Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lebeszéltem magam róla. Pont emiatt. Megnéztem párat a neten, s már fotóról látszott, hogy gagyi. Felvarró meg kell a tökömnek, a művészeti album is olyan, hogy egyszer megnézed, és utána soha többet.

Szóval nem kell a CE.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Pedig ezek a tömeggyártott, eszelősen túlárazott nagyrészt rémisztően gagyi és pocsék szobrok hatalmas vételek.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Ja hogy a CE-n megy a vacila. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Mármint a CE-t nem biztos, hogy megveszem, a játékot igen. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Hát várd meg míg leteszteljük és megmondom érdemes-e. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tatyla
Mi US storeból az szerintem vagy reggel 6 vagy 9

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
Fú, de utáltam a Tomb of Giants-et 😄 (a reakció pedig abszolút korrekt 😄)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Hajlok arra, hogy ne vegyem meg. 😊 Még filozofálok rajta.

Nahh, én berendeltem ezt.

Szerintem baráti az ára, bár a hatfontos postaköltség nélkül lett volna az igazi.

darkSectorxxx
Én amit lehet így csinálok, csak vannak játékok amik reggel 6-8 körül indulnak csak. Szabit nem kérek, csak 1-2 órás bemelegítést teszek 😊

TDC Geronimo
Szerintem szabi lesz nekem is és digitálisan veszem, hogy éjjel kezdhessem :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tatyla
Nekem két nap már be van jelölve nehogy valamelyik kollégám akkor offoljon, de videót semmit nem nézek mindent akkor akarok látni először

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Tedd meg, egyszer élünk, a QB-n úgyis megspóroltad a különbözetet. 😄

:-D

Gondolkodom rajta...

darkSectorxxx
A From-nak mindenképpen. 😄

Szerintetek ez megéri?

Kétszeres áron, mint a játék..

AntiHero
Infok (angol)

Loading seems to be faster than Bloodborne (but some people guess it’s because they were busy to pay attention to the description on the loading screen and that’s why it felt faster)

Rolling seems to be like DkS2. There is no mid roll, there is just fast roll and greater the equip load, shorter the rolling distance. Also at a certain point it becomes a fat roll.

Pyromancy “Sacred Fire” (or purification) is like building up fire inside enemy and blow them up, apparently.The weapon art for Dragonslayer Greatbow is “Piercing Shot”

The weapon art for Whip and Notched Whip is “Severe Blow”. It’s an attack getting around the shield and reduces stamina regeneration speed.

The weapon art for Crow Demon’s Curved Greatsword is “Blow from the dead angle”

Flynn’s Ring confirmed

Darkdrift confirmed with the weapon art called “Darkdrift” too

Reinforce Estus Flask with Estus Shard, also you can have 0 FP Estus and get full HP Estus, and vice versa.

In the description of the sorcery “Tear of Cure(?)” had a name “Carim” in the description.

Covetous Silver Serpent Ring, Lloyd Shield (not sure if he’s talking about Lloyd from DkS1) (Stability is increased when full HP), Fake Ring (The same effect as Ring of the Living?)

Lloyd’s Talisman has been changed to Undead Hunt Talisman

The durability seems to be low, for example Battle Axe has only 80. However it’s like attacking enemy for 5 times will decrease 1 durability, and restores the durability by resting at bonfire.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.02.15. 20:41:36

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
szerintem csak kihagytam egy szót 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az aka az "also known as"-nek a rövidítése, azaz, "úgy is ismert, mint", "más néven". Azaz ide ez nem jó kifejezés. :-D

Kandurex
ezt csak intro, kb. akkora játék tartalom spoiler -el, mint az eddigi részekben, aka semmi

helyes! <#eljen>
en probakörbe beleneztem meg az azutani 1 videot (amiben el is löttek egy epik boss-t). eleg is volt.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Egy videót se néztem meg a játékból, ami érdekel, azt sosem nézegetem. .)

mar tul sok a video + a zinfo. adam nem nezi. adam inkabb meg fog lepödni! <#nezze>

Myselor
AntiHero

Jóság nagyon, áprilisban 3-4 nap szabi befigyel csak emiatt 😉 Egyedül az a meztelencsiga nem tetszik ami kikel a boss hátából... az kicsit ötlettelen szerintem.

BB-ben lement Witch of H, aztán Amelia is elsőre!!! Érdekes, hogy pár szint mennyit segített.

TDC Geronimo

AntiHero

Kandurex
Nem nagyon követed a játékot....már rögtön a második órában elfogyott. De oda se neki, elég horror áron adták.

mar (pont) 1 honapja is irta ugyanezt masik oldal. draga, szal oly' mindegy. lehet csak 10 darabot csinaltak.😄

Myselor
nem az ő hibájuk volt elég idő előrendelni 😊
Elfogyott. Lófaszt a seggünkbe!

Jo nagy rago! :-d

Kandurex

Vigyazz, nehogy a torkodon akadjon!

Kandurex

Ez új? Minden valamit magára adó fan-ak kötelező.

Hat en ezt megveszem 😊

TDC Geronimo
Zene miatt aggódok. BBbe istentelenül jó még a DLCben is. Amit eddig itt hallottam hááát. Első bossnál nem rossz, de ennél a fánál ugyanolyan gyenge, mint a 2ben volt 😞

GAME-en elörendelhetö a Collector's Edition (a kisebbik szobros) ... 99 font-ert...
mennyi lesz a Prestige (nagyszobor + kicsi szobor + a tobbi)? 200? <#szomoru2>

TDC Geronimo
Én is bánom dehát nem tudok mit tenni 😞

Legalább az utolsó fázist nem spoilerezték el. Most már nem kéne bossokat mutogatniuk.

Kandurex
"fasz verje ki a szememet" ...hát, én még így nem kezdtem mondatot....de tetszik 😄

fasz verje ki a szememet, kar volt belenezni (memmozdul a fa szpojler...).
de najsz amugy, siman elhinnem, hogy BB, ha nincs a pancel. ami csaphatna kis zajt mikor bukfencezik...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.12.04. 17:19:59

100+ euro LAZAN

TDC Geronimo
Meglátjuk ez mennyi lesz, de ha nagyon drága akkor marad az apocalypse edition

TDC Geronimo
New #DarkSouls3 trailer! Coming 12th April 2016 for Xbox One, PlayStation 4 and PC!

TDC Geronimo
március az japán. 12 meg eu/us

Kandurex
Na, most apr. 12 vagy march 24?

Ha most ez a konzolos és PC megjelenés akkor eldőlt, 18 napot én nem várok...

Egyébként volt egy jó what a.., pillanat benne, ahogy megfordul a boss, zsírosság!

darkSectorxxx
+1. 😊
De a látvány kicsit furcsa, homályos kicsit ahogy nézem, meg pár terület, ellenfél annyira nem szimpi.

Myselor
kurva beteg az a fa boss 😄 és a helyszín is.jaj nagyon várom már😊