PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Metalmilitiakid
    Barátom ezt úgy hívják, hogy "Breach and Clear" ne mond, hogy te ezt nem használod Duo-ban :D

Am. ha nem csíterek voltak, akkor esélyes, hogy még jóó messziről megfigyeltek ahogy te jöttél kocsival. Megnézték melyik házba mész és utánad mentek. Ha valaki csak kocsira ugrik akkor bárhová hamarabb odaérhet mint te, ha te csak annyit csinálsz is hogy 2 percet harcolsz Pochinki-ben, hogy kijuss.

Kocsikkal kapcsolatban. Minél jobban eldugod annál feltűnőbb. Én momentán úgy szoktam, hogy a házcsoporthoz vezető út mellett ledobom a kocsit kb 50 méterre. Nem túl gyanús de nekem kényelmesen közel ha lépni kell. Lényeg az, hogy nyíl egyenesen East-nek álljon az orra és kb 5 km/h-nál gurulva szállj ki és akkor a villanyt is lekapcsolja. Szinte mindig beleszaladnak az emberek, mert azt hiszik, hogy simán spawn-olt kocsi, mivel szinte minden épületcsoportnál ahol van egy kis földút is, van esély a spawn-ra.