7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Rocco27 #854 Szerintem Ő nem MrGrimmmz-ről beszél, hanem arról aki a videóban kinyírta őket. -
#853 Nem Grimmzre írta :D
@Zozo: Még mindig több csapat van akik fejlesztik a játékot. Egy modellekkel foglalkozó grafikus, meg egy kreatív munkatárs még mindig nem fog neked szerverkódot optimalizálni :) Ahogy a pék sem szerel vonatokat. Tényleg nem bántásból de nagyon nehezen dolgozzátok fel a játékipar működését és ez most nem csak neked szól. Early Access jelentése, fejlesztés lépcsői, folyamatai stb... Nagyon távol áll tőletek, hogy elfogadjátok, hogyan is működik ez, de a legnagyobb baj talán, hogy meg sem próbáljátok elfogadni :) Az arra hivatott emberek gőzerővel dolgoznak a lagok csökkentésén, a kódon, az optimalizáláson és ez tisztán látszik is. Innentől igazából nem értem miért baj, ha a többi részleg is teszi a dolgát. Ha majd optimalizálják, akkor meg az lesz a baj, hogy hát semmi újdonság nincs a játékba 2 hónapja... Mindenbe bele tudtok kötni amúgy :)
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.06.13. 22:31:00 -
#852 Mellesleg nincs ban a profilján. Attól, hogy privát, írná, hogy game ban. Nem kéne hülyeségeket összehordani! -
#851 Még ha a steam accán van is game ban akkor azt nem tudhatod, hogy melyik játékból bannolták. -
#850 20 órája volt majdnem 13 órás streamje, ott még nem bannolták, a bp-je meg 430k, szóval az, hogy beírtad ide, hogy bannolták nem jelent semmit.
-
Zozo0122 #849 Kezd kurvára elegem lenni ebből a hitboxból. Most megtörtént, hogy 1 méterről telibelőve a tagot leszállásnál a legerősebb sörétessel nem volt hatása. Milyen zombi mód? kapják össze először a játékot, utána majd lehet :D -
#848 Ja, bár Grimmz még mindig játszhat, szóval azért nem 100%-os ez a módszer :DAS:DD:SADS::AD -
#847 olvastok is vagy csak írtok? Írtam, hogy custom game -
#846 remélem a zombik külön játékmódba lesznek.. :-/ -
undY1ng #845 Azért most is vannak olyan helyek ahonnan full nem számítasz rá! :D -
Gabe18 #844 Jogos.
Hát majd kiderül mi lesz ebből.
Még jól is kijöhetek belőle, valami gép elleni coop moddal hátha rá tudom venni valami ismerősömet hogy játszon vele. Mert egyelőre csak azt kapom hogy "láttam megint azzal az izével játszottál éjjel amibe futni kell negyed órát hogy az első ember akivel szembe találkozol lelőjön 3 másodperc alatt ..." -
#843 Az accan rajta van az 1 GameBan by developers, a PUBG re. -
yossarianHUN #842 E3 van, ez mindig is arról szólt, hogy ki tudja jobban lehazudni leígérni a csillagot az égről. Ha valaki úgy menne oda E3-ra, hogy hát gyerekek, most épp nem tudunk semmi atomlátványos újdonságot mutatni, mert épp azon dolgozunk, hogy játszhatóvá tegyük a játékot, akkor kitörne a népharag. Remélhetőleg ettől függetlenül a fejlesztési prioritás továbbra is az alapok összekalapálása, és csak a látványpékség kedvéért mennek a nagy "ennánszment"-ek.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.06.13. 19:58:25 -
#841 custom game lesz csak hivatalos. Sima játékban nem lesznek -
Gabe18 #840 Baj ha én ennek nem örülök annyira?
Kezd olyan érzésem lenni mint sok más játéknál. Hogy az alapok még bőven rogyadoznak, maguk se tudják mikor lesz egyáltalán az alap normál játék kész annyira hogy rámondhassák hogy na ez a végleges, de már erre építik a zombikat, meg a konzolos verziót, meg ki tudja mit.
És most nem arról van szó hogy ne lehetne vele játszani, mert lehet és jó is. De itt még bőven ezt kéne tákolni gőzerővel és nem ilyenekre rámenni. És jó duma hogy minden problémával más team-ek foglalkoznak, de akkor inkább lenne nagyobb team a szerverek, lag-ok, meg optimalizáció témakörre mint ilyenekre.
