5896
-
#1046 A vér nagyon gagyin lett itt megoldva. BBben marha jól nézett ki a véres kari, itt meg olyan, mintha megmártózott volna a legközelebbi pöcében -
Samurai84 #1045 Elkezdem én is délután, végül bátran döntöttem és Clericet indítottam.
- crystal dínó - felszeletelt
- átlag mobok - felszeleteltek
- első boss - felszeletelt (kb. 7-8ra lement)
Nem lesz egyszerű, igazi DS keménység, azaz kurvanehéz :D
Pár bug (karim arca félig eltűnt, beszorulás tereptárgyba). Zenék iszonyat jók, várom az invadereket :D
-
#1044 ez pontosan így van:) szóval nem szabad kacarászni az első pár órában később midnenki elég anált kap majd -
#1043 Én is altatni fogok. :) -
#1042 Ne lepődjetek meg, ha elején a bossok nem olyan nehezek. Mondták folyamatosan nehezedik és a felétől kb jön a vérhugyozás és nem csak bossoknál -
#1041 Nagyon jól tudjátok, hogy nekem játékidőm csak miután a gyerekek elmentek aludni. -
#1040 miért?elkezdte már egyáltalán?:D -
#1039 A legnagyobb kérdés az, h Moby túljutott e az első Bosson? -
#1038 a legkönyebb az elején az amelyiknél van firebomb :D úgy ledobod az első bosst mint a huzat.főleg amikor ragel :D nagyon nembírja a tüzet na -
#1037 Én is azzal tolom és nagyon jó. Amúgy meg starter class szinte semmit se számít, olyan irányba viszed amilyenbe akarod. Én shieldet nem is használom csak 1h meg 2h/dual wield -
#1036 Az az. Imádom azt a bosst. :D -
#1035 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Abyss watchers:))
na igen ők az első igazi boss a többi csak bemelegítés még:) -
#1034 Nem. Az egy vicc. Az a 3. boss. :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.12. 19:02:40 -
#1033 Ez a boss?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Segítség, lehugyoz a fa!" -
Ulthane #1032 kezdek belejonni, backstab megy, mint az agybaszaras.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.12. 18:38:09 -
#1031 Mercenary nem biztos hogy túl jó ötlet volt, most már ezzel megyek végig akármi lesz igaz párszor már felborultam -
#1030 firelinken érdemes npckel többször is beszélni minden boss után is, mert szokás szerint mindig van új mondanivalójuk -
#1029 Kámzsásokon kívül bárkit backstab -elek..., de ők..!!, vagy fejen kúrnak a pajzzsal vagy rám fordulnak. Mázli kell hozzá. Vagy számolni az ütéseiket. Beh....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.12. 18:26:17 -
#1028 Na már volt egy NPC invaderem is. Feküdt elég hamar :y -
#1027 egyszer se tudtam backstabelni eddig. Pedig párszor sikerült mögé kerülnöm az ellenfélnek, de nem adta be :(
Más. sunbros medalokat, amik sikeres coop küzdelem után járnak be lehet valahol váltani? -
#1026 Mellesleg az első boss amire azt mondom igényes\normális boss.
Felírtam a kedvencek közé.
Ja és még nem sikerült megölni :\ -
Ulthane #1025 Ohhh, barom.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.12. 18:10:49 -
#1024 Travel. :)
Atya úr isten a 4.Boss. (az a zene. :OO)
Örülök, hogy megöltem... erre nem.. :D Jön a 2. fázis. :3
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(amúgy ez ilyen BB-s boss)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.12. 18:05:42 -
SlickAdam #1023 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!terem közepibe kard bele, teleport -
Ulthane #1022 Maris eltevedtem. :) A fire shrine utan nem tudom, merre az arra. :( -
SlickAdam #1021 -
#1020 Maradok a backstabnél. :D Parry itt sem megy rendesen nekem. :D -
SlickAdam #1019 most letöröltem az egeszet es ezuttal 1+ gb-ot szed pöcsnek, mig legutobb 500 korul volt... erdekes. pedig 3.5 fw mar a tenyleges meretet irja, ha jol tudom. -
Bandicoot #1018 Ha jóldereng valaki aszonta nem lehet Parryzni katanával ha két kézzel használjuk, nemtom vótemán a megfejtés,de lehet.:)
L2-vel tokba teszi nyomva tartjuk majd közben R2 a megfelelő pillanatban.:) -
#1017 3. boss ment le nekem is és megtaláltam az oltárt ahol áldozni lehet invaderektől szerzett itemet covenantnak. Bár azt nem vágom mi változik azzal, ha erősödik a covenant -
#1016 :o -
SlickAdam #1015 nemtom a gepem vagy a fosmoslek sony uj fw-je a hibas, de...
- jatszottam 1-2 orat, gepet betettem alvo modba (jatek ment)
- kapcsolnam vissza, asszondja a masina a lemezt nem lehet olvasni, jatek leallit
- kiveszem lemezt, visszateszem, nem olvashato
- gep ujraindit, olvassa, jatek indit
- firelink-ben nem tudok teleportalni, mert nem teljes az installacio (pedig 1-2 ora alatt mar megvolt tuti)
- most menüben nezem, hogy 25%-on all es nem mozdul
-
#1014 Na kerek 10 óra után. Azt kell mondjam megérte megvenni.
Boss 3 lett eddig leölve. Könnyűek voltak. Talán az utolsó 2 boss amit megöltem nagyon is..Az első meg csak azért volt nehéz, mert rég Soulsoztam.
Jelenleg így mutat a karim (fegyver spoiler)
Tetszik ez a páncél set. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.12. 17:39:35 -
#1013 Assassin lomha? Whattafuck? :D -
Ulthane #1012 Koszi. -
#1011 első boss után jön a...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!firelink shrine.ott a bonfire ahol beszélsz az npcvel a szemkötős csajjal.bloodborne féle fejlesztős npc -
SlickAdam #1010 ott vagy mar szinte firelink-nel, latod is onnan. majd ott. -
Ulthane #1009 Hulye kerdes, de hol lehet fejleszteni? Elso boss utan vagyok, es feltem a souljaimat, nem merek tovabb menni. :) -
Ulthane #1008 Elso boss letolva, szerintem a kotelezo, negyedikre ment. Latvany oke, a karakter lomha (assassin)' alap fegyo, most kezdtem. Jo lesz ez. -
#1007 Még nem késő. Szólsz és mehet!