2093
escapefromtarkov.com | elővétel | térkép | reddit | kezdőknek segítség | bővebb gyorstalpaló | küldetések magyarul
-
#129 Ja ha megveszed :D -
#128 zárt béta launch video
Utoljára szerkesztette: Husimoto, 2017.07.29. 11:19:29 -
#127 Igen, jelen pillanatban 47 euroért. -
Tirion #126 kulcsot lehet szerezni? -
#125 Elindult a zárt béta:
"Closed Beta Testing Started!
Escape from Tarkov is on a new stage of development - Closed Beta Testing.
CBT access will be provided to all owners of early access packages. The admission of players will be conducted in waves, but as soon as reasonably possible. Within a week, every package owner shall receive an invitation email. Players who have purchased early access packages earlier than others will be allowed into testing first. New users will be able to join other beta testers immediately after the end of the last wave.
With start of the new phase, the game receives a significant number of updates:
- the first part of the largest of game locations - Shoreline,
- reworked balance of existing locations and new spots to explore,
- more useful items, medicines and equipment,
- advanced arsenal of weapons and weapon modifications,
- balanced economy and insurance system,
- as well as general chat to search for info or raid companions.
"In recent months we have done a formidable job optimizing the speed and stability of the game, fixed a lot of errors," says Nikita Buyanov, head of the Battlestate Games. "Our main task is to make it comfortable to play for everyone. Therefore, I hope that players will understand the precautions we took with the gradual admission. Of course, the development of the game doesn’t stop here. It will grow richer with features and content with every consecutive update, as soon as they are ready. For example, the closed beta testing will be soon expanded with the quest system.”
There is no non-disclosure agreement set forth for the closed beta testing. All users shall now have the right to make, store and share screenshots and videos, broadcast their gameplay and post game materials online.
Learn more about the project testing plans and the estimated completion time frame, and also pre-order the game on the official website of the project." -
4850 hd #124 sziasztok videok alapjan en megvetem valami pluszt ad a jatek a tobbiehez kepest majd kiderul remelem jo dontes volt ,bf3-bf4-bf1-call ghost -black ops 3 -arma 3 -siege -payday 2-cs.go ghost wilde is mintha minden egybe egybe minden lenne :)) -
#123 Szia! Hát ez igénytől függ úgymond. :) Én a Left Behind csomagot vettem. Elég kényelmesen el lehet benne pakolászni bár néha még ez is kicsi.
Nem tudom, hogy ha eljön a CB akkor is ez a "fizetési" mód marad-e vagy sem. Mert itt megveszed az alapot és upgradelheted nagyobb csomagra. Ha így marad akkor az alappal érdemes kezdeni. Megnézni, hogy mennyire jön be a játék meg ilyenek.
Remélem tudtam segíteni. -
#122 Sziasztok!
Most a közeljövőben tervezem megvenni. Melyik verziót ajánlanátok az alapot vegyem (mert mindjárt itt a closed beta amennyire hallottam) vagy érdemesebb a nagyobb stash miatt valamelyik nagyobbat venni.
EOD-t semmiképp nem venném, esetleg majd egyszer upgradelnék rá, ha van értelme.
Előre is köszi a válaszokat! -
GregBlack #121 Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni azokhoz akik már most játszanak vele.
HunZagloba néven discordon is fent vagyok. -
Fantasy18 #120 Shoreline Új pályárol képek meg infok
shoreline uj pálya képek, infok -
szunyika #119 várom hogy mikor jön már a zárt béta :) bár ezzel biztosan nagyon sokan így vannak, legalábbis gondolom hogy sokan megvették a standard változatot :) -
#118 Csapattal minden egyszerűbb, sajnos erre nekem most nincs lehetőségem. Egyedül meg, eh... -
#117 Ez az érzésem volt már hónapok óta, mig egyedül toltam és nem ismertem a pályákat, folyamatosan szopó álarcban mentem be. aztán találtam egy kis csapatot, discordon vagyunk. Azóta 4-5 en megyünk be full gearrel, és általában mindig élve jövünk ki, persze nem mindig, de általában. Fedezzük egymást ismerjük az éledési pontokat. Azóta tele a batyunk mindig, van della és sikerélmény is rendesen. Szóval csapat és pálya ismeret kérdése az egész, persze ez sem mindig segit de azért mondom általában jol kijövünk a dolgokbol, ha valaki el is esik, azért ki tudjuk hozni a cuccait és köv körben megkapja tüllünk. -
#116 Gyanús volt xD De azt gondoltam lehet majd valami aktiváló kódot küldenek vagy hasonló. Köszi az infót. Amúgy elég volt a Left behind csomag. Gondoltam , ha nem engednek be akkor upgradelek. :)
Egyébként valamikor össze lehetne hozni egy magyar csapatot, hogy legyen esélyünk és ne csak negatív élmények legyenek. -
#115 a download client nem gyanús neked? :D
be. -
#114 Ha ezt írták ( annyira nem megy full az angol :P ) akkor bejutottam?
