5896
ds35d07c.gif
  • LBandi77
    Ha valakinek kéne shrad már van 100 db tudok adni,persze csak aki nagyon nem boldogul.
  • Moby
    Oké, csak nekem Halberd kéne :D (pontosabban az a brutál kivitel, ami das1-ben van).
  • n000rbi
    Én az elsőt ültem majdnem végig "coop"-ban veled, ez tuti :) (a 2. nekem totál kimaradt, egyelőre legalábbis)
  • LBandi77
    Szerintem az összes black knight fogyó benne van ,nem néztem wikit de a többit kitalálhatod.
  • LBandi77
    Tedd be még a heal miraclét az elején én mindenképpen használni fogom új karakterrel,mert kevés a flaska.
  • AntiHero
    Van blacknight greatsword.
  • LBandi77
    Már nincs rá szűkség,flynn ring ,aztán van 1 olyan ami ha max a hp-d akkor megnöveli a támadás erejét,stamina gyűrű,és az utolsó mindíg helyfüggő poison bleed stb..ezeket használom.
  • Moby
    Szerintem az a 2-ben volt, de már lehet, hogy keverem én is :D

/de igen, ma is eszembe jut, és visítok :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.13. 11:01:29
  • SlickAdam
    hat ezaz, hogy a segge alatt voltam tobbnyire. a jatekos poziciojatol is fugg, hogy miket tol a boss. ugyanez volt a - nekem - 3. bossnal is ejjel. szoptam vele vagy 3 kört, aztan 4.-re mar okosabb voltam es szinte mar "könnyeden" le tudtam vagni.

estus chunk (ha ez a neve angolul) lehet talalni neha. kovacs azzal felpimpeli a flaskákat.
  • n000rbi
    Igen, emlékszem, amikor DaS1-ben sikerült egy fantasztikus semmirenemjó kardot csinálnod az übergigamegabrutál pajzs helyett
  • Moby
    Nekem elég lenne a das1-ből a blackknighthalberd, de a das1 óta a halberdek fosok lettek, és sajnos ebben is, pedig az volt a legnagyobb kedvencem :(
  • Ulthane
    Na, rá kell gyúrnom ezekre a flaskákra, mert nélkülük szart se érek.
  • AntiHero
    Arra még jöhet az estust erősítő gyűrű. :) De gondolom megvan.
  • LBandi77
    Nekem 10 flaskám van +7 erősségű.
  • AntiHero
    Hát itt nem csak ennyire kell nyomni. :)

Fontos mennyire vagy terhelhető. Arra is érdemes pakolgatni.
  • AntiHero
    Na igen. Nrkrm a DaS2ből kellene amit a sárkány lelkéből csináltam kard.

Ami benne is van a 3-ba. Csak még nem tudom hol/hogyan lehet megszerezni.
  • AntiHero
    3. Azt farmolom. Lvl 43an léptem ki tegnap. :D
  • Moby
    Nem nagyon játszottál soulsokkal ezek szerint. A bossok lelkei kellenek spéci fegyók kovácsolásához, vagy itemekhez. A guideban meg kell nézni melyik lélek mire jó, ha nagyon nem kell semmi belőle, akkor mehet a tűzre.
  • Bandicoot
    A boss soulokkal kapcsolatban fontos tipp lehet van aki nem tudja:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ne csesszétek el mindet "zsetonra"... Van lehetőség a firelink shrine-ban a beváltásukra!!! Vordt lelkéért kaptam egy gyűrűt ami sikeres támadások esetén életet tölt...:)
  • Myselor
    nézz körül jobban ott már lehet 6estusod nekem annyi volt ott:)
  • Tatyla
    Így van eastus shardot kovács alakítja át és ugyan itt a mana flaskát is átalakittattam, undead bone shard vagy hogy hívják az meg elégetve shrineban növeli a poti erejét
  • Ulthane
    Én egy irányba fejlesztem: stamina, HP és dex. Ennyi. A többi nem érdekel. :)

Most már végigviszem vele, ha beledöglök is. :)
  • Ulthane
    Aztakurva!
  • Ulthane
    A kéket egyszer megittam, és nem történt semmi. :) Szóval akkor az nem kell. :) Estus shard vagy mi a fene az, ami hozzá kell, ha jól emlékszem a 2. részből.
  • Samurai84
    Ahogy nézem ez az assa class ilyeb sword mage akar lenni, inkàbb olyasmivel kezdek neki újra amit elég egy irányba fejleszteni. Azért str, att, stamina, int / fth megosztàs elég sok pontot elvisz szerintem és még az életerőre nem is raktàl akkor...
  • Tatyla
    Nekem most 8 van
  • Bandicoot
    A kovácsnál be tudod állítani az estusok arányát. Ha nem kell kék állítsd mind sárgára. Az már 4. + lehet ritkán találni cuccost amivel a kovács erősíti a flaskát. Úgy nő a száma. Slick talált.:)
  • Ulthane
    Slick, faszán toltad le tegnap a második bosst. Tök nyugisan, gyakorlatilag végig a segge alatt maradtál, és reszelted a tökeit. Én most küzdök vele, egyszer próbáltam csak meg. Érdekes viszont, hogy Darknak
    sokkal durvább volt, mint neked. Végig effektezett, meg ide oda rohangált, jeges-bűzös lehelletett köpött. Szinte meg nem állt végig. Nálad meg mintha nem is lett volna második fázisa.

