5896
-
#1126 Én PC-n tolom, és durva azért mennyivel jobb így 60 fps-el.. :D Nyilván a 30-at is megszokod 5 perc alatt, de PC után rettenet átmenni PS4-re. :D -
SlickAdam #1125 ja az mindig angol. at is rakom a feliratot is, mert igy csak összezavar.
eeeees amugy szopat ez a juhar... :( -
#1124 Most nézem megint németül tolod :y
Remélem legalább a szinkron angol -
#1123 a twitchen van felvétel 3:49:00 környékén amikor lecsap és meghalok durván lehet látni, és ilyenek vannak....ne úgy képzeld el hogy egyfolytában, hanem amikor a testéből a sok effekt kijön, csillámok meg kutyasegge.
Játék közbe nagyon érezni a változást.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.13. 00:44:48 -
#1122 coop miatt -
#1121 Durva akkor, lehet nálam van gebasz?
-
#1120 Nálam tökéletesen ment. :) De a fás iss faszán ment elsőnek. Most meg nem tudom hanyadjára vannak azért lassulások néha. -
#1119 Tudom hogy nem. :)
De nálam dia volt. ;) -
#1118 Szerinted PCn játszok te... -
#1117 Hol pc-n?. Vissza lehet nézni a felvételt mert nálam ps4-en tuti szar. -
#1116 Ja, én a lelkek alapján :)
Amúgy most járok a 3. bossnál, ill. most pusztult meg. Izgalmas csata volt :) az utolsó másodpercben még egy ember -t is el kellett pattintanom! (pediglen azt hittem anélkül is megy) Így is egy hangyafasznyi életem maradt :)
Viszont úgy tűnik menni kellesz még vissza undead, high -ba stb. mert voltak helyek amikre nem tudtam bejutni. Gondolom később lehet majd valami shortcut alapon elérni.
Most jut eszembe, így haltak a bossok:
1. Boss, Halál nélkül levertem :)
2. Boss, Másodikra sikerült :)
3. Boss, Negyedikre,... rá kellett jönni mi az utolsó pontja :(
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.13. 00:24:35 -
#1115 2. bossnál? Mikor össze vissza chargeolt és tolta effekteket se lassult be -
#1114 Gero, Anti, ezeket a Covenant dolgokat leírhatnátok kicsit, meg a coop-ot.
Mit érdemes tudni, hol jelzi, mit takar ez a gyakorlatban, valamint mindent, ami pár szóban segít ha majd használnál mire jó ez amúgy? :D
Köszönöm. -
#1113 Nedkem 2. boss-nál majdhogynem diavetítés volt, azt kéne azért. -
#1112 frame pacing, amit from sose fog javítani. Más már nem gáz. -
#1111 Még így se jó. -
#1110 Aha....:D -
#1109 Egyenlőre nem. :\ -
#1108 azaz, sunbrok <3
medálokat te se vágod hol lehet használni mi?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.13. 00:02:23 -
#1107 Warrior of Sunlight -
#1106 elejét néztem meg a spoiler feliratig, de wow.. most már örülök, hogy 1.03l kezdünk. Megérte a +3 hetet :) -
#1105 Mindenesetre én örülök, hogy végül nem pajzsos knightot kezdtem. Tetszik ez a BBs playstyle és egyelőre nincs vele gondom. -
#1104 QB 60fps-en, 20 megabiten érdekel? -
#1103 Te melyik covenantba vagy benne? Amit kapok sun badgeket coop után egyelőre nem vágom hol lehet beváltani -
#1102 Hát már vagy 8x levertem eddig . Ahogy felírom a jelet már invelnek. :D -
#1101 a 3. pl opcionális boss azt hiszem csak akkor nem tudod beváltani a boss soulokat a firelinkes NPCnél, ha nem vered le -
#1100 hosszú csík alul név az BOSS. :) -
#1099 Azon gondolkoztam (így 8,5 óra játék után), hogy ti hogyan számoljátok a boss-kat? Mert ugye ami nem dobja a lelkét azaz én olvasatomba mini boss tehát a pálya része, vagyis nem számolható. -
#1098 aham. 3. boss előtt felírom a jelet és 20 másodperc alatt már jön az inv. :) Néha rögtön :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.12. 23:46:34 -
#1097 Sunbor covenant a legjobb. Mindig mikor megidéznek nyomja a praise the sun emotet és arany színben pompázok :D -
#1096 Én meg azt komálom, mikor ott a szakadék, és azt írja hogy ugorj le. :D :DDDDDDDD -
#1095 Fasza, random mész be?
Ugy megy mint BB?
Mondjuk én max NG+ -ba -
#1094 Én is egyből mentem coopba segíteni. Imádom az online részét, a coopot is meg az üzeneteket is. Firelinknél a láthatatlan falat is üzenet segítségével találtam meg és egy mimic chestnél is figyelmeztetett előre :D
Én is írok mindig van is rakat good ratingem, sokszor jött jól a HP töltés. -
#1093 De baromi jó segíteni másoknak :) 3. boss-t egyfolytába farmolom nekik. :) -
#1092 Jó azért lehet annyira nem. De amúgy nagyon zsír....Das1-2 mennyire ratyi már. -
#1091 "BB óta valami iszonyat mekkorát fejlődtek pályadizájn terén."
WAT?
BBben kibaszott jó volt a pályadesign -
#1090 egészen pontosan
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- Play time: ~4:30
- Defeat: Iudex Gundyr, Vordt of the Boreal Valley -
#1089 "Japánban már pár hete elérhető, nyugatra viszont csak ma érkezett meg a Dark Souls III, a From Software szerepjáték sorozatának legújabb része. Úgy tűnik, konzolokon egyelőre nincsenek vele komoly gondok, viszont a PC-s változat sajnos nem lett tökéletes.
Egyre több felhasználó jelzi a különböző fórumokon, hogy a játék összeomlik, és szinte kivétel nélkül mindenki csak az első tűzrakásig jut. (Steamen például a cikk megírásának pillanatában már több mint 1500 panaszos komment érkezett egy az összeomlásokról szóló threadbe.) Van olyan is, aki a karakterszerkesztőn sem jutott át. Amíg a From Software elő nem áll az első javítással, ideiglenesen megoldást jelenthet, ha Knight kasztú karaktert indítunk."
Ugye Knight karakterrel tolod...:D
Majd ha közvetítesz, szólj. -
#1088 A visszaütés nekem annyira nem, mert az egy hörcsögkerék volt, te visszaütsz, a boss vagy enemy levesz, te megint vérszemet kapsz, és szép lassan az ellenfél győz...itt fasza így. :)
Szoknom kell még.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.12. 23:04:53 -
#1087 Igen azt még szokni kell, hogy külön van a vetődés, és a kitérés, még akkor is ha kijelölöd az ellent. A BB-ben asszem ha kijelölted, akkor nem vetődött soha. Na meg fasza könnyítés volt, hogy vissza lehetett ütni HP-t, az hiányzik :D