You are receiving email updates.
Alpha test:
peter, the time has come!
Welcome to the Alpha testing admittance wave!
We'd like to remind you that you now have access to the closed section of the forum dedicated to the Alpha testing:
The Alpha testing implies playing the most early and raw versions of the game, which may be ridden with different bugs, optimization issues, problems with client and server stability. The testing will be accessible both online and offline (i.e. locally, without having to connect to server).
The game build can be downloaded here:
Download client
Also, please follow our dedicated Alpha-testing Twitter to keep yourself informed about the planned servers uptime or forthcoming updates:
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.05.08. 15:23:46 -
#113 Üdv! Te melyik csomaggal jutottál be? Elgondolkoztam a Prepare to Escape (75%) csomagon, de azért kicsit rizikós, ha nem jut be az ember. -
#112 Nem tudom én vagyok e béna (tuti), de az biztos, hogy 1 hét alatt elvesztettem mindenemet. Eleve tök jó volt, hogy a wood pályán 10-ből 8x sötét volt és csak kaptam a heccsátokat mindenfelől. Pár embert le tudtam lőni, de eleve nevetséges volt, hogy a játékosok fele már csak késsel, pisztollyal lövöldözött, a nagyok meg full felszerelve, gránátokkal, éjjellátókkal kempeltek, rohangáltak.
Tök érthető ez a cucc vesztés, de a factory is hasonló volt. Cuccot nem tudsz szerezni, mert sörétessel, ak-val bedarálnak, a kis lámáknál meg semmi nincs. Egyszer sikerült élve kijutnom onnan is.
Az elképzeléssel nincs gond, de szerintem rohadt frusztráló a jelenlegi rendszer, főleg mikor azt látom, hogy 42-es játékosokkal rak össze 2-es szintűként, valamint nagyon nehéz felállni alap szintről, főleg úgy, hogy a kezdőket hülyére lövik azok, akik már rég alpháznak.
Egyébként tetszik a játék, de minden alkalommal úgy léptem ki, hogy semmi sikerélmény, csak a megaszopás. Ameddig nincs valami elképzelés, hogy segítsék a kezdőket, addig részemről felejtős.
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.05.08. 11:09:48 -
szunyika #111 20% kedvezmény minden csomagra most még 2 napig! (akció vége május 10) -
Fantasy18 #110 lassan érdemes a sima standart editiont is megvenni mivel nyár közepe táján már az is játszható lesz! kérdeztem őket emailben hogy jövőben lesz-e steam. annyi válasz jött rá hogy még infót nem adhatnak ki róla. sok játék megoldotta a steames importot köztük a KSP, elite dangerous stb. nem kell ettől félni. hamarosan én is rakok fel gameplay videókat. legalábbis a escap from tarkov hungary facebook oldalunkra. remélhetőleg NDA leveszik rólunk hogy tudjunk streamet,videót, képeket csinálni jelenleg is. már tárgyalunk a battle state game el. legalábbis az emailezésünk jó irányba halad. -
szunyika #109 én ennek örülök, van igény az ilyen élethű játékokra!
teljesen rendben van ez így, ha valaki arcát lövöd meg bármivel is, legyen már elég egy golyó - és ne számítson hogy milyen bakancs van rajta...
hátha lesz valami akciózás 24.-e után, nagyon meg akarom ezt a gamát venni, csak nem ennyiért, illetve jobb szeretném ha elérhető lenne steam-en is....
azonban valahol azt olvastam hogy nem biztos hogy amikor elérhető lesz steam-en akkor a te kulcsod azzal kompatibilis lesz... hurrá
amúgy meg most is lehet nézni mindenféle gameplay videókat youtube-on és élő streameket is (twitch)
Utoljára szerkesztette: szunyika, 2017.03.23. 13:48:33 -
Solt #108 Na ez jól hangzik... én nagyon várom ezt a játékot, de ennyi pénzt alfa/béta állapotban előre biztos nem adok érte. Inkább megveszem majd teli áron, ha tényleg olyan lesz amilyenre gondolok. -
Fantasy18 #107 hát igazából nem ennyi. mert simán egy golyóval leteríthetsz egy általad hívott nagyon lootos embert is.. nagyon jó példa pont tegnap történt. agyon páncélozott emberkével futottam össze avs mellény, sisak ,mbav mellény, éjjel látó ( mert este volt), tyuning m4 nála. én meg csupaszon mellény nélkül 2db tárral és a leggyengébb makarov pisztollyal. kezemet lőtte el torkolat tüzét kiszúrtam és kb 30 méterről arcon csűrtem "hát ott nincs páncél" elterült. nekem meg lett egy brutál jó cuccom. amit nem merek kivinni vadászni :D
mellesleg vannak páncéltörő lőszerek amik simán átlövik a golyóálló mellényt szóval hiába lootos vagy tápos sokkal nemtud elhúzni a kezdőtől. mert inkább szimulátor mint árkád valami.
