5896
-
#1368 Nekem ez mind kínai, erről beszélek sokat üt ahoz képest hogy tudjak próbálkozni, hiszen minden boss támadása lutri elsőre. :D
Most azért meghalt már, és semmi nem kellett, ütés meg gurulás. -
#1367 Harmadik bossal szembe kimész és bóklászol. Majd jobbra át a hídon. Be a kapun :D
Így nem spoileres. :D -
#1366 És hogy jutok fel hozzá? :D -
#1365 De
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy szerencsésebb ha beszélsz vele, békét lehet kötni és akkor téged nem nyilaz -
#1364 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!köss vele barátságot! + ott van egy régi ismerős is + mini boss -
#1363 Amúgy a játék eleje fele (asszem 3. boss előtt)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt a lövöldöző fasszopót a torony tetején nem lehet valahogy kinyírni? :D bosszút állnék rajta, mert belelőtt a szakadékba. -
#1362 Na akkor haza megyek megcsapkodom. Max megerőszakol :D -
#1361 18 boss van még közel sincs a felénél :D majd később nehezedik.bár ez attól is függ hogy mennyire fejlett a karakter. a többi se volt nehéz annyira ha elég erős voltál meg ha nem halsz meg állandóan és ember formba tolod könyebb jóval :) -
#1360 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pont eltaláltad az triggereli.amit dob item és utána jön a létra.az már az endgame fele van -
#1359 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem írta egy üzenet hogy üssem meg, gondolom úgy lehet elején harcolni vele, de nem mertem :D Amúgy mögötte van egy létra, biztos lenyílik a boss után -
#1358 Akkor kb a felénél tartasz. Itt mondták, hogy nehezedik. -
#1357 hát de figyelj pajzs se dísznek van.és elgurulni jobban lehet ám mint az a szar dash ami a bb-ben volt:) itt kitudod kerülni az ütéseket.amúgy nem tudom mit csinálsz te gyerek de nekem nem sebeznek akkorát.biztos erősebb vagyok.az itemek meg figyelj kicsit gondolkozol pl a fa a tüzet nagyon nem csípi.van ami a villámlást.stb.gondolkodsz vagy utána nézel nem nehéz.általában pedig midnenki beszopja mögé mész én onnan csapkodod csak nem szabad mohónak lenni és ésszel kell.nem annyira lassú ez már mint az első 2 volt de majd megszokod:) -
#1356 Ja akkor gondolom majd valami questel aktiválom. :) -
SlickAdam #1355 (nekem) 6. boss halott. kezd zavarni, hogy nincs kihivas... remelem igazak a pletyik es bekemenyitenek!
név:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Deacons of the Deep
vidijo:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
elsöre is kötelezö lett volna, de valahogy megatkoztak -> instant halal. masodjara ramenösebb voltam
-
#1354 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az öreglány termében, aki a bannert adja a játék elején -
#1353 Hát bazdki, nem létezik ellenfél akinek tudom a mozgásait fejből, vagyis elsőre tuti csak megfigyelés van, olyan nincs hogy elsőre megy, pláne nem akkor ha fél csikot üt le 1 csapással, meg nekem ez kurva lassú ám, át kell szokni, de 10 proba elég volt, annál nem volt több. :)
Ez van itt nyomorék vagyok...:D
Itemeket kéne tanulgatni.
Hálisten sugnak twitch-en menet közben. -
#1352 Nem testeltem :/ -
#1351 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugyanott, ahol network testen -
#1350 Mert ő hol van amugy? -
#1349 akartam segíteni második bossnál ma és véletlen a dancerhez hívott be :D
Amúgy ahogy olvastam már a 2. boss előtt is lehet vele harcolni csak hát nem sok sikerrel gondolom. -
LBandi77 #1348 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most vagyok Anor Londoba a from nem hazudtolja meg magát.
Lvl 50 +7 sharp katana +6 black bow paris. -
#1347 Piócák ellen a fáklya a megoldás, elő kell venni. -
#1346 Én elviselhetetlennek nevezném, de kinek mi :) -
#1345 tudom:)
mondjuk van miből venni controllert. tudom hogy játsza a hülyét de azért néha vicces:) -
#1344 divatceleb. Játssza a hülyét és nézik 10+ millióan -
LBandi77 #1343 Kerek piros növény,megállítja a vérzést. -
#1342 pewdie is nyomja hébe hóba.előbb vágta földhöz a controllert és eltört.nemtudom ez a játék stílus amit ő csinál miért jó :D rohan mint egy bolond .belefut csapat mobokba meghal.nem értem. xd -
#1341 Ennyi? :D
Tuti van valami más is csak nem jöttek még rá. -
LBandi77 #1340 Kerek piros növény,megállítja a vérzést. -
#1339 Kapsz 5 ingyen szintet érte. Ha 5x meghalsz. Eddig ezt tudom. -
LBandi77 #1338 Szép leszel. -
#1337 Hollowingról kiderült már, hogy mi a hatása a 3. részben? Most találtam egy oltárt, ahol soulért cserébe kiválthatom. -
#1336 hát van még mit.szerencséjére azért itt is boldogulni ha csak észnélkül megy az ember,max lemarad a játék háromnegyedéről de na :D különben én is csodálom hogy ez bejön neki:) -
Ulthane #1335 Lvl 26, 6.5 ora, ket boss, 5 estus level 1, +1 valami bokos kard. -
#1334 Nem dark soulozott sajnos. Így van még mit pótolnia.
De ahoz képest csodálkozok, hogy bejon ez neki.
Mert a 2tőt nem szerette. -
#1333 komolyan egy bokor kifogott rajtad?mert picit gondolkodni kellett?nane.xd darky bazdmeg -
#1332 De iszonyúan lassú a mozgás amikor fröcsköl a boss.
De csak a támadások egy része, nem sokáig lassul be, általában amikor vetődnöm kéne
Az előtt.
Így a kb 10.-re rájöttem mit kell csinálni.
Hát ez van nekem new ez még. :D -
#1331 Na picit segített Seth!
Köszönöm! -
#1330 Aha thx. -
#1329 Szerkesztettem