Transport Fever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szerencsés esetben lesz valaki aki nekikezd a fordításnak, de hogy abból mikorra lesz játszható verzió, az kérdéses. Eleve meg kell majd nézni, fordítható-e a játék technikailag, aztán az is kérdéses, mennyi szöveg lesz benne.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.10.19. 08:57:23
Lesz belőle magyar verzió?
Sokan tétováznak hogy meg vegyék ne vegyék.
Vagy itt is várjunk vele majd egy magyarosító csapat kidob hozzá valami fordítást?
Az a baj hogy annyira össze tett a játék hogy én aki vajmi keveset tudok angolul tuti belebukik ebbe.
Utoljára szerkesztette: zamballa82, 2016.10.19. 08:10:01
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Csak stemen működik a dolog?
I met God. She's black
A le és felszálló utasokkal addig nincs baj, amíg meg nem akarják jeleníteni mindet, mint a Cities in Motion-ban. Ahol konkrétan letérdelt a gép tőlük!
A gyanakvással figyelők táborát erősítem.
Ennyire elment az idő.
A Transport Tycoon óta rengeteg ilyesfajta próbálkozás volt, több-kevesebb sikerrel, de olyat mint az, vagy a Locomotion még nem tudtak csinálni.Ahogy elnézem a Transport Fever-t, ez megdőlni látszik.De messze van még november...
Azt látom, hogy az építkezést jelentősen megkönnyítették!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2016.10.14. 08:40:10
Én még a C64-es Simcity-vel kezdtem.
Ha minden jól megy, ez lesz a Transport Tycoon 2016-os változata.Alig várom!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Vajon pl. 576-ban is ekkor kezdik árulni, vagy azt is később mint a Train Fevert?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Alapár 31,99 EUR, ha nincs Train Fever-ed 28,79 EUR, ha van akkor 23,99 EUR
November 8-án jelenik meg a játék, és megjelent róla egy 15 perces gameplay videó!
Vannak benne nagyon jó újítások a Train Feverhez képest...
Például, ha van egy új buszvonalad és akarsz indítani pl 8 buszt, akkor nem kell neked úgymond elosztani őket és egyenként indítgatni a buszokat, hanem itt mind a 8 buszodat indíthatod és a gép magától idővel elrendezni őket figyelembe véve hogy hány busz megy egy vonalon! Ez nagyon nagyon hiányzott nekem!
Ezen kívül lehet hátsó kijárata is egy vasútállomásnak, nem kell körbe építgetned úttal, vagy lehet látni egy adott buszmegállónak mi az a távolság ahonnan jönnek az utasok, vagy épp az utasok milyen közlekedési formát favorizálnak stb stb...
és ami a leges legjobb, nagyon de nagyon egyszerűnek tűnik az építés!!!! VÉÉÉGRE!
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2016.10.12. 22:58:04
Champaign
Tauri: Nemtudom hogy ez volt e már említve videóban vagy akárhol, remélem volt és nem spoilerezek el egy hatalmas dolgot.
Jelenleg 6 féle dologra van szükségük ha jól tévedek, ezekből pár amire emlékszem az a Food, Goods, Fuel, Machine tools és Plastic.
I met God. She's black
Az előző résznek a magja nagyon jó volt, nem is szeretném ha hozzányúlnának, hiszen ez fogott meg benne ami.
Ami iszonyat rossz volt, az a sínek lerakása ha kereszteződés jön vagy épp híd, na itt eldobtam az agyam mire sikerült megcsinálni, de a dev videókból az jön le hogy ezeket javították.
A nagy kérdésem hogy megmaradt a Goods mint egyetlen "árucikk" amire szükségük van a városoknak?
I met God. She's black
Most lehetőséget kaptam ugye játszani, remélhetőleg nem fognak kirakni a bétából egy kis információ morzsa miatt 😄
Alapvetően amit így olvasgattam a Train Feverről, nagyon sok minden nem változott, teljesen más a UI és több a jármű de alapvetően a játék magja ugyan az marad.
Ami nagyon tetszik az a komplexititás, tegnap vagy 2 órát b*szakodtam azzal, hogy egy vonalon 3 vonatom megállás nélkül tudjon közlekedni. De amikor sikerült, akkor nagyon boldog lettem, pedig csak 1 vasútvonalam van ami profitáló lett. 😄
I met God. She's black
ugye lesz majd hozzá magyar nyelv? az elsőben volt, arra emlékszem 😞
Ha a béta ennyi, akkor a végleges mennyi lesz?<#ticking>#ticking><#hehe>#hehe>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Remélem minden tesztelő aki bekerült, lesz ideje tesztelni is és ami a legfontosabb véleményezni is a fejlesztők felé.
Bízom benne hogy nem egy félkész játékot kapunk mint a TF ben. Ami azért volt bosszantó, mert nagyon szép és jó lehetne a játék 😄
Úgy emlékszem hogy valahol aztmondták a béta időszak után egyből lehet is venni, nyilván annak lenne értelme a legjobban.
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2016.08.31. 07:35:25
Aug 30ra van tervezve az indulás, de természetesen NDA alatt lesznek a dolgok, szóval semmiféle szöveg, képi anyag vagy videó nem jöhet ki róla :/
I met God. She's black