Na de ez csak egy saját morgás... (mondjuk k....a nem tudom ebbe is minek zombik, amire kismillió jobb/rosszabb más játék van ) -
yossarianHUN #839 Mármint valami kooperatív survivor móka? -
#838 hivatalos zombi mode lesz most ment twitchen reveal. Kurvajó animok voltak :D
Videó link
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.06.13. 19:42:54 -
#837 Na grat. Nem gondoltam volna. és honnan tudtátok, hogy bannolták? -
#836 vaultingra mondhattak volna dátumot. Mondjuk valószínű júliusi nagy updateben lesz -
yossarianHUN #835 Micsoda igazságtalanság, hisz tudjuk, hogy nem is volt csíter -
#834 Update az "egyáltalán nem csíter mi vagyunk balfaszok gyerekről", bannolva lett már tegnap. Szóval legalább kiszűrik az ilyeneket hálistennek. -
Gabe18 #833 De a meglőnek golyóval esetén az energiaveszteség reálisabb mint amit most a játék a leugrálásnál produkál. -
#832 A valóságban ha meglőnek golyóval egy bandage nem gyógyít meg...Szerintem ennyivel lezárhatjuk ezt a realitás témát, mert ez egy játék. -
#831 Ugrás annyira nem vészes. Én simán ugrottam már 4 méterről le és semmi bajom nem lett belőle. True story hogy a legrosszabb dolog amit tehet az ember hogy bele guggol mint a karakter teszi, hanem tovább kellene gurulnia bukfencben kb. Ez a parkour egyik fontos része. -
Gabe18 #830 Ez a dinamikus mozgás tök jó. De kérdés mennyire veszik komolyan. Itt a videóban nincs fegyver a karakter kezében, viszont mi van ha van? Akkor a felkapaszkodás a falara a valóságban már nem müködne, akkor valóban el kell majd rakni a fegyvert hogy "szabad" legyen mindkét keze?
A másik hogy a mozgással kapcsolatban nekem még mindig gáz hogy leugrok a 2. emeletről kb. 5% energiaveszteség, amikor a valóságban nagyjából mindkét lába eltörne a jóembernek.
Ezt csak azért írom, mert a játék varázsa nekem pl. a H1Z1-hez képest pont az, hogy egy jóval "szimulációsabb" megközelítés, az ott látott arcade ugrabugrához képest, és nem lenne jó ha nagyon arra menne el. -
ratgab #829 Ez egy rendkívül fontos újítás lesz a játékban....Új perspektívák nyílnak meg...Ezentúl olyan helyekről fognak lelőni amire nem is számítunk majd. Az időjárás kapcsán én sok különbséget nem látok.
Az új fegyver nagyon erős lesz állítólag. Közelre és távolra is jó lesz. -
és ezt nem tudom hányan láttátok, de állítólag a következő frissítésben már benne lesznek! -
#827 Ja én nem tudtam, hogy ez nincs meg :) Most akkor már értem a kérdést, de már megvan a válasz is :P -
Zozo0122 #826 Köszi srácok, hárman összedobtátok, már megértettem :D Ezt eddig nem használtam, csak fölé lőttem érzésre. Volt, hogy bejött :D -
A Zeroing distance mutatja mennyi a távolság, alapból 100 méter.
(Bosco neked meg köszi lövésem se volt mekkora egy négyzet eddig csak tippeltem és az alapján, hogy a gyerek alatt vagy felett csapódott be a golyó korrigáltam) -
#824 A 4x és a 8x scopeon tudod állítani azt a page-up page downnal, hogy tőled hány méterre legyen bekalibrálva. Ez azt jelenti, hogy a célkereszt pont azt mutatja ahova a golyó becsapódik ha jól méred ki a távolságot, ergo nem kell az ember fölé célozni. -
#823 Hát őőő, most magyaráztam el, úgyhogy nem igazán értem a kérdést :) -
Zozo0122 #822 Elmagyaráznád, hogy ez hogyan működik? Totál analfabéta vagyok ebben, ilyen mélységekben még nem játszottam ilyesmit. -
#821 Megnézed hol van a térképen hozzád képest, leszámolod a négyzetrácsból hány négyzetre van (1 négyzet 100 méter) és már állíthatod is hozzá a fegyvert (Page UP, Page DWN) -
#820 Egyébként offtopik de ma ellőttem egy gyereket squadban 577 méterről M416-tal. Ami egy 2 perces mutatvány volt, kb 80 golyó kellett hozzá :D
Szóval a kérdés az lenne, ti hogy számoljátok(ha számoltok) távolságot ha snipereztek? -
#819 Sikerült eljutni odáig, hogy Grimmz csaló? :D Ez a legalja mindennek emberek, nemár! Ennyire fogalmatlanok már tényleg ne legyünk pls....PLS !!! És még neki áll feljebb :D Hát beszarok komolyan. Direkt napok óta nem írtam semmit, de olyan mélységekbe tudtok sodródni, ami nincs máshol csak SG-n. A tájékozatlanság és a hülyeség csúcsra járatva némi egoval :D Egy darabig vicces, de ez már inkább szégyen. -
#818 Jöjjön már
-
#817 ma nyitottam egy 2 eurós urban és egy 40centes lila kabátot :) -
#816 Arra az utolso videora reagalnek:
https://clips.twitch.tv/LovelyCrackyAnteaterRedCoat
Tehàt semmifèle makrot nem hasznal csak jitter clickkel
Utoljára szerkesztette: Kaszi46, 2017.06.12. 17:38:32 -
yossarianHUN #815 Na látom valaki nem bírt magával, és csinált egy alreget :D