod el, vagy nem adja be a szerver. Ha leugrasz valahova ahol szerinted senki nincs majd mégis az nem teleporthack hanem csak elnéztél valamit. Ha a házban ahol kempelsz egyből kilőnek az nem wallhack, hanem egyszerűen meghallották hol vagy vagy már korábban láttak valahonnan. Ilyen egyszerű. Fel kéne már nőni és elfogadni, hogy még egy SG fórumozónak is lehetnek hibái és neadj isten talán nem a legnagyobb király a játékban csak egy átlagos player... -
ntex #960 Róla nem tudnám elképzelni hogy csal. Egyszerűen jók a reflexei, gyorsan és pontosan céloz, ismeri a játékot, napi 8-10 órákat pubg-zik. Ha kiderülne róla hogy segédprogramot használ, akkor kb bárkire rá lehet mondani aki hasonlóan jól játszik. -
Nagydög #959
Ok, Grimmmz az egyik legismertebb jatekos/streamer es kib.szott jo, de valami fura tunt fel:
3:16 4:52 6:32 6:50 7:10
Celoz, a szalkereszt hajszalnyival a delikvens feje mellett, es a dorrenessel egy idoben szinte celra kattan. O Grimmmz, igy ketlem, hogy mindent kockara tenne, de egy noname jatekosnal ugy 80%-ra tennem, hogy ugyesen finomhangolt aimbotot latok. -
#958 Ezen nincs mit magyarázni. Egyszerűen egy BUG. Ennyi. -
#957 nálam tegnap az egyik házban nem volt a tetőre vezető lépcső.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
más furcsaságot nem találtam, csak a lépcső hiányzott :DD -
Rocco27 #956 Landolás után persze előtünt mellettem egy másik játékos, aki előtte végig "láthatatlan" volt - nesze neked bug javítás. Pisztollyal szaladgált, majd feszítővassal fejbe vertem, erre ő megfordult és 1 lövésből megölt. Persze lvl2 kevlar volt rajtam, de ő fejre lőtt és még be is talált neki. Másik körnél, játék vége felett UMP9-el rohadt messziről 1 lövésből -75% HP, majd 2 újbóli találat után halált kaptam. Ez a megmagyarázhatatlanságok tömkelegével telepakolt játék...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.24. 16:30:46 -
Ferrari23 #955 Ezt mi sem értjük, minden nap szembesülünk ezzel. Legjobb az volt minap mikor 1 gyerekbe 6x lőttünk :D aztán ő kiszedett minket persze neki elég volt 2x eltalálni minket :D -
ntex #954 Most is gyereket 3x hátbalövöm SKS-el, simán bebújuk a fa mögé healelni :D Hát vicc komolyan hogy minden ellenem van.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.24. 14:04:19 -
Rocco27 #953 Talán teleport hack, de a jármű odaát maradt! Majd valamelyik itt jól meg vagy kimagyarázza itt kérem szépen,csak tessék várni!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.24. 13:57:51 -
Rocco27 #952 Néhány hetes strory: az iskola melletti társasházaknál kempeltünk, mert a domb oldaláról futottak le azok, akik korábban lőttek minket miközben idejöttünk járművel lootolni. 2-en elhaláloztak, 2-en maradtunk egy-egy épületben. Távcsöves SKS a kezemben. Egyikőjüket 3X mellkason lőttem, fröccsent is a vére és röhögve tovább futott az atlétájában. Társam a másik házból nézte, másik kettő engem spectelt. Kifutottam rá és ott is szarrá lőttem. Majd megölt engem is. Le voltunk mindannyian fagyva, hogy az francba volt képes ennyi kapott találat és legfőképpen kevlar nélkül, akár a felét is túlélni.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.24. 13:55:23 -
Nagydög #951 -
ntex #950 Miért van az hogy kiszednek 3-as kevlar + 3-as helmetben 3 találattal M16-al amíg átfutok egyik fedezéktől a másikig, de bezzeg mikor én lövök valakit tök mindegy miben van, minimum 5-6 lövés kell bele? -
Madi92 #949 Vannak nagyobb gondok is...
Nem mondom hogy csalt a gyerek, de mezőn futott. Elkezdtem lőni m16al. 3x találtam el, közben csapatárs is lőtte ő is legalább 3x lőtt bele. A gyereken semmi mellény nem volt. Egy lvl 1es sisak. És mennyi ilyen van.
