5896
-
#1207 Megvolt, tegnap sehogy nem ugrott. -
#1206 Amugy azt vágod ugye, hogy ps+ van azon a profilon amin játszol? :) -
#1205 Tudom ismerős volt, das2-ben is, átállítottam körre az L3-at, de semmi. -
#1203 Melyik felét? -
eje75 #1202 Hát... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az udvaron az óriást próbáltam vagy 40x, de nem annyira akart összejönni... na majd a 105-iknél...talán...vagy akkor se -
#1201 +2 -
Ulthane #1200 Én is úgy tolom, nincs Plusom. :-D -
partizan182 #1199 Nemjó, ha a pajzsod fenn van nem tudsz backstabbelni.
Lock, köröz, várja az openinget, pajzs leereszt + R1. De sokkal nehezebb a BS mint a DS1-ben úgy érzem én is.
Más: felfedeztem hogy van front-stab is. Nem parry/riposte, kick-el sikerült aktiválnom :) -
Ulthane #1198 Egy ezresen ne szarakodjál, Gamertech 18 ezer. -
#1197 a terhes bokor vicces volt.elsőre feküdt ez is xd dark hol jársz? -
Bandicoot #1196 -
#1195 Lockolod. Pajzsot tartod maga előtt és korbe korbe mozogsz amig a hátához nem jutsz. Itt R1. És halott. :) -
eje75 #1194 Sziasztok!
Knight-ot indítottam és van egy olyan gondom, hogy senkit! nem tudok backstab-elni, mert akár milyen lassan közelítek hozzá (nyilván hátulról), tuti, hogy visszafordul és felszecskáz... fel nem foghatom, hogy a hallásuk, vagy a szaglásuk ilyen kifinomult? Bűzlik ez a karakter, valamit rosszul csinálok? -
#1193 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak a lilát üsd -
SlickAdam #1192 hahh... nem most jöttem le a falnak a vedöjeröl... :D
hatalmasat csattant a saller a homlokan.:) -
LBandi77 #1191 Tedd át a futást kör-re ha nyomod fut rányomsz még egyet ugrik. -
Bandicoot #1190 Az első mimicryig..
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.13. 12:16:25 -
SlickAdam #1189 miert? a feliratok hianyzonak csak. regen se invade-eltek annyit, hogy megerje a plusz penzt.
a "nicsak hogy haltam meg" vertocsakat szinten nem nezem sose, mert semmit nem mutatnak. adam mindig szemfüles ugyis.:) -
#1188 Mondjuk én PC-n tolom.. :D
@dark
Ne csináld már, BB-ben ugyan így kellett ugrani.. Nyomod hosszan a sprintet, és közben lenyomod egyszer a bal analógkart... -
#1187 eh. felét kiölitek a funnak :( -
SlickAdam #1186 en is offline tolom. evi 1-2 ora online-ert meg a fantasztikus "ingyen" jatek kinalatert nem fizetek plus-t... -
#1185 Ja köszönöm, a luck-ot olvastam mondjuk, de ennyit számítana?
Vagy ti néha megálltok farmolni? -
#1184 Próbáltam, helyből tudom hogy nem ugrik de nekem sprintbe sem, teljesen mindegy hogy próbálom.
Monjuk. Das2-ben is csak nyűg volt de ott ugrott legalább. -
#1183 offline tolod?! Ejj :( -
#1182 Ja, ezt jó tudni :D Rohadjon meg. -
#1181 A dasokban vannak gépi invaderek. -
#1180 Én azt nem értem, hogy hogy lehet az, hogy invadelnek offline módban? Direkt beraktam, hogy ne szopathasson senki offline módba, erre a semmiből jön elő, hogy invadelnek, és halott vagyok.. -
Bandicoot #1179 Sokmindent ellenfél dob le random. Minél magasabb a luck annáll többször hajítanak cuccokat. -
#1178 -
#1177 Jaja
Meeehogy ezt NEM lehetett visszacsinálni. Belevertem a lelket egy olyan fegyóba, amire SEMMI szükségem nem volt, a shieldre annál inkább lett volna :D Vagyis nem volt rá szükségem, így is végigmentem rajta, de NAGYON szerettem volna azt a pajzsot :) -
#1176 LOL, amikor mozdulatlanná dermed az egész :D Gondolom, ott esett le, mit is csináltál :) -
#1175 Jajmegvan! LOLASDJSDHJsABSVNMBVbvnmsashmpfpfhfhf
2 óra 28-nál indul a mókavonat, avval, hogy rendesen megvettem egy törött kardot, amiből végigkovácsoltattam rendesen, melóval egy Greatsword of Artoriast, miközben és a Greatshieldet akartam, de már annyira paff voltam, hogy kb 15 percig nem tűnt fel mit csinálok. És a végén az a lefagyás, amikor tudatosult, hogy mit műveltem...priceless :DDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.13. 11:38:59 -
#1174 Mondjuk ha nem futol közben akkor nem is fog ugrani. -
#1173 Keresem a felvételek között, de egyelőre nincs meg, pedig szívesen fetrengenék a röhögéstől :D
Viszont oltári gecijó visszanézni....úristen ez a das1 a szívem csücske. Remélem erre is ugyanígy fogok visszagondolni egyszer :)
/nem emlékszel mit csináltam a mi helyett? azt tudom, hogy valami greatshiledet _akartam_
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.13. 11:26:13 -
LBandi77 #1172 Dark a fegyverre azt nagyon nem szereti. -
#1171 Ti nem értem hol találtok ennyi cuccot. Pedig frankón mindent felaszedtem eddig. Kivétel amikhez ugrani kell, mert az én karakterem nem ugrik, se L3 sem o gombra.
Mindegy, lehet nagyon az elején vagyok még. -
#1170 Azt az opcionàlis bosst leöltrd már amelyik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Crystal siege vagy mi a neve. Varázsolgat ott nekem meg osztódik. Tipp hozzá? -
#1169 Hardveraprón kettőt is látok 17k alatt. Holnapra szerintem rengeteg eladó darab lesz 1 nap elég szokott lenni az elsőkörös csíriodszelekcióra. -
#1168 Még nem mertem semmit fejleszteni. Bár egy kardal rohangalok amióta megszereztem. De várok még jobb kardra aztán azt húzom fel.
Páncéllal ugyan így vagyok. :D -
#1167 Honnan lehetne jópézé beszerezni a játékot PS4-re, nem tudjátok? (a lemezes változatot)
AQUA-ban bohóckodnak, pedig ott találtam legolcsóbban, de nincs nekik, a héten talán lesz... ne szórakozzunk már...
esetleg tipp, ahol ~17k körül van?