5896
-
#966 Félreérted, írtam is.
Tudom hogy spoiler nem kell, én azt HITTEM hogy ez még nem spoiler.
Direkt nem baszok ki senkivel.
Szóval nem direkt volt.
Nincs is tüskés dínó, ahogy mint tudjuk mikulás sem a BB-ben, vagy Tapsihapsi, meg amiket kitaláltam néha.
Twitch az más azért, ott irtam sokszor, hogy akit érdekel. Akit nem az továbblép ugye. Meghát nem spoiler kategória.
Az 1-2cm a képernyőn.
De mondom nem baszok ki senkivel, szóltatok, ennyi. Egy percig nem volt bennem az hogy ne alkalmazkodjak. Csak leírtam mellé a személyes véleményem.
Mert vágod, első hallásra hülyén fest a szitu, hogy valakit nem érdekel a Das, de a topikjában csoda hogy das-ról beszélgetnek. :)
-
#965 Atyaég, már a menüben lévő zenétől kirázott a hideg :D
-
LBandi77 #964 Spoilerbe raktam a katanát,ha nekem írtad. -
#963 Oks. Így tiszta. Nem akarok én senkivel vitázni. -
SlickAdam #962 vuhuuuu, áldott jo nemet posta!
képecske az apokaliptikus peldanyomrol (see darky?)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ulthane #961 Ámen. :) -
Ulthane #960 Dark, baszod. Meddig tart megnyomni a spoiler tag-et? Utána felőlem írhatsz kisregényt is bakker. Ez sokkal kevesebb erőfeszítés, mint a streamjeid linkével teleszórni a PS4 topikot, mellé a BB topikot, meg jó esetben még az X1-et is.
Engem speciel SEMMI nem érdekel a játékból, arra se vagyok kíváncsi, hogy "az első pálya vége durva lesz nagyon". Magam akarom felfedezni a játékot, és ha segítség kell, akkor pedig jöhessek ide anélkül, hogy tudnám már a többi boss nevét, meg hogy lehet lenyomni, meg hol találok katanát és társai.
Aki nem hajlandó ennyi játékszabályt elfogadni egy közösségben, az ne legyen a közösség tagja. Ez csupány annyi, hogy figyelsz a másikra is. Igazán semmi erőfeszítés nincs benne. -
#959 Na megérkezett az én példányom is. (normál kiadás, kitűzőszettel, ami meglepetés, de fasza :D)
Praise the Sun!! -
Ulthane #958 Tökéletesen egyetértek. -
SlickAdam #957 akkor hogy az ovodas is megertse:
BOSS-okrol (külsö, tulajdonsagok, hogyan bukkan fel, ... ) NEM akarunk se kepet, se jelöletlen szöveget! spoiler tag ftw.
minden (csak esszel azert!) mas mehet normalisan.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.12. 12:28:43 -
Ulthane #956 Hát pedig kurvára de! Meddig tart neked benyomni a szpojler tag-et, kisbarátom? Ha ennyire nem tiszteleted a többi játékost, akkor szar alak vagy. -
#955 Srácok én mindenkit megértek, csak a mértéket nem nem azért írtam hogy tüskésdínó, mert leszarom a kéréseteket, hanem mert nem éreztem spoilernek.
Csak azért gondoltam, hogy normálisan dumálni meg mert ennyi erővel, a tárgyak itemek, képességek, mind spoiler.
Lehet diszkréten, nekem mind1 mondtam is. Nem gúnyolódtam.
Csak akkor egységesen mondjuk ki, mi spoiler. És akkor az megy tag mögé.
Nem olyan nagy kérés ez én tudnám teljesíteni, az más kérdés hogy nem értek vele egyet.
De hozzászólás leírás meg cimkézgetésről szó sem lehet. -
#954 ja oké megvan hol van :) -
#953 Amúgy gyönyörű a játék. CA nélkül marha éles a kép és from bár lehet nem teknó zseni, de érdekes módon ők meg tudják oldani a 16x-es AFet és a távoli textúrák is gyönyörűen élesek. -
#952 Na kaja azt mehet a folytatás. A white signot vagy mit amivel lehet segíteni coopba másoknak azt később lehet megszerezni? Firelinknél hagytam abba tegnap, de még nem találtam meg sehol.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.12. 11:55:33 -
Bandicoot #951 Szépen kértelek és megköszöntem. Tényleg nyomjuk ezerrel a cuccot ahányan vagyunk annyifelé tartunk. Lehet amit írsz valakinek már nem új de valakinek full új.
Sokan nem véletlenül nem néztünk se képeket se videókat.
Ennek függvényében úgy érzem nem nehéz megtisztelni másokat azzal hogy legalább az első pár napban/hétben használjuk a spoiler tagot.
És ez nem csak rád vonatkozik hanem rám, rád, mindenkire. Köszi.:) -
partizan182 #950 Megyek a cuccért, este én is rázúzok, spoiler taget erősen támogatom. Herald lesz asszem a kezdő kari.
@Dark: ezt fogadd el, HC Dark Soulsosok számára a legnagyobb lépfene a spoilerkedés. Asszem korábban a spoiler előtt kb annyi szerepelt hogy x-edik boss után ha új témát akarsz feldobni, így kb a többiek be tudják lőni, hol járhatsz. Persze az változó hogy melyik Boss kinek hányadik :) -
SlickAdam #949 de egy lelkesebb pillanatodban (nem ritka) fel oldal hosszusagu hsz-okat irni aztan meg mashova is bemasolni... na azzal nincs gondod.:D
amit kerek, az ram is vonatkozik, nem csak önaccsága darky-dark-ra...
de nekem 8, ha tul nagy eröfeszites fair-hsz-okat krealni. nyomhatom en a topik nelkul is, csak együtt jo moka lett volna... :(
-
#948 Gondolkodtam. Leírtam hogy tüskés dinó, mert nem éreztem spoiler-nek.