Természetesen mikor én vagyok lvl3as mellényben én 3 lövéstől már fekszem..Mindig. -
Rocco27 #948 Mint korábban többen is írták a pisztolyok is szánalmasak. Fejre célzol 5-10 méterről és totál máshova érkezik a lőszer. Arról nem beszélve, hogy még ha mindegyik célt is talál, legalább 1 tár kell bele és lehet még akkor is csak földre kerül... -
Rocco27 #947 A lassan haladó járműből való kiszállást megoldhatnák már végre, hogy ne legyen "Instant Death"!!! Szánalmas, hogy alig halad az autó és kiugrok , mert akció van és meghalok. Volt már olyan is, hogy csak egy nagyon picit gurult előre és kiszálláskor a jármű elé dobott ki!!! Természetesen meghaltam. -
#946 13. heti update -
Rocco27 #945 Tessék: tegnap volt egy nagyon jó Duo meccsünk!
-
#944 Arra gondoltam minden cheateres történet mellé valaki megoszthatna egy sikeres történetet is, hogy ne legyen olyan depresszív a toplik -
Idáig csak egyszer nyertem soloban, de ma rögtön kétszer egymás után. Javult is a KDA-m 1.5-ről 3 fölé
Sztem jobb lett a szerver(fps is stabilan megmarad 60 környékén) -
#942 wow...
-
#941 Ha jól emlékszem a matekra, a full boost valami 6-6.5% sebesség. Lehetséges, hogy elég volt ahhoz hogy megelőzze de ha tényleg már jóval utánuk ugrott akkor az 100 méterenként 6 méter nem sok.
De tényleg látni kellene, mert simán lehet hogy a víz alatt úszott már amikor ti beugrottatok és nem vettétek észre. -
#940 Nem lehet, hogy csak simán fullboostban vágott neki az úszásnak? GYorsabban futsz gyorsabban úszol. -
ntex #939 Úgy érzem szaporodnak a csalók. Squadban haverral ketten maradtunk, úsznunk kellett a kör miatt mert nem akartunk hídon menni, haver kb 10-15 méterrel előttem úszott, haladtunk át a military base-re. Motorral hallottuk hogy jöttek utánunk mikor már beljebb úsztunk. Egyszer csak azt veszem észre hogy az egyik csávó már mellettem úszik, majd hirtelen még jobban felgyorsít és utolérte haveromat is. Pont annyival úszott előbb ki a partra hogy haveromat már le is szedte ahogy kibukkant a vízből, utána meg engem. Ha ez nem volt speedhack akkor semmi. Esküszöm innentől rögzíteni fogok minden meccset és postolgatom a pubg fórumra majd az ilyeneket. -
Ferrari23 #938 Na feltettem én is a patch-et!
1. játék - Nem tudtam irányítani az ejtőernyőt csak vízszintesen szállt akármit csináltam leestem a víz közepére qrva messze....
2. játék - Nem tudtam az ajtón bemenni bug miatt, és mivel szálltak ugyanoda és persze azonnal fegyvert talált hangárba így ki is nyírt azonnal
3. játék - Nem történt semmi rossz az első 5 percben már már elég jól is álltam loot-ot illetően, erre ki****ott a windowzba crash miatt.
Aszem elég is is volt mára ebből a s**arból.... -
Rocco27 #937 Amíg le nem letölti a sok betárcsázós nethuszár, addig mindig jobb szerver teljesítmény van, mert kevesebb játékost kell kiszolgálni. Amint mindenki beszerzi kezdődik a lagg party! -
#936 Ezért éreztem én mai patch után, hogy instant volt ajtónyitás, item felvétel stb már meccs elején is. Stat a mai szerver update előtt/után
Here's a graph showing before/after performance of servers w/ this week's patch. Yellow = maxFPS, Blue = AverageFPS, Red = MinFPS
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.06.22. 17:56:27 -
undY1ng #935 Áhh, no kedv hozzá. :(
Mintha én is most találtam volna egy csalót.... Itt a cool story: kétszintes épületben szobában voltam és NEM LÁTHATOTT, nem lógott ki semmim és ő lent volt, aztán instant headshot. Nem is láttam mi történt, vagy hogy egyáltalán megjelent a feje a lépcsőn, de még1x írom, hogy NEM LÓGOTT KI SEMMIM... olyan volt mintha falon keresztül ölt volna meg.