5896
-
SlickAdam #1288 kettedik nekifutasra meglett, gyengusz.:) (elsöre vegigverekedtem magam a hozza vezetö uton, meggyötörten, mérgezve estem be a harcba, szal nem kellett sok a halalhoz)
(ööö, BB-nel napokig csak az elsö 3 boss-rol szolt a topik...)
szóval a "4. boss" (nekem 5.)
alias:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Abyss Watchers
es a vidijo:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1287 atról is igen.lesz még rodeó nekem is.hamarosan érzem :D -
#1286 Souls -nak a rodeóról kell szólnia. -
#1285 Na ebben minden van, kár volt megnéznem :) -
#1284 áh nem vagyok én annyira nagy játékos.de azért próbálkozom és igen nagyon érdekel a játék.nem csak ütök vágok xd viszont van egy betegségem imádok grindelni így elég hamar előnyökhöz jutok általában így én jobban haladok:) amúgy te hol tartasz 4boss jön majd nekem később csak most nőzök.te merre vagy? -
#1283 -
#1282 Myselor nagy játékos amúgy, szóval róla is el tudom képzelni hogy keni vágja a DS-t, meg érdekli is. Az is nagyon fontos.
Ha leszarod a játékot, meg kezded unni, akkor nem fog menni ha fejre állsz sem. -
#1281 Amúgy az tipikus BB boss hangulata van.
Sok szerencsét. :)) -
SlickAdam #1280 aaaa, most jön :D -
#1279 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Abbys Watcher
Nem rettegett az. Csak jól an megcsinálva. Meg az addigi bossokhoz képest ő már nem piskota -
#1278 Spoiler....:D hahó. :D -
#1276 de utálom a mocsarakat -.- -
#1275 Ja bocs úgy értettem ismerősöknek ha megkérnek, de amúgy stream végett most nem foylok bele ilyenekbe. :D -
SlickAdam #1274 amugy melyik az a hirhedt, rettegett 4. boss? nevét! -
#1273 sokat számít a tapasztalat.néztem olyat aki először játszott souls játékkal hát siralmas volt 2óra alatt lett meg neki az első boss :D -
#1272 Amúgy BBben én sokkal többet szoptam, mint itt. Mondjuk első souls játékom volt meg itt csak 4 boss van meg -
partizan182 #1271 Grat hozzá :)
A lényeg hogy csak az tudja milyen ez, aki már csinálta (Invadelt/Invadelték). Ha korábbi Souls-ban megvolt akkor nyilván kb ugyanolyan. -
#1270 vicces lehetett :D kár hogy nem vetted fel. xd -
SlickAdam #1269 en el tudom kepzelni -
partizan182 #1268 Ezért kell kizárólag online tolni, aki csak offline próbálta el sem tudja képzelni mennyi fini izgalmat tartalmaz a közös mókázás :) -
#1267 Na remegek :D
2 knight féle futott utánam, 2 hatalmas rák és bejött 2 invader is. Kisebb benny hill show után az egyik leverte a másik invadert én meg 1v1 be nyugodt körülmények között a másikat -
partizan182 #1266 Büntetik a kapcsolatmegszakítást PVP közben, szal ezzel óvatosan. -
Bandicoot #1265 Ilyen esetben jó ha a router kikapcs gombja elérhető közelségben van.. -
#1264 Ha ma nem dolgoznek akkor már 30 órat toltam volna bele xD ja nem fogott meg aaah :D -
#1263 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!FIrelinken fent a legnagyobb trónnál van egy csávó először cracked orbokat ad, de később visszamentem és odaadta a cellakulcsot a liftes ajtóhoz lothricnál
Toltam invadet. Instant behívott és 1v4. Csodás -.- -
LBandi77 #1262 Dettó. -
#1261 hát nemtudom ti hogy vagytok vele.de én belevagyok hülyülve ebbe a játékba xd -
SlickAdam #1260 en erröl nem tudok jöhet szpojlerben -
LBandi77 #1259 Rakjál bele sharp követ úgy az igazi,én is azzal megyek,illetve tartalékolom a köveket a chaos blade-be. -
#1258 Hát másmilyen volt :)
Viszont megvan az invade item és ez már nem a cracked szóval végtelenszer használható \o/ -
#1257 Emlékeztek network testen lothric castlenál volt egy miniboss lent ami zárt ajtó mögött volt. Na oda most kaptam meg kulcsot, mert teljesen más kulcs nyitja már, mint testen. Kíváncsi leszek ugyanaz a miniboss lesz-e lent -
#1256 anál rajongó e vagy -
#1255 Na az mán döfi! Rühelem a partvis pályákat...mégha faszául is ki vannak dolgozva. Olyan területekre is beakarok szagolni ahol szárazon megbasznak.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.13. 16:04:57 -
#1254 Na onnan lesz majd ezer felé elágazás. -
#1253 uchigatanas dexes build nagyon OP amúgy. Darálok mindent pillanatok alatt -
#1252 Igen? Ez biztos? Mert road to sacrifice -ig csak egy irány van...:\ -
#1251 Istenem 4. bosstól lehet menni megint ezer felé. -
#1250 majd meglátjuk.:D -
#1249 én is így érzem de majd meglátjuk:)) -
LBandi77 #1248 Majd változik ez is,aztán az is lehet hogy nagyon pro.vagy.