Honnan van 5 estusod? Nekem csak három van, nagyon kéne a többi. :(
  • Ulthane
    "Suicide run"

Sajnos tudom mi az.
  • Tatyla
    dárda dobáló óriás odabasz, ezek az "apró" momentumok adják a legnagyobb hangulatot
  • Ulthane
    Vagy assassin. De nem a creed.
  • Ulthane
    Nahh, egy kis összefoglaló.

Kb. négy órám van a játékban, a látvánnyal elégedett vagyok, nagyon Bloodborne-os egy csomó pályaelem, tetszik. Szépnek nem szép, de bőven hangulatos.

Assassin-nal nyomom, a fasznak van pajzsom, nem tudom, nem használom semmire. Thrust sword-dal megyek egyelőre, és azt vettem észre, hogy kizárólag R1-gyel támadok, nyomkodom, mint süket a csengőt. Van a másik fegyverem, az valami varázsbot, vagy mi a szar, egy hosszú pálca, ki sem próbáltam mire jó, gondolom nem sokra.

BB-stílusban csapatom, ha tehetem, kicsit farmolok, staminára gyúrok, a From játékok esszenciája a stamina, a többi másodlagos. Még nem basztam kontrollert, de azért néha marhára idegesít, hogy nincs HP visszatöltés.

Tárgyakat sajnos nem használok, pedig biztos könnyebb lenne , van fire bomb-om is már pár, ki se próbáltam, :-/ Nem sietek, még csak a második bossnál vagyok, nem akarok a fél játék mellett elrohanni.

Azért a vajazó kurvára hiányzik.
  • Samurai84
    Végül sikerült a liftet megnyitni egy suicide runt követően, most majd megmutatom nekik...
    Kicsit még nyomulok a pappal aztàn ha nagyon szenvedős, akkor sajnos restart knight vagy mercenary vagy thief.
  • Ulthane
    Én is órákat töltöttem el vele tegnap, mire ma reggel rájöttem, hogy

A bonfore-től jobbra lefelé menj a hátsó lépcsőn, ne balra, és az vezet a lifthez. összesen egyszer kell átrágnod magad a sok mobon, hogy kinyisd az ajtót, utána már ott tudsz lemenni.
  • Kandurex
    Minek akarsz állandóan átvergődni? Jobbra van a shortcut! Igaz, ehhez egyszer átkell menni.
  • Bandicoot
    Ahogy írták alattam plunging.

2. Bonfire, le lépcsőn be ajtó, leugrasz, ki ajtó, végigrohansz létra mellett leugrasz közben támadsz (zuhanás közben támadás a plunging attack) végigfutsz a tetőn le létra. Hátadmögött nyilasmisire vigyázz. Jobbra tőled tető párkány lenézel deszkatető. Lejebb ugrasz. Jön a dagatt, plungig attack + rásózól párat. Vagy kikerülöd a francba és kirohansz a boltíves kertes területre. Jobbra egyből nyilasmisire vigyázz + idegbeteg zombi. Ott boltíveknél lépcső mellett le tudsz ugrani. Balra lent plunging az ücsörgőre. Maradt két lándzsás akik pofonegyszerűek. Befogod a célpontot, rohanj full a közelébe és körözz amig mögé nem kerülsz durr. Sima ügy. Marhalassan fordulnak. Lépcső alján nagybejárat, ránézésre kitalálható mi jön.:)
    Cirka fél perc a bonfire-től. Csak leírva hosszadalmas.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.13. 07:39:39
  • Myselor
    szerintem nem volt annyira gáz.plunging attackold le a köröző majmot :D én lényegében fél perc alatt voltam ahol kellett.szerintem nem volt gáz de szerintem te a cleric miatt szopsz én knight vagyok:)
  • Samurai84
    Ez a High Wall of Lothric tényleg ilyen hosszú? Van bonfire az udvar közelében ahol az a páncélos ratyadék sétálgat a sok hulla között? Iszonyat odáig is mindig elvergődni minden egyes halál után... Ezek a kámzsás lovagok az őrületbe kergetnek, néha egyszerűen lemegy backstab-pár csapás, néha úgy gondolja visszakézből nyom egy könyököst a tarkómra trackinggel és utána stunlockol :) A sima mobok is iszonyat genyók. Csak nekem tűnik nagyon nehéznek BB után, vagy a Cleric kaszt miatt szopómaszkot húztak a fejemre a Fromosok?
    Lightning Speareket akarok dobálni az enemybe, de egyelőre:

Utoljára szerkesztette: Samurai84, 2016.04.13. 06:38:51
  • Myselor
    én most nyomtam le nemrég a 2 bosst halál nélkül ment eddig mindkettő:) sőt eskü nem felvágás de csak a pajzsomat érték .tehát estus nélkül.na holnap teherbe rakom a fát xd
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.13. 03:04:18
  • SlickAdam
    opcionalis boss vidijó (3. vagy 4. ...? jÓ nAgy FAsz volt...)