7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Nagydög
    Mit csinaljunk?! Hianyzol. Ugyis tudtuk, hogy elobb vagy utobb elokerulsz.
  • Zs0lt1
    Minden második? Túlzol :D
  • Running
    Na mivna, az összes bf láma itt gyülekezik? Mondjuk Gero-n nem lepődtem meg, minden 2. játék hype vonatjára felcsatolja a vagonját. :))
  • TDC Geronimo
    legnagyobb arc
  • Kaszi46
    YA YA YA YA YA YA YA YA RAUUUUUUUL! :-)
  • Zozo0122 #1009
    Olyan történt pár napja, jót röhögtem :D Öcsém játszott itt nálam, leérkezés után lootolás 3 emeletes panelban. A lépcsőnél öcsém lefelé jött, a másik gyerek felfelé. A lényeg, hogy ahogy öcsém fordult egyet a tengelye körül, teljesen úgy, csak ellenkező irányban fordult a másik srác is, és szó szerint körbetáncolták egymást úgy, hogy a másik nem vette őt észre. Mi is csak azért, mert rögtön visszanéztünk, mert valami elsuhanást érzékeltünk :D A gyerek meg leguggol az ajtó előtt és óvatosan benyit, miközben 2 méterre tőle ott állt öcsém AR-rel :D
  • yossarianHUN
    Pont ma volt vele egy helyzet, hogy UAZ-zal berongyoltam a biztonságos zónába, majd miután biztos helyre értem egy dombon, kiszálltam, mert előzőleg jó kis pergőtüzet kaptam, mikor elmentem egy épületcsoport mellett. Na látom, hogy a domb lábánál lévő búzamezőn vagy hárman loholnak sarkukban az árammal. A legközelebbi kb. 200, a legtávolabbi 250 méterre lehetett, na mondom itt most én nagy vérengzést csapok. Hát a fenét, csak hülyét csináltam magamból. Az első öt lövésnél még el se hittem, hogy ilyen szar lehet a fegyver ballisztikája, de utána is csak a földet szántottam. A végére gyakorlatilag már az eget lőttem, hogy egyáltalán elvigyen odáig a puska, de akkor még persze a célpontok mozgásával is számolni kellett volna, ez meg már nekem is sok volt. Röhejes volt az egész, mintha papírgalacsinokat lövöldöznél egy rakás fel-alá röpködő légyre.
  • Nagydög
    Jelentkezem. Ha adok-kapokba keveredik vele az ember, akkor szivas, de sunyin kipottyozni vele a teljesen tanacstalan nepeket remek szorakozas. Szubszonikus, igy nincs csattanas, nem is mindig veszik eszre az emberek, ha elsore mellejuk lovok, visszarugas meg gyakorlatilag nincs. Azert egy pici buff raferne a lovedek sebessegre es a sebzesre is, de csak kicsi.
  • TDC Geronimo
    Szinte senki se használja, fel se nagyon veszik már földről
  • yossarianHUN
    Pfejj gyerekek, ez a VSS... Csak én nem tudok bánni ezzel? A torkolati sebesség és a lövedékesés valami katasztrófa, oké, hogy sniper, de annak számomra tök alkalmatlan. Mintha csúzlival lövöldöznék.
  • Nagydög
    Es tenyleg sokkal simabbnak tunik.
  • undY1ng #1003
    Nálam továbbra is sokszor beáll a kép pár játék után... És megeszi a ramot. Ajtónyitás + tárgyfelvétel rendben... de a többi dolog még idegesítő.
  • Rocco27
    Milyen jó mikor harc közben nincs lagg (max. lootoláskor, az is főleg az elején)! Lövök és azonnal meghal!

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.25. 18:29:37
  • Zs0lt1
    Roccoval most toltunk kört, király volt:
  • Szabi #1000
    mi az a három adidas csík ? így próbáltad kitakarni a csalást ?
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.06.25. 17:25:13
  • Nagydög
    En egyszer beakadtam a sziklaba a romoknal levo templom alatt. Ott en is a grenade exit-et nyomtam.

