5896
ds35d07c.gif
  • darkSectorxxx #1207
    Megvolt, tegnap sehogy nem ugrott.
  • AntiHero
    Amugy azt vágod ugye, hogy ps+ van azon a profilon amin játszol? :)
  • darkSectorxxx #1205
    Tudom ismerős volt, das2-ben is, átállítottam körre az L3-at, de semmi.
  • darkSectorxxx #1203
    Melyik felét?
  • eje75
    Hát...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az udvaron az óriást próbáltam vagy 40x, de nem annyira akart összejönni... na majd a 105-iknél...talán...vagy akkor se
  • darkSectorxxx #1201
    +2
  • Ulthane
    Én is úgy tolom, nincs Plusom. :-D
  • partizan182
    Nemjó, ha a pajzsod fenn van nem tudsz backstabbelni.

Lock, köröz, várja az openinget, pajzs leereszt + R1. De sokkal nehezebb a BS mint a DS1-ben úgy érzem én is.

Más: felfedeztem hogy van front-stab is. Nem parry/riposte, kick-el sikerült aktiválnom :)
  • Ulthane
    Egy ezresen ne szarakodjál, Gamertech 18 ezer.
  • Myselor
    a terhes bokor vicces volt.elsőre feküdt ez is xd dark hol jársz?
  • Bandicoot
  • AntiHero
    Lockolod. Pajzsot tartod maga előtt és korbe korbe mozogsz amig a hátához nem jutsz. Itt R1. És halott. :)
  • eje75
    Sziasztok!

Knight-ot indítottam és van egy olyan gondom, hogy senkit! nem tudok backstab-elni, mert akár milyen lassan közelítek hozzá (nyilván hátulról), tuti, hogy visszafordul és felszecskáz... fel nem foghatom, hogy a hallásuk, vagy a szaglásuk ilyen kifinomult? Bűzlik ez a karakter, valamit rosszul csinálok?
  • Tatyla
    csak a lilát üsd
  • SlickAdam
    hahh... nem most jöttem le a falnak a vedöjeröl... :D

hatalmasat csattant a saller a homlokan.:)
  • LBandi77
    Tedd át a futást kör-re ha nyomod fut rányomsz még egyet ugrik.
  • Bandicoot
    Az első mimicryig..
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.13. 12:16:25
  • SlickAdam
    miert? a feliratok hianyzonak csak. regen se invade-eltek annyit, hogy megerje a plusz penzt.

a "nicsak hogy haltam meg" vertocsakat szinten nem nezem sose, mert semmit nem mutatnak. adam mindig szemfüles ugyis.:)
  • Kongy
    Mondjuk én PC-n tolom.. :D

@dark

Ne csináld már, BB-ben ugyan így kellett ugrani.. Nyomod hosszan a sprintet, és közben lenyomod egyszer a bal analógkart...
  • TDC Geronimo
    eh. felét kiölitek a funnak :(
  • SlickAdam
    en is offline tolom. evi 1-2 ora online-ert meg a fantasztikus "ingyen" jatek kinalatert nem fizetek plus-t...
  • darkSectorxxx #1185
    Ja köszönöm, a luck-ot olvastam mondjuk, de ennyit számítana?

Vagy ti néha megálltok farmolni?
  • darkSectorxxx #1184
    Próbáltam, helyből tudom hogy nem ugrik de nekem sprintbe sem, teljesen mindegy hogy próbálom.

Monjuk. Das2-ben is csak nyűg volt de ott ugrott legalább.
  • TDC Geronimo
    offline tolod?! Ejj :(
  • Kongy
    Ja, ezt jó tudni :D Rohadjon meg.
  • Moby
    A dasokban vannak gépi invaderek.
  • Kongy
    Én azt nem értem, hogy hogy lehet az, hogy invadelnek offline módban? Direkt beraktam, hogy ne szopathasson senki offline módba, erre a semmiből jön elő, hogy invadelnek, és halott vagyok..
  • Bandicoot
    Sokmindent ellenfél dob le random. Minél magasabb a luck annáll többször hajítanak cuccokat.
  • n000rbi
  • Moby
    Jaja
    Meeehogy ezt NEM lehetett visszacsinálni. Belevertem a lelket egy olyan fegyóba, amire SEMMI szükségem nem volt, a shieldre annál inkább lett volna :D Vagyis nem volt rá szükségem, így is végigmentem rajta, de NAGYON szerettem volna azt a pajzsot :)
  • Voltan
    LOL, amikor mozdulatlanná dermed az egész :D Gondolom, ott esett le, mit is csináltál :)
  • Moby
    Jajmegvan! LOLASDJSDHJsABSVNMBVbvnmsashmpfpfhfhf
    2 óra 28-nál indul a mókavonat, avval, hogy rendesen megvettem egy törött kardot, amiből végigkovácsoltattam rendesen, melóval egy Greatsword of Artoriast, miközben és a Greatshieldet akartam, de már annyira paff voltam, hogy kb 15 percig nem tűnt fel mit csinálok. És a végén az a lefagyás, amikor tudatosult, hogy mit műveltem...priceless :DDDDDDDDD
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.13. 11:38:59
  • AntiHero
    Mondjuk ha nem futol közben akkor nem is fog ugrani.
  • Moby
    Keresem a felvételek között, de egyelőre nincs meg, pedig szívesen fetrengenék a röhögéstől :D
    Viszont oltári gecijó visszanézni....úristen ez a das1 a szívem csücske. Remélem erre is ugyanígy fogok visszagondolni egyszer :)

/nem emlékszel mit csináltam a mi helyett? azt tudom, hogy valami greatshiledet _akartam_
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.13. 11:26:13
  • LBandi77
    Dark a fegyverre azt nagyon nem szereti.
  • darkSectorxxx #1171
    Ti nem értem hol találtok ennyi cuccot. Pedig frankón mindent felaszedtem eddig. Kivétel amikhez ugrani kell, mert az én karakterem nem ugrik, se L3 sem o gombra.

Mindegy, lehet nagyon az elején vagyok még.
  • AntiHero
    Azt az opcionàlis bosst leöltrd már amelyik:

Crystal siege vagy mi a neve. Varázsolgat ott nekem meg osztódik. Tipp hozzá?
  • Moby
    Hardveraprón kettőt is látok 17k alatt. Holnapra szerintem rengeteg eladó darab lesz 1 nap elég szokott lenni az elsőkörös csíriodszelekcióra.
  • AntiHero
    Még nem mertem semmit fejleszteni. Bár egy kardal rohangalok amióta megszereztem. De várok még jobb kardra aztán azt húzom fel.

Páncéllal ugyan így vagyok. :D
  • mucsácsó
    Honnan lehetne jópézé beszerezni a játékot PS4-re, nem tudjátok? (a lemezes változatot)
    AQUA-ban bohóckodnak, pedig ott találtam legolcsóbban, de nincs nekik, a héten talán lesz... ne szórakozzunk már...
    esetleg tipp, ahol ~17k körül van?