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2017.03.21. 12:20:42 -
#106 Jah, ez ennyi ?! :)
Akkor felejtos....Fene se akar a ket nap alatt kimaxolt lootos kockakkal kinlodni. -
Fantasy18 #105 Mit szóltok egy jó kis városi sniperhez? escape from tarkov hungary facebook oldalon van róla leírás is!
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2017.03.21. 08:14:28 -
Fantasy18 #104 PVE van benne csak lootot nem kapod meg. ez multiplayer orientált játék. -
bgabor911 #103 Van már single player mód is, vagy csak uncsi multi deathmatch? -
#102 Igen, ahogy előttem is irta ozimak, Hivatalos, igaz pontos időt nem közöltek, de zárt béta időpontja 2017 nyara. Március 24-én feloldják az NDA-t, igaz csak arra a napra, minden játékos közölhet képet videót, streamelhet szabadon. -
#101 Most kaptam tőlük e-mailt. Nyárra tervezik a zárt beta-t. -
#100 Ez ilyen örök alfa esetleg majd évek múlta béta fázisban lévő játék lesz? -
Fantasy18 #99 Escape From Tarkov Hungary Facebook Oldal.
HAMAROSAN!
Nemsokára új frissítés várható!
Tartalma:
-Scav Game mód
-Első adag skill rendszer bevezetése
-Módosítottás egészségügyi, fáradtság / állóképesség, negatív hatások törések, vérzésben - sokkal realisztikusabb lesz!
-Két új fegyverek, sig-Sauer Mpx és sks karabély.
Ebben a fejlesztési szakaszban ezeken dolgoznak:
-Kliens/Szerver optimalizálás
-Általános Chat (general chat)
-Új tárgyak
- Időjárás-rendszer módosítása (advanced weather plan)
-Küldetések és feladatok
-Új Zsákmányok (loot) beleértve zsákmányolható küldetéseket is!
-Egy új típusú Scav vezér (bandavezérek)
-Új helyszín Tarkov utcái, Partvonal. "Streets of Tarkov" "Shoreline" -
Fantasy18 #98 SIG MPX
-
Fantasy18 #97 esetleg valakinek megvan a játék? csapatban is kipróbálnám hogy milyen -
Fantasy18 #96 Escape from tarkov hungary facebook oldal
Itt van róla több kép is az új fegyverről -
-
Fantasy18 #94 esetleg tudja valaki hogy hogy működik a factory ban a pvp?? 9 embert lőttem le. 10 lőtt le. hány ember indul rajta? -
Fantasy18 #93 na rá vettem magam. elég durva a gama mondhatni megéri a pénzét mert elég brutális a fegyverek és az egésznek a kezelése. valahogy nagyon eltalálták a srácok. úgy működik mint igaziból, a rá töltés a fegyverre.... ezen meglepődtem sehol máshol nem láttam ilyet még játékban. nem nagy dolog de nekem az ilyen apró dolgok fontosak. játék menet számomra nagyon para... mindig összehúzott seggel járkálok hiába mentem már egy pályán ezerszer akkor sem tudom megunni hangok eszméletlen jók. egyik srác úgy buktatta le magát hogy megnézte hogy a fegyverben van golyó.. és hallottam a másik szobából ahogy hátra húzta a sint pisztolynak... eszméletlen. viszont hogy ne csak dicsérjem elég sok a szerver crash... és akkor minden cuccod bukik... amúgy ha bele kerül még a fegyverek beragadása meg egyéb ilyen dolog az nagyon kemény lesz. így is sok mindenre kell figyelni stb.
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2017.03.11. 14:56:02 -
#92 Hát akkor az se :) -
#91 Az sajnos nem működik. Vagyis igen, de akkor annak az országnak a régióját kapod, ahol VPN el. Az eu s régiót veszed ezeket nem tudod kikerülni. Gondolom Tadzsik vagy huzott szemű, esetleg hamburger zabálokkal nem akarsz játszani szép pinggel egyetemben. Ez van sajna.
-
#90 Talán ha proxy mögül "más országból" veszed meg, akkor az áfán spórolhatsz. Talán...