Egyaltalan nem hosies, vagy eredmenyes, de a legaranyosabb balfaszsagom:
    Egy kis hazban tevekenykedtem, mikor befutott valaki. Hallottam, hogy maszkal a haz korul, aztan csend lett. Nem volt turelmem uldogelni, gondoltam meglepem. Kicsaptam az ajtot, jobbra pordultem, bamm bamm valahonnan soretes. Franc, balra volt, gondoltam. Ahogy kinyilott a kep, kiderult, hogy a fraszt. Az ajto elotti harom lepcsofok aljan guggolt, csak azert nem estem at rajta, mert az engine nem tud olyat, viszont ezzel eppen a latoterem alatt volt.
  • Fujiryu
    Grat. Sose szabad feladni. Nekem múltkor volt egy squadgame ahol Gatkában kezdtünk a másik két squadot 1 emberünk árán leszedtük, de semmi heal nem volt csak bandage mindenkinél és Rozhok után volt a kék széle. Kb mint Frodóék a gyűrűvel próbáltunk befutni a kékben, mert semmi járművet nem találtunk útközben lelőve még 1-2 embert akinél szintén semmi nem volt. Végül egyedül maradva elértem egy daciát Rozhokban amivel végül sikerült a kéken belülre verekednem, mivel addigra a kör már jócskán a yasnajai mezőn volt, 10% hpval minden élettöltő nélkül kb 40 lőszerrel az AK-ban, mert mindet ellőttem az előttem futókra heal reményében. Egy szerencsés roadkillel szereztem lootot és még 4 embert levadásztam, de bandageon kívül semmi töltőt nem találtam a hullákon. Aztán végül top 15ben oldalba kaptam egy 4es squadot akik pont felém pusholtak a yasnajai pusztában. Kettőt leszedtem mire észrevettek, a harmadik már lőtt is rám de a negyedik végül kinyírt. Egyik legszórakoztatóbb meccs volt amit játszottam, ahogy a daciával próbáltam elütni embereket, hogy legyen lootom, azok után, hogy a romoknál nyomtam el az utolsó bandagem és ha lkett volna gránátom magam alá dobtam volna :D
    Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.06.25. 16:07:11
  • TDC Geronimo
    lol olyan meccsem volt vége előtt majdnem feladtam, mert vízben voltam a sziklás résznél bal oldali hídtól jobbra, de valahogy csak felkeveredtem a házakhoz. Teljesen összeszűkült a kör, én kint voltam a 2 másik meg házban azt hitte biztonságban lesz. Hát én beértem a kör közepére, a másik kettő nem :D

• Fujiryu
    "Néhány hetes strory: az iskola melletti társasházaknál kempeltünk, mert a domb oldaláról futottak le azok, akik korábban lőttek minket miközben idejöttünk járművel lootolni. 2-en elhaláloztak, 2-en maradtunk egy-egy épületben. Távcsöves SKS a kezemben. Egyikőjüket 3X mellkason lőttem, fröccsent is a vére és röhögve tovább futott az atlétájában. Társam a másik házból nézte, másik kettő engem spectelt. Kifutottam rá és ott is szarrá lőttem. Majd megölt engem is. Le voltunk mindannyian fagyva, hogy az francba volt képes ennyi kapott találat és legfőképpen kevlar nélkül, akár a felét is túlélni."

"Landolás után persze előtünt mellettem egy másik játékos, aki előtte végig "láthatatlan" volt - nesze neked bug javítás. Pisztollyal szaladgált, majd feszítővassal fejbe vertem, erre ő megfordult és 1 lövésből megölt. Persze lvl2 kevlar volt rajtam, de ő fejre lőtt és még be is talált neki. Másik körnél, játék vége felett UMP9-el rohadt messziről 1 lövésből -75% HP, majd 2 újbóli találat után halált kaptam. Ez a megmagyarázhatatlanságok tömkelegével telepakolt játék..."

Ezek csak a te postjaid erről az oldalról Rocco. Mégis mit vársz mit mondjanak erre, azon kívül, hogy szar a hitreg? Minden egyes alkalommal ha meghalsz PUBG-ben idejössz elsírod a bajod majd kiderítjük a leírásod alapján, hogy cheater vagy hitregprobléma volt? Ennek semmi értelme. El kéne fogadni, hogy igen van, hogy nem ad be a játék akár 30 golyót és utána téged egyből lelőnek. Ennyi. Ezt nem kell ide leírni.

