Transport Fever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gabona + tehen -> kaja ez így ok. na de a többi <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nyersolaj -> finomító -> üzemanyag és olaj -> olaj megy tovább a vegyiüzembe ahol kell gabona<#confused>#confused> és műanyag lesz?
Már látom az első csődöm
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Amúgy ez is elég érdekesen tolja, nem a várakozó utasok közelébe tenne le egy busz depót hanem a kiindulási ponttól küldi újra őket.
Csak nekem fura ez a zöld szín?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egy vitatható módszerrel kb így lehet átszámolni a valóságba a települések számát:
2000 játék lakos = 8000 valós lakos, ha ez a 8000 ezer lakos a napjuk 98%-át utazással töltenék a napjukat (mint a játék emberek) a valós kb. 21% helyett, akkor kb. 37 333 ingázó lakosnak felel meg. Továbbá a valóságban vannak olyan emberek, akik keveset használják a tömegközlekedést. Gondolok itt a nagyon idős, kórházi betegek, kicsi gyerekek stb.
Egy szó, mint száz ez az 1000 ember nem egyenlő egy magyar falucskával. Ha pedig mindenképpen nagy városokat akarsz, akkor írd át a házak kapacitását.
Utoljára szerkesztette: Rodman6, 2016.11.01. 18:24:30
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Utoljára szerkesztette: Desert, 2016.11.01. 11:51:15
A nagy játékoldalakon egyébként semmit nem találok erről, sőt pl. 576-ban sem árulják, furcsa mindenhol csak az FPS megy.
Kénytelenek leszünk steam-en beszerezni?
Utoljára szerkesztette: Rudi50, 2016.11.01. 11:10:49
Megszűnt a nyersanyagok és áruk utak feletti városba 'lebegése', mindent a helyszínre kell szállítani. Fontos változás a megállók, terminálok, állomások lefedettségi köre. Ha nem elég közel van a teherállomás a bányához, akkor nem fog működni. Egy városban elhelyezett teher terminál csak egy adott körben elhelyezkedő épület csoportot lát el áruval. A körön kívül esők ellátatlanok maradnak.
Már nem csak havi 1-gyel nő a bányák, gyárak üzenek termelése, hanem pillanatok alatt megnő a kívánt igényszintre.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Már csak 8 nap!!!
Vagyis 175 ora es 52 perc.....<#crazya>#crazya>
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Ha olyan lesz mint a TTD vagy a Locomotion, persze mai színvonallal, akkor itt gond egy szál sem lesz.
Q: Is the game optimized for late game performance?
A: Yes! Several new algorithms optimize the amount of necessary calculations and reduce processing time. Also, multicore support helps to ensure fluent gameplay even when scenes get big.
Erre leszek igazan kivancsi......
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2016.10.31. 06:41:45
#81 Rodman6 angol videok is vannak vagy csak németek? nem kerestem még rá ezért kérdem.
Nem bírtam magammal és feltettem a train fevert na az nagy csalódás lett a kezelhetőség pl. nulla a tycoon után, remélhetőleg itt már okosabbak lesznek.
nem értem miért nem növelte a szekerek számát, mikor többen várakoztak a megállókban már.
Vonat menetrend: A - B - C - B
Az utasok felszállnak az első B megállónál, de A-ba utaznak. Senki nem szállt le C állomáson. Ezt baromira javítaniuk kell.
Ilyenkor szoktam gondolkodni azon, hogy felvegyem ahogy játszom...