Így oké?
Valamint nagy rakás lófasz fogok címezgetni minden kommentet, ezt nem, azé nem vagyok senkinek a csicskája.
Berakni szpoilerbe, az is gombnyomogatás, oké, egye bassza, de majd jóhogynem megszerkesztem mindegyik hsz-mat word-be persze. -
#947 Ha egyértelmű lenne nem kéne beszélni róla. -
#946 Úgy fogom, csak gondoltam ezt az első minibosst látta már mindenki előtte -
SlickAdam #945 gondolkodol picit, es ha ugy veled, hogy szpojleres lehet, akkor nyomod a tag-et, elötte meg leirod 2 szoban, mi van naggyabol a tag-ben. igy aki akarja, lenyitja
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.12. 11:23:56 -
SlickAdam #944 sztem eleg egyertelmuen leirtam, hogy mit szeretne(n)k szpojlerbe... -
#943 Videó kiskép, oks, mehet az is spoilerbe, de akkor mindig, mert mindig van olyan aki később ál neki a játéknak.
Oks ezt megdumáltuk, kép, videó megy spoilerbe.
Akkor a maradékkal mi legyen? -
#942 Felőlem megbeszélhetjük. Ha sokakat zavar.
Nekem 8 én spoilerezgetek, nekem nem gond, csak akkor ott a másik kérdés, ha mindent spoilerbe teszek, egy illető honnan tudja, hogy az neki spoiler vagy nem? :D
Érted nem geciségből, csak kérdezem. -
#941 3. boss már cukibb. Főleg 2. fázisban :O -
SlickAdam #940 video standard kiskepe is problematikus lehet, lasd lejjebb! en minden BB harcomrol tettem videot, de viccesen related kiskepekkel, hogy senki ember fia ne tudja micsudi all a videoban, amig el nem inditja. youtube... video-manager...
boss körbeirasa se egyszerü. pl leirod, hogy (hasraütök): "7. VILLAMOS hazmeretü boss"... eeeeerted. mennyi melo leirni, hogy "boss leiras következik bicsiz", aztan 1 KLIKK a szpojler-tag gombra, a többi meg mehet abba?
minden, az elmenyt nem jelentösen erintö cucc mehet rendesen termeszetesen.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.12. 11:04:22 -
#939 Bocsika mindenkitől, de most itt 2őtök közé fogok állni. :)
Egyrész igazad van, képeket spoiler-be kérnénk, ez oké.
Viszon MerlinW-vel egyetértek, hogy a hírzárlat egyébb topikokra szólna igaziból, nem kirekesztés, de ez a topik erről szól, a kevésbé fontos dolgokat is spoilerezve az egész topik spoilerekből állna.
Videók terén amúgy saját felelőség elindtani. Képek spoilerbe.
Az ellenfeleket körbeírva meg nem tudom milyen téren minősül spoilernek, hiszen eztől még nem látod.
Szóval én azt mondom közös nevezőre kell jutni, de azt ne várja semki, hogy nyitnak még egy topikot hogy az elsőbe a még nem tulajok beszélgetnek, a másikba meg. Tulajok.
Nekem mondták páran, hogy lesz egy Frost-os 4lábú dög, de ebből csooda lenne ha többet kitalálnék magtól. -
#938 Thx.köszönöm. -
#937 Thx. -
#936 :) -
#935 Érdekes módon a BB topikban is mindenki kussolt és spoiler tagben beszélt, legalábbis amíg a day1 vásárló, "együtt" játszó banda le nem nyomta végig a játékot. Ja nem voltál ott, ezért nem tudod.
Mindegy, akkor léptem, toljátok csak egymás arcába. -
SlickAdam #934 jatek meg nincs nalam, de mar lattam az elsö miniboss-t.
ilyenekrol van szo, nem masrol... KEPEK! bics...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.12. 10:43:49 -
#933 Az első pár hétbe azért spoilerbe érdemes rakni. Nem mindenki halad ugyanolyan sebességgel. Én se lennék rá kíváncsi, hogy mik várnak majd rám. -
#932 Ide is:
"Nem értem, miért olvasol DaS3 topikot, ha hírzárlat van nálad? :) Mindenki számára elérhető a játék, mi a fenének van a fórum, ha nem arra, hogy a játékról és élményeiről beszélgessünk? Ami valóban spoiler az abba kerül, de egyrészt amit írtam abszolút nem volt az, másrészt a játék első 5 percéről volt szó.
Ha nem szeretnél spoiler-be futni - amit mondjuk DaS esetében eleve nem értek - ne olvasd a topikot, amíg nem érzed úgy."
Tehát mindenki beszélgessen a hüvelygombáról, és csak spoilerben a játékról? A játék topikjában megjelenés után? Nem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.12. 10:35:31 -
#931 +1
Rohadtul nem szeretnék semmit látni a játékból, ha eddig kibírtam, danke. -
#930 Már réges-rég eljöttem onnan. :) Azért köszi. :)
Na lvl 23 vagyok ideje kicsit pihenni. :D -
#929 Feltámadás után ülj vissza a tűzhöz és nyitva lesz a kapu. -
SlickAdam #928 szerk.: vagyis ezt MINDENKINEK:
videokhoz tegyel lecci kiskepet, kulonben szpojleres lehet!
konkretabb kepeket meg szpojlerbe! + pici leiras a tag föle
kössz :)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.12. 10:23:16 -
#927 A zizik kikapcsolhatók, Cinematic effects a video beállításokban.