Transport Fever

← ElőzőOldal 53 / 53

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem megvan a Train Fever 500+ játszott órával és nem kerültem be a bétába.
Toby0501
Igen, nekem megvan, bár nem hiszem, hogy azt figyelembe vették.

akyyy
nektek megvan a train fever? nekem az nincs meg, biztos emiatt buktam, 😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

szabii98
Én is bent vagyok 😊)

I met God. She's black

Toby0501
"Dear Tamas,

Thanks very much for your beta test application. We wanted to let you know that your application is among the lucky ones!"

<#taps>

Nohab
Nagyobb térképek lesznek, mint a Train feverben. Ami ott nagyon zabálta az erőforrásokat, az a lakosok és az áruk útkeresése és közlekedése okozta. Ezt leegyszerűsítették.
A videó tetszik,a játék is nagyon szép,sőt szerintem túl szép a grafika a videóban,ha ilyen lesz valóban akkor gondolom irtó kicsi térképek lesznek,hiszen ilyen szép és részletes grafika mellé nagyobb térképen még a 32 gigás videókártya is kevés lenne.
Vajon mekkora térképek lesznek majd a játékban.Őszintén szólva én nem nagyon voltam oda a transport tycoon-ért.Én a klónját szerettem nagyon,a Transport Giant volt nekem a nagy kedvenc,annak idején a 64 megás kártyámmal én nagyon szép játéknak tartottam.<#vigyor>
És még ma is játszom vele,bár az eredeti régi dobozos már nem csipázza a gépemet,szerinte a 2gb-os videókártya nem elég a futtatáshoz.<#vigyor> De megvettem steamen is és az már megy,csak a steames verzió defektes.Jó pár bosszantó bug van benne.

wollnerd
Lehet jelentkezni a zárt bétára, Júl. 17-ig. LINK

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

FAQ page updated

Csak úgy mellékesen vettem észre, hogy rendre szerdánként (May 11, May 4, Arp 20, Apr 11) jönnek az infók a játékról vajon ez egy bevett rendszer?
Remek, hogy ilyen aktívan hoznak infókat a fejlesztők a játékról. Remélem, ha már a járműveket lehet színezni, kapunk valami lehetőséget egyedi színek megadására és nem csak a régi TF paletta színei lesznek elérhetőek.
Nohab
Nohab
Pár infó:

- Akinek megvan a Train Fever, az valamekkora árkedvezményt kap.
- Lesz zárt béta.
- Különböző alakú és nagyobb térképekre számíthatunk.
- A későbbi időszakra jellemző megnövekedett gépigényt algoritmusokkal csökkentették.
- Nem lesz multi.
- Statikus konkurencia elképzelhető a kampányokban. Nem csak a játékos járművei fognak közlekedni.
- Változások lesznek az útvonal-kijelölésnél.
- Egyénileg be lehet állítani, hogy egy játék nap mennyi ideig tartson.
- Az utasok a gyors útvonalat, míg az áruk az olcsóbb útvonalat fogják választani.
- Elképzelhető az időjárás és nappal-éjszaka váltakozás is. De a legjobb esetben is csak a játék megjelenése után kerülhet bele.
- Többféle árut igényelnek a városok. Nem csak "GOODS" kell majd nekik.
- Megoldható a járművek elejére (nem vezetőfülke) helyezett nézőpont, kameraállás.
- Elképzelhetőek az egyirányú utak és a közlekedési lámpák
- Steam Workshop támogatás.
- Célul tűzték ki a Train Fever modok importálásának lehetőségét. 1 az 1-ben viszont nem lehet majd őket felhasználni.
- A városok igényei moddolhatóak lesznek.
http://www.gamestar.hu/transport-fever-transport-tycoon-urban-games-bejelentes.html

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Minimal system requirements:

Processor: Intel Core 2 Duo 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 260 or better, ATI Radeon HD 5670 or better, 1 GB VRAM

Innen

A Train Feverrel sem a gépigény volt a probléma, (most sem az lesz), hanem, hogy rosszul volt optimalizálva. Előrehaladott játékban (sok jármű, nagy városok) sok volt a lagg, főleg a hónapvégeken. Gyakorlatilag nem létezik olyan konfigurácó amin ilyenkor tökéletesen futna. Saját fejlesztésű game engine-t használnak, ezért egy kicsit rizikós, hogy a tényleges játék fog e rendesen futni. Majd meglátjuk.
Palinko
mivel a trailer csak vakítás a valódi játékban soha nem lesznek ilyen pillanatok max video formájában ezért azt gondolom hogy szinte "bármilyen" gépen el fog majd futni
Vajon milyen gép kell neki?

Nah ez a topik is megnyílt. 😄
A Transport Tycoon egy 1994-es játék és tényleg durva, hogy az azon alapuló OpenTTD az egyetlen olyan játék ami elfogadható minőségben képviseli, ezt a témát a műfajon belül. Pedig már meglehetősen elavult.
A Train Feverben 500+ órám van, a hibái ellenére. Az Transport Fever ennek lesz a tulajdonképpen "feltuningolt" változata. A játékmotor miatt kicsit aggódok ismerve az elődöt, de átlátszó üveggel mennyire jobban néznek ki ezek a járművek. 😊
DonnieBrasco
Na, ez szimpi lehet.... OpenTTD a mai napig fent van, elég ciki, hogy máig nem sikerült jobbat írnia senkinek... több, mint 20 év alatt!!

DB

A ti kung-futok nem erős!

Én várom, szerettem a Train Fever-t is, bár nekem abban kicsit elnagyolt volt a gazdaság.
Ránézésre a játék alatt dolgozó motort nem cserélik, pedig szerintem ráférne...

Megj.: a steam link a Train Fever-re mutat, itt a Transport Fever steam linkje.
Itt egy újabb próbálkozás a Transport Tycoon trónörökös elmozdítására.A Train Fever-t készítő csapat:Urban Games, újabb játéka,ezúttal már vízben,és levegőben is szállíthatunk,nézhetjük hogy fejlődnek városaink.Rengeteg járművet menedzselhetünk 1850-es évektől kezdődöen.Meglátjuk mi sül ki belőle.Ősszel jelenik meg a játék!

Steam
Honlap

Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2016.04.12. 06:34:19

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

← ElőzőOldal 53 / 53