5896
-
#1247 Na majd 4. Boss elver :3 -
#1246 lál hát ez picsafüst volt -
SlickAdam #1245 feeevettem a vadito sapimat, induljon a mocsári vakáció!
-
#1244 megéri igen:) -
SlickAdam #1243 erdö? nagyobbfajta pocsolya csak :)
na majd utana... -
#1242 Most vagyok előtte. Mindjárt bepróbálom :y
Ez az erdő kész labirintus
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.13. 15:26:20 -
SlickAdam #1241 szoval a tower key tuti beruhazas :)
--------
közben mar 9 estus-om van, fakjessz! -
#1240 amúgy ti sokat haltatok eddig?:D engem egy mutálódós geci evett meg a tetőn egyszer mert földhöz baszott és felkelni nem tudtam a földön agyon vert és ennyi. a többi 2-3 halál az leesés volt.bossok nem öltek meg és más ellenfél sem.a 4 boss előtt vagyok -
#1239 estus shard is van,és a madárka fészekkel.különben fele cuccot kulcs nélkül is összelehet szedni,a fáról fel lehet ugrani a tetőre. feldob egy kicsit.mert glitches a fa.xd -
#1238 nemtudom nálad mit művelhet.én mindig elgurultam előle.csak a pajzsomat érintette :D nem volt nehéz nekem se.elsőre feküdt -
#1237 Én meg még el se kezdtem, mert variálok a kiadásokkal :D Ne ríjjatok már! -
#1236 Nalam ugyan ez..tegnap beletoltam 15 órát..most meg 2 napig semmi..mert 2 nap egész napos melo. :/ -
Bandicoot #1235 De fura. Nem tudom Slicknél mi volt. Netes videókban lazán a segge mögött alatt ledarálják...
Nálam elugrált letaposott rámtolatott varázsolt...Nem bírtam mögötte maradni főleg mikor szart se láttam.. :) -
LBandi77 #1234 Ne aggódj biztos vagyok benne hogy sok bb-bicska bele fog törni. -
Bandicoot #1233 Üdv a klubban...ráadásul mára beosztottak egésznapra itt szentségelek...:D -
Ulthane #1232 De, biztosan van.
Én ma megyek neki majd, kicsit tartok tőle, pont azért, mert mást nézve olyan könnyűnek tűnik. Előtte kell legalább még egy vagy két flaska, mert a három az kevés.
Slick nyomta le tök jól, para nélkül, bár kívülről az nem látszik, hogy 200 volt a pulzusa! -
Ulthane #1231 Bakker, tudtam, hogy ez lesz. A munkában is azon jár az eszem, hogy melyik pályán merre kéne menni, mit hogy kéne csinálni,mennyi mindent nem találtam még meg stb. Alig várom, hogy menjek haza játszani. Ma még le kell mennem úszni előtte, ahhoz sincs most kedvem, inkább tolnám a játékot. :( -
Bandicoot #1230 Egyébként a 2. Boss-t én nem tudom hova tenni. Írjátok hogy könnyű. Neten is néztem laza menet.
Nálam 5 halál volt. Egyszerűen állandóan rúgkapált elugrott medzsikelt hiába köröztem ha épp nem a seggét láttam amikor épp nyugiba volt, akkor szart se láttam a képen mindent kitakart..:D
Netes videókban negyedennyire sem volt virgonc...Nincs ebben valami random nehézség?!:) -
Bandicoot #1229 Ha nagyon szarakodni akarsz 1-2 ezresen vársz pár napot és használtba 15-16k-ért fogják gurítani.
Egy nagy rakás "friss hús" beszerezte a Bloodborne hírnevén felbuzdulva és megy a sírás..
Pont ma olvastam egy fórumon, csóka megvette mondván biztos jó ha ennyi rajongója van...És az első bosson nem jut túl mert nem tud mit kezdeni a 2. Fázisával..És mekkora szemét szar a játék, nem is érti miért ennyi rajongó...
Tele az ilyenekkel a net. Öröm olvasgatni a fórumokat.. -
#1228 Na megvolt az első "nope" momentumom az erdőben -
#1227 Imádom azt a kardot. :)
Ja és igen ruhát nem lehet fejleszteni. -
#1226 Most találtam meg azt a kardot, amit te is használsz, de néztem valami spéci shard kell a fejlesztéséhez :( -
#1225 Azt hiszem veled együtt fejlődik a ruha, külön fejlesztés nincs rá -
#1224 Az meg felidegelt. Ott is hagytam a posványba. :D -
#1223 Mi???? -
#1222 Stamina meg +souls gyűrü. Instant dolgok. :) -
LBandi77 #1221 Gyűrű,trade,lizard,+ 2 item de arra nem emlékszem. -
SlickAdam #1220 TOWER KEY-t megvette mar valaki 20e pénzért?
ha igen, mifele item-ekre tudnek szert tenni vele (az nem erdekel mik varnak ram a toronyban :))? -
SlickAdam #1219 opcionalis(?) boss, "a kristalyseggü", elsöre meglepett a masodik felidoben, hogy kukulna meg... ja, masodjara mar megkukult
igazi nev:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Crystal Sage
es a vidijo:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1218 Jaja. Az egész boss 5 perc max. Csak akkor vagyok idegrs ha meghal az aki behívott. Bar nem tudom, hogy tud ott meghalni. -
eje75 #1217 természetesen imádkozókat -
eje75 #1216 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még a falon egy kör alakú udvaron hullák között baltával császkál.... ahogy megindultam utána (nem hazudok a kart max fél mm-re toltam előre, nem is sétáltam, csak csoszogtam utána :) ) rögtön visszafordult... kb 40x próbáltam, de aztán otthagytam és túlmentem rajta... mondjuk a faluban se megy egy minibossnál... ott mögé tudok menni, nem fordul vissza, ott viszont az a gond, hogy bármilyen távolságból próbálom, nem backstabbeli, csak vág rajta...az egész azért fura, mert az imátkozókat SIMÁN 1000-ből 1000x hátbadöfi...ezeket meg nem ... mind1...köszi azért.. -
#1215 mindenki kedvenc bossa a terhes fa xd -
#1214 Az nincsen -
#1213 3. bossnál kb 5 sec alatt behív mindig :D -
LBandi77 #1212 Ruhafejlesztést talált már valaki? -
#1211 Tudsz segiteni másoknak. :) tegnap ejfeltől majdnem kettőig vagy 12x leöltem nekik a 3. Bosst. +54k soul. Ember, medal. ;) -
#1210 Az a tied. :)
Meg figy, mit tudok multizni? :)
Egymásnak segíteni, azt még nem kell. Legalábbis senki nem szólt semmit. Nem emlékszem hogy min áll most, sima new game. De nem látom hasznát. Max bejönnek trollkodni. :D
Vagy van más jó plusz fícsör?
-
#1209 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!milyen óriás? -
#1208 én többet backstabeltem ebben mint az előző 2 részben összesen :D egyszerűen ott nem éreztem rá.de itt nagyon.szerintem nem nehéz:)