Utoljára szerkesztette: Fujiryu, 2017.06.25. 15:14:01
  • bosco05 #995
    Próbáltad már a jobbakat nézni a népszerű youtuberek/streamerek helyett? :) Ott van pl Smak, vagy VissGames, esetleg Halifax, Sacriel, Break, Soltek1H stb... Nem Disrespectet kell nézni meg a többi showmant :D Az is jó, csak tök más.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.06.25. 15:09:40
  • TDC Geronimo
    mi már meguntuk. Military ftw :D
  • Panzeradler #993
    +1
  • Rocco27
    Már bocsánat, de én egyetlen egy posztomban sem mondtam a Grimmmzire, hogy csaló! Olvass vissza...Csalásokról ment a téma és konkrét videókat osztottam meg hozzá, mert álszenteskedtél (nem nincs csaló, csak te vagy a noob). Ehhez csatoltam még egy videót érdekesség képen, mert ment a vita a gyors tüzelésről is. Volt benne egy furcsaság amire mindenki felkapta a fejét, de szerencsére itt is és közben a neten is megkaptam rá magyarázatot - közben az is kiderült számomra, hogy a videós egy neves streamer. Ehhez megosztottam a személyes CoD4-es tapasztalataimat is a gyors tüzelésről, mint csalási formáról. Ennyi nem kellene túlbonyolítani és belemagyarázni mást is.

Más. Bocsánat, hogy bántja a szemed a (sok) negatív élmény és kritika a játékról, de ezek is a játékhoz tartoznak, nem csak a dicsőítése!
    Meg és ki kell beszélni, mert lehet más is járt így, lehet közösen találunk rá magyarázatot, de az, hogy pl. te mindent azzal akarsz lezárni, hogy el kellene fogadni, hogy vannak jobb játékosok vagy más arra is képes amire te nem és nem hőbörögni ha meghalsz, stb. unalmas. Semmi baj azzal ha lelőnek, te is lehetsz a fegyver másik oldalán. Nem ezekért "sírunk", hanem a furcsa és nonszensz dolgokért. Valószínűleg a "potato" szerverek megjavítása és a visszajátszás elérhetősége nagyban javítani fogja az általános játékélményt és csökkenni fog a fórumon megjelenő "sírások" mennyisége is, de addig sajnos marad a kétely egyesekben.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.25. 13:54:55
  • HTS s3rg1nh00
    real men start at pochinki :D
  • Nagydög
    "te meg egy videot Grimmmzről úgy osztasz meg, hogy gyanús neked 5 lövése és ha noname embertől lenne ez a video szerinted cheater lenne. Miért nem lehet úgy megosztani egy ilyen videot, hogy hú baszki de szeretnék így lőni vagy láttátok mekkora faszmákja volt 5 perc 10 másodpercnél?"

Igen. Na most peldaul ha a tejbegrizrol beszelnenk...
    Ez itt a PUBG topik, nem a PUBG hype. Igy arrol dumalunk, ami a jatekban/jatekkal tortenik. Pozitiv, negativ egyarant. Es igen, ha valakivel valami titokzatos tortenik es idejon cheatet kiabalni, az is hasznos, mert lehet, hogy massal is tortent mar ilyen es tudja, milyen hetkoznapi eset, vagy bug all a hatterben. Most kepzeld el, a lentebb linkelt jakfrags video ket aldozata mit gondolhatott az ugyrol.
  • Fujiryu
    Konstruktív poszt alert:
    Hova ugrasz?
  • Fujiryu
    Nekem a bajom az, hogy két hétig nem olvastam a topikot kb mert meguntam aztán az első dolog amit meglátok amikor beleolvasok a topikba egy cheateres post Rocco-tól te meg egy videot Grimmmzről úgy osztasz meg, hogy gyanús neked 5 lövése és ha noname embertől lenne ez a video szerinted cheater lenne. Miért nem lehet úgy megosztani egy ilyen videot, hogy hú baszki de szeretnék így lőni vagy láttátok mekkora faszmákja volt 5 perc 10 másodpercnél? El kéne már szakadni ettől a cheateres témától, mert tönkreteszi ezt a topikot, hogy bizonyos emberek csak arról írnak, hogy hogyan haltak meg egy szerintük unfair szituációban és ezért a fejlesztőket/játékot/cheatet hibáztatnak. Milka is inkább összevághatna egy videot abból amilyen szép killjei vannak, nem arról ahogyan egy cheater lelövi őket. Az a bajom, hogy szeretném ezt a topikot olvasni, de egyszerűen nem lehet, mert egyedül Geronimo az aki próbál minőségi kontentet fdeltolni ide a maradék az kb hiszti vagy reakció a hisztire, engem is beleértve.
  • Nagydög
    Akkor talan ismet abbahagyhatnad az ilyen iranyu hisztizest. Nem kerestem csalast a videoban, meg csak nem is vagyok biztos benne, hogy van.(Az - ismetlem - mas kerdes, hogy egy egyszeru hetkoznapi juzer videojan ezt latva, meglehetosen biztos lennek a sumaksagban. Grimmmz hirneve es hogy mekkora kockazatot vallalna vele valoszinutlenne teszi az ugyet.) Valoszinuleg szerepet jatszott benne, hogy egy osszevalogatott bestof video igy nagyon tomeny. Es megegyszer elmondom, senki masnal nem lattam meg ezt, pedig atok sok PUBG videot nezek.
  • Fujiryu
    Akkor talán abbahagyhatnád profik videoinak a kikockázását finomhangolt aimbotkeresés címen, mert semmi értelme.
  • Nagydög
    "Pont erről beszélek. Számodra felfoghatatlan, hogy valaki aki profi az mit képes megcsinálni."

Abbahagyhatnad a hisztizest. Teljesen normalis dolog, hogy vannak sokkal jobbak nalam. Es meg oregszem is, igy aztan raadasul naprol napra egyre tobben lesznek.

Szerk.: Ez B+! En se tudom szemmel kovetni se.
    Utoljára szerkesztette: Nagydög, 2017.06.25. 12:13:21
  • Fujiryu
    Pont erről beszélek. Számodra felfoghatatlan, hogy valaki aki profi az mit képes megcsinálni. Ez nem csalás ez egyszerűen a skill. Nézd egy párszor a streamjét és majd látod hányszor elbassza ezeket a lövéseket. De pl sokszor amíg játékra várnak addig OSU-t nyomnak és az amilyern pontosan hasaználják az egeret elképesztő. Nézd meg ezt a videot én nem hogy megcsinálni, de még a szememmel követni sem tudom...
  • HTS s3rg1nh00
    mert utána még finomhangolja a célzást,a jobbak ezt a másodperc ötödrésze alatt ezt simán megcsinálják,nincs ezen semmi rágcsálnivaló.arról meg ne is beszéljünk,hogy van elég jó gépe 144 fps-el nyomni a játékot,ez a sima 60 Hz monitorokkal szemben kb.olyan OP,mintha valaki 3as sisakkal,vesttel meg hangtompis csipával ugrana ki a repülőből. ;)
  • ratgab
    Na szerveren azért kicsivel egyszerűbb a helyzet. Megszokott csapattal a 4. meccsünket le is hoztuk squadban. Az európai szerveren kiharcolt K/D arányomhoz képest többet is öltem. Oké 4 meccs nem jelent semmit, de könnyebbnek tűnt amcsik ellen játszani.
  • ratgab
    Ablakon átlövés alatt arra gondolsz, hogy nem tudsz rajta átlőni? Minap jártam pont így. Tudtam hol van a srác, ráláttam takarás nélkül. 3 méterről rálőttem és mint utólag kiderült az összes lövés megakadt az ablakpárkányban. Ő meg belülről simán lelőltt. De számtalanszor előfordul, hogy az ablakrácsban akad el a lövés vagy az erkélyek korlátjában.
  • Nagydög
    Ez egyebkent ujdonsagnak tunik, korabban nem talalkoztam ilyesmivel. A legutobbi patch mellekhatasa lehet.
  • ratgab
    Nálam napi 2x crashel a játék a heti javítás óta.
  • ratgab
    Számtalan esetben előfordul az is, hogy meghalsz x emelet a hullád meg a y emeleten jelenik meg. Én is jártam így nem egyszer. Minap infóztak a csapattagok, hogy az 1 emeleten haltak meg és a 2-on volt a hullájuk. Pedig ketten állították, hogy az elsőn.
  • Nagydög
    Csessze meg mar! Nem, nem piskota. Nem azzal van baj, hogy milyen jol lo. Azzal van baj, hogy pontosan hogyan lo. Az altalam megadott idoknel(egyebkent van meg tobb is) olyan lovesek vannak, amikor nem volt a celkereszt a jatekos fejen es csak a loves dorrenesekor ugrott odebb. Ezt meg eddig senki masnal nem lattam, pedig vannak sracok a youtubeon, akik nagyon durvan lonek.
    De inkabb hagyjuk, parttalannak tunik.
  • HTS s3rg1nh00
    itt van fél percben egy példa (igaz másik játékból),mire tud menni valaki ha egész nap gyakorol amihez mi leülünk casualban játszani 1-2 órát.ezek után amit a csávó a videóban művel,az piskóta.

• Nagydög
    Meg mindig nem a killjei vagy a nyert meccsei szamarol van szo. Csak arrol, ami a linkelt videon latszik, vagy legalabbis en latni velek.